New Orleans Saints
45 feliratkozó
több mint 8 éve
Ez ki is ment a fejemből, közben pont a sapkahelyzetet néztem és hogy jövőre jelenleg 40 millió feletti helyünk van. De igen, ez mögött már ott van TA új fizuja is.Ez a támadófal csak arra jó, hogy Brees utolsó éveit tönkre vágja.Pedig a hosszabítás már idén megtörtént...5év 65milla 😀 bár idén csak 3 misi a caphit. A szokásos backloaded :/
Armsteaddel is most kéne majd hosszabbítani, de semmi kedvem évi 10 milliós fizetést látni egy ilyen sérülékeny ember neve mellett.
Arra kíváncsi lennék, hogy Loomis és Payton miként élik ezt meg, illetve mennyi mozgásterük van, hogy ezt a tutajt elfordítsák a vízesés irányából.
atapapa
clbass
több mint 8 éve
Ez a támadófal csak arra jó, hogy Brees utolsó éveit tönkre vágja.Pedig a hosszabítás már idén megtörtént...5év 65milla 😀 bár idén csak 3 misi a caphit. A szokásos backloaded :/
Armsteaddel is most kéne majd hosszabbítani, de semmi kedvem évi 10 milliós fizetést látni egy ilyen sérülékeny ember neve mellett.
Arra kíváncsi lennék, hogy Loomis és Payton miként élik ezt meg, illetve mennyi mozgásterük van, hogy ezt a tutajt elfordítsák a vízesés irányából.
atapapa
több mint 8 éve
Ez a támadófal csak arra jó, hogy Brees utolsó éveit tönkre vágja. Armsteaddel is most kéne majd hosszabbítani, de semmi kedvem évi 10 milliós fizetést látni egy ilyen sérülékeny ember neve mellett.
több mint 8 éve
Da'Vante Harris lesz a kezdő nickel?A beszívott hosszú Brown TD-n kívül hogy játszott?
több mint 8 éve
adam77
635
az első félidőt bírtam, gyötrelmes volt. úgy tűnik, megint olyan évünk lesz, amelyben fellángolásokon kívül inkább a szenvedésé lesz a főszerep. play off csak valami csoda folytán remélhető.nem tudom, hogy áll össze az alapszakasz programja, de 3 majdnem biztos play off résztvevővel sikerült simán leveretni az újjá épülő csapatunk önbizalmát a szezonra. lehet, ezt máhogy kéne. abban sem vagyok biztos, hogy payton a legjobb mentor egy ilyen helyzetben lévő csapat élére. izzik a partvonal, mintha ryan képét mutogatnák a kivetítőn, még vizes fiúnak sem mernék nagyon odamenni...
sajnos a d-line mellé az ol is liagalja szintre morzsolódott, drew (még mindig szerződés nélkül) sokat mehet majd az életéért, miközben egyedül az elkapóink produkciójában látszik valami bizalomgerjesztő.
asszem nincs más hátra mint újra az underdog jelmezt felöletni és bízni a versenytársak leolvadásában, illetve abban, hogy egy jó út elején járunk, ami innen csak felfelé vezet.
who dat!
több mint 8 éve
Előszezon tudom-tudom...de jelenleg nem nagyon van olyan csapatrész ami elégségesen produkálna. Hosszú szezon lesz ez így 😕
több mint 8 éve
Peat szerencsétlen egy katasztrófa...biztos nem tesz jót neki, hogy meccsenként 3 poszton játszik, de legalább mindenhol porig alázzák 😕 Többször van az ember a hátán mint a lábán :/
több mint 8 éve
Ez az OL főnyeremény... az aktuális ellenfélnek. Bár megjegyzem tavaly is pont a HOU ellen produkált a leggyengébben a fal, még ha most nem is játszott JJ
több mint 8 éve
Mondjuk az is igaz,hogy Landon Turnert hamarabb kezdetném mint Lelitot meg Kelemetét. Passz blokkolásnál sem volt annyira elveszve az első két meccsen, a futás blokkolás meg nyilván az erőssége.
több mint 8 éve
Megnéztem az éjszakai meccset. Mármint a Condensed verziót.egyetértek, a D még nagyjából rendben is volt, voltak sackek, volt int, volt egy-két elejtett labda ami lehetett volna int, volt néha nyomás a qb-n.
