New Orleans Saints
45 feliratkozó
több mint 8 éve
Biztató volt a D nem kapott TD-t kár hogy vereség lett a vége. A 3 szerzett labdából illett volna pontot csinálni legalább egyszer.Nem értem az O-val mi volt, valahogy nem volt gördülékeny a játék, a fal pedig jól megvédte Breest, csak két db blitzet szoptunk be.
A végén azért jó lett volna ha Crawley leüti a labdát cruzzal szemben, de ez most így sikerült.
A jövőhéten jön úgyis a lényeg a MNF-en otthon ütni kell a Falcons-t mindenképpen. Reméljük a D akkor is így fog majd játszani, az O meg még jobban.
több mint 8 éve
PEEtör
1 758
Hekk of a vereség ez is, pedig nem hittem, hogy lehet überelni az előző hetet, de úgy tűnik, van még ahonnan ez jöütt.
több mint 8 éve
Jó hát, így is el lehet veszíteni meccseket, nem csak úgy hogy az O-nak meg, a D-nek meg nem. Jó volt ez a Giants D ma, azon a poszton, ahol verhettük volna őket, nem tudtunk teljesíteni, Fleener 8 targetből 2 elkapás, nagyon kevés. Bíztam benne, hogy itt élni fog a második eséllyel, amikor idejött, de úgy néz ki, hogy ő benne ennyi van. Jövő héten jön az idény legfontosabb meccse (amit kb. esélytelen, hogy idén együtt nézzem veletek 😕 ), ha a védelem tud ilyet produkálni, a Falcons D közel sincs annak, amit a Giants mutatott ma.
több mint 8 éve
Marcus Murphy inaktív lesz a mai meccsen, így Tommylee lewis fogja a visszahordó szerepét betölteni. Inaktív lesz továbbá Landon Turner, Obum Gwacham valamint BW Webb is.
több mint 8 éve
J.Hill, D.Ellerbee biztosan nem játszanak a Giants ellen, Armstead questionable,vde azért ő valószínűleg játszani fog.
több mint 8 éve
nfl_lover
912
Na majd Webb!... 😀 😀 😕Kiraktátok SpillertMiután teljesen egészségesen se neveztük a meccsnapi keretbe....
dande
Lassan nevezhetünk a világ legrövidebb könyvei sorozatba: Bevált FA-igazolások az elmúlt 5 évben címmel.
atapapa
több mint 8 éve
Rutin
2 021
Különösen az ex-buffaloiak szerződtetése a sikersztori... :-/Kiraktátok SpillertMiután teljesen egészségesen se neveztük a meccsnapi keretbe....
dande
Lassan nevezhetünk a világ legrövidebb könyvei sorozatba: Bevált FA-igazolások az elmúlt 5 évben címmel.
atapapa
Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 8 éve
Kiraktátok SpillertMiután teljesen egészségesen se neveztük a meccsnapi keretbe....
dande
több mint 8 éve
elég jól néznek ki a color rush garnitúra darabjai.Gyönyörű!
shop.neworleanssaints.com/New_Orleans_Saints
adam77
Kár hogy a sisak még a color rush meccseken is állandó, ezt megnézném hófehér sisakkal
több mint 8 éve
Kiraktátok Spillert
több mint 8 éve
elég jól néznek ki a color rush garnitúra darabjai.eléggé jófajta, kár hogy csak egyszer lesz rajtunk
shop.neworleanssaints.com/New_Orleans_Saints
adam77
több mint 8 éve
adam77
635
elég jól néznek ki a color rush garnitúra darabjai.shop.neworleanssaints.com/New_Orleans_Saints
több mint 8 éve
Rutin
2 021
Na, még néhány fotó New Orleans-ból... Team shop a Superdome-ban:
drive.google.com/folderview?id=0B9eLxxypkt0Ud2lHUWFkc2lOYTA
Mitagadás, hétfő reggel nem voltak túl sokan. 😀
Archie Manning "bácsi" ikonikus futball-kocsmája a belvárosban...
