New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Ó bazdmeg 😀Jó, nálam ezek már rég némítva vannak, el is felejtettem, hogy van ilyen, azt hittem tényleg a normális linkekre gondolsz :d
több mint 6 éve
Elvagyok én azokkal is, szoktam közben úgy is nézni, elég jó minőségben, csak egy-egy pillanatig volt gond az elmúlt két hétben, de csak jobb tévén keresztül nézni, meg magyarul is szeretem, úgyhogy nekem azzal sincs bajomÖrülnél az első kilenc fordulóban öt 2.20-as meccsnek? 😀Mi a bajod a streamekkel? Van pár frissen regisztrált srác, akik az eredménykövetőben mindig jobbnál jobb stream lehetőségeket írnak be. 😊
Amúgy a Jaguars alap volt, engem a Texans sem lepett meg, a Dolphins és a Bears inkább, de az egyik 3–0-val, a másik 3–1-gyel áll(t), szal védhető az is. Pláne, hogy a Miami elleni meccsnek milyen kiugró nézettsége volt. Szóval én csak örülök, hogy a Game Pass lemondása után nem kell streameket nézni 😀
A Steelers még fix, szerintem a Vikings is benne van, azokon kívül már úgysem lesz, csak januárban
Wyatt
vpi
Wyatt
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Ez viszont lehet, hogy így van, mert ahogy nézem, most 22.05-ös a Rams-meccs, szal csak nem az a bibi.Igen, azt elismerem, hogy Ravens-szurkerként ezeket kifogásolod, és egyet is tudok vele érteni. Mondjuk engem semlegesként egy Ravens–Titans abszolút nem mozgat meg, számomra egyik csapat sem olyan, amit feltétlenül néznék, ellenben egy Ramst most tök szívesen nézek, úgyhogy én örülök neki, hogy azt adják. A következő héten nyilván a Saintset kellene adni, de lehet, hogy ott tényleg a 22.05 vs 22.25 a probléma (meg a kiajánlási lehetőségek is persze, mert azért egy Chiefs–Jaguarst simán megnéztem volna, ha benne van az opciók között, lehet, hogy a Ravens Saints elleni meccse sem volt)De Faragó Ricsi mondta, kapnak 2 ajánlatot és a jobb meccset választják ki. A Broncos 1/5 körül fog draftolni, a Rams átmegy rajtuk, míg a Titans-Ravens Playoffért mehet. A Saints-Ravens 22:05 egyedül, és 22:25 Redskins-Cowboys és 49ers-Rams flexelve. És mindig 1 22:05-öst és 22:25-öst ajánlanak ki Európába.
Wyatt
KeyG
De ha külső szemlélőként nézek meccset (nem vagyok érdekelt sem csapat, sem játékos miatt), akkor én sokkal szívesebben nézek Rams-meccset, mint egy Ravens- vagy egy Titans-meccset. Pláne nem egymás ellen. Persze ilyen kérdés nem volt most sem 😊
Elvagyok én azokkal is, szoktam közben úgy is nézni, elég jó minőségben, csak egy-egy pillanatig volt gond az elmúlt két hétben, de csak jobb tévén keresztül nézni, meg magyarul is szeretem, úgyhogy nekem azzal sincs bajomÖrülnél az első kilenc fordulóban öt 2.20-as meccsnek? 😀Mi a bajod a streamekkel? Van pár frissen regisztrált srác, akik az eredménykövetőben mindig jobbnál jobb stream lehetőségeket írnak be. 😊
Amúgy a Jaguars alap volt, engem a Texans sem lepett meg, a Dolphins és a Bears inkább, de az egyik 3–0-val, a másik 3–1-gyel áll(t), szal védhető az is. Pláne, hogy a Miami elleni meccsnek milyen kiugró nézettsége volt. Szóval én csak örülök, hogy a Game Pass lemondása után nem kell streameket nézni 😀
