New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 6 éve
Mikor kezdődik a mai etap?Éjjel 1.
ParadSEC
több mint 6 éve
Mikor kezdődik a mai etap?
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 6 éve
egy év van a szerződéséből, így a kezdő ajánlat valahol fél marék szotyinál kezdődhetninerswire.usatoday.com/2018/04/27/report-49ers-and-patriots-talking-trent-brown-trade/?utm_source=49erswebzone&utm_medium=tw&utm_campaign=affrefBeki már volt szíves belinkelni, én azért megkérdezném, miért is van még needünk, amikor 1/23-ra ide húztunk. RT-nk meg van azért jó pénzért. Hacsak nem Mason utódjának húztuk Wynnt, de azt túl logikusnak azért nem tartanám. Rotációban megvagyunk, kíváncsi vagyok, milyen értéket akarunk érte adni
petey
Wyatt
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
ninerswire.usatoday.com/2018/04/27/report-49ers-and-patriots-talking-trent-brown-trade/?utm_source=49erswebzone&utm_medium=tw&utm_campaign=affrefBeki már volt szíves belinkelni, én azért megkérdezném, miért is van még needünk, amikor 1/23-ra ide húztunk. RT-nk meg van azért jó pénzért. Hacsak nem Mason utódjának húztuk Wynnt, de azt túl logikusnak azért nem tartanám. Rotációban megvagyunk, kíváncsi vagyok, milyen értéket akarunk érte adni
petey
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
hááát nem tudom, szerintem QB közül csak Mayfield van/lehet előtte, Allen pl szerintem óriási bust lesz, Billshez való draftolása csak megerősít ebbenNa most prospectet kérdeztél, nem feltétlenül azt, hogy most ki a jobb nála 😊
James sokkal jobb játékos már most mint pl Edmunds, akinek lehet baromi magasan van a plafonja, de ahhoz kelleni fog a megfelelő coaching is, aztán lehet én látok Jamesbe túl sokat
akkor most már ne legyen igazam és kerüljön rá a bust cédula 😛
ZERO_L
Nálam a QB-k közül Mayfield max a 3., de inkább a 4. opció, persze nem örülök, hogy a 2-3. is a csoportban kötött ki, sajnos Allennek most már kevésbé lehet szurkolni 😀
Az mondjuk érdekes lesz, hogy az NFC Westben visszaesik-e 2019-re a negyedik helyre a Seahawks, de mindenki nagyon ezért kapar (a Seattle is)
több mint 6 éve
hááát nem tudom, szerintem QB közül csak Mayfield van/lehet előtte, Allen pl szerintem óriási bust lesz, Billshez való draftolása csak megerősít ebbenJames sokkal jobb játékos már most mint pl Edmunds, akinek lehet baromi magasan van a plafonja, de ahhoz kelleni fog a megfelelő coaching is, aztán lehet én látok Jamesbe túl sokat
akkor most már ne legyen igazam és kerüljön rá a bust cédula 😛
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
mondj nála 8 jobb prospectet idén:Rosen, Darnold, Chubb, Allen, Barkley, Nelson, Minka, Edmunds, Roquan, Ward, talááán Mayfield, és Taven Bryant is hamarabb vinném.
Nelson, Barkley egyértelműen előtte van, Chubb is, Mayfield-Smith már határ esett, Fitzpatrick szerintem mögötte van, Ward kb egy szint
lehet patika mérlegen nem férne be a legjobb 5-be, de akörül van
ZERO_L
több mint 6 éve
mondj nála 8 jobb prospectet idén:Nelson, Barkley egyértelműen előtte van, Chubb is, Mayfield-Smith már határ esett, Fitzpatrick szerintem mögötte van, Ward kb egy szint
lehet patika mérlegen nem férne be a legjobb 5-be, de akörül van
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
James-ért felmehettünk volna 16-ra, ahogy a Bills tetteA top 5-től azért szerintem elég messze van, én miatta sem eszem a kefét annyira.
mondjuk ehhez be kellett volna dobni a második kör végi picket és akkor a hátsókörökkel még kiegyenlíteni a különbözetet (pick swap vagy hasonlók) vagy többet kellett volna adni a Billsnél és akkor kvázi nem kapunk vissza semmit, max egy hatodik kört
top5 tehetségért lehet be lehetett volna ennyit áldozni, ha már csúszott, főleg ha második kör végén képesek leszünk megint QB-t húzni...
