New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 6 éve
na Wyatt lehúzhatod a listádból Bryant 😕hmm erre azért nem feltétlen gondoltam,hogy tovább tolják ott a DL-t 😀
több mint 6 éve
Josh behúzza Lamart..Meglássátok..😊
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 6 éve
Vagy a Steelers-félét 😊na de ez így király, ha nem tradelünk kifele...akkor azért DE v. Cb simán tud jutni a jó féléből,mert a többieknek előttünk nem igazán need az a poszt 😊
Wyatt
több mint 6 éve
Penny egy sexy RB, na de csórikámnak olyan fal mögött futni hát jajj.....
több mint 6 éve
Hamar választ kaptunk rá, hogy Cannont el tudjuk-e képzelni LT-nek. Igazából a 1-2. kör határán lévő opciókból kivettünk egyet, nem biztos, hogy 1/31-re bent maradt volna. Ez eddig nem rossz, de lehet még javítaniígy így,kicsit korábban ki kellett húzni valakit. Vasas pickből kiderül mi juthat nekünk 😊
Wyatt
több mint 6 éve
azért akárhogy is nézzük 2 tackle kiment már előttünk, innen már Connor Williams maradt a korai körökre várt játékosok közül talán.Scar mester meg Wynn-ből csinál majd elit LT-t 😀
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Az nfl.com-ot azért ne vegyük alapul 😀NFL.com A Draft & Combine Profile 2. körre várta..Jah..Wynnről jókat írnak, igaz 2. körre várták. Dinamikus, atletikus, sokoldalú, kifejezetten robbanékonyak a lábai, jó a kézmunkája..Mindkét oldalon tud játszani. Nagyon jól edzhető.Hátrány a magassága. Scar kineveli. Hiányposztra jött, így legalább megvan Solder utódja..Így nézzük.😉Már hol? Én csomó helyen 1. körben láttam 😊 Hát igen, Scarnak ha ő kellett, akkor áldásom rá, LT végül is elég fontos poszt
kyobalu
Wyatt
kyobalu
több mint 6 éve
NFL.com A Draft & Combine Profile 2. körre várta..Jah..Wynnről jókat írnak, igaz 2. körre várták. Dinamikus, atletikus, sokoldalú, kifejezetten robbanékonyak a lábai, jó a kézmunkája..Mindkét oldalon tud játszani. Nagyon jól edzhető.Hátrány a magassága. Scar kineveli. Hiányposztra jött, így legalább megvan Solder utódja..Így nézzük.😉Már hol? Én csomó helyen 1. körben láttam 😊 Hát igen, Scarnak ha ő kellett, akkor áldásom rá, LT végül is elég fontos poszt
kyobalu
Wyatt
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Jah..Wynnről jókat írnak, igaz 2. körre várták. Dinamikus, atletikus, sokoldalú, kifejezetten robbanékonyak a lábai, jó a kézmunkája..Mindkét oldalon tud játszani. Nagyon jól edzhető.Hátrány a magassága. Scar kineveli. Hiányposztra jött, így legalább megvan Solder utódja..Így nézzük.😉Már hol? Én csomó helyen 1. körben láttam 😊 Hát igen, Scarnak ha ő kellett, akkor áldásom rá, LT végül is elég fontos poszt
kyobalu
több mint 6 éve
Jah..Wynnről jókat írnak, igaz 2. körre várták. Dinamikus, atletikus, sokoldalú, kifejezetten robbanékonyak a lábai, jó a kézmunkája..Mindkét oldalon tud játszani. Nagyon jól edzhető.Hátrány a magassága. Scar kineveli. Hiányposztra jött, így legalább megvan Solder utódja..Így nézzük.😉
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Posztra húztunk de, azért inkább a labda másik oldalára húztam volna, mondjuk egy Landryt 😊PLS
Hiszek abban hogy nem tradelünk lefele most 😀
manuszka86
Taven Bryan
Josh Jackson
vagy
Harold Landry
több mint 6 éve
Posztra húztunk de, azért inkább a labda másik oldalára húztam volna, mondjuk egy Landryt 😊Hiszek abban hogy nem tradelünk lefele most 😀
több mint 6 éve
ervinator
1 701
Hát tudtam volna jobbat, de akkor megvan az LT-nk. Sokkal rosszabbat is tudtam volnaWynnt kedvelem, ha valaki akkor Scar tud belőle LT-t faragni. Nem olyan rossz pick ez. Harold Landryért peedig jöjjünk fel 😀
Wyatt
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 6 éve
Szerintem meg ha bent lesz 31nél Lamar akkor elhozza az öreg..
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 6 éve
value pick, de nem likeolom, 31-re nem lett volna bent ez tutikövre mehet a letrade, good night 😕
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Hát tudtam volna jobbat, de akkor megvan az LT-nk. Sokkal rosszabbat is tudtam volna
több mint 6 éve
kurvaéletbe, de komolyan
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 6 éve
Derwin James-ért MOST kell feltradelni...