New Orleans Saints

46 feliratkozó

több mint 6 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 620 — zászló zászló szív
Fasza, Rankins sem játszik idén...
kapitnono
Forrás?
PEEtör
Rapoport

twitter.com/RapSheet/status/1204751196214452224?s=20

több mint 6 éve
kapitnono
mondjuk idén nem volt akkora impact és Brown+Tuttle nagyot játszanak, szóval ez kisebb baj

Davenport kiesett a szezonra...
Gyurma Pappa
Amúgyis sanyi lett ennek a szezonnak hétvégén, ez csak a föld rá.
PEEtör
Ez hülyeség. Ott vagyunk a PO-ban. A SF-től 2011-ben, shoutout-n, az utolsó drive-ban egy TE miatt kaptunk ki (kísérteties nem?). Ez egy legenda, amit szeretnek a médiában, hogy a Saints szar idegenben, még 2013 végén láttam egy statisztika, hogy a Payton era-nál jobb idegenbeli rátával csak a Patriots rendelkezik (nyilván a három 7-9-es szezon ezen rontott).

Egy playen ment el a Vikes elleni meccs, egy playen a Rams elleni. Az egyik itthon volt, a másik idegenben. 2009-ben egy sorsdöntő playen (Porter INT a negyedik negyedben) vesztett a Vikes. A sokkal esélyesebb Seahawks ellen egy drive-ra voltunk az egyenlítéstől, amikor is nyertünk a Philly ellen.

Nem értem a letörtséget. 2009-ben is volt olyan kedves a Vikes és kikapott egy gyengébb csapattól, amikor mi kikapunk a Dallastól. Honnan tudjuk, hogy nem lesz ez most is? Ne rohanjunk ennyire előre. A Packers pl. annyira nem volt meggyőző a Skins ellen, ahogy a 49ersnél is látszanak a problémák, de a Seahawks sem tökéletes.

Nem vagyok én sem optimista. Nem tetszik, hogy a secondary jó csapatok ellen rendre összeszarja magát, nagyon utálom ezt a sok sárgát, amit kapunk, a futás hiánya sem megnyugtató, most ezek a kiesők is zavarnak, főleg Davenport, de ettől még nem látom a világ végét. Ha mondjuk a Coltstól vagy a Titanstől kikapunk, majd akkor morgok. A Panthers ellen szerintem már nem fog számítani, addig tiszta lesz a kép talán.

több mint 6 éve
PEEtör New Orleans Saints 1 758
kapitnono
Forrás?
több mint 6 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 198 — WHO DAT!!!!

több mint 6 éve
Tocy New Orleans Saints 1 140
Hát Davenport kiesése nagyon nagy csapás, ez fix. De a vészaharangokat nem kell kongatni, meg tudunk mi verni bárkit, az O, a D és az ST is megmutatta már idén, hogy ha a legjobb formát veszi elő, akkor dominálni tud. Egyetlen ellenfelünk sincs jobb passzban, a Niners valóban húzós, de ez a meccs fordítva is elsülhetett volna, most ha a végén nem csúszik ki a tackle-ből Kittle és nyerünk, akkor az összkép más lenne? Azon felül persze, hogy akkor kézben lenne a 1st seed, így meg valszeg nem lesz meg.

A Hawks és a Packers is nagyon messze van a verhetetlentől, nekem pont hogy inkább bizakodásra ad okot, hogy Brees ilyen szinten van decemberben. Megéghetünk bárki ellen, meg nyilván már ne legyen több sérülés, de én nem félteném a csapatot sehol, senki ellen, illetve úgy mondom, hogy egyik ellenfél helyében sem örülnék, ha a Saints ellen kellene készülni.

Most szedjük szét a Coltsot, hogy nyerjek fantasyben, aztán a Titans ellen játszhatunk egy remek meccset, ők most top3-as formát mutatnak ligaszinten, idegenben játszunk, az jó lesz egy felmérőnek. Azt meg meglátjuk, hogy a Panthers-meccs mennyire fontos.
több mint 6 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 264 — NFL bracket champion '26
Gyurma Pappa
PEEtör
Szerintem egyáltalán nincs így, utolsó fordulóban elég ha a hawks otthon legyőzi a ninerst, a Minnesota meg a packerst. És egyáltalán nem lehetetlen feladat. Ha meg nincs meg a kiemelés, akkor is harmadikok vagyunk leghosszabb esetben. Van egy meccsünk itthon, utána meg ha idegenbe kell menni, utóbbi 2 évben jobb az idegenbeli mérleg mint az itthoni. Idén is így van. Ameddig ki nem kapunk a PO ban, én bizakodok. De lehet csak a szurkoló mondatja velem ezt.
kapitnono
Őszintén nem értem, hogy minek köszönhető a pesszimizmus, minden adott egy meneteléshez, ráadásul nem látni egyértelműen kiemelkedő csapatot a mezőnyben.
empty taxi
A 9ers az NFC legerosebb rosterevel most verte meg oket hazai palyan. Velhetoen a PO-ban talalkozik ismet a ket egyuttes, de ugy, hogy akkor a Saintsnek kell utaznia.

