New Orleans Saints

46 feliratkozó

több mint 11 éve
Tocy New Orleans Saints 1 140
Megvan az előszezon menetrendje:

Week 1: at Rams
Week 2: vs Titans
Week 3: at Colts
Week 4: vs Ravens
több mint 11 éve
Brandon Thomas, a Clemson guardja nálunk járt viziten, amikor egy non-contact edzés közben elszakadt a térdszalagja. Wow...

Vaccaro pedig nagyon örült annak, hogy Lee itt járt, szeretné, ha behúznánk.
több mint 11 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 259 — #neverpunt
Alig várom, hogy ez a fene nagy loomis féle varázslat egy protecto bűbájról visszafele sűljön el és kiboruljon a szar a biliből.... 😛 😀peach
Azt várhatod.
Most vitte el tőlem a Gazdálkodj okosan! utolsó játékpénzkötegeit. Aztán kiveszem a szekrényből a Hotelt, és ha abból is kifogyott a zsé, akkor a nemes cél érdekében beáldozom a Monopolyt is :patapapa
A bounty-s pénzekkel kibővítettétek a capet v mi van? 😊empty taxi
Persze, BDLP azért nem maradt, mert támadónak nem jár bounty

több mint 11 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 074 — Lájkold a zsűrit!
Alig várom, hogy ez a fene nagy loomis féle varázslat egy protecto bűbájról visszafele sűljön el és kiboruljon a szar a biliből.... 😛 😀peach
Azt várhatod.
Most vitte el tőlem a Gazdálkodj okosan! utolsó játékpénzkötegeit. Aztán kiveszem a szekrényből a Hotelt, és ha abból is kifogyott a zsé, akkor a nemes cél érdekében beáldozom a Monopolyt is :patapapa
A bounty-s pénzekkel kibővítettétek a capet v mi van? 😊

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Azt várhatod.
Most vitte el tőlem a Gazdálkodj okosan! utolsó játékpénzkötegeit. Aztán kiveszem a szekrényből a Hotelt, és ha abból is kifogyott a zsé, akkor a nemes cél érdekében beáldozom a Monopolyt is :p

több mint 11 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 331 — zászló zászló szív
Már értem miért engedtük el BDLP-t 😊atapapa
Mondtam Loomisnak, hogy még 20 év legalább, de nem érdekelte 😛

több mint 11 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 596 — JAFL Tampa GM
Kisfiam:

Sosem mutattam neki, hogy így, de hát őstehetség az őstehetség 😊Gyurma Pappa
Beszarás , de aranyos😊
Apuka kezdhet gyűjteni az amcsi ösztöndíjra😛
több mint 11 éve
Kisfiam:

Sosem mutattam neki, hogy így, de hát őstehetség az őstehetség 😊Gyurma Pappa
Már értem miért engedtük el BDLP-t 😊

több mint 11 éve
Kisfiam:

Sosem mutattam neki, hogy így, de hát őstehetség az őstehetség 😊

több mint 11 éve
peach Atlanta Falcons 15 607 — a new hope (again)
Alig várom, hogy ez a fene nagy loomis féle varázslat egy protecto bűbájról visszafele sűljön el és kiboruljon a szar a biliből.... 😛 😀

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
nfl_lover 912
Na így ez a secondary... O.o És ha még egy fasza CB-t is draftolunk, naggggyon durva.

Drafton így meg az offenset is nagyon erősíthetjük, na meg ugye az undrafted... Milyen offseason ez! 😮
több mint 11 éve
Nagy arc 😀 Akkor nem kár a Bush-mezért 😊

Amúgy Stork érkezik vizitre, szerintem 3-4. körben elérhető lesz és lehetne kezdő.
több mint 11 éve
Loomis faarccal kilep az iroda teraszan, jobb karjat kelet fele emeli, majd osszezart oklebol kipattan a kozepso ujj.
Ezt kovetoen bekialt az irodaba:
- Miss Monepenny, mehet a fax!

több mint 11 éve
Loomis: trolling the Falcons lvl.999 😀

Nem mellesleg megint hogy csinált mindennek helyet 😊 (Egyébként Jimmy szerződése lesz a kulcs, nyilván az utolsó pillanatig húzni fogjuk.)

