New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 6 éve
En sem latom olyan nagy gaznak ezt a birot, hisz a tavalyi AFC donton inkabb nekunk kedvezett.Mindenki minket utál és ezért meg tesz mindent 😀Hát Djerekek vasárnap még nehezebb lesz, mint gondoltuk..Clete Blakeman lesz a vezető bíró! Ha finoman fogalmazok, akkor utál minket, mint a szar, kifejezetten szeret csak minket büntetni, az ellen meccset befolyásoló hibáit pedig látványosan nem észrevenni. Talán az egyetlen bíró a ligában akivel Brady nyíltan konfrontálódott. Amerikában azt írják, hogy nem véletlenül lett Ő a bíró... 😕Az baj. 😕 Ezzel simán kikapunk. Minden kritikus 3rd down esetén lesz hirtelen egy holding vagy illegal shift, illetve a Kansasnél nem veszik észre a holdingokat meg a DPI-t és annyi. Egyszerűen csak megtörik a lendületét a csapatnak.
Tökéletes meccs kell a srácoktól!
kyobalu
Goodell egy görény, az ő keze lehet a dolog mögött, gondolom, nem szeretne megint Foxboroughba jönni szezonnyitóra hallgatni a közönség véleményét.
Burkus
Azért előre bírózni egy kicsit túlzás. Én is tudom 3-5 nála Brady, de az talán túlzó kivánság lenne, hogy csak olyan bíró vezethet meccset, akinél mindkét csapat pozitív mérleggel rendelkezik.
Nem a bíró lesz a fő ellenfél, hanem a kansasi hangzavar, a -20 fok a felspannolt D-line, Mahomes, Hill, Kelce stb.
Az elején vigyünk be egy gyomrost nekik (akár egy 7 perces TD-vel vagy ha ők kezdenek egy 3&out-tal majd egy 7 perces TD-vel 😊) attól elhalkulnak.
De az is lehet, hogy ez is olyan meccs lesz, hogy az nyer, aki utoljára támad.
vpi
Amire viszont mocskosul figyelni kell azok a false startok es a holdingok, foleg futasnal es Trent Brown oldalan. Neki eleg sokat be szoktak fujni.
A hangzavar miatt kiemelten fontos lesz a megfelelo osszhang, foleg az elkapok reszerol.
A hideg miatt meg brusztolos, foldharcos meccset varok a mi reszunkrol h feloroljuk a KC vedelmet.
Amugy az utobbi ket evben ok hanyszor jatszottak hidegben otthon vagy idegenben?
több mint 6 éve
Ez a bíró mérte le 2014-ben a PSI-t a labdákban, neki köszönhetjük a DeflateGate-et.Én azt hittem, annak, hogy nem voltak rendesen felfújva a labdák... 😀
Burkus
több mint 6 éve
Mindenki minket utál és ezért meg tesz mindent 😀Hát Djerekek vasárnap még nehezebb lesz, mint gondoltuk..Clete Blakeman lesz a vezető bíró! Ha finoman fogalmazok, akkor utál minket, mint a szar, kifejezetten szeret csak minket büntetni, az ellen meccset befolyásoló hibáit pedig látványosan nem észrevenni. Talán az egyetlen bíró a ligában akivel Brady nyíltan konfrontálódott. Amerikában azt írják, hogy nem véletlenül lett Ő a bíró... 😕Az baj. 😕 Ezzel simán kikapunk. Minden kritikus 3rd down esetén lesz hirtelen egy holding vagy illegal shift, illetve a Kansasnél nem veszik észre a holdingokat meg a DPI-t és annyi. Egyszerűen csak megtörik a lendületét a csapatnak.
kyobalu
Goodell egy görény, az ő keze lehet a dolog mögött, gondolom, nem szeretne megint Foxboroughba jönni szezonnyitóra hallgatni a közönség véleményét.
Burkus
Azért előre bírózni egy kicsit túlzás. Én is tudom 3-5 nála Brady, de az talán túlzó kivánság lenne, hogy csak olyan bíró vezethet meccset, akinél mindkét csapat pozitív mérleggel rendelkezik.
Nem a bíró lesz a fő ellenfél, hanem a kansasi hangzavar, a -20 fok a felspannolt D-line, Mahomes, Hill, Kelce stb.
