New Orleans Saints
46 feliratkozó
több mint 11 éve
Megvan az előszezon menetrendje:Week 1: at Rams
Week 2: vs Titans
Week 3: at Colts
Week 4: vs Ravens
több mint 11 éve
Brandon Thomas, a Clemson guardja nálunk járt viziten, amikor egy non-contact edzés közben elszakadt a térdszalagja. Wow...Vaccaro pedig nagyon örült annak, hogy Lee itt járt, szeretné, ha behúznánk.
több mint 11 éve
Persze, BDLP azért nem maradt, mert támadónak nem jár bountyA bounty-s pénzekkel kibővítettétek a capet v mi van? 😊empty taxiAlig várom, hogy ez a fene nagy loomis féle varázslat egy protecto bűbájról visszafele sűljön el és kiboruljon a szar a biliből.... 😛 😀peachAzt várhatod.
Most vitte el tőlem a Gazdálkodj okosan! utolsó játékpénzkötegeit. Aztán kiveszem a szekrényből a Hotelt, és ha abból is kifogyott a zsé, akkor a nemes cél érdekében beáldozom a Monopolyt is :patapapa
több mint 11 éve
A bounty-s pénzekkel kibővítettétek a capet v mi van? 😊Alig várom, hogy ez a fene nagy loomis féle varázslat egy protecto bűbájról visszafele sűljön el és kiboruljon a szar a biliből.... 😛 😀peachAzt várhatod.
Most vitte el tőlem a Gazdálkodj okosan! utolsó játékpénzkötegeit. Aztán kiveszem a szekrényből a Hotelt, és ha abból is kifogyott a zsé, akkor a nemes cél érdekében beáldozom a Monopolyt is :patapapa

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Alig várom, hogy ez a fene nagy loomis féle varázslat egy protecto bűbájról visszafele sűljön el és kiboruljon a szar a biliből.... 😛 😀peachAzt várhatod.
Most vitte el tőlem a Gazdálkodj okosan! utolsó játékpénzkötegeit. Aztán kiveszem a szekrényből a Hotelt, és ha abból is kifogyott a zsé, akkor a nemes cél érdekében beáldozom a Monopolyt is :p
több mint 11 éve
Már értem miért engedtük el BDLP-t 😊atapapaMondtam Loomisnak, hogy még 20 év legalább, de nem érdekelte 😛

több mint 11 éve
Kisfiam:Beszarás , de aranyos😊
Sosem mutattam neki, hogy így, de hát őstehetség az őstehetség 😊Gyurma Pappa
Apuka kezdhet gyűjteni az amcsi ösztöndíjra😛
több mint 11 éve
Kisfiam:Már értem miért engedtük el BDLP-t 😊
Sosem mutattam neki, hogy így, de hát őstehetség az őstehetség 😊Gyurma Pappa
több mint 11 éve
Kisfiam: Sosem mutattam neki, hogy így, de hát őstehetség az őstehetség 😊

több mint 11 éve
Alig várom, hogy ez a fene nagy loomis féle varázslat egy protecto bűbájról visszafele sűljön el és kiboruljon a szar a biliből.... 😛 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
nfl_lover
912
Na így ez a secondary... O.o És ha még egy fasza CB-t is draftolunk, naggggyon durva.Drafton így meg az offenset is nagyon erősíthetjük, na meg ugye az undrafted... Milyen offseason ez! 😮
több mint 11 éve
Nagy arc 😀 Akkor nem kár a Bush-mezért 😊Amúgy Stork érkezik vizitre, szerintem 3-4. körben elérhető lesz és lehetne kezdő.
több mint 11 éve
Loomis faarccal kilep az iroda teraszan, jobb karjat kelet fele emeli, majd osszezart oklebol kipattan a kozepso ujj.Ezt kovetoen bekialt az irodaba:
- Miss Monepenny, mehet a fax!
több mint 11 éve
Loomis: trolling the Falcons lvl.999 😀Nem mellesleg megint hogy csinált mindennek helyet 😊 (Egyébként Jimmy szerződése lesz a kulcs, nyilván az utolsó pillanatig húzni fogjuk.)