több mint 11 éve
krixtofer New Orleans Saints 606 — SaintGooner
Állítólag matchelünk Bushért! 😛
több mint 11 éve
Ja amúgy most nézem, hogy LB-draft kötelező mindkét posztra, mert jövőre OLB-nek csak Galette-nek van szerződése, ILB-nek pedig Lofton 9 milliót foglalna a sapkából 4,5 milliós roster bonusszal és Hawthorne is vinne 6 milliót, ezekre nem lesz pénzünk, nem érnek ennyit. Jobb lenne idén beépíteni valakit, hogy jövőre nyugodt szívvel küldhessük el valamelyiket...Tocy
Akkor draftoljunk DE-t, mert Jordan szerződése is lejár valamikor 😉
Szvsz G-t megtartjuk, odavan a városért és már tavaly is áron alul írt alá.
Lofton minimum át lesz strukturálva, Reddickre is lehet számítani szerintem.
BPA-n persze hoznék LB-t, de nem rícselnék csak azért, mert nem tudni jövőre mi lesz az említett emberekkel.atapapa
Ja én is így gondoltam, de ha mondjuk Mosley a BPA 1/27-nél...Tocy
Nagyfintorogva behúznám 😕)

több mint 11 éve
Ja amúgy most nézem, hogy LB-draft kötelező mindkét posztra, mert jövőre OLB-nek csak Galette-nek van szerződése, ILB-nek pedig Lofton 9 milliót foglalna a sapkából 4,5 milliós roster bonusszal és Hawthorne is vinne 6 milliót, ezekre nem lesz pénzünk, nem érnek ennyit. Jobb lenne idén beépíteni valakit, hogy jövőre nyugodt szívvel küldhessük el valamelyiket...Tocy
BPA-n persze hoznék LB-t, de nem rícselnék csak azért, mert nem tudni jövőre mi lesz az említett emberekkel.atapapa
Ja én is így gondoltam, de ha mondjuk Mosley a BPA 1/27-nél...
több mint 11 éve
BPA-n persze hoznék LB-t, de nem rícselnék csak azért, mert nem tudni jövőre mi lesz az említett emberekkel.

több mint 11 éve
Ja amúgy most nézem, hogy LB-draft kötelező mindkét posztra, mert jövőre OLB-nek csak Galette-nek van szerződése, ILB-nek pedig Lofton 9 milliót foglalna a sapkából 4,5 milliós roster bonusszal és Hawthorne is vinne 6 milliót, ezekre nem lesz pénzünk, nem érnek ennyit. Jobb lenne idén beépíteni valakit, hogy jövőre nyugodt szívvel küldhessük el valamelyiket...
több mint 11 éve
A Bears (Kromer) lenyúlta BDLP-tatapapa
1 éves szerződés veteránminimumért. 😮

Nekünk ennyit nem ért volna???nfl_lover
Nem tudom mi lehet a háttérben, de ő ennél azért többet ér...

Van egy olyan teóriám még mindig, hogy idén többet akarunk futni, főleg belül, erőfutásokkal akarunk operálni. Ebbe nem kellett Sproles sem és ehhez talán kicsi volt BDLP is - inkább egy nagyobb darab centert akarunk ide állítani. Ez lehet akár Lelito, talán még visszahozhatjuk Goodwint (sok helyen írják őt, szerintem nem valószínű), vagy draftolhatunk 3-4. körben valakit ide.
több mint 11 éve
Kicsit volt egy olyan érzésem az utóbbi időkben, hogy nem is volt szándékunkban itt tartani. Mint Collins-nál, csak most nem hoztunk senkit helyette.
Szívesen belelátnék most Paytonék fejébe

több mint 11 éve
nfl_lover 912
A Bears (Kromer) lenyúlta BDLP-tatapapa
1 éves szerződés veteránminimumért. 😮

Nekünk ennyit nem ért volna???
több mint 11 éve
A Bears (Kromer) lenyúlta BDLP-t

több mint 11 éve
Kelvin Benjamin vagy Lee lenne a jobb nekünk szerintetek?sLyNz
Szvsz egyértelműen Lee, bár én irtózom a USC-s elkapóktól.

több mint 11 éve
Én továbbra is draftolnék CB-t.
Champ nem nyugtatott meg, lehet belőle Sharper-sztori, de befürödhetünk úgy is, ahogyan tavaly a Frisco Asomugha leigazolásával.

Terveim szerint idén csinálok egy tippjátékot a draftra is, ezt ingyen, kevesebb kérdéssel, csak a móka kedvéért.atapapa
Persze, csak mondjuk hét cornert rosteren tartani, amiből ötöt rendszeresen játszatni kell...oké Sweetinget vegyük le, akkor marad hat és abból kell ötöt forgatni...Tocy
Csak ebből White inkább volt jó S-ként, sokadik cornerként, Bailey meg "valamiért" tavaly a sérülése után visszatérve a snapek 84 százalékát a slot WR-en kapta.

Szóval a szélre a jelenlegi ismereteim alapján biztosan bevethető névként csak Lewis és Robinson ugrik be.