Az elején vigyünk be egy gyomrost nekik (akár egy 7 perces TD-vel vagy ha ők kezdenek egy 3&out-tal majd egy 7 perces TD-vel 😊) attól elhalkulnak.
De az is lehet, hogy ez is olyan meccs lesz, hogy az nyer, aki utoljára támad.
több mint 6 éve
Hát Djerekek vasárnap még nehezebb lesz, mint gondoltuk..Clete Blakeman lesz a vezető bíró! Ha finoman fogalmazok, akkor utál minket, mint a szar, kifejezetten szeret csak minket büntetni, az ellen meccset befolyásoló hibáit pedig látványosan nem észrevenni. Talán az egyetlen bíró a ligában akivel Brady nyíltan konfrontálódott. Amerikában azt írják, hogy nem véletlenül lett Ő a bíró... 😕Az baj. 😕 Ezzel simán kikaphatunk, ha tényleg a kárunkra döntenek. Minden kritikus 3rd down esetén lesz hirtelen egy holding vagy illegal shift, illetve a Kansasnél nem veszik észre a holdingokat meg a DPI-t és annyi.
kyobalu
Ez a bíró mérte le 2014-ben a PSI-t a labdákban, neki köszönhetjük a DeflateGate-et. Viszonty tavaly ő vezette a Jacksonville elleni AFC döntőt, ahol nem fújt ellenünk, a hétből hat büntetést a Jags kapott. A Kansas sem boldog, mert ez a bíró vezette az 54-51-es végeredményű Rams elleni meccsüket 21 büntivel és számos vitatott döntéssel.
A SB-on -ha odajutunk - John Parry lesz a bíró, aki 14 büntetést osztott ki nekünk a Steelers meccsen, While Blakeman pedig back judge lesz. (Vele is feszes a viszony.)
Szerkesztette: Burkus
több mint 6 éve
Hát Djerekek vasárnap még nehezebb lesz, mint gondoltuk..Clete Blakeman lesz a vezető bíró! Ha finoman fogalmazok, akkor utál minket, mint a szar, kifejezetten szeret csak minket büntetni, az ellen meccset befolyásoló hibáit pedig látványosan nem észrevenni. Talán az egyetlen bíró a ligában akivel Brady nyíltan konfrontálódott. Amerikában azt írják, hogy nem véletlenül lett Ő a bíró... 😕Lesz rendesen "ellenszél", az biztos.
kyobalu
több mint 6 éve
Hát Djerekek vasárnap még nehezebb lesz, mint gondoltuk..Clete Blakeman lesz a vezető bíró! Ha finoman fogalmazok, akkor utál minket, mint a szar, kifejezetten szeret csak minket büntetni, az ellen meccset befolyásoló hibáit pedig látványosan nem észrevenni. Talán az egyetlen bíró a ligában akivel Brady nyíltan konfrontálódott. Amerikában azt írják, hogy nem véletlenül lett Ő a bíró... 😕Tökéletes meccs kell a srácoktól!
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 6 éve
19 évesen one hit wonder és egyetemi bajnok. 😀Az tuti. (Szerintem még lehet, hogy valahogy azt is kibugizzák addira, hogy 1 évvel korábban kijöhessen. Mittudomén kitalálják, hogy a május utáni napok duplán számítanak, és úgy már meg lesz neki a 3 év. 😀 )
Szerintem ő már kibérelte a 2021-es 1/1-et, elég durva tankolást kéne tolni érte.
cspeti98
Ezzel együtt, tudom hogy károgásnak fog hangzani, de én nem látom, hogy mi ebben a srácban az annyira különleges. A nagy hype-ot persze értem, igen ritkán intézik el Sabant ennyire nagydöntőben (soha), értem, hogy most az egekben van. Csak nem látom. Hozzáteszem, kevés college focit nézek, de ha néznék se érne sokat, mert ez a Clemson kb. úgy fölé nőtt a mezőnynek, hogy akár high school csapatokkal is játszhatnának, akkor se látszana nagyobbnak a különbség.