Kiesett az egyik legjobb DE-juk.

Azert ez eleg ok a parara.
undisputedly
1. Az NFC "legerősebb" rosterétől éppen h csak kikaptak. Játszottak olyan színvonalon, amit ha idegenben is tudnak hozni bőven benne van a W.
2. Az NFC "legerősebb" rosteréről az alábbi játékosoknak van vmi nyavalyája (így fejből): George Kittle, Dee Ford, Richard Sherman. A playoffban bőven kijöhet az a hátrány, hogy ők nem 100%-osak.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
Gyurma Pappa
PEEtör
Szerintem egyáltalán nincs így, utolsó fordulóban elég ha a hawks otthon legyőzi a ninerst, a Minnesota meg a packerst. És egyáltalán nem lehetetlen feladat. Ha meg nincs meg a kiemelés, akkor is harmadikok vagyunk leghosszabb esetben. Van egy meccsünk itthon, utána meg ha idegenbe kell menni, utóbbi 2 évben jobb az idegenbeli mérleg mint az itthoni. Idén is így van. Ameddig ki nem kapunk a PO ban, én bizakodok. De lehet csak a szurkoló mondatja velem ezt.
kapitnono
Őszintén nem értem, hogy minek köszönhető a pesszimizmus, minden adott egy meneteléshez, ráadásul nem látni egyértelműen kiemelkedő csapatot a mezőnyben.
empty taxi
Előző években is max a Rams vagy a Vikinga volt annyira kiemelkedő NFC-ben, mint most a Niners. Ismerjük a végét, túl sokszor láttam már ezt a filmet.
Ráadásul akkor vagy első, vagy második kiemeltek voltunk, most még ez sincs meg. Aztán persze lehet, hogy pont ez kell most.

Kiesett egy nagyon fontos láncszem a Dline-ról, akit lövésem nincs, kivel pótolhatunk, az LB sorban sérülések vannak, a védelem egyik (ha nem a ) legfontosabb tagja, Lattimore is sérüléssel küzd, ráadásul hamstring, amivel mindig problémái voltak egyetemen, a támadósorban Armstead sérülten játszik, ami egy időzített bomba, hogy mikor válik nála season endinggé, Kamara hetek óta sérült, Cook most szenvedett agyrázkódást, ami sosem jó.

Nem akarom senkinek elvenni a kedvét, de én így látom.
több mint 6 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 865 — SuperBowl Champions 2013/2014 II 2025/2026
Gyurma Pappa
PEEtör
kapitnono
empty taxi
A 9ers az NFC legerosebb rosterevel most verte meg oket hazai palyan. Velhetoen a PO-ban talalkozik ismet a ket egyuttes, de ugy, hogy akkor a Saintsnek kell utaznia.

Kiesett az egyik legjobb DE-juk.

Azert ez eleg ok a parara.
több mint 6 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 264 — NFL bracket champion '26
Gyurma Pappa
PEEtör
kapitnono

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
Gyurma Pappa
PEEtör

több mint 6 éve
Gyurma Pappa
több mint 6 éve

több mint 6 éve
Andris10 37
Egy pozitívumot azonban mindenképpen ki tudok emelni tegnapról, Brees valószínűleg hamarabb dönti meg a td rekordot, mert nem hiszem, hogy Brady a hétvégén 3-nál többet dobna...
Andris10
A hétvégén a Kapitány elővett valamit a régiből, szvsz hosszú ideje legjobb meccsét játszotta. Sajnos az eredmény is olyan lett, mint anno a védelem nélküli, csak dobjunk többet 7-9es szezonokban. 😊
PEEtör
Igen, bár én még mindig hiányolom az ellenfelet demoralizáló nagy játékokat, remélem, a PO-ra tartogatja. 😊
több mint 6 éve
Andris10 37
Szevasztok!

Néha úgy tűnik - nyilván nincs így -, hogy a stáb direkt blamálni akarja Kamarát, annyira életképtelen és lehetetlen játékokat hívnak rá. Egyébként hiába ő deklaráltan is az elsőszámú futó, jelenleg Murrayben sokkal több a potenciál, őt kellene inkább preferálni.

