New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Nem hinném, hogy ilyenekre kellene gondolni, az mindenesetre tény, hogy nekünk jól jött, hogy a Chiefs gyorsan szerzett pontokat és maradt elég időnk visszatámadni 😊Viszont, ha nincs meg Michel 3. és 1-es futása, akkor egy FG (ami látva az előtte lévőket sima), és kikapunk.
Nem tartom teljesen kizártnak ezt a gondolatmenetet persze, de azért 75 yard, 1 időkérés, 3:15 körüli idő hátra, talán annyit megoldhatott volna a védelem, hogy TD ne legyen, ha már az előrehaladást úgysem tudjuk megakadályozni.
több mint 6 éve
Lúdas Solymi
8 024
Én pont azon gondolkodtam ott, hogy mernék-e passzoltatni vagy futtatni egyet, mert abban simán benne van a labdavesztés esélye. Yardokat nem kellett már menni, elég közel voltunk, így most én ezt nem tökösnek éreztem volna, hanem felesleges kockázatnak, egy kb biztos győzelem helyett izmozni, hogy menjünk még előre, akár legyen TD.Igen, ezen gondolkodtam én is. Dobni felesleges, mert lehet INT.
Kinek kellett ez a kockázat? Hogy Bradynek vagy Michelnek jobb legyen a statja? Előbbit a W jobban érdekli ennél, utóbbinak így sem volt rossz meccse, majd a kövin próbálkozhat tovább :Ö
Wyatt
A futásra készülnek, ott simán lehet fumble/sack/INT, rövid yard.
Az nem volt valószínű, hogy blokkolják az FG-t ill. a távolság is megfelelő volt.
Arról mit gondolsz amit a Pats.hu-n írnak, hogy a Hill TD-t szándékosan játszatta meg BB?
Ott azért mehetett volna 2 pontra is a KC vagy megállíthatták volna az előrehaladást, habár a 2 perces drive-okban meg jó a csapat, szóval az FG távolság kvázi "adott" volt.
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Én pont azon gondolkodtam ott, hogy mernék-e passzoltatni vagy futtatni egyet, mert abban simán benne van a labdavesztés esélye. Yardokat nem kellett már menni, elég közel voltunk, így most én ezt nem tökösnek éreztem volna, hanem felesleges kockázatnak, egy kb biztos győzelem helyett izmozni, hogy menjünk még előre, akár legyen TD. Kinek kellett ez a kockázat? Hogy Bradynek vagy Michelnek jobb legyen a statja? Előbbit a W jobban érdekli ennél, utóbbinak így sem volt rossz meccse, majd a kövin próbálkozhat tovább :Ö
több mint 6 éve
Lúdas Solymi
8 024
WyattKiemelném még Develint is, igaz, őtőle már megszoktuk, hogy milyen jól blokkol.
Asszem a második negyedben Cannon lement megint agyrázkódás miatt, ott kellettek az extra blokkok.
Az O playhívások a második félidőben elég ergyák voltak, gondolom a Chiefs átállt emberezésre.
Az ST munkáról meg a védelem bealvásairól nem tudok mit mondani, számíthattak ezekre a playekre és mégis...
Gyakorlatilag 3 TD-t szerzett a Chiefs, csak így lazán. Jó, elő is kellett némelyiket készíteni, de azért na.
Ettől függetlenül jó meccs volt, a második félidőt és Gordont sajnálom, nagy helyzetei voltak.
És említsük meg azt is, hogy Brady nem egyszer áthívta a játékot futásra, saját magának is 😀
Remélhetőleg a következő meccsekre még élesebb lesz és jobb lesz az összhang a többiekkel.
Cannon meg így nem egy hosszútávú megoldás sajnos.
Szerkesztette: Lúdas Solymi
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Na, akkor egy picit aludva rá 😊Én nekem összességében marhára tetszett a meccs, és aki most kezdte volna el nézni a sportágat, alighanem kifejezetten jól szórakozott volna.
Volt itt minden, pöpec futójátékok, óriási passzok és elkapások, nagy védelmi megmozdulások és sorsfordító labdaszerzések. Nagy feltámadás és fordítás, majd a végén egy rendkívül kiélezett meccsen egy utolsó másodperces lezárás.
