New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 6 éve
Sztem az első nap azt mutatja, hogy Brady még sokáig akar játszani, ergo jó fal és top futó kell.2039: Josh Rosent Hall of Famerré választják. Tom Brady közben bejelenti, hogy újabb 4 évig játszik még a Patriotsban.
Kókusz8
több mint 6 éve
Kókusz8
89
Sztem az első nap azt mutatja, hogy Brady még sokáig akar játszani, ergo jó fal és top futó kell.
több mint 6 éve
Nehezem emésztem ezt a Rb picket. Én azt láttam az utóbbi években,hogy folyamatosan devalválódott az első körös RB húzások jelentősége egyrészt azért,mert nem volt akkora hozzáadott értéke általában egy csapat játékához,másrészt mert nem volt akkora különbség egy 4-5 körös vagy akár udfa futó és egy első körös RB teljesítménye között,mint más posztoknálSokan nem értik, egyelore! 😉
És ez még fokozottabban igaz sztem a mi csapatunkra,amelyik nem tud normálisan kihasználni egy elsőkörös futót,mert egész egyszerűen nincs akkora szerepe a csapatban. Még azt sem mondhattuk h nincs futónk, ezért muszáj volt hozni egyet,akár a korai körökben is...
Egyszerűen nem értem... Ez nem luxuspick nálam,hanem egyszerűen az első kör elpazarlása
kolok1972
De azt is vedd figyelembe, hogy BB mindig szembemegy a trendekkel, ha úgy jobban tetszik uj trendeket teremt.
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 6 éve
Nehezem emésztem ezt a Rb picket. Én azt láttam az utóbbi években,hogy folyamatosan devalválódott az első körös RB húzások jelentősége egyrészt azért,mert nem volt akkora hozzáadott értéke általában egy csapat játékához,másrészt mert nem volt akkora különbség egy 4-5 körös vagy akár udfa futó és egy első körös RB teljesítménye között,mint más posztoknálÉs ez még fokozottabban igaz sztem a mi csapatunkra,amelyik nem tud normálisan kihasználni egy elsőkörös futót,mert egész egyszerűen nincs akkora szerepe a csapatban. Még azt sem mondhattuk h nincs futónk, ezért muszáj volt hozni egyet,akár a korai körökben is...
Egyszerűen nem értem... Ez nem luxuspick nálam,hanem egyszerűen az első kör elpazarlása
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 6 éve
Cuchulain82
985
LT poszton Wynn szerintem jó lesz, 31re nem maradt volna bent, Michel sem rossz de ott én szívesebben láttam volna H. Landrytkicsit off: a Seattle és a Dallas is elmehet a fenébe, kivittek két olyan srácot akit imádtam az idei drafton és mindkettő olyan csapathoz került amit finoman fogalmazva sem kedvelek 😕
több mint 6 éve
ervinator
1 701
Ez a Michel pick iszonyatosan tetszene, ha minden poszton rendben lennénk. Így viszont kicsit WTF.Azért annyira nagy needünk nincs. LT posztot megoldottuk, többi igazából rendben van, bár vannak olyanok ahol elférne a talent, de nem égető need.
Boston
Szerintem belefér, plusz ez alapján eléggé magasan lehetett a boardunkon, mert nem szokásunk nagyon korán futót hozni. Utoljára 2006-ban Laurence Maroney jött az első körben.
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 6 éve
Ez a Michel pick iszonyatosan tetszene, ha minden poszton rendben lennénk. Így viszont kicsit WTF.
Do your job
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
De nem a kinézettek hoztuk, szóval azért pozitív. Michelt karmolni fogjukazért szerencsére ezekre nagyon minimális esély vanHát ez nem jött be... BB szokás szerint kavarja.
