New Orleans Saints
45 feliratkozó
több mint 8 éve
Fattyu
1 919
Szabadságom első napjára beütött a krach!! Nem így terveztem 😕! Nem nagyon tudok mozdulni. Sajnálom le kell mondjam a közös meccsnézést.NA akkor egy korai névsorolvasást tartanék, hétfő éjjel ki jön meccset nézni cím alatt:Fattyu /Rookie 😀 /
Ata
atapapa
Fattyu
Remélem a legközelebbin, majd én is gyarapíthatom a társaságot.
Jó szurkolást.
több mint 8 éve
Akkor tehát mindenkinek!Itt nézzük a meccset kettőtől
Matt Bár, Budapest VII.ker Erzsébet körút 17.
Én csak egy körül tudok befutni leghamarabb, de aki korábban odaér, nyugodtan emlegesse a meccsnézést, tudni fogja a személyzet és leültetik a megfelelő helyre (ami ugyanaz lesz, mint tavaly).
több mint 8 éve
Uraim! Itthon leszek ma, nem tudom bevállalni a megjelenést. Itthonról nézem majd.
több mint 8 éve
Kíváncsi leszek, hogy a cornereink hogyan fognak elboldogulni julioékkal, meg hogy egyáltalán tudunk-e nyomást helyezni ryanre.Mert ha ez nem lesz meg akkor megint pontháború lesz, amiből mostanában nem mindig mi jöttünk ki jól.
több mint 8 éve
A este két hasonló képességű a csapat csap össze. Ez kb. 2010 óta mindig így volt, de eddig dicséret volt most inkább olyan mehh. Jó lenne itthon nyerni, a Payton korszakban csak kétszer kaptunk ki, egyszer egy OT kihagyott FG, aztán meg a tragikus 2014-es év végi hazai vereség sorozat alatt. Mivel sokkal jobb a csapat, mint amit vártam, remélem ma minden klappolni fog, és nyerünk, de igazából nem mondom hogy esélyesek vagyunk, de a Falcons sem az. Ez egy ordas X, bár ez valószínűtlen 😊
több mint 8 éve
Rutin
2 021
Funfact!!! Ha nyerünk az este, 1. helyre fogunk kerülni a divízión belül! 😀 😀 😀
Bár mindenki 1-2-vel fog ekkor állni, a tie-breaker nekünk kedvezne...
1. NO 1-2 (in Div: 1-0) (in Conf:1-1)
2. TB 1-2 (in Div: 1-0) (in Conf:1-2)
3. CAR 1-2 (in Div: 0-0)
4. ATL 1-2 (in Div: 0-2)
😀 😀 😀
Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 8 éve
Ezzel teljesen együtt tudok érezni...Az a két offense találkozik, amely az előző két forduló alatt a Raiders D-vel NFL-csúcsot jelentő 1035 yardot nyeletett be... 😄Az elmúlt években (sajnos) kialakult egy olyan kis kárörvendő reflexem, hogy minden olyan statisztikának is örülni tudok, ha egy védelem vmilyen új ligacsúcsot bénázik össze, és azok nem mi vagyunk... 😀
Rutin
Rutin
Armstead nélkül kemény lesz, a fal volt az eddigi szezon pozitív csalódása.
több mint 8 éve
Armstead biztosan out, snead game time decision lesz a falcons ellen.
több mint 8 éve
NA akkor egy korai névsorolvasást tartanék, hétfő éjjel ki jön meccset nézni cím alatt:Megyek én is 😊
Ata
atapapa
több mint 8 éve
Rutin
2 021
Az elmúlt években (sajnos) kialakult egy olyan kis kárörvendő reflexem, hogy minden olyan statisztikának is örülni tudok, ha egy védelem vmilyen új ligacsúcsot bénázik össze, és azok nem mi vagyunk... 😀Gondolom, nagy szükség nincs rá, de azért még egy kis teaser (vagy csak vicces adat😀):Előbb-utóbb csak megtudjuk... (Biztos vmi titkos helyen lesz, amit csak a szabadkőművesek tudnak! 😀😀😀)Üdv a páholyban
zemanla
www.facebook.com/MattbarBp/
Budapest VII.ker Erzsébet körút 17.