A Steelers még fix, szerintem a Vikings is benne van, azokon kívül már úgysem lesz, csak januárban
Wyatt
vpi
több mint 6 éve
Örülnél az első kilenc fordulóban öt 2.20-as meccsnek? 😀Mi a bajod a streamekkel? Van pár frissen regisztrált srác, akik az eredménykövetőben mindig jobbnál jobb stream lehetőségeket írnak be. 😊
Wyatt
több mint 6 éve
KeyG
9 518
Igen, azt elismerem, hogy Ravens-szurkerként ezeket kifogásolod, és egyet is tudok vele érteni. Mondjuk engem semlegesként egy Ravens–Titans abszolút nem mozgat meg, számomra egyik csapat sem olyan, amit feltétlenül néznék, ellenben egy Ramst most tök szívesen nézek, úgyhogy én örülök neki, hogy azt adják. A következő héten nyilván a Saintset kellene adni, de lehet, hogy ott tényleg a 22.05 vs 22.25 a probléma (meg a kiajánlási lehetőségek is persze, mert azért egy Chiefs–Jaguarst simán megnéztem volna, ha benne van az opciók között, lehet, hogy a Ravens Saints elleni meccse sem volt)De Faragó Ricsi mondta, kapnak 2 ajánlatot és a jobb meccset választják ki. A Broncos 1/5 körül fog draftolni, a Rams átmegy rajtuk, míg a Titans-Ravens Playoffért mehet. A Saints-Ravens 22:05 egyedül, és 22:25 Redskins-Cowboys és 49ers-Rams flexelve. És mindig 1 22:05-öst és 22:25-öst ajánlanak ki Európába.
Wyatt
Szerkesztette: KeyG
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 6 éve
KeyG
9 518
Streamen is meg tudom normálisan nézni. Előfizettem a legnagyobb Tv csatornára h legyen Sport 1 és Sport 2. Az NFL és La Liga miatt. Erre a La Ligát elviszik, és amikor Ravens meccset nézhetnék, mert tök jogosan adniuk kéne, nem adják. És mint írtam, megértem h a Bears-Patriotsot adják. 😊Te sem voltál hajlandó 200 dollárt adni érte? 😊 És most hirdetik, hogy már csak 160 dollár - pont annyit engedtek, amennyi elment a szezonból... Majd ha 100 dollár körül lesz, benevezek. (November-decemberben szerintem a Vasas-meccsen kívül nem lesz tévé meccsünk, a Vikings kérdéses.) Abból, hogy a gamepass állandóan napirenden van az nfl.com-on, úgy tűnik, nem jött be az árképzés, kíváncsi vagyok, hány előfizetőt veszítettek.Örülnél az első kilenc fordulóban öt 2.20-as meccsnek? 😀JééééjHurrá
"Week 7: TNF-Broncos-at-Cardinals, 10/21-19:00-Patriots-at-Bears, 22:25-Cowboys-at-Redskins, SNF-Bengals-at-Chiefs, MNF-Giants-at-Falcons"
Minden héten Pats-meccs^^
Wyatt
KeyG
Wyatt
Amúgy, hogy mekkora mocsok az NFL, az akkor jött le, amikor augusztusban csak úgy próbából Törökországból kértem ajánlatot az éves GamePassre és ott továbbra is van kedvenc csapat lehetőség, talán 110 vagy 120 dollárért. Európában bezzeg nincs. (Azt simán kifizetném.)
A Bears Trubinsky meg Mack miatt nyilván nézőcsalogató, arról nem beszélve, hogy vezetik az NFC North csoportot. Remélem, Sanyit lesz a szakkommentátor és lehet majd élvezi az akut skizoid állapotot. 😊
A Sporttv meg nyilván a nézettséget nézi és egy Pats-meccs hazai nézettsége nyilván nagyobb mint az átlag. Lassan a Sporttv-nek nem is marad más magas nézettségű műsora. Mondjuk, a Red Sox - Yankees meccseket adhatták volna. Láttátok a legutolsót?
