New Orleans Saints
45 feliratkozó
több mint 8 éve
adam77
635
nem is írtam, hogy rossz. de ebben a helyzetben még vele is nagyon vékony középen a felhozatal. az a baj.Azért Fairley nem olyan rossz opció.ezt kb. kínomban írtam. onyemata nagyon messze van attól, amit rankins egyből le tud tenni az asztalra. ezzel és kikaha sérülésével megint ott tartunk mint tavaly, a fal sajnos így nem lesz faktor.na majd onyemata..akár, bár jelenleg fairley lesz T.Davison párja, bár mögöttük nincs is szinte senki csak Jenkins meg Onyemata. Nagy kár Rankins sérülése, mielőbbi gyógyulást neki.
adam77
kapitnono
remélem, innen már nincs lentebb! a sec-ből ha kiesik kezdő, teljesen reménytelen lesz a védelem.
adam77
Ahogy olvastam az edzéseken sem teljesített rosszul, a Pats elleni gyakorlásokról is igen jókat olvastam vele kapcsolatban.
Bazzani
több mint 8 éve
Azért Fairley nem olyan rossz opció.ezt kb. kínomban írtam. onyemata nagyon messze van attól, amit rankins egyből le tud tenni az asztalra. ezzel és kikaha sérülésével megint ott tartunk mint tavaly, a fal sajnos így nem lesz faktor.na majd onyemata..akár, bár jelenleg fairley lesz T.Davison párja, bár mögöttük nincs is szinte senki csak Jenkins meg Onyemata. Nagy kár Rankins sérülése, mielőbbi gyógyulást neki.
adam77
kapitnono
remélem, innen már nincs lentebb! a sec-ből ha kiesik kezdő, teljesen reménytelen lesz a védelem.
adam77
Ahogy olvastam az edzéseken sem teljesített rosszul, a Pats elleni gyakorlásokról is igen jókat olvastam vele kapcsolatban.
több mint 8 éve
adam77
635
ezt kb. kínomban írtam. onyemata nagyon messze van attól, amit rankins egyből le tud tenni az asztalra. ezzel és kikaha sérülésével megint ott tartunk mint tavaly, a fal sajnos így nem lesz faktor.na majd onyemata..akár, bár jelenleg fairley lesz T.Davison párja, bár mögöttük nincs is szinte senki csak Jenkins meg Onyemata. Nagy kár Rankins sérülése, mielőbbi gyógyulást neki.
adam77
kapitnono
Szerkesztette: adam77
több mint 8 éve
na majd onyemata..akár, bár jelenleg fairley lesz T.Davison párja, bár mögöttük nincs is szinte senki csak Jenkins meg Onyemata. Nagy kár Rankins sérülése, mielőbbi gyógyulást neki.
adam77
több mint 8 éve
adam77
635
na majd onyemata..
több mint 8 éve
én is sajnálom, edzéseken is nagyon jól tolta. 6-8 hetet írtak gyógyulási időnek, hát remélem látjuk még játszani a szezonban.Sheldon Rankins megsérült a mai edzésen egy goal-line szituációnál és kocsival kellett levinni a pályáról. Sérülése súlyossága egyenlőre nem ismert.az elsődleges tesztek alapján eltört a szárkapocs csontja, visszatérős IR lehet ebből legfeljebb, nagy kár, nagyon kedvelem a srácot :\
kapitnono
kristof
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Sheldon Rankins megsérült a mai edzésen egy goal-line szituációnál és kocsival kellett levinni a pályáról. Sérülése súlyossága egyenlőre nem ismert.az elsődleges tesztek alapján eltört a szárkapocs csontja, visszatérős IR lehet ebből legfeljebb, nagy kár, nagyon kedvelem a srácot :\
kapitnono
több mint 8 éve
tüsi91
11 023
Eltört a fibulája. Ez egy csont a lábszárban, nem a sípcsont, hanem a másik. Tavaly nálunk a center Montgomery a 4. héten szenvedett ilyen sérülést és ment IR-re.
több mint 8 éve
Sheldon Rankins megsérült a mai edzésen egy goal-line szituációnál és kocsival kellett levinni a pályáról. Sérülése súlyossága egyenlőre nem ismert.
több mint 8 éve
Közben Payton elmondta,hogy Anthony sérülése nem súlyos és hamarosan visszatérhet a pályára, ezt Anthony is megerősítette twitter oldalán.
több mint 8 éve
Finnegan 😐nagyon kellett még egy zászlógyűjtő, miután Brownertől végre megszabadultunk...
