NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
2
2
2:15, Arena4
New Orleans Saints
45 feliratkozó
több mint 2 éve
MC12
6 374
Nekem nagy csalódás 😕 szerettem amikor nálunk tolta, sokkal többet vártam tőle.Jordan Covid IR, Harrisnek meg elutasították a fellebbezést, és 3 meccs eltiltás.Stílls-től megváltunk. Már aggódtam, hogy sok a WR. 😂
kapitnono
Az igazság az, hogy nem fog feltünni a hiánya...🧐
Fattyu
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 2 éve
Fattyu
1 919
Jordan Covid IR, Harrisnek meg elutasították a fellebbezést, és 3 meccs eltiltás.Stílls-től megváltunk. Már aggódtam, hogy sok a WR. 😂
kapitnono
Az igazság az, hogy nem fog feltünni a hiánya...🧐
több mint 2 éve
MC12
6 374
Összesen 6 kezdő van aki idén nem hagyott ki meccset. Az offenseben csak Ruiz volt ott minden meccsen. (Davis, Adebo, Jenkins, Williams és Jordan, de ő ugye most nem fog játszani...)Álljon be ő¿
Loomis tehet róla
Gyurma Pappa
több mint 2 éve
adam77
635
és egyébként mi innen ezt IS jobban tudjuk… 🤣
több mint 2 éve
Összesen 6 kezdő van aki idén nem hagyott ki meccset. Az offenseben csak Ruiz volt ott minden meccsen. (Davis, Adebo, Jenkins, Williams és Jordan, de ő ugye most nem fog játszani...)Loomis tehet róla
több mint 2 éve
mate93
351
Ez így van máshol is a cserék cseréi játszanak aki 2 hete még ps be hordták a vállvédőket.azt elmondhatnád, hogy melyik csapatnál nem bevethető a QB1, QB2, WR1, WR3, RB1, RB2, TE1, LT1, LG1, RT1 a tamadosorban, a kezdo Kicker, es a vedelemben a kezdo slot CB es ha Cam Jordan nem jatszhat a hetvegen a covid miatt akkor a DE1, DE2, DE3, DE4.
TSzabi
hallgatlak 😊
szerintem is erheti kritika az idei roster epitest, de ne essunk tulzasba, ezt a fajta seruleshullamot egy darab NFL franchise sem elte volna tul pozitiv eredmennyel.
több mint 2 éve
TSzabi
3 793
Ez így van máshol is a cserék cseréi játszanak aki 2 hete még ps be hordták a vállvédőket.Mert máshol a cserék cseréi A listás NFL sztárok, csak nálunk nem maradt pénz két top szintű OL-t összerakni, ez mindenhol meg van.fura nézni más tankesélyes csapatok szurkolóit, követelik hogy az ifjú titánok minél több snapet kapjanak, mi meg már boldogságban úszunk ha van 11 olyan egészséges emberünk, akik az előző héten még nem szertárosként dolgoztak.Ha már csak szertárosokra marad pénz a SB run közbe az ilyen.
atapapa
TSzabi
Gyurma Pappa
több mint 2 éve
Mert máshol a cserék cseréi A listás NFL sztárok, csak nálunk nem maradt pénz két top szintű OL-t összerakni, ez mindenhol meg van.fura nézni más tankesélyes csapatok szurkolóit, követelik hogy az ifjú titánok minél több snapet kapjanak, mi meg már boldogságban úszunk ha van 11 olyan egészséges emberünk, akik az előző héten még nem szertárosként dolgoztak.Ha már csak szertárosokra marad pénz a SB run közbe az ilyen.
atapapa
TSzabi
több mint 2 éve
TSzabi
3 793
fura nézni más tankesélyes csapatok szurkolóit, követelik hogy az ifjú titánok minél több snapet kapjanak, mi meg már boldogságban úszunk ha van 11 olyan egészséges emberünk, akik az előző héten még nem szertárosként dolgoztak.Ha már csak szertárosokra marad pénz a SB run közbe az ilyen.
atapapa
több mint 2 éve
Jordan Covid IR, Harrisnek meg elutasították a fellebbezést, és 3 meccs eltiltás.
több mint 2 éve
fura nézni más tankesélyes csapatok szurkolóit, követelik hogy az ifjú titánok minél több snapet kapjanak, mi meg már boldogságban úszunk ha van 11 olyan egészséges emberünk, akik az előző héten még nem szertárosként dolgoztak.
több mint 2 éve
És a konferencia balfaszkodása miatt még van esély a rájátszásra 😀😀😀D nyilván sok értelme nem lenne, de szórakoztató a szituáció.Dehogynincs 😀 Ilyenkor szoktak jönni a kieséses a gyenge WC csapat ellen... ja várjunk csak...