Burkus
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Igen, azt elismerem, hogy Ravens-szurkerként ezeket kifogásolod, és egyet is tudok vele érteni. Mondjuk engem semlegesként egy Ravens–Titans abszolút nem mozgat meg, számomra egyik csapat sem olyan, amit feltétlenül néznék, ellenben egy Ramst most tök szívesen nézek, úgyhogy én örülök neki, hogy azt adják. A következő héten nyilván a Saintset kellene adni, de lehet, hogy ott tényleg a 22.05 vs 22.25 a probléma (meg a kiajánlási lehetőségek is persze, mert azért egy Chiefs–Jaguarst simán megnéztem volna, ha benne van az opciók között, lehet, hogy a Ravens Saints elleni meccse sem volt)
több mint 6 éve
Te sem voltál hajlandó 200 dollárt adni érte? 😊 És most hirdetik, hogy már csak 160 dollár - pont annyit engedtek, amennyi elment a szezonból... Majd ha 100 dollár körül lesz, benevezek. (November-decemberben szerintem a Vasas-meccsen kívül nem lesz tévé meccsünk, a Vikings kérdéses.) Abból, hogy a gamepass állandóan napirenden van az nfl.com-on, úgy tűnik, nem jött be az árképzés, kíváncsi vagyok, hány előfizetőt veszítettek.Örülnél az első kilenc fordulóban öt 2.20-as meccsnek? 😀JééééjHurrá
"Week 7: TNF-Broncos-at-Cardinals, 10/21-19:00-Patriots-at-Bears, 22:25-Cowboys-at-Redskins, SNF-Bengals-at-Chiefs, MNF-Giants-at-Falcons"
Wyatt
KeyG
Wyatt
Amúgy, hogy mekkora mocsok az NFL, az akkor jött le, amikor augusztusban csak úgy próbából Törökországból kértem ajánlatot az éves GamePassre és ott továbbra is van kedvenc csapat lehetőség, talán 110 vagy 120 dollárért. Európában bezzeg nincs. (Azt simán kifizetném.)
A Bears Trubinsky meg Mack miatt nyilván nézőcsalogató, arról nem beszélve, hogy vezetik az NFC North csoportot. Remélem, Sanyit lesz a szakkommentátor és lehet majd élvezi az akut skizoid állapotot. 😊
A Sporttv meg nyilván a nézettséget nézi és egy Pats-meccs hazai nézettsége nyilván nagyobb mint az átlag. Lassan a Sporttv-nek nem is marad más magas nézettségű műsora. Mondjuk, a Red Sox - Yankees meccseket adhatták volna. Láttátok a legutolsót?
több mint 6 éve
KeyG
9 518
Dolphins csak, odaírtam a végére h a Bears elleni teljesen jogos. A meccsek döntő többsége vége van 22 órára pár meccs szokott csak átcsúszni. Jó, de most legyél Ravens szurkoló, e hétvégén Denver-Rams adnak, sima Rams lesz tudja mindenki, miközben Titans-Ravens 3-2 3-2. Jövőhéten Saints-Ravens 4-1 és 4-2 v 3-3 + Brees 500.TD. Nekem nem áll össze, de 2-3 év és úgy is Spíleren lesz szóval addig már kibírom. 😀Az elmúlt években kifejezetten kevés Sport Tv-s meccsünk volt, igazából most is csak a Dolphins és a Bears ellenivel van akkor gondod. Ezeken én is meglepődtem, de a Bears rajtja után már csak az Eagles–Panthersben láttam alternatívát, úgyhogy a chicagói meccsre is jó esélyt láttam már a rajtjuk utánKorábban fekszem le és korábban kelek ha a Ravens 2.20-as meccset játszik. Ha 0-3 is azt adják, hidd el. 😀 Ezt nem tartom indokoltnak, viszont a többi az lehet. Jags egyértelmű, Texans is. Csak tudod vannak olyan csapatok amiket 5 év alatt nem adnak 9-szer, és pl. jövő hét vasárnap Redskins-Cowboys a Ravens-Saints ellen. 2-3 2-4 mérlegű csapat, egy min. 3-3 és 4-1-es csapat ellen, amikor Brees 500. TD passzára hajt. Az elkeseredés beszél belőlem, fogadd el. 😊Örülnél az első kilenc fordulóban öt 2.20-as meccsnek? 😀JééééjHurrá
Wyatt
KeyG
Wyatt
KeyG