Igen, el lehetett volna kerülni, hogy ennyi pontot engedjünk. Igen, az nem feltétlenül szerencsés, ha DMC-t próbáljuk Hillre rakni. Igen, meg lehetett volna oldani, hogy ne engedjük vissza őket a meccsbe, ez a második félidő első drive-jában simán benne is volt, erre nyaltunk egy 3. és 8-ra egy 67 yardos RB-passzt, aztán a szép ellentámadásból csak FG lett.
Abban biztos voltam, hogy hiába gyenge a Chiefs védelme, nem tudunk minden drive-ban remekelni (bár az első minimum kérdéses stop volt), ahogyan abban is, hogy lesz hullámvölgy (Bradynek volt olyan „támadósorozata”, hogy három megoldásából kettő is minősíthetetlen volt, előbb Gordon sima TD helyett interceptiont kellett, hogy megakadályozzon, de ezzel még rosszabbul is jártunk, mert utána egy kb 8 másodperces cover sack – ilyen bassza meg tényleg ne legyen már ennyi célponttal... – olyan bealvással, hogy fumble, és ott a lélektani előny).
Viszont Brady azért is a legnagyobb, mert ilyenekből is feláll, a TD-futása pedig igencsak tökös volt, igaz, ezt előkészítette az új sackszabály, minden bizonnyal a földön lenne, ha nem fogja vissza magát Speaks.
Ami a csapat tartásán és hajrábeli fordításán és meccslezárásán kívül tetszett még
• Michel. Persze, 106 yard, 2 TD marha pöpecül fest, de számomra a legfontosabb mégis az volt, hogy az utolsó negyedben két nagyon fontos 3. kísérletet váltott elsőre
• White. Szépen csendben, majdnem hogy észrevétlenül tette a dolgát, de amikor szóhoz jutott futásban (4/39, 6.5-es átlag!) és elkapásban is (5/53) jól teljesített, 92 yardig megint eljutott
• Hogan. Na ezt vártam. Így, hogy nem ő az első számú opció, hanem kell figyelni Gronkra, Edelmanre, Gordonra is, esélye lehet a gyengébb DB-k ellen villogni kicsit, 78 yardot szerzett, volt olyan drive, amit ő csinált meg kb egymaga, pedig akkora DPI is volt közben, hogy jó volt nézni, mégis megtartotta
• Gronk. Anyám, mekkora blokkokat adott, többek között a TD-futásnál. Ezt szerintem nagyon nem ismerik el neki a közvetítésben, csak azzal foglalkoztak sokáig, hogy csak egy elkapás, 16 yard, pedig közben elképesztően hasznos volt. Aztán a végén tolt két olyan nagy játékot, amikkel megnyertük a meccset
• Többi WR. Edelman megszerezte első TD-jét, voltak hasznos játékai, de lesz még ennél jobb. Gordon nagyon harcosan játszik, de kétszer is volt, hogy nem voltak egy lapon Bradyvel, ez az összeszokással jobb lehet, a DPI-k közül egyet befújtak (megtarthatta volna kis szerencsével, mint Hogan), egyet nem, egy interceptiont megmentett, amikor ha két yarddal hosszabb a passz, TD is lehetett volna. Patterson, nem látványos, de az ilyen pici pluszok mindig jól jönnek
A falba nem megyek be (már nem úgy, de úgy sem), mert azt most nem figyeltem kiemelten, viszont futni tudtunk, a fontos játékoknál tartott, szóval nagy panasz nincs rá
• Hightower. Még mindig mocsok lassúnak tűnik, viszont ennek ellenére ez a meccs most egészen rendben volt, ennél rosszabb sose legyen
A védelem az első félidőben jól limitálta Mahomest, nem engedett nagy játékokat, és jöttek a fontos stopok, igaz, ehhez néha ő is kellett. A második nem volt már jó, de mondjuk én nem is vártam, hogy végig megfogjuk ezt a Chiefst. Nem volt ez jó összességében, de az első félidőre lehet építeni már, és szerencsére most ez is belefért
Viszont így marha jó meccs kerekedett ki, Mahomes elég tökös csóka, a nagy hibák ellenére egy pillanatra nem tört meg, a második félidőben eléggé faszán játszott, de mi nyertünk még így is, úgyhogy ennél rosszabb meccset ne lássak 😊
több mint 6 éve
Az O-nak örültem, de ez a D... (na meg a fantasztikus ST)Baromira nem azt akarod látni, hogy az ellenfél 3 játékból TD-t csinál!
több mint 6 éve
Nem szeretem a halat😁HALAS KOSZONETEM!Sziasztok Nem tudjátok véletlen Josh Gordon jatszani fog most a 6. Fordulóban ????Megadjam BB telszámát?