Szóval... megnéztem a döntőt élőben, és most újra ezt a 2 perces összefoglalót, és ebben egyetlen egy igazi NFL passzt láttam (az utolsó TD három védő közé az nagyon szép volt). A többi kb. Watson egy nem összerogyó fallal plusz Hopkinssal egy liga bottom secondary ellen. Hátralép, nézelődik (nyomás nélkül) 3-5 másodpercig aztán odavágja 20-40 yardra a tök tisztán álló elkapó felé. A sok passzból kb. kettő volt amikor az elkapón volt is valaki úgy nagyjából (a 2 sideline-ra feldobott passz, abból az egyik szép pontos, a másik eléggé mellé ment, az elkapó bravúrkodta össze). És nem láttam egyetlen play-t sem, hogy snap előtt csinálna valamit, vagy egy blitzet kéne észrevennie, stb. Szóval ennyi nekem még kevés.
Jövőre majd megnézem megint, hátha lesz olyan meccs ahol fogják is az elkapóit és szűk helyre kell gyorsan passzolnia. Ha nem, akkor majd eldöntöm, hogy mit gondolok róla, ha megérkezett az NFL-be. 😊
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
Ami nagyon fontos és Wyatt állandóan mantrázza (nem véletlenül), a legfontosabb statban volt elit, azaz kevés pontot engedett.Végre valaki figyel is!
ZERO_L
Btw, akkor már itt hagyok egy érdekességet
Dan Marino 1984-ben, a második idényében 48 TD-passzal korszakos rekordot állított fel.
2004-ben Peyton Manning 49 TD-passzal ezt megdöntötte. A playoffban aztán 27/42 (64.3%), 238 yard (5.7-es átlag), 0 TD, 1 interception, 1 sack és 69.3-as irányítómutató jött össze a Patriots ellen, és a New England 20–3-ra nyert.
2018-ban Patrick Mahomes 50 TD-passzal megdöntötte Marino másodéves rekordját. A playoffban ha a Patriots nyer 20–3-ra, egy másodpercig sem fogok bánkódni

több mint 6 éve
Egy olyan jo tervet hozott elo megint belly papa, hogy az alapszakasz bealtatassal meg a szurkolok is elhittek, hogy a soha sem gyenge pats is siman verheto. Jo trukk volt. Mert meg vegasban is bevettek, a saintset teve meg legnagyobb eselyesenek az sb nyeresere, ha jol emlekszem. Es hat lattuk, hogy ti 100x simabban nyertetek. Ok meg majdnem kikaptak. Szoval meg mindig ti vagytok szerintem a top dogok. A kc a masodik.Egyrészt szerintem nem jelenthető ki, hogy jó formában vagyunk, mert volt egy nagyon jó meccsünk a Chargers ellen. Ez a csapat elég hektikus volt idén. A másik, hogy a Chiefs is elég impresszív teljesítményt mutatott a Colts ellen. Az eddigi ligaalja védelmük sorra megállította Luckékat, szóval ez alapján ők is kurva jó formában vannak.Szerintem is kizárt, hogy az első hazai AFC döntőjüket (vagy bármelyiket) fél vállról vennék. Ha Brady most bejelentené a visszavonulását és Hoyer kezdene akkor is komolyan vennék. Szerintem pont jó, hogy evvel a meccsel begyújtottuk a para faktorukat. Eddig abban bíztak, hogy formán kívül vagyunk, most talán összeszarják kicsit magukat 😊 Ried vs BB és a Pats jó formában van, ráadásul január!Egy szempontból nem jó, hogy a Chargers-meccs így sikerült. Vagyis, hogy az első félidőben tényleg káprázatos játékkal lehengereltük az ellenfelet. Ez azért nem jó, mert most a Chiefs sokkal óvatosabb lesz. Eddig azt gondolhatták, látva a botladozásokat, hogy a Pats nincs igazán formában, nem játszik jól, idén nem olyan erős, mint ahogy az az elmúlt években megszokott volt. És lássuk be, mi szurkolók is ezt gondoltuk eddig. Vagyis, ugyan akaratlanul, de "elaltattuk a gyanakvásukat". Most viszont ennek a hitnek vége, hiszen ők is látták ezt a játékot. Ha nem is megijedtek, - bár ki tudja -, de innentől nem számíthatunk arra hogy félvállról vesznek.Konferencia döntőben kizárt hogy bárki is félvállról vegye az ellenfelet, bármilyen szarul játszott is előtte. Patriotsot pedig végképp soha nem fogják félvállról venni, amíg a TB-BB duo aktív.
Na mindegy, itt már úgyis kard ki kard lesz, aztán ami belefér...