Elég gyengék voltunk, azt kell mondjam... Különösen a kezdő O.
Amíg a Texans kezdői fenn voltak (Watt nélkül!) szinte momentumunk sem volt támadásban.
Futójáték semmi... Gondjaink vannak a falban igencsak.
De ezen kívül is volt itt minden... Fumble-hegyek, drop-hegyek...
A végeredmény sajnos sokkal kisebbet mutat, mint jelenleg a két csapat közti különbség... 😕
Rutin
De ami az O-t illeti hát az valami borzalom volt. Futójáték semmi. A falat simán elnyomták, nem egyszer lökték fel az embereinket, siralmas volt nézni is. Remélem payton észhez kap és szezonkezdetig igazol valami értelmes Guardokat, mert ha nem akkor brees hamar IR-en találja magát.
több mint 8 éve
Rutin
2 021
Megnéztem az éjszakai meccset. Mármint a Condensed verziót.Elég gyengék voltunk, azt kell mondjam... Különösen a kezdő O.
Amíg a Texans kezdői fenn voltak (Watt nélkül!) szinte momentumunk sem volt támadásban.
Futójáték semmi... Gondjaink vannak a falban igencsak.
De ezen kívül is volt itt minden... Fumble-hegyek, drop-hegyek...
A végeredmény sajnos sokkal kisebbet mutat, mint jelenleg a két csapat közti különbség... 😕
Szerkesztette: Rutin
Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 8 éve
Én a tavalyi év után nem sajnálom, és most is telebeszéli a médiát teljesen feleslegesen. Értem, hogy nem az lett, amire számított, de szerintem az új szerződés után úgy lenne elegáns, ha csendben maradna.
több mint 8 éve
pff... Mondanám hogy sajnálom, de bennem még mindig annak van nyoma, amikor Jimmy elcserélésekor nekiállt pampogni. Majd kötöttünk vele cserébe a bőven élő szerződésére egy újat, még több garantálttal, ami most dagasztja a halott pénzt.
A szerződése átstrukturálása óta összesen játszott hat meccset, jó bolt volt.
több mint 8 éve
Keenan Lewist kiraktátok, meglepő....szomorú, de várható volt
gabokocka
......
több mint 8 éve
Keenan Lewist kiraktátok, meglepő....Szerintem annyira nem. Folyamatosan sérült volt,az idei edzőtáborban mindössze egy edzésen vett részt, amelyen szintén megsérült, szóval váratlanul nem ért a dolog.
gabokocka
több mint 8 éve
Keenan Lewist kiraktátok, meglepő....
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 8 éve
Josh Katzenstein @jkatzenstein 1 hr1 hour agoráálltam a fickóra rögtön, ahogy "hozzánk igazolt", jól tolja
Nick Fairley with two sacks on Osweiler already in this period.
Big Nick beindult. (:
OFF
Teljesen jól értesült lettem Saints hírekből. Josh Katzenstein eddig a Lions beatwritere volt de idén a Saints-re váltott én meg nem iratkoztam le róla twitter-en.
ON
Bazzani
több mint 8 éve
Josh Katzenstein @jkatzenstein 1 hr1 hour agonem bírták a meleget csak annyi volt a bajuk, magas volt nekik a páratartalom. szerencsére nem sérülés miatt jöttek le. Tökön is szúrnám magamat.
Nick Fairley with two sacks on Osweiler already in this period.
Big Nick beindult. (:
OFF
Teljesen jól értesült lettem Saints hírekből. Josh Katzenstein eddig a Lions beatwritere volt de idén a Saints-re váltott én meg nem iratkoztam le róla twitter-en.
ON
Zach Strief, Delvin Breaux, P.J. Williams leave Saints-Texans practice on carts
Ezek nem jó hírek.
Bazzani
több mint 8 éve
Josh Katzenstein @jkatzenstein 1 hr1 hour agoNick Fairley with two sacks on Osweiler already in this period.
