New Orleans Saints
45 feliratkozó
több mint 11 éve
Ma újabb sajtónyilvános edzés volt, most Armstead volt a kezdő LT. Nickel és dime szitukat gyakorolta védelem. Ezekben a helyzetekben Ryan tud alkotni, ma is hiányzott a legtöbb ilyen playnél a DT. Szereti a beszédes nevű "psycho" felállást is, amikor legfeljebb 2 védőfalember van a pályán, de gyakran egy se és lehet indítani a rakás egzotikus blitzet (2010-ben többek között ezzel szopatta Brees-t, akinek van hozzá kedve, nézze újra a Browns elleni meccset). Az edzés első játékánál Lofton rögtön sackelte volna Breest, ha nem lenne a kontakt tiltott még az edzéseken.
Ryan nem bírta ki poén nélkül: "ma volt pár hiba, szóval tényleg egzotikusnak néztünk ki" 😛
több mint 11 éve
Morgannek a 10 elkapásából kettő volt 25 yard alatti. Ha a két rövid elkapását kivesszük, akkor 45 yardos átlaga volt elkapásonként 😀Erre nem lehet alapozni, a "normális" távolságban dobált passzokat rendre dropolta, nagyot csodálkoznék (és csalódott lennék), ha Stills nem szorítaná őt ki.
Victor Butler nincs rossz fizikumban 😛
clbass
Szegény Ryan beletörődve nézi azzal a nagy sörhasával 😀
több mint 11 éve
Őrületes play volt az tény 😉 Érdekes a megítélése, mert a kevés lehetőségét kimondottan jól használta ki tavly, mégis sokaknak (nekem is) ellenérzése is van vele kapcsolatban, hogy mit kezdene mondjuk a megnövekedett szerep lehetőségével. Biztos nem tesz jót a lehetőségeinek ez az ügy, amikor 3 másik fiatal fiatal tehetség áll sorban WR feladatokért, és legalább egy szerepkörét tekintve is hasonló lehet.www.youtube.com/watch?v=8pirBDRZNQc 0:18- után. Azért ez roppant kemény volt tőle. 😀Süsümorgant megfogták ittas vezetéssel. igazi hülye barom. egy profi atléta hogy csinálhat ilyet, főleg edzőtábor alatt?!A vicc az, hogy ezt még barátok közt is nehéz egyszerű ittas vezetésnek nevezni...ha jól értelmeztem a szöveget, emberünket egy gyorsforgalmi út szélén a volán mögött alva találták a rend éber őrei, vérben ázó szemekkel, alkoholgőzbe burkolva 😀 tuti nem normális, vagy atának igaza van és már most csalódott/bukott játékosnak érzi magát. Toon más kaliber, de Stills előtt szélesre tárta az ajtót...más kérdés, hogy azon még be is kellene lépni 😉clbass
www.nfl.com/news/story/0ap1000000207539/article/joe-morgan-saints-wideout-arrested-for-alleged-dwiadam77
több mint 11 éve
DaddyBear
888
www.youtube.com/watch?v=8pirBDRZNQc 0:18- után. Azért ez roppant kemény volt tőle. 😀morgant megfogták ittas vezetéssel. igazi hülye barom. egy profi atléta hogy csinálhat ilyet, főleg edzőtábor alatt?!A vicc az, hogy ezt még barátok közt is nehéz egyszerű ittas vezetésnek nevezni...ha jól értelmeztem a szöveget, emberünket egy gyorsforgalmi út szélén a volán mögött alva találták a rend éber őrei, vérben ázó szemekkel, alkoholgőzbe burkolva 😀 tuti nem normális, vagy atának igaza van és már most csalódott/bukott játékosnak érzi magát. Toon más kaliber, de Stills előtt szélesre tárta az ajtót...más kérdés, hogy azon még be is kellene lépni 😉clbass
www.nfl.com/news/story/0ap1000000207539/article/joe-morgan-saints-wideout-arrested-for-alleged-dwiadam77
több mint 11 éve
morgant megfogták ittas vezetéssel. igazi hülye barom. egy profi atléta hogy csinálhat ilyet, főleg edzőtábor alatt?!A vicc az, hogy ezt még barátok közt is nehéz egyszerű ittas vezetésnek nevezni...ha jól értelmeztem a szöveget, emberünket egy gyorsforgalmi út szélén a volán mögött alva találták a rend éber őrei, vérben ázó szemekkel, alkoholgőzbe burkolva 😀 tuti nem normális, vagy atának igaza van és már most csalódott/bukott játékosnak érzi magát. Toon más kaliber, de Stills előtt szélesre tárta az ajtót...más kérdés, hogy azon még be is kellene lépni 😉
több mint 11 éve
morgant megfogták ittas vezetéssel. igazi hülye barom. egy profi atléta hogy csinálhat ilyet, főleg edzőtábor alatt?!
Lehet hogy Toon és Stills annyira jól teljesít, hogy már csak az alkohol maradt számára 😉
több mint 11 éve
adam77
635
morgant megfogták ittas vezetéssel. igazi hülye barom. egy profi atléta hogy csinálhat ilyet, főleg edzőtábor alatt?!több mint 11 éve
Harper új szerződése számokban: espn.go.com/blog/nfcsouth/post/_/id/48033/roman-harper-contract-breakdown
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Fiam szombaton a Nagy sportágválasztón:Ebből semmi nem látszik, de mivel átküldted nekem mobilon is, kisegítelek 😊
zemanla
több mint 11 éve
Fiam szombaton a Nagy sportágválasztón:2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 11 éve
Zsír, erre várt a fél topic január óta 😀Esetleg valami LT-t?