ötös műhold
ervinator
vpi
Másrészt Riedet nem fogja úgy outcoacholni BB, ahogyan azt Lynnel tette. Hillre nem igazán van fegyverünk, Huntot a Williams duo tudja helyettesíteni és még ott van Watkins is. Mahomes pedig elég laza ahhoz, hogy ne görcsöljön rá a meccsre.
Másik oldalról Chris Jones belülről képes betolni a falat, ami Bradynek nagyon nem fekszik. Az alapszakasz meccsen 1 sack 1 FF volt a neve mellett. Chargers pass russ egy leheletnyivel erősebb nevekből állt, de nem igazán indultak középről, így nem jelentettek akkor veszélyt. KC ellen sokkal kevesebb ideje lesz Bradynek véleményem szerint.
Mindettől függetlenül nyerünk! 😊
ervinator
Amikor ti meg egy negyed alatt bedaraltok egy komplett po csapatot. Es nem is hagytatok abba ezt a daralas. Es nem is tudtak erre kitalalni semmit az ellenfel oldalarol.
Mas, az elkovetkezo meccsen mar mahommes sem lehet olyan laza ellenetek. Foleg hogy mindenki tudja mit muvel a pats a po ban. Szoval nem hinnem hogy olyan konnyen laza tudna maradni, mint tette ezt akkora folenyes vezetes kiharcolasanal. Amit veletek szemben eleg nehez lenne letrehozni.
Es a ki ki fej fej mellett halado meccseken, ha ilyen lesz persze, azert benne van a rookie faktor es a past es brady es belly papa tisztelete is. Szoval ha ezt o lazan tudja kezelni akkor le a kalappal elotte. Es meg is erdemelne a dicseretet. De eleg kevesszer szokott ez igy lenni.
Big ben is jo volt egeszen az elso sb jeig, abban a szezonban. Aztan amikor tenyleg oda kerult az igazi megmeretteteshez, akkor randel el kellett hogy passzoljon, mert ben nem tudott dobni sem szinte, nem hogy tdt dobni. Na jo mahommes jobb iranyitonak nez most ki mint ben volt. De bennek is jo passz mutatoja volt a po ban. Aztan meg mintha falba utkozott volna.
Szoval a rookie vs brady. Belly papa vs reid nem egy egyszeru csata. De hogy ne ti lennetek az eselyesebbek, azt ketlem. Marcsak a kezdo qb miatt is. Marcsak belly papa miatt is. Marcsak jmd miatt is. Es hogy a def etek is jobb volt.
Szoval jo meccsnek nez ki. Gyozzon a jobbik.
Szerkesztette: gabor25
több mint 6 éve
www.nemzetisport.hu/amerikai_sportok/meg-csak-19-eves-de-mar-a-labai-elott-hever-amerika-2678039Micsoda cikk 😮
Ide kellene spájzolni.
Burkus

több mint 6 éve
Az évtizedből meg még konkrétan két alapszakasz. Na ez nem mintha zavarná az embereket általában 😀mobile.twitter.com/Patriots/status/1085220663080701953... es 2019-ből van meg nehány hónap... 😀
Csak hogy idegesítsük a nem pats közönséget.
vpi
Sinisa

több mint 6 éve
www.nemzetisport.hu/amerikai_sportok/meg-csak-19-eves-de-mar-a-labai-elott-hever-amerika-2678039Nem kell o nektek. Po ban vagytok. Brady es belly papa szetszedte darabokra a nagy visszatero alom rivers csapatot.
Ide kellene spájzolni.
Burkus
Nem lenne jo meg brady nektek jopar evig?
Grat a gyozelemhez. Eleg egyoldalu volt es mar eldolt az elso negyedben kb. Szoval hagyjatok meg nekunk az iranyitot. Mert nalunk big ben kb 5 evvel idosebbnek tunik a palyan, vagy ugy jatszik legalabbis. Es dobalgat 5 intet vagy homalyokat altalaban. Valamint siman fole ala melle. Barmire kepes.
Igy nektek meg van idotok jo qbt szerezni. Nekunk viszont mar ketyeg az ora. Nagyon. : )
Es a brady szurkolok is orrommel nezhetik az iranyitojukat. : )
Szoval win win.
Szerkesztette: gabor25
több mint 6 éve
www.nemzetisport.hu/amerikai_sportok/meg-csak-19-eves-de-mar-a-labai-elott-hever-amerika-2678039youtu.be/NHozn0YXAeE
Ide kellene spájzolni.
