New England Patriots

74 feliratkozó

több mint 8 éve
topin New England Patriots 2 256
vszínűleg Mekk és Freeny között a pénz fog dönteni, mindkettő átlagos a rotációban és ST -ben használható játékos.
gordon
Meki fejlődhet még és "sokoldalúbb" mint Freeny, aki max futás ellen tud valamit kezdeni (kis túlzással, ha belefutnak) én nem igazán szimpatizálok vele.
több mint 8 éve
cspeti98 New England Patriots UCF Knights 466
HT, Harris, Van Noy, Roberts, Freeny, Langi....Mekkelek(sztem cut lesz)

gordon
Remélem Freeny lesz cut és Meki marad..Idén meg ha Harris tudja pótolni az LB sorban, akkor 50%-ban használhatjuk a falban is HT-t. Most azért van mögötte rutinos leader, lehet próbálkozni.
topin
vszínűleg Mekk és Freeny között a pénz fog dönteni, mindkettő átlagos a rotációban és ST -ben használható játékos.
gordon
Szerintem Meki marad, mert ő tud DE-t játszani ha nagyon kell.

több mint 8 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM

gordon
Remélem Freeny lesz cut és Meki marad..Idén meg ha Harris tudja pótolni az LB sorban, akkor 50%-ban használhatjuk a falban is HT-t. Most azért van mögötte rutinos leader, lehet próbálkozni.
topin
több mint 8 éve
topin New England Patriots 2 256

gordon
több mint 8 éve
Spigo New England Patriots 1 212 — Patriots GM
 twitter.com/PFF_Zoltan/status/840948101624025088

HT témához
több mint 8 éve
Szerintem pedig hasznos lehet, hogy megnézzük ott is több időt játszatva.
Biztos vagyok benne, hogy az öreg kukázni (tradelni) fog valamilyen veterán DE-ért, de nem árt ha tudjuk, hogy HT mire lenne képes ott hosszabb távon.
ervinator
közülük kettő lesz egyszerre a pályán a snapek nagy részében. Mindenképpen meg kell nézni kiben milyen potenciál van, idén rengeteg LB-DB blitz-et várok.

Szerkesztette: gordon
több mint 8 éve
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 1 939
Szerintem pedig hasznos lehet, hogy megnézzük ott is több időt játszatva.
Biztos vagyok benne, hogy az öreg kukázni (tradelni) fog valamilyen veterán DE-ért, de nem árt ha tudjuk, hogy HT mire lenne képes ott hosszabb távon.

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 8 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Egyetértek, attól, hogy felküldjük blitzelni, vagy néha kirakjuk DE-ből indulni, attól ez még állandó szerepkörben nem menne neki, feleslegesen elpocsékolnánk a tehetségét

több mint 8 éve
kyobalu New England Patriots 1 933 — papai.isti@gmail.com
Háaát Hannable szerint is elképzelhető, hogy Hightower új szerepet tölthet be idén..HT azt nyilatkozta tegnap, hogy a Patriots lesz az utolsó NFL csapata, és az edzőiben tökéletesen megbízik, hiszen tudása szerint abban a pozícióban játszatják ami neki a legmegfelelőbb. Nem ijed meg semmilyen ÚJ szerepkörtől... Attól függetlenül, hogy az egyik legjobb blitzelő LB a ligában, nem hiszem, hogy a DE szerepkör annyira fog feküdni neki..Szerintem HT jobb középső LB, mint DE. Hannable azt vizionálja, hogy Harris lehet a zöldpöttyös LB akinek besegítenek a többiek..Szerintem Van Noy kifejezetten jól játszik, passzok ellen sokat fejlődött, valamint Langi gyerek sem elveszett, a külföldiek szerint kifejezetten impresszív edzőtábort ment..Meglátjuk mit talál ki az öreg. 😉

Ward egy paraszt.. 😉
több mint 8 éve
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 342 — Patriots fan
Várom a keretszűkítéseket mert onnan is tud majd hozni meglepetés embert ha kell

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 8 éve
kyobalu New England Patriots 1 933 — papai.isti@gmail.com
Azért mert tegnap látták HT-t a falban gyakorolni nem kell messzemenő következtetéseket levonni. Valószínű, hogy az öreg kipróbál mindent edzéskörülmények között, hogyan is lehetne megoldani a DE gondokat..De ha már HT-t próbálgatja a falban akkor valószínű, hogy ez a Langi gyerek nem ügyetlen LB poszton. 😉

Ward egy paraszt.. 😉
több mint 8 éve
Nem lenne pazarlàs ha HT menne DE-nek?
ParadSEC
Szerintem nem. Tavaly a szezon végén már többet játszott DE-t, mint LB-t és kifejezetten jól, a PFF-nél a második leghatékonyabb pass rusher volt Mack után.
cspeti98
Az a játékos aki mindkét helyen képes lehet top szinten játszani.
Viszont így vékony lehet az LB sor...
több mint 8 éve
cspeti98 New England Patriots UCF Knights 466
ParadSEC
Szerintem nem. Tavaly a szezon végén már többet játszott DE-t, mint LB-t és kifejezetten jól, a PFF-nél a második leghatékonyabb pass rusher volt Mack után.

több mint 8 éve
ParadSEC
DE
kolok1972
😀

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 8 éve
kolok1972 New England Patriots 3 109 — Pats fan
ParadSEC
DE

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 8 éve

több mint 8 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Hát Brady pickje sem sokon múlt 😀 Egyelőre még nem nagyon foglalkoztatnak ezek a dolgok, persze azért nem lett volna rossz nyerni egyet, de nem számít semmit

több mint 8 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 640 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
0-2...
Ez van....
Jimmy azt hittem nem éli túl a sacket...
LT és az RB pofánverést érdemel
A pickje meg miért nem vágta ki oldalra...jah kivágta csak nem elég magasan...
Szarok a főpróbák....az előadás ls ha lesz finálé azért remélem az jobb lesz

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 8 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 640 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
 twitter.com/FieldYates/status/898536697146687488
triangle
ACL szakadás és LCL húzódás elsőkörös MRI szerint.. hurrá
triangle
Ami eddig máshol tombolt most megérkezett hozzánk is

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 8 éve
Akkor lassan készülhet Freeney.
zinedine5
Mire gondolsz?
kolok1972
Kelleni fog egy DE. És ő az egyik legjobb -még- FA jelenleg a poszton. Amennyit Rivers játszott volna, annyit talán még bír.
zinedine5
Hulye vagyok,a mi Freenynkre gondoltam,nem vettem eszre a névkülönbséget.

több mint 8 éve
triangle 1 283
triangle
ACL szakadás és LCL húzódás elsőkörös MRI szerint.. hurrá
több mint 8 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 410 — Ajmo Vatreni
zinedine5
Mire gondolsz?
kolok1972
Kelleni fog egy DE. És ő az egyik legjobb -még- FA jelenleg a poszton. Amennyit Rivers játszott volna, annyit talán még bír.
több mint 8 éve
zinedine5
Mire gondolsz?

több mint 8 éve
triangle
Az eddig sem túl acélos DE sorunk tovább gyengült.
ervinator
Viszont van egy elit sec ami sokat segíthet.
Remélem Ealy összekapja magát, eddig nem sok jót olvastam róla.
több mint 8 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 410 — Ajmo Vatreni