Kérdés: miért pont most ment végbe ez, mi a cél a lovéval? Lett bő 5 milliónk a sapiban, én rögtön hoznám is Seymourt (esetleg Winstont)atapapa
szerk: nem figyeltem, írtad "esetleg Winstont".
több mint 11 éve
Zsír, erre várt a fél topic január óta 😀Kérdés: miért pont most ment végbe ez, mi a cél a lovéval? Lett bő 5 milliónk a sapiban, én rögtön hoznám is Seymourt (esetleg Winstont)
több mint 11 éve
Harper viszont állítólag csökkentett valamennyit a fizetésén, de részletek még nincsenekatapapa3 év, 10.5 millió, 4 garantált. A sapkából 3.44 szabadult föl.
Jövőre mondjuk sanszosan cut lesz a vége, nincs garantált pénze az idei év után, és a sapkából is közel 6 milliót vinne el... Szóval egy év lesz ebből szvsz.
Még egy Jimmy hosszútávú legyen, és akkor nagyon jó lesz. 😊
több mint 11 éve
Romeust sajnálom.Ha ez így van, akkor már értem Vilma "semmiből" jött nyilatkozatát, hogy mennyire örül, hogy csökkentette a fizetését.
Harper viszont állítólag csökkentett valamennyit a fizetésén, de részletek még nincsenekatapapa
több mint 11 éve
Romeust sajnálom. Harper viszont állítólag csökkentett valamennyit a fizetésén, de részletek még nincsenek
több mint 11 éve
Romeus valószínű végleg leáldozott nálunk. Sajnálom. Picit bíztam benne, hogy legalább pályán megmutathassa magát.
több mint 11 éve
Brown nem edzett, valami sérülés miatt. Vicces lesz Jason Smith, mint kezdő...Gyurma PappaBrown nem edzett? És ennek hírértéke van? 😛 😉
Állítólag nem súlyos, csak gyúrás közben történt valami kisebb probléma. Súlyosabb majd szeptemberben lesz, amikor játszani is kéne.
Pár kép tegnapról
Vaccaro az egyik kedvenc mezszámomat viseli
Ryan szerintem csak azért jött hozzánk, mert a fekete karcsúsít (a legtöbb edző fehérben és szürkében volt a dögmelegben)
A dagi
Bunkley ágyúja
Alkoholteszt
nálunk még a frissítős palacknak is mezszáma van 😛
több mint 11 éve
Brown nem edzett, valami sérülés miatt. Vicces lesz Jason Smith, mint kezdő...
több mint 11 éve
Jordan-Jenkins-HicksSzerintem Butler és Wilson is SOLB lesz, nem fognak ők sokat egyszerre játszani, ha minden jól megy, a másik oldalra meg a Galette - Smith páros valamelyike/kettőse lehetne jó főleg... Esetleg Rufus. 😛 😀
Butler-Lofton-Hawthrone-Wilson
Lewis-Vaccaro-Jenkins-Greerclbass
Smithről viszont minél hamarabb derüljön ki, hogy használhatatlan, ahhoz meg pont jó az első csapat. 😛 (Mármint az ellenkezője kéne, de arra nem látok sok esélyt...)
több mint 11 éve
remélem még sok minden változik...kb a fele egyezik az általam remélttel :/Én ennél jóval merészebb vagyok, ezen felül még azt remélem, hogy Reddick és Thomas is a kezdőbe verekszi magát 😛
clbass
Nem lesz ilyen, legalábbis az első héten még biztos nem
több mint 11 éve
Az első csapat védelme így festett maremélem még sok minden változik...kb a fele egyezik az általam remélttel :/
Jordan, Bunkley Johnson
Will Smith, Lofton, Herring, Wilson
CB Lewis, Robinson;
S Harper, Quddus.
:o
a védők közül ma nem edzett Malcolm Jenkins, Vilma és Hawthorne
Payton azzal hűtötte a kedélyeket, hogy kvázi naponta cserélgetik még a posztokon az embereket, ebből nem kell következtetni semmireatapapa
Jordan-Jenkins-Hicks
Butler-Lofton-Hawthrone-Wilson
Lewis-Vaccaro-Jenkins-Greer
több mint 11 éve
Az első csapat védelme így festett maJordan, Bunkley Johnson
Will Smith, Lofton, Herring, Wilson
CB Lewis, Robinson;
S Harper, Quddus.
:o
a védők közül ma nem edzett Malcolm Jenkins, Vilma és Hawthorne
Payton azzal hűtötte a kedélyeket, hogy kvázi naponta cserélgetik még a posztokon az embereket, ebből a felállásból még nem kell következtetni semmire
több mint 11 éve
Lassan csepegnek az infók...W.Smith-t OLB-ként fogják próbálgatni mától!clbassÉn meg majd Kate Uptont próbálgatom felszedni 😛
Vilma nyilatkozata tetszett, most már nem bánja, hogy 34-ben játszik, mert ez a játékoskeret alkalmasabb rá, mint volt az a Jets-ben, mivel ott még az NT is alig volt 300 font és állandóan blokkolták őt a guardok.
De igazán őszinte akkor volt, amikor elárulta: az ottani sémaváltás előtt 43 MLB-ként vezette a ligát szerelésekben, naná hogy nem tetszett neki a változás. Itt ugye meg (ezt csak én teszem hozzá) Lofton mögött már csak a 2. számú MLB lenne, jó esetben.