Egy pozitívumot azonban mindenképpen ki tudok emelni tegnapról, Brees valószínűleg hamarabb dönti meg a td rekordot, mert nem hiszem, hogy Brady a hétvégén 3-nál többet dobna...
Andris10
Kamara nyilván nem egészséges azért ilyen a teljesítménye
kapitnono
Ha ez így van, akkor hiba a stáb részéről az erőltetése álláspontom szerint, hiszen ő a csapat egyik ékköve, Murray kiválóan tudná pótolni (ahogy meg is tette korábban), amíg nem lesz teljesen egészséges.
több mint 6 éve
Andris10
A hétvégén a Kapitány elővett valamit a régiből, szvsz hosszú ideje legjobb meccsét játszotta. Sajnos az eredmény is olyan lett, mint anno a védelem nélküli, csak dobjunk többet 7-9es szezonokban. 😊
több mint 6 éve
Szevasztok!

Néha úgy tűnik - nyilván nincs így -, hogy a stáb direkt blamálni akarja Kamarát, annyira életképtelen és lehetetlen játékokat hívnak rá. Egyébként hiába ő deklaráltan is az elsőszámú futó, jelenleg Murrayben sokkal több a potenciál, őt kellene inkább preferálni.

Andris10
Kamara nyilván nem egészséges azért ilyen a teljesítménye

több mint 6 éve
Andris10 37
Szevasztok!

több mint 6 éve
Fattyu New Orleans Saints 2 072
Hirtelen rögtön NFC #3 kiemelt lettünk... 😕
Rutin
Nincs para.
A végén meglesz legalàbb a 2. kiemelés.
Fattyu
Ahhoz most már az is kell, hogy a GB bukjon a 16. héten MInneapolisban...
Rutin
Akàr ott!
De csak ismételni tudom magam!
Nincs para....

több mint 6 éve
Szerintem teljesen korrekt bíráskodás volt, egyedül a CJGJ hit volt kamu flag, de ilyet a túloldalon is találnánk valószínűleg. Két jó csapat játszott rajatszas hangulatu meccset, nekünk több volt a hiányzónk, ezt a védelem nagyon megerezte.
Én nem feltenem a csapatot egy esetleges 49ers elleni idegenbeli meccsen, szerintem hasonló ki-ki meccs lenne az is. Ha a két kezdő linebacker és Cook felépül, valamint nem lesz addig más fontos sérült szerintem jó matchup lenne nekünk a SF. Gratula nekik, ma megérdemelt győzelmet arattak és jó csapatuk van.
mate93
Egyedül (?). Kár, hogy abból TD lett egy mezőnygól kísérlet helyett
több mint 6 éve
mrxxl77 New Orleans Saints LSU Tigers 71
Nagyon jo meccs volt, mi voltunk ma szerencsesebbek. Sztem meglesz a masodik kiemelesetek, es szerintem jatszunk meg a PO-ban. Jo a csapatotok az is ki-ki meccs lesz.
diverdoc
Az biztos hogy punt felállásnál nincs PI, de holding az van és ez az volt!! Mikor nyúlt a labda felé ott már visszafelé húzta és nem blokkolta!! Igen ettől nem lesz jobb, de remélem hasonló jó bíráskodást kaptok ti is a rájátszásban!! Aztán majd nekünk is jó lesz!!
több mint 6 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton
Nagyon jo meccs volt, mi voltunk ma szerencsesebbek. Sztem meglesz a masodik kiemelesetek, es szerintem jatszunk meg a PO-ban. Jo a csapatotok az is ki-ki meccs lesz.

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 6 éve
mate93 New Orleans Saints 557
A Packerst és a Seahawkst mindenképp meg kellene előzni. A Niners a legjobb csapat, de inkább mennék Kaliforniába januárban, mint a hóesésbe. Jól jönne hajnalban egy Rams győzelem.
több mint 6 éve
mrxxl77 New Orleans Saints LSU Tigers 71
Szerintem teljesen korrekt bíráskodás volt, egyedül a CJGJ hit volt kamu flag, de ilyet a túloldalon is találnánk valószínűleg. Két jó csapat játszott rajatszas hangulatu meccset, nekünk több volt a hiányzónk, ezt a védelem nagyon megerezte.
Én nem feltenem a csapatot egy esetleges 49ers elleni idegenbeli meccsen, szerintem hasonló ki-ki meccs lenne az is. Ha a két kezdő linebacker és Cook felépül, valamint nem lesz addig más fontos sérült szerintem jó matchup lenne nekünk a SF. Gratula nekik, ma megérdemelt győzelmet arattak és jó csapatuk van.
mate93
Hát igen, a lényeg ott van hogy szerinted!! Csak kíváncsi lennék ezt hogy adnád be SP-nek!! 😀 A furcsa az hogy nálunk mindent észrevesznek!! Az ellenfélnél azt sem ha ott van 2méterre tőle és pont oda néz a zebra!!
több mint 6 éve
Rutin New Orleans Saints LSU Tigers 2 021
Rutin
Nincs para.
Fattyu
Ahhoz most már az is kell, hogy a GB bukjon a 16. héten MInneapolisban...

Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 6 éve
Fattyu New Orleans Saints 2 072
Rutin
Nincs para.