ZERO_L
ProFootballTalk @ProFootballTalkÉs mi a terv? Összerakják Wynn-nel és az átlagból lesz két normál méretű OT? 😀
Patriots, 49ers are talking about a possible trade for San Fran OT Trent Brown, per source.
Beki
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
ProFootballTalk @ProFootballTalkPatriots, 49ers are talking about a possible trade for San Fran OT Trent Brown, per source.
több mint 6 éve
James-ért felmehettünk volna 16-ra, ahogy a Bills tettemondjuk ehhez be kellett volna dobni a második kör végi picket és akkor a hátsókörökkel még kiegyenlíteni a különbözetet (pick swap vagy hasonlók) vagy többet kellett volna adni a Billsnél és akkor kvázi nem kapunk vissza semmit, max egy hatodik kört
top5 tehetségért lehet be lehetett volna ennyit áldozni, ha már csúszott, főleg ha második kör végén képesek leszünk megint QB-t húzni...
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Nyugi gyerekek, szeptembertől imádni fogjátok Sonyt, megvan az ORoY. Nagyon nagy lyukak? Hol?
Egy nagyon nagy lyuk volt, az is inkább kérdés, hogy az-e 1/23-ra megoldottuk. Solder és Lewis pótolva, utóbbi még upgrade-elve is.
QB: innentől kezdve valóban nem kell, Brady még legalább két évig van
FB: Samuels a 6-7. körben
RB: Sonyval pipa
WR: 2/43: Courtland Sutton, James Washington, 2/63: D. J. Chark, 3/95: Anthony Miller, Michael Gallup. Nem mondom, hogy kell elkapó, de ilyen forgatókönyveknél nem sírnék este.
TE: 2/63: Mike Gesicki, 3/95: Dallas Goedert, Mark Andrews. Ide sem biztos, hogy az első nap O-húzásai után mindenképpen kellene húzni, de az érték az érték.
OT: Wynn-nel pipa
OG: pipa
C: pipa
DE: Clayborne, Flowers, Wise. Elférne pass rusher, de jobbak vagyunk, mint tavaly. Azért 2/43-ra Harold Landry, Sam Hubbard vagy Lorenzo Carter (úgyis ő jön 😀 ), vagy 3/95-re Josh Sweat vagy Rasheem Green nekem így is eléggé álom lenne.
DT: Bryant nagyon akartam, volt esélyünk többször is, akkor marad az ötös, az sem baj.
LB: LVE hamar kiment, a másik kettő alapból sansztalan volt. 2/63: Jerome Baker, 3/95: Malik Jefferson. DE ha nem jön LB, akkor sem fogok sírni, szerintem itt nem állunk rosszul a felépülésekkel.
CB: Igen, itt lehetett volna még húzni, Joshua Jacksont eléggé karmoltam volna, de őt még akár ki is vihetjük, szóval nincs veszve minden. Ott van még Isaiah Oliver is, aki 2/43-ra nagyon jó érték lenne, vagy Donta Jackson 2/63-ra, Tarvarus McFadden 3/95-re.
S: Én 1/18-ra mentem volna Derwinért, 1/17 lett 😊 Reid 2/43-ra érdekes lehet azért, vagy Ronnie Harrison, őt úgyis figyeltük.
Szóval volt lyuk: LT pipa. Talán DE, az még jöhet ma, talán CB, az még jöhet ma. Hol voltunk még lyukasak a védelemben? LB? Mégis ki kellett volna az első körben? DT? Nekem max Bryan, de ott is megvagyunk. S? A kettő kiment, a többi még elérhető most is.
Landryt vittem volna, de talán Carter is bent lesz még, és amúgy is Hubbard lesz a pickünk ott. Ki az, akiről lemaradtunk a luxus, de nagyon jó játékos választása miatt?
Mai pickek
2/43
2/63
3/95
Szombat estiek
6/198
6/210
7/219
több mint 6 éve
Nem fogjátok tudni BB-t rábeszélni, hogy a védelemben tartsa többre a tehetséget a munkánál és a csapategységnél. Oda általában jómunkásembereket szeret hozni. A hátsó körökben annyi LB és DE prospectet fog draftolni, hogy megszámolni is alig fogjuk tudni. Mondjuk ez nyilván túlzás.ezt így hogy?
