New Orleans Saints
45 feliratkozó
több mint 8 éve
Rutin
2 021
PJ williamset IR-re raktuk, és a megüresedett 1 helyre nem egy cb-t hanem egy OT-t igazoltunk.Hát, az O-line a MetLife-ban igencsak kezdte az előszezon-beli önmagát idézni, úgyhogy oda is elkél az erő, azt mondom...
Jelenelg van négy egészséges cb-nk a rosteren, és azért valljuk meg nem egy vereste névsor az övéké. Reméljük Breaux hamarosan visszatérhet majd.
kapitnono
Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 8 éve
PJ williamset IR-re raktuk, és a megüresedett 1 helyre nem egy cb-t hanem egy OT-t igazoltunk.Jelenelg van négy egészséges cb-nk a rosteren, és azért valljuk meg nem egy vereste névsor az övéké. Reméljük Breaux hamarosan visszatérhet majd.
több mint 8 éve
Sajnos én nem tudok menni, kedden nappalos műszakom lesz, nem tudtam elcserélni és szabit sem sikerült intézni, de azért hajrá szentek!!
több mint 8 éve
Rutin
2 021
90%, hogy jövök.
több mint 8 éve
Négykézláb hogy megy? 😉
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 8 éve
Hol lesz? Mankóval mehetek-e? Illetve fel tudom e tenni a lábam valahogy? Akadálymentes a hely? Max nem iszok 😊 a szabit elintéztem vasárnap..... 😈Pedig már téged IR-re tettünk 😉
Kájzerszóze
Ugyanoda tervezzük, ahol tavaly voltunk, oda simán elcammogsz 😊
több mint 8 éve
Sziasztok Srácok!Sajnos nem tudok ott lenni veletek mint az elmúlt években mindíg. De lélekben veletek és a csapattal vagyok! Üssük szét a falconst!!!!
több mint 8 éve
Hol lesz? Mankóval mehetek-e? Illetve fel tudom e tenni a lábam valahogy? Akadálymentes a hely? Max nem iszok 😊 a szabit elintéztem vasárnap..... 😈
több mint 8 éve
NA akkor egy korai névsorolvasást tartanék, hétfő éjjel ki jön meccset nézni cím alatt:zemanla
Ata
atapapa
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 8 éve
adam77
635
NA akkor egy korai névsorolvasást tartanék, hétfő éjjel ki jön meccset nézni cím alatt:adam77
Ata
atapapa
több mint 8 éve
NA akkor egy korai névsorolvasást tartanék, hétfő éjjel ki jön meccset nézni cím alatt:Ata
több mint 8 éve
A védelem elég pofás volt kár azért a meccs végi Cruz elkapásért, Crawley igazán leüthette volna..na mind1 bízom benne hogy a Falcons ellen egyszerre tud jól játszani az O és a D is. Amúgy Anthonyról tudtok valamit hogy miért játszik ilyen rohadt keveset? Kár lenne elpazarolni azt a csávót.payton azt nyilatkozta, hogy a giants ellen 98 %-ban nickel vagy dime formációban álltunk fel,amelyben a sam lb-nek nincsen szerepe, és lau érkezése után ugye ez lett anthony posztja.
ackrisz17
Én is ezen a véleményen vagyok, hogy kár lenne elpazarolni szerintem Robertson után kb a legatletikusabb lb-nk.
Simán játszhatna lau helyén, szerintem ő annyival nem tesz többet hozzá a játékhoz, mint anthony tudna, és szerintem anthony az atletikussága miatt pass coverage-ben is jobban tudna érvényesülni.
több mint 8 éve
Ahhoz képest hogy az utcáról rángattuk be és a Liga egyik legjobb elkapójával szemben állt fel az egész meccsen, nagyon is jó volt. Egyébként maga Moore mesélte, hogy vagy 3 alkalommal hívta korábban a Saints, amikor csapat nélkül volt, de mindig mást választott.
Nem bánnám, ha itt is ragadna most már.
több mint 8 éve
Sterling Moore milyen volt?2 DPI-t szedett össze rajta OBJ, a második az nem volt az, de egyébként vállalható volt.
Érthetetlen számomra, hogy szinte alig talált magának cspatot nyáron.
Annál azért jobb játékos.
Bazzani
több mint 8 éve
Sterling Moore milyen volt?Érthetetlen számomra, hogy szinte alig talált magának cspatot nyáron.
Annál azért jobb játékos.
több mint 8 éve
a Failcons ellen a feladat a következő: össze kell kombinálni a tegnapi D-t az első heti O-val, és akkor okék leszünk...Rutin+ a madarak hozhatnak inkabb a multheti formajukat
több mint 8 éve
A védelem elég pofás volt kár azért a meccs végi Cruz elkapásért, Crawley igazán leüthette volna..na mind1 bízom benne hogy a Falcons ellen egyszerre tud jól játszani az O és a D is. Amúgy Anthonyról tudtok valamit hogy miért játszik ilyen rohadt keveset? Kár lenne elpazarolni azt a csávót.
több mint 8 éve
Rutin
2 021
Sajnos nem láttam a meccset... De nagyon szomorú, hogy 3-0-s turnover arány mellett is ki bírtunk kapni. 😕
Ha jól látom, a Failcons ellen a feladat a következő: össze kell kombinálni a tegnapi D-t az első heti O-val, és akkor okék leszünk...
több mint 8 éve
Most ez tudom, hülyén hangzik, de ez egy biztató 0-2. A védelemben (végre le lehet írni ilyet) vannak előre mutató jelek. Tavaly vagy tavaly előtt ez nem volt igaz. Látszik, hogy Allen ért a secondaryhez, ugye ő annak idején Tracy Porterből is egy állatot csinált, pedig 😀Szerintem ez az idény sokkal jobb, mint amire számítani lehetett, majd lesz (remélem a pl. a jövő hét), amikor egyszerre fog működni minden.
több mint 8 éve
Anthony nem játszatását én sem értem. Oké, LB poszton vagyunk a legjobb minőségben meg szvsz, de azért én többet akarnám látni a pályán. Robertson állat, így tényleg Laurát kéne limitálni. Amúgy Cadet mivel jobb Spillernél?
Fleener így fog játszani a szezonban?
😥
több mint 8 éve
PEEtör
1 758
Annyi a biztató, hogy kettő igen jó (akár PO esélyes) csapattal is partiban voltunk a legutolsó másodpercekig, szó szerint, egyik meccsen az egyik, másikon már a másik és mindkettő CB-nk nélkül is.Viszont ugyanígy hihetetlenül dühítő, hogy legutolsó másodpercekben kapunk ki.
Illetve az is kiderült, hogy Von Bell-ből jó kis játékos lehet még.
több mint 8 éve
+ Nem kapott TD-t a D#A blokkolt FG-n buktunk nagyot, +3 helyett -7.
- Így se nyertünk
XD
clbass
Nem az ő hibája volt teljesen, de sanszos hogy ez a K se húz le évtizedeket nálunk.
Robertson nagyon nagy fogás volt, viszont Laura egy első körös Anthony elől szívja a levegőt, a játéka alapján teljesen feleslegesen.