drive.google.com/folderview?id=0B9eLxxypkt0UaURLWTNJcUkyNXM
...hétfő délután. 😀
több mint 8 éve
Srácok, a szeptember végi Falcons elleni MNF-t szeretnénk közösen megnézni valahol Belpesten, akinek kedve lenne eljönni, az készüljön egy másnapi szabival és nyugodtan csatlakozhat.
több mint 8 éve
Duncan: Tegnapig 11 alkalommal fordult elő, hogy egy irányító egy meccsen legalább 400 yardot, 4 TD-t és 0 int-t dobjon, ebből a 11-ből Brees kettőt produkált. Mind a 11 alkalommal nyert az irányító csapata.Elsőre azt mondanám, hogy öregszik Brees. De éppen 15 yard hiányzott, hogy Luck és a Colts csatlakozzon a klubhoz.
Tegnapig....
atapapa
Talán mégis a védelem lehet az ok. 😊
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 8 éve
Duncan: Tegnapig 11 alkalommal fordult elő, hogy egy irányító egy meccsen legalább 400 yardot, 4 TD-t és 0 int-t dobjon, ebből a 11-ből Brees kettőt produkált. Mind a 11 alkalommal nyert az irányító csapata. Tegnapig....
több mint 8 éve
Byrd valszeg abban a pillanatban jóllakott, amikor aláírta nálunk a szerződését pár évvel ezelőtt. Én főképp az ambíciót nem látom rajta...Ja elvileg minden meccsen az első 15 playt carmichael hívja, legalábbis a közvetítésben ezt mondták.
Más: Most olvasom, hogy idén már nem SP, hanem Carmichael hívja az O-play-eket. Mi ez, ha nem egy mérföldes lépés SP "szeretnék tényleg igazi HC-csá válni" c. jellemfejlődésében? 😀
Rutin
több mint 8 éve
Rutin
2 021
Byrd valszeg abban a pillanatban jóllakott, amikor aláírta nálunk a szerződését pár évvel ezelőtt. Én főképp az ambíciót nem látom rajta... Más: Most olvasom, hogy idén már nem SP, hanem Carmichael hívja az O-play-eket. Mi ez, ha nem egy mérföldes lépés SP "szeretnék tényleg igazi HC-csá válni" c. jellemfejlődésében? 😀
több mint 8 éve
nfl_lover
912
Van a piacon szerintetek kukázható CB jelenleg? Cap spare-ünk ugyebár van rá...Nagyon elvetemült ötleteket is olvasgattam már, miszerint a Browns kiárusítást tart, és lehet Haden is mehetne/menne, 3. körös draft, fél fizu, hasonló nyalánkságok.
K. Lewis?
Rutin
Nem tudok szabadulni a tegnapi meccstől, Byrdöt sem értem, végig nézte Carrt a kétpontosnál, snap után Carr szinte azonnal csak és kizárólag balra néz, erre Byrd tolódik jobbra és ki is lép segíteni Harrisnek, amikor már szinte a holnapi újságban is benne van, hogy Crabtreenek fog passzolni Carr. Nem sok hasznát vettük eleddig, playmaking képességeinek meg pláne, megéréné talán Von Bellt bedobni.
Szerkesztette: nfl_lover
több mint 8 éve
Igen, benne bíztam is a draftolása óta, meg a többieket se irnám le. Csak mire akklimatizálódnak, lemegy a fél szezon.
több mint 8 éve
De PJ rohadtul biztató, btw.eltört bró szárkapocscsontja, csatlakozhat rankinshez. szegény embert...Az úgy jófajta.
adam77
Egy hónapja meg úgy nézett ki hogy Lewis és a Tesó mögött micsoda mélység van a poszton, most meg a legjobb játékosunk is totál zöldfülű.
atapapa