NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
2
2
2:15, Arena4
New Orleans Saints
45 feliratkozó
több mint 2 éve
MC12
6 374
Imádom ezeket a statisztikákat 😊Payton megint covidos.5831 napja ez az első meccs, hogy Brees vagy Payton közül legalább az egyik nincs ott.
Matthew99
Haszontalan információ mára meg volt
Gyurma Pappa
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 2 éve
Fattyu
1 919
És megint nem játszik Armstead...Ramczyk továbbra sem.
Hillnek nem lesznek nyugodt percei
több mint 2 éve
Brady is lehetne out, így kb kompenzálnánk SP hiányát. De a vén kecske mindent kibír 😀Csak hogy bevessek mindent, fogadok is magunk Allen......
több mint 2 éve
Payton megint covidos.5831 napja ez az első meccs, hogy Brees vagy Payton közül legalább az egyik nincs ott.
Matthew99
Haszontalan információ mára meg volt
több mint 2 éve
Payton megint covidos.Bmeg... Ezt a szezont éljük túl
Matthew99
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 2 éve
Payton megint covidos.
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 2 éve
TELJESEN EGYÉRTELMŰ, hogy nevét adja egy ZS kategóriás filmhez 😀Nem gondoltam volna h Payton a nevet adja egy zs kategorias filmhez 😀Kevin James and Taylor Lautner partner up for HOME TEAM, based on the true story of New Orleans Saints coach Sean Payton.
— NetflixFilm (@NetflixFilm) December 14, 2021
Taking the field January 28. 🏈 pic.twitter.com/c5AKM413OC
r.baggio
Borbinho
több mint 2 éve
Nem gondoltam volna h Payton a nevet adja egy zs kategorias filmhez 😀Kevin James and Taylor Lautner partner up for HOME TEAM, based on the true story of New Orleans Saints coach Sean Payton.
r.baggio
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 2 éve
Kevin James and Taylor Lautner partner up for HOME TEAM, based on the true story of New Orleans Saints coach Sean Payton.
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
kijo
382
Én is pont tegnap néztem, gyakorlatilag az jut be aki nem vagy kevesebbet hibázik úgy, egymással is vannak meccsek.Azon mosolyogtam, hogy a 6-7el álló csapatok sorsolása alapján (akik közül egy wc-lesz) konkrétan bárki bemehet. Egyik csapatnak se különösebben könnyebb vagy nehezebb a sorsolása, szóval érdekes roncsderbi 4 hét jön a 7. helyért 😊Kár, hogy még kell játszanunk a Bucs-szal.Már hogy nekik, mert az ellenünk kapott második vereséggel fixen bukják a #1-t. 😎
Rutin
Btw. egy ilyen szezon után, ahol Winston (a WR) és White pályát lát, meg Hurst több meccsen kezd, mint kéne, már ezen lamentálni sem látom értelmét. Enjoy the show.
Gyurma Pappa
MC12
Eddig csinálhatott bárki bármit most kezdődött a szezon.
több mint 2 éve
MC12
6 374
Azon mosolyogtam, hogy a 6-7el álló csapatok sorsolása alapján (akik közül egy wc-lesz) konkrétan bárki bemehet. Egyik csapatnak se különösebben könnyebb vagy nehezebb a sorsolása, szóval érdekes roncsderbi 4 hét jön a 7. helyért 😊Kár, hogy még kell játszanunk a Bucs-szal.Már hogy nekik, mert az ellenünk kapott második vereséggel fixen bukják a #1-t. 😎
Rutin
Btw. egy ilyen szezon után, ahol Winston (a WR) és White pályát lát, meg Hurst több meccsen kezd, mint kéne, már ezen lamentálni sem látom értelmét. Enjoy the show.
Gyurma Pappa
Szerkesztette: MC12
több mint 2 éve
Kár, hogy még kell játszanunk a Bucs-szal.Már hogy nekik, mert az ellenünk kapott második vereséggel fixen bukják a #1-t. 😎
Rutin
több mint 2 éve
Rutin
2 021
Nagy diliház van az NFC 7. playoffspot-ért... Kár, hogy még kell játszanunk a Bucs-szal. Különben még akár esélyünk is lehetne becsusszanni...
Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 2 éve
Go Saints! Elkapjuk ma a Jetset, épp ideje egy győzelemnek!
több mint 2 éve
Hajrá. Én támogatom, csak hagyja azt a jóembert (Wilson) nyerni.Asszony (Ciara) szívesen élne NY-ban.Még a Broncost meg a Saintset megértem, de a Giants mi alapján van nála képben?Wilson "bejelentkezett"... 🙂Megszerettem Winstont (én sem értem), de Russel Wilson az Russel Wilson.
dailysnark.com/2021/12/08/report-russell-wilson-is-now-open-to-waiving-his-no-trade-clause-for-these-three-teams/
Rutin
Szóval tankra fel, a Seahawksnak nagyon kell egy korai pick
Gyurma Pappa
Matthew99
empty taxi
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 2 éve
Asszony (Ciara) szívesen élne NY-ban.Még a Broncost meg a Saintset megértem, de a Giants mi alapján van nála képben?Wilson "bejelentkezett"... 🙂Megszerettem Winstont (én sem értem), de Russel Wilson az Russel Wilson.
dailysnark.com/2021/12/08/report-russell-wilson-is-now-open-to-waiving-his-no-trade-clause-for-these-three-teams/
Rutin
Gyurma Pappa
Matthew99
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
Még a Broncost meg a Saintset megértem, de a Giants mi alapján van nála képben?Wilson "bejelentkezett"... 🙂Megszerettem Winstont (én sem értem), de Russel Wilson az Russel Wilson.
Rutin
Gyurma Pappa
több mint 2 éve
Wilson "bejelentkezett"... 🙂Megszerettem Winstont (én sem értem), de Russel Wilson az Russel Wilson.
Rutin
több mint 2 éve
Rutin
2 021
Wilson "bejelentkezett"... 🙂dailysnark.com/2021/12/08/report-russell-wilson-is-now-open-to-waiving-his-no-trade-clause-for-these-three-teams/
Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 2 éve
MC12
6 374
Ingram COVID pozitív...Van olyan mint a fociban? Ha nem tudunk kiállni x emberrel akkor 3:0-al a Jets-é a meccs és mindenkinek oké? 😊 mer’ akkó kéne még pár teszt srácok!
Gyurma Pappa
több mint 2 éve
Én is. De így legalább több lehetősége lesz... kinek is? Baszki azt sem tudom ki van rosterenNekem nagy csalódás 😕 szerettem amikor nálunk tolta, sokkal többet vártam tőle.Jordan Covid IR, Harrisnek meg elutasították a fellebbezést, és 3 meccs eltiltás.Stílls-től megváltunk. Már aggódtam, hogy sok a WR. 😂
kapitnono
Az igazság az, hogy nem fog feltünni a hiánya...🧐
Fattyu
MC12