Burkus
19 évesen one hit wonder és egyetemi bajnok. 😀
Szerintem ő már kibérelte a 2021-es 1/1-et, elég durva tankolást kéne tolni érte.
több mint 6 éve
www.nemzetisport.hu/amerikai_sportok/meg-csak-19-eves-de-mar-a-labai-elott-hever-amerika-2678039Ide kellene spájzolni.
több mint 6 éve
Egyrészt szerintem nem jelenthető ki, hogy jó formában vagyunk, mert volt egy nagyon jó meccsünk a Chargers ellen. Ez a csapat elég hektikus volt idén. A másik, hogy a Chiefs is elég impresszív teljesítményt mutatott a Colts ellen. Az eddigi ligaalja védelmük sorra megállította Luckékat, szóval ez alapján ők is kurva jó formában vannak.Szerintem is kizárt, hogy az első hazai AFC döntőjüket (vagy bármelyiket) fél vállról vennék. Ha Brady most bejelentené a visszavonulását és Hoyer kezdene akkor is komolyan vennék. Szerintem pont jó, hogy evvel a meccsel begyújtottuk a para faktorukat. Eddig abban bíztak, hogy formán kívül vagyunk, most talán összeszarják kicsit magukat 😊 Ried vs BB és a Pats jó formában van, ráadásul január!Egy szempontból nem jó, hogy a Chargers-meccs így sikerült. Vagyis, hogy az első félidőben tényleg káprázatos játékkal lehengereltük az ellenfelet. Ez azért nem jó, mert most a Chiefs sokkal óvatosabb lesz. Eddig azt gondolhatták, látva a botladozásokat, hogy a Pats nincs igazán formában, nem játszik jól, idén nem olyan erős, mint ahogy az az elmúlt években megszokott volt. És lássuk be, mi szurkolók is ezt gondoltuk eddig. Vagyis, ugyan akaratlanul, de "elaltattuk a gyanakvásukat". Most viszont ennek a hitnek vége, hiszen ők is látták ezt a játékot. Ha nem is megijedtek, - bár ki tudja -, de innentől nem számíthatunk arra hogy félvállról vesznek.Konferencia döntőben kizárt hogy bárki is félvállról vegye az ellenfelet, bármilyen szarul játszott is előtte. Patriotsot pedig végképp soha nem fogják félvállról venni, amíg a TB-BB duo aktív.
ötös műhold
ervinator
vpi
Másrészt Riedet nem fogja úgy outcoacholni BB, ahogyan azt Lynnel tette. Hillre nem igazán van fegyverünk, Huntot a Williams duo tudja helyettesíteni és még ott van Watkins is. Mahomes pedig elég laza ahhoz, hogy ne görcsöljön rá a meccsre.
Másik oldalról Chris Jones belülről képes betolni a falat, ami Bradynek nagyon nem fekszik. Az alapszakasz meccsen 1 sack 1 FF volt a neve mellett. Chargers pass russ egy leheletnyivel erősebb nevekből állt, de nem igazán indultak középről, így nem jelentettek akkor veszélyt. KC ellen sokkal kevesebb ideje lesz Bradynek véleményem szerint.
Mindettől függetlenül nyerünk! 😊
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 6 éve
A mostani Pats nem a 6. heti. Különösen a védelem nem. És nincs Hunt futásban, ami jelentős különbség. De Reid és stábja legalább úgy tud kombinálni, mint a mieink éstényleg mindig ki tud találni valamit, ami működik ellenünk. Itt nem lesz outcoaching, mint a Bolts ellen.Tegyk hozza, jatszott a ket csapat iden is. Akkor a honved nyert 43-40re, utolso pillanatban. Szoval nem hiszem, hogy lebecsulnek minden idok egyik legjobb csapatat, ezek utan foleg. Vagy akkor nagyon hulyek, csakhogy Reid nem hulye.Megmondom őszintén, én félek mind az Arrowheadtől, Reidtől és Mahomestól.
ulpianus
Az Arrowhead az kb. olyan brutális stadion a közönségével mint a Mile High volt a magaslati elhelyezkedésével.
Reid meg nem egyszerű koponya, megmutatta nem egyszer, hogy úgy meg tudja szivatni BB-t és a Patset mint senki más.