Matthew99
több mint 8 éve
Finnegan 😐
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 8 éve
A DL korrekt volt. Thomas jó vételnek tűnik. Nem akarok semmit se elkiabálni, de elég pofás lesz az elkapógárda.szerintem is, ami egy kicsit zavaró volt a sok turnover/kettőből ugye td-t is kaptunk/ illetve a sok zászlók.Kíváncsi leszek a következő meccsen a Texans ellen amikor többet játszanak majd a kezdők, hogy teljesít majd a D, mert az O szerintem rendben lesz.
atapapa
Ami probléma lehet az O részéről az a G poszt. kíváncsi vagyok payton hogyan oldja majd meg azt.
több mint 8 éve
Első preseason meccsen tehát 34-22 re kikaptunk a New Englandtől. voltak jó és persze rossz dolgok is.Brees eléggé jól kezdett, mindössze egy passza volt az egész meccsen ami jó is volt egy 37 yardos átadásra cooks-nak. Az elkapók közül jól játszott még M.Thomas is akinek 4 elkapása volt 67 yardért, de volt közte több bravúros elkapás is.
Dícsérhető még a kezdő D is akik az első negyedben játszottak és eléggé jól tartották magukat, mindössze 2 first downt engedtek. A védelemből jól játszott K.Edebali akinek 2 sacket sikerült összegyűjtenije, illetve a kezdő DT-k is akik elsősorban futás ellen voltak hasznosak.
Irányító oldalon Grayson egy pick-six-el kezdett utána vigyázott a labdára viszont td-t nem sikerült kiosztania. Dícsérhető még Ingram is aki két td-t szerzett, viszont elvesztett egy fumble-t a red-zone ban.
A meccs második negyedében megsérül S.Anthony akit kocsival kellett levinni a pályáról, sérüléséről egyenlőre nem lehet tudni semmit.
több mint 8 éve
Lance Moore 10 év után visszavonultTerron Armsteadet aktiváltuk a PUP listáról
Hakeem Nick-et cut-oltuk hogy a helyére igazolhassunk egy longsnappert. Szerintem ez mindent elmond.
több mint 8 éve
A mai edzésen a védelem Breaux,Byrd, K.Lewis, Vaccaro nélkül négy int-et szerzett Brees ellen.és ebből 2-t az UDFA Ken Crawley, aki ezzel 3-mal jár Brees ellen.
kapitnono
Ideje megjegyezni ezt a nevet.
Ja és most már hivatalos: Brees kiégett 😉
több mint 8 éve
A mai edzésen a védelem Breaux,Byrd, K.Lewis, Vaccaro nélkül négy int-et szerzett Brees ellen. Ezek közül egyet Laurinaitis picksix-re vissza is vitt.
több mint 8 éve
1 évre leigazoltuk a Packers korábbi fullbackjét John Kuhnt.
több mint 8 éve
Így olvastam én is, PJ williams pl: 4 int-et szerzett Brees ellen, az utolsó két napon kettőt a red-zone-ban.De nagy camp-je van Tyeler Davison-nak is aki eléggé jól játszik, és az utolsó 3 napban az első csapattal készült Sheldon Rankinssel párban, és eléggé jól játszottak.
Támadó oldalon pedig M.Thomast és C.Fleenert kell kiemelni, Fleener pl.: nincs olyan edzés,hogynekapna el 1-2 td-t breestől mindig.
több mint 8 éve
A hírek szerint tradelnénk a Dallas G-ért Ronald Learyért.Az egy ésszerű húzás lenne.
kapitnono
Nem tudom mit lehet ebből következtetni, de az edzéseken állítólag napok óta szívatja a védelem a támadókat.
több mint 8 éve
A hírek szerint tradelnénk a Dallas G-ért Ronald Learyért.
több mint 8 éve
Matt Shaughnessy OLB/DE 1 évre aláírt hozzánkwww.nola.com/saints/index.ssf/2016/08/olb_matt_shaughnessy_to_sign_w.html#incart_river_index
több mint 8 éve
Aranyos képek vannak róla, ahogy Manning meglátogatta az edzést, és Brees-zel meg SP-vel beszélgettek 😊 Vajon volt pár onside-os poén? 😊
több mint 8 éve
adam77
635
nem szép dolog szegény idegeivel játszani 😉egész feszült grimaszai voltak, amikor a hosszabbításról, vagy a karrierjének hosszáról kérdzeték. mondjuk biztosan elég frusztráló lehet ez neki.