New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 8 éve
Lehet itt fanyalogni, de ez egy igazi nagybetűs MECCS volt, sok hullámmal, völggyel, heggyel!És én örülök, hogy megnyertük!
Tom az int után kemény gödörbe került, de Münchausen báróhoz méltóan, a saját hajánál fogva húzta ki magát és a csapatot Gronk segítségével a szarból!!
A D# ma ismételten vállalhatatlan volt többnyire, de mégis megcsinálták a fontos stopokkat!
Úgy látszik Branch és Van-Noy nélkül tényleg ennyire ergya és csak ennyit tud ez a D-line, ami mindenre kihat! Borzalom nézni..
A szabályokról meg nem mi tehetünk..Bármennyire is ne értsek vele egyet!
Azért az első félidőben a Hollister RZ játékban a Pats-től vettek el egy kvázi TD-t, goal line lehetőséget! Úgyhogy ahogy Pittsburgh-ben szokták mondani: "This is karma!"
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 8 éve
Csodálkozom, hogy wyatt is leírta, de én már Gronk TD-nél is azt mondtam magamban, hogy lehet, hogy nyerünk, de nem érdemeljük meg.Romoék már a Davis majdnem INT-nél mondták, hogy ezeket szokta kegyetlenül kihasználni Brady
NB2
#Assassin
😀

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 8 éve
fodi91
196
Leszarom hogyan, a lényeg hogy nyertünk. Nagyon kell az első seed. Nem akarom, hogy játszunk wild cardon, illetve a divisional roundba se akarom a jaxet. Ha az első seed meg lesz akkor ezeket elkeruljuk.Az már más kérdés, hogy ez a védelem pokoli szarul nézett ki, ráadásul mindezt Brown nélkül. Futás ellen továbbra is teljesen súlytalanok vagyunk.
Burkhead szezonjának meg sajnos annyi. Ő azért hiányozni fog.
több mint 8 éve
Hullámvasút volt a meccs.Az elején jól kezdtünk a labda mindkét oldalán, aztán szarul folytattuk. A védelem amikor kellett, akkor le tudta küldeni a 3&outtal a Steelerst, Brady pedig megcsinálta a Game Winning Driveot.
Ami utána történt az nagyon csúnyán néz ki beleértve Juju nagy játékát és a visszafújt TD-t.
Kellett egy jó nagy adag szerencse, de, amikor kellett meg tudtuk csinálni a játékot.
Remélem AFC döntőben lesz egy visszavágó és ott jobban kell játszanunk.
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 8 éve
Csodálkozom, hogy wyatt is leírta, de én már Gronk TD-nél is azt mondtam magamban, hogy lehet, hogy nyerünk, de nem érdemeljük meg. Illetve az első félidőért nem érdemeljük meg! Mert azért a második félidőben 7 pontot engedtünk csak a Steelersnek (igaz Brown nélkül). TB is pont rosszkor dobta az INT-et, már akkor megfordíthattuk volna a meccset. De amit aztán Gronkkal leműveltek. Az nem ember 😊Meccs végi szitu: sajnálom, hülye szabály, de erről ne már mi tehessünk, könyörgöm!
Védelem: az első félidő és a benyalt játék miatt siralmas! Főleg a 3rd down védekezésünk kritikán aluli. Tanuljunk már meg szerelni, mert akár Bellt, akár BB-t kb legalább 10x szerelhettük volna mínusz yardon és nem tettük!
(milyen pocsék lehetett a közös meccsnézés hangulata, főleg a végén 😀 )
több mint 8 éve
Nem volt rossz meccs. Remélem a rájátszásban vissza tudunk vágni.
Steelers fan
több mint 8 éve
hát nem mi voltunk a jobbak 😀Patricia és a védelem meg elmehet a búsba.....semmit nem tudunk levédekezni,se passzt se futást....
Gronk meg egészen biztos minden idők legjobb TE játékosa 😊
Senki nem tudja szerintem már hogy mi az elkapás...mai Green Bay meccs hasonló példát hozott rá 😊
több mint 8 éve
Mi az, hogy nem győzelem... Fantasztikus, izgalmas, kűzdelmes meccs két elit csapat, HoF irányító között. Ha kikapunk, akkor is azt mondanám, hogy ezért érdemes NFL-t nézni. Grat a Steelersnek is, see you soon!
több mint 8 éve
Nem, én a simákra szoktam mondani, hogy sima volt. Ez Brown nélkül, ilyen utolsó perccel gáz volt. De a lényeg a végén a W, és hogy ezzel jó eséllyel meglehet a hazai pálya. Én meg majd feldolgozom ezt a győzelmet valahogy. Még mindig könnyebb lesz, mint a szép vereségetNem érdemeltük megPedig erre szoktad mondani, hogy sima volt 😉
Wyatt
Sztyopa

több mint 8 éve
Gratula. Hülye szabály, de ez van. Szegény Jesse.... találkozzunk a PO-ban...
több mint 8 éve
CMON, WHO GIVES A SHIT!!! www.youtube.com/watch?v=59-Gv43Mkrc&feature=youtu.be&t=89

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 8 éve
Tény. Ez a védekezés ritka fos volt.Nekem ez nem győzelem...Győzelemnek győzelem, de szar. Majd jan végén legyünk ennél sokkal jobbak...
FViktor93
Wyatt
Kár, hogy nem értek a játékhoz, mert akkor látnám miért tudták ezt a játékot eladni.
Az meg, hogy két játékosunk kiütötte egymást ahelyett hogy szerelték volna Smith-Schustert...
Eredménykövetőben nem akartam okoskodni, de a Steelers sztem töketlen volt mikor nem mentek neki 4&1-re.
több mint 8 éve
Sztyopa
315
Nem érdemeltük megPedig erre szoktad mondani, hogy sima volt 😉
Wyatt
Why so serious?
több mint 8 éve
Nekem ez nem győzelem...Győzelemnek győzelem, de szar. Majd jan végén legyünk ennél sokkal jobbak...
FViktor93

több mint 8 éve
Hát srácok... Nem vagyok egy nagy Pats fan, de ezért örök hála.🤣🤣😂
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 8 éve
Nekem ez nem győzelem...
több mint 8 éve
MIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIVAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

több mint 8 éve
Ololololol
több mint 8 éve
vagy mégse? 😀 😀 😀
több mint 8 éve
Mák
több mint 8 éve
Na jo, most kurvara szegyelje el magat mindenki.Most vitte végig a PIT 2 játékból, szóval az egész védelem rohadjon meg és egész héten mehetnek a büntetőpadra! Egy sírból visszahozott meccset csesznek el! Szerencsétlen Gronk😕
Wyatt