Mahomes meg olyan karakternek tűnik jelenleg aki nem fog becsinálni ha esetleg hátrányba kerülnének vagy dobna egy INT-et, hanem menne előre az utolsó pillanatig és a dobásai meg életveszélyesek.
Számomra az lesz a kérdés, hogy mennyire lesz képes a Pats kizárni a közönséget, felvenni a ritmust és játszani a saját játékát. Elképzelésem szerint sok-sok futással fogunk operálni mint a Chargers elleni meccsen, hogy minél jobban öljük az időt, a játékosállomány megvan hozzá.
Mert visszanézve az összefoglalót, a 6. heti(!) hazai meccsen az első félidő 24-9-es Pats vezetéssel zárult.
Aztán a második játékrészben volt egy hosszú dobás Mahomestól ami TD lett, majd Bradynek egy fumbleje amivel feljött a KC 27-26-ra.
Utána volt egy ST leolvadás, Smith visszafutással kvázi az 1 yardosig, ezzel átvéve a vezetést 33-30-ra.
Pár játék után 40-33-as Pats vezetésnél Mahomes megint eleresztett egy bombát Hillnek amivel 40-40 lett.
Elég sok hiba volt a Pats részéről mind támadó és védekező oldalon, de nem hiszem, hogy ez a csapat még egyszer ilyet elkövetne és ennyire megégetné magát.
A fent leírtak miatt félek, mert AFC döntőről legyen szó ők is mindent meg fognak tenni, de hiszek benne, hogy a csapat képes behúzni ezt a meccset.
Solymi
A jelzett -20 fok + szél is mellettünk szól, a Mahomes-féle mélységi passzokat gyakorlatilag kiveszi a fegyvertárból.
Coughlin szerintem még jobban tud szívatni minket. 😊
Nyerni fogunk.
több mint 6 éve
Tegyk hozza, jatszott a ket csapat iden is. Akkor a honved nyert 43-40re, utolso pillanatban. Szoval nem hiszem, hogy lebecsulnek minden idok egyik legjobb csapatat, ezek utan foleg. Vagy akkor nagyon hulyek, csakhogy Reid nem hulye.Megmondom őszintén, én félek mind az Arrowheadtől, Reidtől és Mahomestól.
ulpianus
Az Arrowhead az kb. olyan brutális stadion a közönségével mint a Mile High volt a magaslati elhelyezkedésével.
Reid meg nem egyszerű koponya, megmutatta nem egyszer, hogy úgy meg tudja szivatni BB-t és a Patset mint senki más.
Mahomes meg olyan karakternek tűnik jelenleg aki nem fog becsinálni ha esetleg hátrányba kerülnének vagy dobna egy INT-et, hanem menne előre az utolsó pillanatig és a dobásai meg életveszélyesek.
Számomra az lesz a kérdés, hogy mennyire lesz képes a Pats kizárni a közönséget, felvenni a ritmust és játszani a saját játékát. Elképzelésem szerint sok-sok futással fogunk operálni mint a Chargers elleni meccsen, hogy minél jobban öljük az időt, a játékosállomány megvan hozzá.
Mert visszanézve az összefoglalót, a 6. heti(!) hazai meccsen az első félidő 24-9-es Pats vezetéssel zárult.
Aztán a második játékrészben volt egy hosszú dobás Mahomestól ami TD lett, majd Bradynek egy fumbleje amivel feljött a KC 27-26-ra.
Utána volt egy ST leolvadás, Smith visszafutással kvázi az 1 yardosig, ezzel átvéve a vezetést 33-30-ra.
Pár játék után 40-33-as Pats vezetésnél Mahomes megint eleresztett egy bombát Hillnek amivel 40-40 lett.
Elég sok hiba volt a Pats részéről mind támadó és védekező oldalon, de nem hiszem, hogy ez a csapat még egyszer ilyet elkövetne és ennyire megégetné magát.
