New Orleans Saints
45 feliratkozó
több mint 8 éve
adam77
635
nem szép dolog szegény idegeivel játszani 😉egész feszült grimaszai voltak, amikor a hosszabbításról, vagy a karrierjének hosszáról kérdzeték. mondjuk biztosan elég frusztráló lehet ez neki.
több mint 8 éve
Többek között V.Bell, C. Robertson, D.Swann, Pj, Will is szerzett int-et is brees ellen. Nem tudom, hogy ez most a védelem részéről jó előjel, vagy Brees részéről gyenge kezdés.Én "csak" Beltt és Robertsont olvastam, a másik kettőt nem.
kapitnono
Lehet azért húzzuk Brees hosszabbítását, hogy kiderüljön: mennyire van lejtőn 😊
több mint 8 éve
Véget ért a TC első edzése, ami a legfontosabb, hogy senki sem sérült meg.Ami meglepő, hogy a védelem nagyon jól játszott, nagyon sok turnovert sikerült kiharcolnia az offense-el szemben. Többek között V.Bell, C. Robertson, D.Swann, Pj, Will is szerzett int-et is brees ellen. Nem tudom, hogy ez most a védelem részéről jó előjel, vagy Brees részéről gyenge kezdés.
több mint 8 éve
Armstead fullon nyomta az összes korábbi edzésen. Ez inkább elővigyázatosság szerintem, mindkettőjüknél. Brees új szerződése meg rendben lesz, türelem.
több mint 8 éve
A másik meglepő számomra, hogy Byrd nem kezdi PUP listán a TC-t, először a három éve alatt. Bár nem lepne meg ha hamar oda kerülne.
több mint 8 éve
galette...Lewistól várni lehetett, az ő elmondása szerint az első hétre rendben lesz.
a kapitány új szerződés nélkül, armstead, lewis meg pup listán. izgalmas kezdés.
adam77
Armstead meg szerintem nem fog sokáig ott maradni.
több mint 8 éve
Colston egy 5000 yardot passzoló csapatban leszedett 500 yardot, Boldin egy 3300-t passzoló csapatban 800-t. Bármennyire is nehéz ezt leírni, Marques már nem NFL-játékos.Két brutálisan gyenge irányítóval kapott el tavaly majdnem 800 yardot, 14 meccsen.ezt én is így látom, csak colston elküldésének fényében kicsit érdekes.
Az összes valamirevaló WR-ünk közelebb van a 20-hoz, mint a 30-hoz. AB-nél jobb role modelt keresve se találnánk nekik, én remélem hogy begyűjtjük az embert.
atapapa
adam77
több mint 8 éve
adam77
635
Két brutálisan gyenge irányítóval kapott el tavaly majdnem 800 yardot, 14 meccsen.ezt én is így látom, csak colston elküldésének fényében kicsit érdekes.
Az összes valamirevaló WR-ünk közelebb van a 20-hoz, mint a 30-hoz. AB-nél jobb role modelt keresve se találnánk nekik, én remélem hogy begyűjtjük az embert.
atapapa
több mint 8 éve
Két brutálisan gyenge irányítóval kapott el tavaly majdnem 800 yardot, 14 meccsen. Az összes valamirevaló WR-ünk közelebb van a 20-hoz, mint a 30-hoz. AB-nél jobb role modelt keresve se találnánk nekik, én remélem hogy begyűjtjük az embert.
több mint 8 éve
boldint mondják hozzánk. hát..Remélem csak kamu, szerintem jól ellennénk nélküle.
adam77
több mint 8 éve
adam77
635
boldint mondják hozzánk. hát..
több mint 8 éve
Rutin
2 021
Sajnálom... 😕igen, szeretnéksziasztok. a saints alapú keeper fantasy ligában szereteném átadni a csapatomat. akit érdekel, írjon.Hogyhogy? KIszállsz??? 😕
hajdu
Rutin
hajdu
Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 8 éve
igen, szeretnéksziasztok. a saints alapú keeper fantasy ligában szereteném átadni a csapatomat. akit érdekel, írjon.Hogyhogy? KIszállsz??? 😕
hajdu
Rutin
több mint 8 éve
Rutin
2 021
sziasztok. a saints alapú keeper fantasy ligában szereteném átadni a csapatomat. akit érdekel, írjon.Hogyhogy? KIszállsz??? 😕
hajdu
Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 8 éve
DE Darryl Tapp jött, TE Jack Tabb ment
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
sziasztok. a saints alapú keeper fantasy ligában szereteném átadni a csapatomat. akit érdekel, írjon.
több mint 8 éve
nos, igyekszem nagyon hasonlítani a Kapitányra, de mivel olyan irányító már nem leszek, szóval marad a gyerekszám 😊Gratulálok nektek! 😊 Jó egészséget!
péntek hajnalban megszületett a harmadik fiam 😊
Gyurma Pappa
több mint 8 éve
akkor mar csak egyet kell leigazolni es kesz a csapat - a legjobbakat!
több mint 8 éve
Gratulálok én is!!! Sok boldogságot, jó egészséget kívánok!
több mint 8 éve
nos, igyekszem nagyon hasonlítani a Kapitányra, de mivel olyan irányító már nem leszek, szóval marad a gyerekszám 😊Gratulálok én is!
Gyurma Pappa
...van még hely a rosteren...
😊
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 8 éve
nos, igyekszem nagyon hasonlítani a Kapitányra, de mivel olyan irányító már nem leszek, szóval marad a gyerekszám 😊Te aztán nem lazsálsz!
Gyurma Pappa
Minden elismerésem nektek, csak így tovább 😊
több mint 8 éve
nos, igyekszem nagyon hasonlítani a Kapitányra, de mivel olyan irányító már nem leszek, szóval marad a gyerekszám 😊 péntek hajnalban megszületett a harmadik fiam 😊