A 22.05-ös meccsbe jó eséllyel belecsúszik a 19-es, gondolom nem akarták csúsztatva adni (már ha volt esély erre), a két 22.25-ösből pedig kivételesen nem a Rams megy, múltkor az volt a baj 😊
Wyatt
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Az elmúlt években kifejezetten kevés Sport Tv-s meccsünk volt, igazából most is csak a Dolphins és a Bears ellenivel van akkor gondod. Ezeken én is meglepődtem, de a Bears rajtja után már csak az Eagles–Panthersben láttam alternatívát, úgyhogy a chicagói meccsre is jó esélyt láttam már a rajtjuk utánKorábban fekszem le és korábban kelek ha a Ravens 2.20-as meccset játszik. Ha 0-3 is azt adják, hidd el. 😀 Ezt nem tartom indokoltnak, viszont a többi az lehet. Jags egyértelmű, Texans is. Csak tudod vannak olyan csapatok amiket 5 év alatt nem adnak 9-szer, és pl. jövő hét vasárnap Redskins-Cowboys a Ravens-Saints ellen. 2-3 2-4 mérlegű csapat, egy min. 3-3 és 4-1-es csapat ellen, amikor Brees 500. TD passzára hajt. Az elkeseredés beszél belőlem, fogadd el. 😊Örülnél az első kilenc fordulóban öt 2.20-as meccsnek? 😀JééééjHurrá
Wyatt
KeyG
Wyatt
KeyG
A 22.05-ös meccsbe jó eséllyel belecsúszik a 19-es, gondolom nem akarták csúsztatva adni (már ha volt esély erre), a két 22.25-ösből pedig kivételesen nem a Rams megy, múltkor az volt a baj 😊
több mint 6 éve
KeyG
9 518
Korábban fekszem le és korábban kelek ha a Ravens 2.20-as meccset játszik. Ha 0-3 is azt adják, hidd el. 😀 Ezt nem tartom indokoltnak, viszont a többi az lehet. Jags egyértelmű, Texans is. Csak tudod vannak olyan csapatok amiket 5 év alatt nem adnak 9-szer, és pl. jövő hét vasárnap Redskins-Cowboys a Ravens-Saints ellen. 2-3 2-4 mérlegű csapat, egy min. 3-3 és 4-1-es csapat ellen, amikor Brees 500. TD passzára hajt. Az elkeseredés beszél belőlem, fogadd el. 😊 És a Bears is indokolt!Örülnél az első kilenc fordulóban öt 2.20-as meccsnek? 😀JééééjHurrá
Wyatt
KeyG
Wyatt
Szerkesztette: KeyG
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Örülnél az első kilenc fordulóban öt 2.20-as meccsnek? 😀JééééjHurrá
Wyatt
KeyG
több mint 6 éve
KeyG
9 518
JééééjHurrá
Wyatt
több mint 6 éve
Cyrus Jones elküldve.
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Jééééj"Week 7: TNF-Broncos-at-Cardinals, 10/21-19:00-Patriots-at-Bears, 22:25-Cowboys-at-Redskins, SNF-Bengals-at-Chiefs, MNF-Giants-at-Falcons"
több mint 6 éve
ervinator
1 701
www.youtube.com/watch?v=3Xw5EaEEB5w
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 6 éve
Nem tudom, itt kit érint meg és ki azt aki tudott róla, de újra van Madden NFL PC-re! (Én tegnap szembesültem vele az Ncore szaküzletben. 😊 )
több mint 6 éve
Lúdas Solymi
8 024
A Főnökök hintettek 30 pontot a Jags védelemnek és engedtek 14-et, elkaptak négy interceptiont. Izgi meccs lesz, igazi értékmérő a SNF ellenük.Pont azért néztem azt a meccset, hogy lássam mi várhat ellenük, mire számítsak, de sajnos nem hozta azt a kiélezett küzdelmet amire készültem.
Burkus
Az első drive nagyon szépen fel volt építve, kvázi az esszenciája annak amire képesek, később meg talán becsukták a playbookot ill. a Jags védelem is felszívta magát.
Az látszik, hogy emberezni kell ellenük és próbálni fogni a futást, mert ha bármelyik fut elszabadul, akkor az necces lesz. A TE-jük is borzaszt jó, durva testcseleket mutatott be.
A védelmük meg elég keményen benyomta a falat és ami blitzeket hívtak az se semmi.
Ez tényleg egy döntő meccs lesz, mert ezzel a KC-vel összekerülhetünk a PO-ban.