A fent leírtak miatt félek, mert AFC döntőről legyen szó ők is mindent meg fognak tenni, de hiszek benne, hogy a csapat képes behúzni ezt a meccset.
több mint 6 éve
Tegyk hozza, jatszott a ket csapat iden is. Akkor a honved nyert 43-40re, utolso pillanatban. Szoval nem hiszem, hogy lebecsulnek minden idok egyik legjobb csapatat, ezek utan foleg. Vagy akkor nagyon hulyek, csakhogy Reid nem hulye.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 6 éve
Szerintem is kizárt, hogy az első hazai AFC döntőjüket (vagy bármelyiket) fél vállról vennék. Ha Brady most bejelentené a visszavonulását és Hoyer kezdene akkor is komolyan vennék. Szerintem pont jó, hogy evvel a meccsel begyújtottuk a para faktorukat. Eddig abban bíztak, hogy formán kívül vagyunk, most talán összeszarják kicsit magukat 😊 Ried vs BB és a Pats jó formában van, ráadásul január!Egy szempontból nem jó, hogy a Chargers-meccs így sikerült. Vagyis, hogy az első félidőben tényleg káprázatos játékkal lehengereltük az ellenfelet. Ez azért nem jó, mert most a Chiefs sokkal óvatosabb lesz. Eddig azt gondolhatták, látva a botladozásokat, hogy a Pats nincs igazán formában, nem játszik jól, idén nem olyan erős, mint ahogy az az elmúlt években megszokott volt. És lássuk be, mi szurkolók is ezt gondoltuk eddig. Vagyis, ugyan akaratlanul, de "elaltattuk a gyanakvásukat". Most viszont ennek a hitnek vége, hiszen ők is látták ezt a játékot. Ha nem is megijedtek, - bár ki tudja -, de innentől nem számíthatunk arra hogy félvállról vesznek.Konferencia döntőben kizárt hogy bárki is félvállról vegye az ellenfelet, bármilyen szarul játszott is előtte. Patriotsot pedig végképp soha nem fogják félvállról venni, amíg a TB-BB duo aktív.
ötös műhold
ervinator
több mint 6 éve
Egy szempontból nem jó, hogy a Chargers-meccs így sikerült. Vagyis, hogy az első félidőben tényleg káprázatos játékkal lehengereltük az ellenfelet. Ez azért nem jó, mert most a Chiefs sokkal óvatosabb lesz. Eddig azt gondolhatták, látva a botladozásokat, hogy a Pats nincs igazán formában, nem játszik jól, idén nem olyan erős, mint ahogy az az elmúlt években megszokott volt. És lássuk be, mi szurkolók is ezt gondoltuk eddig. Vagyis, ugyan akaratlanul, de "elaltattuk a gyanakvásukat". Most viszont ennek a hitnek vége, hiszen ők is látták ezt a játékot. Ha nem is megijedtek, - bár ki tudja -, de innentől nem számíthatunk arra hogy félvállról vesznek.Konferencia döntőben kizárt hogy bárki is félvállról vegye az ellenfelet, bármilyen szarul játszott is előtte. Patriotsot pedig végképp soha nem fogják félvállról venni, amíg a TB-BB duo aktív.
ötös műhold
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 6 éve
Úgy értettem, hogy JMD tavaly kezet adott a Coltsnak, Flores sztem nem ígérkezett el.Jah értem, ez így nehéz kérdés, mert nagyon nem látunk bele (még az egész folyamat állomásait sem ismerjük), de amennyi pletyka született erről, nekem nagyon úgy tűnik, hogy "lekezelték" és tényleg csak a PO végét várják, hogy aláírhassák a papírokat
Kókusz8
Aztán megég. A Miami már most bevallottan leírja a következő szezont, a 2020-as draftra fókuszál, gondolom azért, mert az idei draft class nem ígér igazi irányítót, Kyler Murray sem fogja megváltani a világot. (Pickje amúgy sincs, hogy akár a közelébe jusson, egy feltrade-t meg nem nagyon ér meg.) Ha pedig 2020-ban magasan akarnak húzni, hogy igazán jó QB-t találjanak, akkor a 2019-es szezonban nem nagyon szabad győzni... Nem hiszem, hogy ehhez a tervhez, egy jó 0-16-os vagy 1-15-ös szezonhoz valaki ígéretes fiatal szakemberként szívesen adja a nevét és stigmatizálja a karrierjét. (A Suck for Luck az NFL történetének egyik leggusztustalanabb húzása volt, noch dazu, nem is jött be, bár ebben nyilván sok más ok, rossz draftok,rossz roster management, stb. játszik közre.)Szerintem nem így közelítik meg a dolgot. Tudják, látják pontosan, hogy sok munka lesz a Miamival amíg normális keretet összehoznak, ez hosszútávú folyamat, ha ezt közösen (GM-HC-tulaj) eldöntik akkor nem fogják az első évben felrúgni. Meg amúgy is az első évben Flores nyomás nélkül elkövetheti az összes rookie hibát HC-ként, lesz egy éve kitapasztalni melyik játékos mire megy az ő rendszerében, kire érdemes hosszabb távon számítani, nincs fr. playerük akiért kár lenne hogy feláldoznak egy évet a rookie szerződéséből(max Friztpatrick de ő meg nem fog sokba kerülni, irányítóhoz képest). Egy év kísérletezés után, jövőre a fr. QB kiválasztásával el lehet indulni fölfelé, ahol ha nem is ő lesz az utolsó puzzle darab, de nem egy szedett-vedett társaságba érkezik majd. Nem lesz elit keret körülötte (ahhoz két tökéletes draft kéne), de a rendszer adott lesz amit a többi játékos nagy része már ismerni fognak.