Éjféltől gyülekezünk
atapapa
Az a két offense találkozik, amely az előző két forduló alatt a Raiders D-vel NFL-csúcsot jelentő 1035 yardot nyeletett be... 😄
Rutin
több mint 8 éve
Rutin
2 021
Gondolom, nagy szükség nincs rá, de azért még egy kis teaser (vagy csak vicces adat😀):Előbb-utóbb csak megtudjuk... (Biztos vmi titkos helyen lesz, amit csak a szabadkőművesek tudnak! 😀😀😀)Üdv a páholyban
zemanla
Éjféltől gyülekezünk
atapapa
Az a két offense találkozik, amely az előző két forduló alatt a Raiders D-vel NFL-csúcsot jelentő 1035 yardot nyeletett be... 😄
több mint 8 éve
Előbb-utóbb csak megtudjuk... (Biztos vmi titkos helyen lesz, amit csak a szabadkőművesek tudnak! 😀😀😀)Üdv a páholyban
zemanla
Éjféltől gyülekezünk
több mint 8 éve
Előbb-utóbb csak megtudjuk... (Biztos vmi titkos helyen lesz, amit csak a szabadkőművesek tudnak! 😀😀😀)
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 8 éve
Thomas80
261
Teljesen újoncként esetleg mennék. Két kisgyerek mellett nehéz pontosat mondani. Az időpontot és a helyet elkérhetem?
több mint 8 éve
Megpróbálom. Érkezési idő és cím?ugyanaz, ahol tavaly, majd pm-ben küldöm mindenkinek
Kájzerszóze
éjféltől kezdünk gyülekezni
több mint 8 éve
Nagy kár PJ Williamsért mivel nagyon igéretes a csávó,reméljük Breaux hamar visszatér mert nyugtalan vagyok a jelenlegi cornereink láttán. Robertson meg remélem továbbá is egy állat marad 😀
több mint 8 éve
Én tavaly vmiért nem voltam...😕Bezzeg anno volt olyan, hogy Patakig mentünk egy meccsért... (azért a szezonban még lehetnénk most is...)
Kajzer! Küldünk érted taxit! Nehogy otthon ülj már!
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 8 éve
hányan lennénk összesen?eddig:
Kájzerszóze
adam77
zemanla
Rutin
Fattyu
clbass
Bundy
te?
na és én
darabra kb, ennyien voltunk tavaly is
több mint 8 éve
Hétfő éjjel nem fogjuk letaposni egymást a tömegben, ahogy látom...Pont te tudod hogy voltunk már ennél kevesebben is 😊
zemanla
több mint 8 éve
NA akkor egy korai névsorolvasást tartanék, hétfő éjjel ki jön meccset nézni cím alatt:clbass 😉
Ata
atapapa
több mint 8 éve
Payton azt mondta, PJ Williamsénél durvább agyrázkódást még nem látott.
több mint 8 éve
Hétfő éjjel nem fogjuk letaposni egymást a tömegben, ahogy látom...
több mint 8 éve
lehet, de a kezdő o-line még csak-csak jónak mondható, a kezdő cornereinkről ez eddig nem igazán mondható el. Mondjuk az is kérdés, hogoy a szezon ezen szakaszában tudnánk e értelmesebb embert igazolni.PJ williamset IR-re raktuk, és a megüresedett 1 helyre nem egy cb-t hanem egy OT-t igazoltunk.Hát, az O-line a MetLife-ban igencsak kezdte az előszezon-beli önmagát idézni, úgyhogy oda is elkél az erő, azt mondom...
Jelenelg van négy egészséges cb-nk a rosteren, és azért valljuk meg nem egy vereste névsor az övéké. Reméljük Breaux hamarosan visszatérhet majd.
kapitnono
Rutin