Az eddigi vereségeink annyira nem értékmérőek, mert többnyire szeptemberben játszottunk velük.
több mint 6 éve
A Főnökök hintettek 30 pontot a Jags védelemnek és engedtek 14-et, elkaptak négy interceptiont. Izgi meccs lesz, igazi értékmérő a SNF ellenük.
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Már melyik lenne durvább, amelyik csal vagy amelyik nem? 😀nem ér csalni 😉milyen Pats-fan lenne az... 8P
www.sporcle.com/games/Balin/bradys_bunch
ZERO_L
#bocseztkellett
Stez
több mint 6 éve
nem ér csalni 😉milyen Pats-fan lenne az... 8P
ZERO_L
#bocseztkellett
több mint 6 éve
Maniac84
592
Gilisztát cutolta a Saints, nem bánnám ha visszahoznánk a biztonság kedvéért...
több mint 6 éve
Ha már úgy is hosszú hét van, itt egy jó kis kvíz:Brady 71 TD célpontjai közül hányat tudsz felsorolni 14 perc alatt
nem ér csalni 😉
Szerkesztette: ZERO_L
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 6 éve
ahhoz, hogy érdembeli vitát lehessen nyitni a témáról érdemes összehasonlítani a tavalyi és az idei snap számokat:Itt az alkalom, lehet újranyitni a vitát, hogy:Nincs ellentmondás a két állítás (a második feltételezett -az, hogy "tudta") között. Az első ugye egy tény. Viszonylag sokat költ rá, és mégis viszonylag szarul játszanak. (Szerintem lesz ez még jobb is, ez a játék ilyen, hektikus, változó.) A második egy eléggé plauzibilis feltételezés, hiszen egy jó edző tényleg tudhatja (hiszen ismeri a helyzetet), hogy gond lehet velük, és ezt többek között pénzköltéssel is próbálja orvosolni. Tehát mind a kettő állítás igaz lehet. És ha így van, akkor nem lehet köztök ellentmondás, hiszen két igaz állítás sem logikailag, sem faktuálisan nem lehet egymásnak ellentmondó.
a) Belichick ennyit költ spec teamre, és így is a liga alsó harmadába sikerült csúszni
b) Belitchick TUDTA, hogy gond lehet a spec teammel, és ezért is volt hajlandó ennyit áldozni rá idén
Solymi
Itt arról lehet szó, hogy Belichick figyel a ST-re, fontos neki, hogy az egység jó legyen, ezért költ is rájuk. És hogy eddig ez nem jött ki, nem realizálódott? Hát istenem, van ilyen. Hosszabb távon majd valószínűleg kijön.
ötös műhold
www.pro-football-reference.com/teams/nwe/2017-snap-counts.htm
Az ST 4 alapembere nincs már a csapatnál, Bolden, Flowers, Richards és Bademosi.
Velük együtt eltűnt a "gunner sebesség" is a csapatrészből.
több mint 6 éve
ötös műhold
309
Itt az alkalom, lehet újranyitni a vitát, hogy:Nincs ellentmondás a két állítás (a második feltételezett -az, hogy "tudta") között. Az első ugye egy tény. Viszonylag sokat költ rá, és mégis viszonylag szarul játszanak. (Szerintem lesz ez még jobb is, ez a játék ilyen, hektikus, változó.) A második egy eléggé plauzibilis feltételezés, hiszen egy jó edző tényleg tudhatja (hiszen ismeri a helyzetet), hogy gond lehet velük, és ezt többek között pénzköltéssel is próbálja orvosolni. Tehát mind a kettő állítás igaz lehet. És ha így van, akkor nem lehet köztök ellentmondás, hiszen két igaz állítás sem logikailag, sem faktuálisan nem lehet egymásnak ellentmondó.
a) Belichick ennyit költ spec teamre, és így is a liga alsó harmadába sikerült csúszni
b) Belitchick TUDTA, hogy gond lehet a spec teammel, és ezért is volt hajlandó ennyit áldozni rá idén
Solymi
Itt arról lehet szó, hogy Belichick figyel a ST-re, fontos neki, hogy az egység jó legyen, ezért költ is rájuk. És hogy eddig ez nem jött ki, nem realizálódott? Hát istenem, van ilyen. Hosszabb távon majd valószínűleg kijön.