New Orleans Saints
45 feliratkozó
több mint 2 éve
kijo
382
Boldog karácsonyt kívánok!
több mint 2 éve
Who Dat!
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 2 éve
kijo
382
Kezd durvulni a covid helyzet:Guard James Carpenter
Linebacker Kaden Elliss
Safety Jeff Heath
Quarterback Taysom Hill
Defensive end Jalyn Holmes
Safety Malcolm Jenkins
Tackle Jordan Mills
Defensive tackle Christian Ringo
Quarterback Trevor Siemian
TE Adam Trautman
TE Juwan Johnson
Mindez úgy, hogy a két kezdő T sérült, QB összesen 1 fő.
Szép kihívás lesz!?
Szerkesztette: kijo
több mint 2 éve
Rutin
2 021
Book a preseason-ben...www.youtube.com/watch?v=xbLatyAvNE0
Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 2 éve
Lehet, kéne egy íjász...😄
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 2 éve
Rutin
2 021
A velejére tapintottál, pont most korrigáltam magam 😀És az extrát berúgjuk???A 3-0-ra fogunk nyerniTévedsz, 7-0 lesz, mert a D megcsíp egy pick-6-et... 😀
Gyurma Pappa
Rutin
zemanla
több mint 2 éve
Rutin
2 021
Nem, bocs... elnéztem. 6-0 lesz, mert ugyan a pick-6 meglesz, de aztán Maher kihagyja az extra pontot. És bele is sérül.A 3-0-ra fogunk nyerniTévedsz, 7-0 lesz, mert a D megcsíp egy pick-6-et... 😀
Gyurma Pappa
Rutin
több mint 2 éve
És az extrát berúgjuk???A 3-0-ra fogunk nyerniTévedsz, 7-0 lesz, mert a D megcsíp egy pick-6-et... 😀
Gyurma Pappa
Rutin
több mint 2 éve
Rutin
2 021
A 3-0-ra fogunk nyerniTévedsz, 7-0 lesz, mert a D megcsíp egy pick-6-et... 😀
Gyurma Pappa
több mint 2 éve
kijo
382
ML személyes felelőssége azért keményen megáll az ügyben, faszért kellett feláldozni a Brees-oltáron a jövő csapatépítését és nem gondolt az 5. meg a 6. számú irányítóraMég lehet szükség lesz rá ha végigmegy a covid a csapaton.
Amúgy hogy fizetnek arra, hogy lesz még Kamara a kezdő QB idén?
atapapa
több mint 2 éve
MC12
6 374
ML személyes felelőssége azért keményen megáll az ügyben, faszért kellett feláldozni a Brees-oltáron a jövő csapatépítését és nem gondolt az 5. meg a 6. számú irányítóraÉs SP us qb volt, szóval van itt mélység 😊 (már ha visszajöhet)
Amúgy hogy fizetnek arra, hogy lesz még Kamara a kezdő QB idén?
atapapa
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 2 éve
A 3-0-ra fogunk nyerniTúl sok.... Simán elég a 2-0 is 😀
Gyurma Pappa
több mint 2 éve
ML személyes felelőssége azért keményen megáll az ügyben, faszért kellett feláldozni a Brees-oltáron a jövő csapatépítését és nem gondolt az 5. meg a 6. számú irányítóra Amúgy hogy fizetnek arra, hogy lesz még Kamara a kezdő QB idén?
több mint 2 éve
Kellett ez a fasza hír........Jamies rehabon, de lehet kint lesz
A negyedik számú QB előlép 😀
Eddig is biztos voltam benne, hogy nézem a meccset, de így biztos. Páratlan élmény lesz... A jövő évi QB-nk a kpéernyőn 😀 Nem Bookra gondolok......
Kájzerszóze
több mint 2 éve
Kellett ez a fasza hír........Nem tudom, én nem sokat látok Tua ban, és szinte 100% ra veszem hogy Jameis lesz a kezdő qb jövőre, mert másra nem telik 😁
Eddig is biztos voltam benne, hogy nézem a meccset, de így biztos. Páratlan élmény lesz... A jövő évi QB-nk a kpéernyőn 😀 Nem Bookra gondolok......
Kájzerszóze
több mint 2 éve
Kellett ez a fasza hír........Szegény Brissettnek megint költöznie kell 🙃
Kájzerszóze
több mint 2 éve
Kellett ez a fasza hír........A negyedik számú QB előlép 😀
több mint 2 éve
Kamara, Jordan, Lattimore, Gray is Pro Bowler lett 😀ha már szavaztam rájuk 😀
kapitnono
több mint 2 éve
New Orleans Saints- The Who Dat NationMelissa Followell · 17t3mlpon00fc ó.mor1med ·
I live close to Tampa and this is how one of the media outlets is reporting on that game, in case you all are interested. My favorite part is, "Tampa could've had Jerry Rice, Calvin Johnson, Randy Moss, hell, even Jesus Christ running routes out there. With the throws and decision making by Brady, the Bucs still would've been shut out." 🤣🤣🤣