Én nem emlékszem arra, hogy Patricia alatt a PFF alapján nálunk lett volna a No.1 CB, hogy második helyre rangsorolták volna a secondaryt vagy hogy top3 lett volna a passrush, éppen ellenkezőleg: a passrush állandó hiánya volt a fő bajunk és a "blend but don't break" jegyében minden backup QB karriercsúcsot passzolt ellenünk. Meg még emlékszem, a D tavalyi égésére a SB-ban De lehet, hogy az én emlékezetem rövid vagy megcsal és a Patricia-féle védelem jobb volt mint a mostani. Szóval én is nagyon szurkolok, hogy Flores maradjon.
Burkus
Miaminál majd ez lesz a legfontosabb kérdés, sikerül-e beválasztani a tutiba vagy jön egy újabb meh Tannehill 2.0, addig teljesen felesleges pálcát törni a projekt felett
Patricia védelmet szerintem rosszul ítéled meg. Ott is volt olyan év mikor liga szinten top2 volt a passrushunk (sajnos ez a PO-ban nem jött ki), de összességében mindig nagyon jó számokat hozott a védelem és szerintem minőségben is jobb volt, obviously mindenki fiatalabb volt + HT prime éveiről beszélünk.
Ami nagyon fontos és Wyatt állandóan mantrázza (nem véletlenül), a legfontosabb statban volt elit, azaz kevés pontot engedett. Nem csak egy szezon volt olyan, amikor végére annyira összeállt a védelem, hogy nem hogy TD-t nem engedünk az utolsó negyedben, hanem pontokat is alig, konkrétan lehúzta a rolót, ami hatalmas segítség volt az O#-nek, lsd a két legutóbbi megnyert SB
igen a tavalyi döntőben minősíthetetlen volt a teljesítményük, amiért keservesen megfizettünk, de pont azért volt az annyira sokkoló mert a semmiből jött (erre a magyarázatra azóta is nagyon kíváncsi vagyok mégis mi a franc történt ott, amiért ennyire összezuhant az az egység)

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 6 éve
Egy szempontból nem jó, hogy a Chargers-meccs így sikerült. Vagyis, hogy az első félidőben tényleg káprázatos játékkal lehengereltük az ellenfelet. Ez azért nem jó, mert most a Chiefs sokkal óvatosabb lesz. Eddig azt gondolhatták, látva a botladozásokat, hogy a Pats nincs igazán formában, nem játszik jól, idén nem olyan erős, mint ahogy az az elmúlt években megszokott volt. És lássuk be, mi szurkolók is ezt gondoltuk eddig. Vagyis, ugyan akaratlanul, de "elaltattuk a gyanakvásukat". Most viszont ennek a hitnek vége, hiszen ők is látták ezt a játékot. Ha nem is megijedtek, - bár ki tudja -, de innentől nem számíthatunk arra hogy félvállról vesznek.Na mindegy, itt már úgyis kard ki kard lesz, aztán ami belefér...
több mint 6 éve
mobile.twitter.com/Patriots/status/1085220663080701953... es 2019-ből van meg nehány hónap... 😀
Csak hogy idegesítsük a nem pats közönséget.
vpi
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 6 éve
mobile.twitter.com/Patriots/status/1085220663080701953Csak hogy idegesítsük a nem pats közönséget.
több mint 6 éve
www.nfl.com/videos/good-morning-football/0ap3000001010596/Burleson-I-m-100-percent-sure-Pats-will-beat-Chiefs
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.