Ha Jacksonért felmennénk, akkor az tényleg azért lenne, mert komolyan hiszünk benne, ami önmagában engem baromi izgatottá tenne, de szerintem ez a házasságot csak média találta ki (BB-ről meg simán elhiszem, ezt meglovagolva smokescreenként kiadta az insidereknek, hogy "komolyan figyeljük")
amennyire nálunk meg vannak becsülve az RB-k, már azt is kizártnak tartom hogy első két körben futót húzzunk, nemhogy feltradeljünk
Shelton-ra már ellőttünk egy harmadik kört, Vea-ra nem fogunk egy hasonlót vagy magasabb picket adni
Brown meg Key kb az a kategória aki akkor se kéne ha fizetnének, inkább pazarolnék el egy hatodik körös picket campbody-ra mintsem őket húzzam, ilyen játékosokat mi biztos nem fogunk hozni, nulla a munkamoráljuk
szóval szerintem megnyugodhatsz 😀
ZERO_L
kolok1972
több mint 6 éve
azért szerencsére ezekre nagyon minimális esély vanHát ez nem jött be... BB szokás szerint kavarja.
Ha Jacksonért felmennénk, akkor az tényleg azért lenne, mert komolyan hiszünk benne, ami önmagában engem baromi izgatottá tenne, de szerintem ez a házasságot csak média találta ki (BB-ről meg simán elhiszem, ezt meglovagolva smokescreenként kiadta az insidereknek, hogy "komolyan figyeljük")
amennyire nálunk meg vannak becsülve az RB-k, már azt is kizártnak tartom hogy első két körben futót húzzunk, nemhogy feltradeljünk
Shelton-ra már ellőttünk egy harmadik kört, Vea-ra nem fogunk egy hasonlót vagy magasabb picket adni
Brown meg Key kb az a kategória aki akkor se kéne ha fizetnének, inkább pazarolnék el egy hatodik körös picket campbody-ra mintsem őket húzzam, ilyen játékosokat mi biztos nem fogunk hozni, nulla a munkamoráljuk
szóval szerintem megnyugodhatsz 😀
ZERO_L
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Nem akarom ismételgetni magam, itt leírtam minden posztra, mikor kit.Kit húznál a 2-3-ban?Mindenki azt várta az SB után, hogy a Defenset rendbe tesszük és BB megint bemutatott a világnak a 2 O pickkel 😀Én nálam is offense-heavy lett 😊
ervinator
Azon kívül hogy eddig 15-ször írtam le, hogy mennyire okádnék tőle, sok nincsProblem?Arden Keyt húzzuk be majd lécciiiNyasgem 😀
ThundersNFL
Wyatt
ThundersNFL
Wyatt
ThundersNFL
Keyt az 5. kör előtt nem akarom látni. Ott is csak azért az 5 százalék esélyért, ami miatt annyi kockázatot már megér.
több mint 6 éve
Kit húznál a 2-3-ban?Mindenki azt várta az SB után, hogy a Defenset rendbe tesszük és BB megint bemutatott a világnak a 2 O pickkel 😀Én nálam is offense-heavy lett 😊
ervinator
Azon kívül hogy eddig 15-ször írtam le, hogy mennyire okádnék tőle, sok nincsProblem?Arden Keyt húzzuk be majd lécciiiNyasgem 😀
ThundersNFL
Wyatt
ThundersNFL
Wyatt
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Mindenki azt várta az SB után, hogy a Defenset rendbe tesszük és BB megint bemutatott a világnak a 2 O pickkel 😀Én nálam is offense-heavy lett 😊
ervinator
ThundersNFL
Wyatt
ThundersNFL
több mint 6 éve
Problem?Arden Keyt húzzuk be majd lécciiiNyasgem 😀
ThundersNFL
Wyatt
Draft
több mint 6 éve
ervinator
1 701
Mindenki azt várta az SB után, hogy a Defenset rendbe tesszük és BB megint bemutatott a világnak a 2 O pickkel 😀
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 6 éve
holnap jön egy Landry (ezt nem engedem még mindig el) meg egy Louletta és szuperek leszünk 😛
Szerkesztette: manuszka86
több mint 6 éve
Arden Keyt húzzuk be majd lécciii
Draft
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Meglep a futó, mondjuk Michel mocsok jó lesz, és végre lesz egy komplett futónk is. Izgalmas lesz az offense
több mint 6 éve
Micsoda védőfal lesz ott, te jó égmeggyőződésem volt hogy TE vagy WR-t húznak inkább mint a védőfalba embert 😊
Wyatt