Kollega
pont, hogy a védelmet toltuk mindig is tele (főleg első körös) tehetségekkel, a második körös DB bustokat ne is említsük és a támadókra volt főleg jellemző, hogy középső, hátsó körös, divízió riválisoktól kikukázott játékosokkal töltöttük fel
ma hajnalra:
-én skipelném a TE picket, ha 43-ra nem viszünk akkor később már nem sok értelmét látom, mert minőségben elfogynak a valamire való jelöltek
-most már nagyon nem örülnék a QB-nek top100-ban, RB (luxus)pick után nem férhet bele egy 3-4 éves projekt pick nulla impacttel
-számomra még mindig CB lenne az egyértelmű húzás 43-on (ha kihúzzuk Olivert vagy JJ-t akkor RB picket is könnyebb lesz lenyelni), utána meg jöhet egy OLB/DE/SS pick
-3. körössel meg tradeljünk le és 4. közepén húzzuk be Hamilton slot WR-nek 😀
plusz, boldolok egy White cserét is, vagy még a második napon (3-4. körért) vagy szezon közben, ha ez a Sony gyerek tényleg akkora karaj lesz mint az egyetemen
több mint 6 éve
ervinator
1 701
Igen, szerintem elengedte volna. Mármint, ha Penny a target és annyira kell nekünk, hogy felhívunk titeket, akkor szerintem nem volt hozzá hasonlítható opció a boardunkon, tehát az én gondolatmenetem szerint nem Sony jött volna nem sokkal utána. Aztán persze lehet én gondolkozok rosszul 😀Ez a mozgatórugó, hogy mi kihúztuk a ti RB picketek előtt, vagy gondolod, hogy elengedte volna BB a pozíciót? Meglehet. Mindenesetre érdekes 😊A GM-ünk azt nyilatkozta, hogy miután ledraftoluk a 27. cetlivel R. Penny (RB)-t, egy csapat azonnal felhívott minket, hogy elcseréljük a játékost. Elég szokatlan lépés, ebből jellemvonásból és a tényből, hogy csak ti draftoltatok RB-t az első körben, arra lehet következtetni (a hozzáértőbbek szerint legalábbis), hogy BB volt az ajánlattevő. Plusz C. Martinhoz hasonlították, akit meg edzett ugye. Gondoltam pletyka szinten elfér itt.Szerintem nem BB volt, hanem a Browns.
undisputedly
Ha Penny lett volna a kiszemelt, akkor nem Sony jön hozzánk.
ervinator
undisputedly
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 6 éve
Ez a mozgatórugó, hogy mi kihúztuk a ti RB picketek előtt, vagy gondolod, hogy elengedte volna BB a pozíciót? Meglehet. Mindenesetre érdekes 😊A GM-ünk azt nyilatkozta, hogy miután ledraftoluk a 27. cetlivel R. Penny (RB)-t, egy csapat azonnal felhívott minket, hogy elcseréljük a játékost. Elég szokatlan lépés, ebből jellemvonásból és a tényből, hogy csak ti draftoltatok RB-t az első körben, arra lehet következtetni (a hozzáértőbbek szerint legalábbis), hogy BB volt az ajánlattevő. Plusz C. Martinhoz hasonlították, akit meg edzett ugye. Gondoltam pletyka szinten elfér itt.Szerintem nem BB volt, hanem a Browns.
undisputedly
ervinator
Szerkesztette: undisputedly
több mint 6 éve
ervinator
1 701
A GM-ünk azt nyilatkozta, hogy miután ledraftoluk a 27. cetlivel R. Penny (RB)-t, egy csapat azonnal felhívott minket, hogy elcseréljük a játékost. Elég szokatlan lépés, ebből jellemvonásból és a tényből, hogy csak ti draftoltatok RB-t az első körben, arra lehet következtetni (a hozzáértőbbek szerint legalábbis), hogy BB volt az ajánlattevő. Plusz C. Martinhoz hasonlították, akit meg edzett ugye. Gondoltam pletyka szinten elfér itt.Szerintem nem BB volt, hanem a Browns.
undisputedly
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 6 éve
A GM-ünk azt nyilatkozta, hogy miután ledraftoluk a 27. cetlivel R. Penny (RB)-t, egy csapat azonnal felhívott minket, hogy elcseréljük a játékost. Elég szokatlan lépés, ebből jellemvonásból és a tényből, hogy csak ti draftoltatok RB-t az első körben, arra lehet következtetni (a hozzáértőbbek szerint legalábbis), hogy BB volt az ajánlattevő. Plusz C. Martinhoz hasonlították, akit meg edzett ugye. Gondoltam pletyka szinten elfér itt.