MC12
több mint 2 éve
MC12
6 374
És a konferencia balfaszkodása miatt még van esély a rájátszásra 😀😀😀D nyilván sok értelme nem lenne, de szórakoztató a szituáció.
több mint 2 éve
Elvileg nem kell műtenitwitter.com/JeffDuncan_/status/1466823426182688775?t=xVpub_hYy8-lf_IbtrdLMg&s=19Ha Siemian lesz a kezdő szerintem én nem nézek több meccset idén
zemanla
Gyurma Pappa
több mint 2 éve
twitter.com/JeffDuncan_/status/1466823426182688775?t=xVpub_hYy8-lf_IbtrdLMg&s=19Ha Siemian lesz a kezdő szerintem én nem nézek több meccset idén
zemanla
több mint 2 éve
twitter.com/JeffDuncan_/status/1466823426182688775?t=xVpub_hYy8-lf_IbtrdLMg&s=19Tudja nyavaja, hogy kell normálisan twitter kommenteket idézni, de ez a kettő jól leírja a szezont
zemanla
😕 😀
Katie Weisman
I think we need to start a new drinking game where anytime an injury for the @saints is mentioned, we do a shot. That would make watching way easier. How the guy even played last night is beyond.
David LeBlanc
If you played that drinking game you would be dead from alcohol poisoning this year lol.
több mint 2 éve
twitter.com/JeffDuncan_/status/1466823426182688775?t=xVpub_hYy8-lf_IbtrdLMg&s=19
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 2 éve
kijo
382
Őszintén azt gondolom, hogy a körülményekhez képest ez egy egészen vállalható meccs volt. Nyilván a Cowboys 100szor jobb helyzetben van mint mi, így inkább nekik "szégyen" hogy csak ennyire nyertek.Ez szerintem is egy egész tűrhető meccs volt.
Egy playmaker nem fog túl sok meccset megnyerni, főleg fal nélkül.
Borzalom ez a szezon, és nem azért mert szar a csapat, de előszezon depth nem fog PO-ba jutni
Gyurma Pappa
A dallasi edzői stáb és a védelmünk szépen eltüntette a Dallas támadósorának tehetségét.
Amikor akartak/mertek 5-15 yardig passzolni az ment. Ennek a csapatnak 40-50 pontokat kellene felrakni egy meccsen.
Mi más kérdés vagyunk. Kevés pontos találkozón még ki is jöhet a lépés, de 25-30 pont körül már nagyon csökken pozitív végkifejlet esélye.
több mint 2 éve
Williams mire gondolt Pollard TD-jénél?💲💲💲
Matthew99
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 2 éve
Őszintén azt gondolom, hogy a körülményekhez képest ez egy egészen vállalható meccs volt. Nyilván a Cowboys 100szor jobb helyzetben van mint mi, így inkább nekik "szégyen" hogy csak ennyire nyertek. Egy playmaker nem fog túl sok meccset megnyerni, főleg fal nélkül.
Borzalom ez a szezon, és nem azért mert szar a csapat, de előszezon depth nem fog PO-ba jutni
több mint 2 éve
Nekem úgy tűnt hogy látta sokkal gyorsabb Pollard - ezt tudja is mindenki nemcsak látta - és párhuzamosan futottak, tehát neki hosszabb utat kellett volna megtennie hogy elérje. Futott mellette és látta nem közelít hozzá.... Szerintem csak sima futóverseny voltNekem meg úgy tűnik mintha hezitálna és nem merne teljes sebességgel kifutni a vonalhoz nehogy visszavágjon mögé. Az utolsó 10 yardon futott ő is teljes sebességgel és az már tényleg futóverseny volt.
Kájzerszóze
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 2 éve
Túl sokkal nem nézett ki jobban, de legalább annyival igen hogy Hillben benne van a nagy játék, meg a veszélye hogy megindul a földön. Voltak buta hibák, intek, amiből 3 szerintem nem az ő hibája volt. Nem fr qb Hill az biztos, de inkább őt nézem mint Siemiant.Védelem is egész sokáig kitartott, egyedül ami nem tetszett hogy Prescotton alig volt nyomás, valamint Pollard TD nél Williams szerelni "próbálása" 😁
több mint 2 éve
Nekem úgy tűnt hogy látta sokkal gyorsabb Pollard - ezt tudja is mindenki nemcsak látta - és párhuzamosan futottak, tehát neki hosszabb utat kellett volna megtennie hogy elérje. Futott mellette és látta nem közelít hozzá.... Szerintem csak sima futóverseny volt
több mint 2 éve
Williams mire gondolt Pollard TD-jénél?
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.