több mint 11 éve
Állítólag matchelünk Bushért! 😛
több mint 11 éve
Nagyfintorogva behúznám 😕)Ja én is így gondoltam, de ha mondjuk Mosley a BPA 1/27-nél...TocyJa amúgy most nézem, hogy LB-draft kötelező mindkét posztra, mert jövőre OLB-nek csak Galette-nek van szerződése, ILB-nek pedig Lofton 9 milliót foglalna a sapkából 4,5 milliós roster bonusszal és Hawthorne is vinne 6 milliót, ezekre nem lesz pénzünk, nem érnek ennyit. Jobb lenne idén beépíteni valakit, hogy jövőre nyugodt szívvel küldhessük el valamelyiket...TocyAkkor draftoljunk DE-t, mert Jordan szerződése is lejár valamikor 😉
Szvsz G-t megtartjuk, odavan a városért és már tavaly is áron alul írt alá.
Lofton minimum át lesz strukturálva, Reddickre is lehet számítani szerintem.
BPA-n persze hoznék LB-t, de nem rícselnék csak azért, mert nem tudni jövőre mi lesz az említett emberekkel.atapapa
több mint 11 éve
Ja én is így gondoltam, de ha mondjuk Mosley a BPA 1/27-nél...Ja amúgy most nézem, hogy LB-draft kötelező mindkét posztra, mert jövőre OLB-nek csak Galette-nek van szerződése, ILB-nek pedig Lofton 9 milliót foglalna a sapkából 4,5 milliós roster bonusszal és Hawthorne is vinne 6 milliót, ezekre nem lesz pénzünk, nem érnek ennyit. Jobb lenne idén beépíteni valakit, hogy jövőre nyugodt szívvel küldhessük el valamelyiket...TocyAkkor draftoljunk DE-t, mert Jordan szerződése is lejár valamikor 😉
BPA-n persze hoznék LB-t, de nem rícselnék csak azért, mert nem tudni jövőre mi lesz az említett emberekkel.atapapa
több mint 11 éve
Ja amúgy most nézem, hogy LB-draft kötelező mindkét posztra, mert jövőre OLB-nek csak Galette-nek van szerződése, ILB-nek pedig Lofton 9 milliót foglalna a sapkából 4,5 milliós roster bonusszal és Hawthorne is vinne 6 milliót, ezekre nem lesz pénzünk, nem érnek ennyit. Jobb lenne idén beépíteni valakit, hogy jövőre nyugodt szívvel küldhessük el valamelyiket...TocyAkkor draftoljunk DE-t, mert Jordan szerződése is lejár valamikor 😉
BPA-n persze hoznék LB-t, de nem rícselnék csak azért, mert nem tudni jövőre mi lesz az említett emberekkel.
több mint 11 éve
Ja amúgy most nézem, hogy LB-draft kötelező mindkét posztra, mert jövőre OLB-nek csak Galette-nek van szerződése, ILB-nek pedig Lofton 9 milliót foglalna a sapkából 4,5 milliós roster bonusszal és Hawthorne is vinne 6 milliót, ezekre nem lesz pénzünk, nem érnek ennyit. Jobb lenne idén beépíteni valakit, hogy jövőre nyugodt szívvel küldhessük el valamelyiket...
több mint 11 éve
Nem tudom mi lehet a háttérben, de ő ennél azért többet ér...A Bears (Kromer) lenyúlta BDLP-tatapapa1 éves szerződés veteránminimumért. 😮
Nekünk ennyit nem ért volna???nfl_lover
Van egy olyan teóriám még mindig, hogy idén többet akarunk futni, főleg belül, erőfutásokkal akarunk operálni. Ebbe nem kellett Sproles sem és ehhez talán kicsi volt BDLP is - inkább egy nagyobb darab centert akarunk ide állítani. Ez lehet akár Lelito, talán még visszahozhatjuk Goodwint (sok helyen írják őt, szerintem nem valószínű), vagy draftolhatunk 3-4. körben valakit ide.
több mint 11 éve
Kicsit volt egy olyan érzésem az utóbbi időkben, hogy nem is volt szándékunkban itt tartani. Mint Collins-nál, csak most nem hoztunk senkit helyette. Szívesen belelátnék most Paytonék fejébe
több mint 11 éve
nfl_lover
912
A Bears (Kromer) lenyúlta BDLP-tatapapa1 éves szerződés veteránminimumért. 😮
Nekünk ennyit nem ért volna???
több mint 11 éve
Kelvin Benjamin vagy Lee lenne a jobb nekünk szerintetek?sLyNzSzvsz egyértelműen Lee, bár én irtózom a USC-s elkapóktól.
több mint 11 éve
Csak ebből White inkább volt jó S-ként, sokadik cornerként, Bailey meg "valamiért" tavaly a sérülése után visszatérve a snapek 84 százalékát a slot WR-en kapta.Én továbbra is draftolnék CB-t.Persze, csak mondjuk hét cornert rosteren tartani, amiből ötöt rendszeresen játszatni kell...oké Sweetinget vegyük le, akkor marad hat és abból kell ötöt forgatni...Tocy
Champ nem nyugtatott meg, lehet belőle Sharper-sztori, de befürödhetünk úgy is, ahogyan tavaly a Frisco Asomugha leigazolásával.
Terveim szerint idén csinálok egy tippjátékot a draftra is, ezt ingyen, kevesebb kérdéssel, csak a móka kedvéért.atapapa
Szóval a szélre a jelenlegi ismereteim alapján biztosan bevethető névként csak Lewis és Robinson ugrik be.