Big Nick beindult. (:
OFF
ON
Zach Strief, Delvin Breaux, P.J. Williams leave Saints-Texans practice on carts
Ezek nem jó hírek.
Szerkesztette: Bazzani
több mint 8 éve
Gwacham és Edebali kevés lenne oda súlyban, ők alkalmasabbak a vakoldal támadására. Richardson talán, de ő meg nem kezdő szint még. Sőt, inkább őt kéne a fal közepén cserének erőltetni, szerzett ott tapasztalatot az Indiben.
több mint 8 éve
Gwachamot/Richardsont meg Edebalit írják a két szélre. Nyilván Davison meg Fairely jelenleg jó ott középen, csak mögöttük nincsen szinte minőségi ember.Ahogyitt olvasgatom a külföldi oldalakat így a sérülés kapcsán, szerintük az is benne van, hogy Jordant mozgatják majd belülre. 290 fontjával mondjuk lehet eljátszana ott középen.Ennek mi értelme lenne? Ki lenne akkor a strong side DE?
kapitnono
Nyilván szarul jött ez a sérülés, de Fairley elmocorog középen, na meg Davison is egyre jobb. Utóbbitól sokat várok idén.
atapapa
több mint 8 éve
Ahogyitt olvasgatom a külföldi oldalakat így a sérülés kapcsán, szerintük az is benne van, hogy Jordant mozgatják majd belülre. 290 fontjával mondjuk lehet eljátszana ott középen.Ennek mi értelme lenne? Ki lenne akkor a strong side DE?
kapitnono
Nyilván szarul jött ez a sérülés, de Fairley elmocorog középen, na meg Davison is egyre jobb. Utóbbitól sokat várok idén.
több mint 8 éve
Ahogyitt olvasgatom a külföldi oldalakat így a sérülés kapcsán, szerintük az is benne van, hogy Jordant mozgatják majd belülre. 290 fontjával mondjuk lehet eljátszana ott középen.
több mint 8 éve
azért tavalyhoz képest egy Fairley Davison felállás felüdülés. Bennük azért bene van a belső nyomás generálása, mint a tavalyi Jenkins williams párosban.nem is írtam, hogy rossz. de ebben a helyzetben még vele is nagyon vékony középen a felhozatal. az a baj.Azért Fairley nem olyan rossz opció.ezt kb. kínomban írtam. onyemata nagyon messze van attól, amit rankins egyből le tud tenni az asztalra. ezzel és kikaha sérülésével megint ott tartunk mint tavaly, a fal sajnos így nem lesz faktor.na majd onyemata..akár, bár jelenleg fairley lesz T.Davison párja, bár mögöttük nincs is szinte senki csak Jenkins meg Onyemata. Nagy kár Rankins sérülése, mielőbbi gyógyulást neki.
adam77
kapitnono
remélem, innen már nincs lentebb! a sec-ből ha kiesik kezdő, teljesen reménytelen lesz a védelem.
adam77
Ahogy olvastam az edzéseken sem teljesített rosszul, a Pats elleni gyakorlásokról is igen jókat olvastam vele kapcsolatban.
Bazzani
adam77
több mint 8 éve
adam77
635
nem is írtam, hogy rossz. de ebben a helyzetben még vele is nagyon vékony középen a felhozatal. az a baj.Azért Fairley nem olyan rossz opció.ezt kb. kínomban írtam. onyemata nagyon messze van attól, amit rankins egyből le tud tenni az asztalra. ezzel és kikaha sérülésével megint ott tartunk mint tavaly, a fal sajnos így nem lesz faktor.na majd onyemata..akár, bár jelenleg fairley lesz T.Davison párja, bár mögöttük nincs is szinte senki csak Jenkins meg Onyemata. Nagy kár Rankins sérülése, mielőbbi gyógyulást neki.
adam77
kapitnono
remélem, innen már nincs lentebb! a sec-ből ha kiesik kezdő, teljesen reménytelen lesz a védelem.
adam77
Ahogy olvastam az edzéseken sem teljesített rosszul, a Pats elleni gyakorlásokról is igen jókat olvastam vele kapcsolatban.
Bazzani