Szerkesztette: undisputedly
több mint 6 éve
btw a sok érthetetlennek tartott első napos húzás miatt nagy értéke lesz a két 2. körnek , szerintem sokan akarnak majd feljönni
több mint 6 éve
nem ezt vártuk de szerintem nincs bajHoztunk egy embert az OL be aki ha jobb lesz, mint a jelenleg keretben lévő T-k akkor ott kezd ha szarabb akkor bemegy G-be Thuney helyére
Michael pick szeintem a piacnak szólt..5millát kap egy szezon teljes szezon után Lewis, vicc
most jött egy 3down RB aki jól is blokkol olcsóért ..White, Burkhead marad a többi kuka
ma jöhet a D és egy QB
több mint 6 éve
Nem fogjátok tudni BB-t rábeszélni, hogy a védelemben tartsa többre a tehetséget a munkánál és a csapategységnél. Oda általában jómunkásembereket szeret hozni. A hátsó körökben annyi LB és DE prospectet fog draftolni, hogy megszámolni is alig fogjuk tudni. Mondjuk ez nyilván túlzás.Szerintem előbb-utóbb az is ki fog majd derülni, hogy megpróbáltuk eladni a 31-es cetlit, csak vevő nem volt rá.
We are all PATRIOTS!
több mint 6 éve
2018-ban első körös RB pick a patstől.... számomra kurva nehéz benyelni ezt a választást, mikor védelemben baromi sok helyre kellene elit tehetség
most komolyan egy futó hiányzik, hogy az elit támadóegységünk még elitebb legyen? minek? vagy esetleg futás ellen is fel lehet küldeni?
ráadásul egy olyan futóról beszélünk aki 55 labdaérintésenként elejtette a disznóbőrt, mulatságos lesz nézni ahogy padoztatjuk az első körösünket mert éppen nehéz napja van
pár óra alvás után két helyen is megnéztem, hogy tényleg futót húztunk és nem csak valami szörnyű rémálom ez
(Wynn-nek nem örültem, de látok benne rációt, ha nem lesz belőle rendes LT, akkor OG-ba még mindig be lehet mozgatni Mason helyére, nem annyira szörnyű mint elsőre tűnt)
komolyan nem értem egy Oliver vagy Josh Jackson hogy a faszomba nem került feljebb Sony Ericssonnál (sry) a boardunkon, második körben egyértelműen front7-be és sec-be kell húzni, de már semmi jóra nem számítok
több mint 6 éve
fodi91
196
Nekem annyira nem jön be ez az O heavy draft, mégha a nevekkel nincs is bajom.Michel nagyon állat lesz, de az első körös futónál mindig húzom a számat.
Wynn pedig egy eléggé safe pick, mert ha LT-ként nem válik be, még mindig bemehet guardnak (vagy ha esetleg Garciából lenne valami).
Remélem innentől a maradék 3 értékes pick megy a D-be. Ez ugye azt jelentené, hogy értékes picket nem adunk irányítóért.
A 49erstől kapott pick még érdekes lehet, mert elég jó játékosok vannak még bent.
több mint 6 éve
Nem is a létszámról beszélek, hanem mondjuk talentről. Főleg a védelemben. És azt gondoltam, hogy egy tehetséges passrusher, S, LB, vagy CB sokkal nagyobb upgrade lehet, mint egy RB, amiből az FA piacon is “olcsón” találhatsz értéket.Ez a Michel pick iszonyatosan tetszene, ha minden poszton rendben lennénk. Így viszont kicsit WTF.Azért annyira nagy needünk nincs. LT posztot megoldottuk, többi igazából rendben van, bár vannak olyanok ahol elférne a talent, de nem égető need.
Boston
Szerintem belefér, plusz ez alapján eléggé magasan lehetett a boardunkon, mert nem szokásunk nagyon korán futót hozni. Utoljára 2006-ban Laurence Maroney jött az első körben.
ervinator
Do your job
több mint 6 éve
Ma hozunk egy EDGE egy LB és QB-t 😊És Wyatt kívánságát fogja BB teljesíteni
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018