Stez
ThundersNFL
Stez
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 6 éve
második felesben eléggé hervatagok voltunk, de felálltunk azért a végén 😀utóbbi hetekben Sony Michel nagyon állat 😊
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Hát, ez érdekes volt. Viszont a végén kétszer is fel tudtunk állni, és megnyertük a pontháborút. Bővebben majd
több mint 6 éve
HALAS KOSZONETEM!Sziasztok Nem tudjátok véletlen Josh Gordon jatszani fog most a 6. Fordulóban ????Megadjam BB telszámát?
Stez
ThundersNFL
több mint 6 éve
Sziasztok Nem tudjátok véletlen Josh Gordon jatszani fog most a 6. Fordulóban ????Megadjam BB telszámát?
Stez
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Nem fog játszani, ne segíts a zonbinak!!4Sziasztok Nem tudjátok véletlen Josh Gordon jatszani fog most a 6. Fordulóban ????Kezdőbe vele!
Stez
gdavid
több mint 6 éve
Sziasztok Nem tudjátok véletlen Josh Gordon jatszani fog most a 6. Fordulóban ????Kezdőbe vele!
Stez
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 6 éve
Sziasztok Nem tudjátok véletlen Josh Gordon jatszani fog most a 6. Fordulóban ????
több mint 6 éve
Jól van, én is csak a poén kedvéért írtam 😊
több mint 6 éve
BB es Reid a ket veglet. Nem pont, de inkabb minthogy hasonlitanak barmiben. Tisztelik egymast, de sem jatekfelfogasban, sem koncepcioban, sem playbook felepitesben, sem semmiben nem kulonbozhetnenek jobban.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 6 éve
Lúdas Solymi
8 024
Fordítva 😉Tehát BBnek is valójában Reid a mestere 😛Általában mindíg ilyenkor dőlnek meg ezek a statok, mikor felhozzák őket 😀 De ne legyen igazam. 😊 Bár ennek a Chiefs-nek szvsz nem lehet nem szurkolni, vagy legalábbis élvezni a játékát...Persze, mert hasonló a játékstílusa mint a Patsnek...(meg az Eaglesnek is).
DeX
Solymi
dande
Akkor már inkább a Rams :dMég azt a csapatot is oda lehet tenni a listába.
Wyatt
Hiába na, BB munkája beérik, próbálják őt másolni 😀
több mint 6 éve
Tehát BBnek is valójában Reid a mestere 😛Általában mindíg ilyenkor dőlnek meg ezek a statok, mikor felhozzák őket 😀 De ne legyen igazam. 😊 Bár ennek a Chiefs-nek szvsz nem lehet nem szurkolni, vagy legalábbis élvezni a játékát...Persze, mert hasonló a játékstílusa mint a Patsnek...(meg az Eaglesnek is).
DeX
Solymi
több mint 6 éve
Lúdas Solymi
8 024
Általában mindíg ilyenkor dőlnek meg ezek a statok, mikor felhozzák őket 😀 De ne legyen igazam. 😊 Bár ennek a Chiefs-nek szvsz nem lehet nem szurkolni, vagy legalábbis élvezni a játékát...Persze, mert hasonló a játékstílusa mint a Patsnek...(meg az Eaglesnek is).
DeX
több mint 6 éve
Az oszt igen bmegÁltalában mindíg ilyenkor dőlnek meg ezek a statok, mikor felhozzák őket 😀 De ne legyen igazam. 😊 Bár ennek a Chiefs-nek szvsz nem lehet nem szurkolni, vagy legalábbis élvezni a játékát...
Wyatt
több mint 6 éve
Helyezkedni kell tudni!Puding.
Wyatt
több mint 6 éve
ST-t mondjuk pont kihagytuk 😀Azért ott is produkáltunk érdekes dolgokat az első három(?) hétben, Hill meg labdával a kezében tudjuk mire képes. Ebben az egységben sem ártana javulni.
ha már ST, Marquis Flowers-t kitette MattyP, nem tudom mi volt az indok, de ő aszem elég jó volt tavaly ebben az egységben
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/