New Orleans Saints
45 feliratkozó
több mint 11 éve
Persze Volt még sokféle infó, meg az is hogy Ryan még csak próbálgatja a dolgokat, ezért ne vonjunk le a látottakból következtetést, de az tény, hogy Butlert pazarlás lett volna zónázgatásra használni, Smith-t meg egyenesen őrültség lenne 😊
több mint 11 éve
Akkor valamit benéztem/félreértelmeztem 😛 nálam a blackandgold.com az alap...ott úgy jött le, hogy Smith-Galette jack/gyenge oldal, Butler-Wilson erős oldal. A múlt héten is több napon keresztül Smith-Butler volt a két elsővonalas OLB. Sajnos most már mindegy... szvsz SOLB Wilson - csere ??? (remélem Thomas alkalmas rá, mert ha nem csak "B" verziós átmozgatás, vagy egy igazolás oldja meg a depth-t) , "Jack" sajnos először Smith - remélem mihamarabb Junior (esetleg Rufus, ha már ilyen jól teljesít eddig)Smith és Butler a "jack" poszton versenyeztek, elvileg 34-ben ez az elsődleges pass rusher LB. De nem látok Ryan fejébe, kit hol akar végül bevetni és miért. Ha belelátnék, akkor tudnám, hogy mégis mi a fenét akar Will Smith-től LB-ben 😛atapapaWill Smith lesz az új Shanle. amennyiben jön valaki, aki veszélyeztetné a helyét, az rögtön lesérül :/Nagyon sajnálom Butlert 😕 , de Ő Wilsonnal volt meccsben az erős oldalon, nem?clbass
De pozitív leszek: eljött Chase Thomas ideje. Meg Rufusé.atapapa
több mint 11 éve
Smith és Butler a "jack" poszton versenyeztek, elvileg 34-ben ez az elsődleges pass rusher LB. De nem látok Ryan fejébe, kit hol akar végül bevetni és miért. Ha belelátnék, akkor tudnám, hogy mégis mi a fenét akar Will Smith-től LB-ben 😛Will Smith lesz az új Shanle. amennyiben jön valaki, aki veszélyeztetné a helyét, az rögtön lesérül :/Nagyon sajnálom Butlert 😕 , de Ő Wilsonnal volt meccsben az erős oldalon, nem?clbass
több mint 11 éve
Will Smith lesz az új Shanle. amennyiben jön valaki, aki veszélyeztetné a helyét, az rögtön lesérül :/Nagyon sajnálom Butlert 😕 , de Ő Wilsonnal volt meccsben az erős oldalon, nem?
több mint 11 éve
Szerencsétlen Butler... Nagyon jó éve lehetett volna.gyeekBekezdtünk...
Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 11 éve
Will Smith lesz az új Shanle. amennyiben jön valaki, aki veszélyeztetné a helyét, az rögtön lesérül :/De pozitív leszek: eljött Chase Thomas ideje. Meg Rufusé.
több mint 11 éve
Szerencsétlen Butler... Nagyon jó éve lehetett volna.
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 11 éve
sajnos ezt eltaláltátok, úgy néz ki ACL szakadás :\kristof
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
sajnos ezt eltaláltátok, úgy néz ki ACL szakadás :\
több mint 11 éve
Sean szerint nem vészes, ez az ő szótárában, mint tudjuk, annyit jelent, hogy még nem szorul tolókocsira egy életre. A többi meg kiderül, amikor először kell hivatalos injury reportot kiadniatapapaSean azt mondta, hogy nem vészes? Az 8. hét kb....
több mint 11 éve
Sean szerint nem vészes, ez az ő szótárában, mint tudjuk, annyit jelent, hogy még nem szorul tolókocsira egy életre. A többi meg kiderül, amikor először kell hivatalos injury reportot kiadni
több mint 11 éve
Butler sérülése mennyire komoly? Vagy ugye nem sokat tudunk róla, SP styleban?
több mint 11 éve
Leigazoltuk Chris Carrt (CB/returner). Talán mondanom se kell, hogy ő is játszott Rob Ryan keze alatt korábban, konkrétan draftolatlan játékosként Ryan alatt fogott rostert az NFL-ben.
több mint 11 éve
profootballtalk.nbcsports.com/2013/06/09/colston-moonlights-as-indoor-football-team-owner/😊 Továbbra is bírom a faszit 😊
több mint 11 éve
Thams és Redick érkezésének nagyon örültem, mert tehetség alapján kilógtak az UDFA-k közül, de a realitás az, hogy nem véletlenül nem draftolta őket senki 7 körön keresztül...potenciál biztos van bennük, de nem lesznek tűz közelben idén (ahhoz már most róluk kéne hogy szóljon minden híradás)Thomasról "azóta kiderült", hogy a Senior Bowl vitte le nagyon az értékét, mivel ott 4-3-ban kell játszani és abban a rendszerben teljesen használhatatlan, a meccsen is nagyon halovány volt.
clbass
Én se azt várom, hogy rögtön kezdők legyenek, vagy róluk harsogjon a média, de az jó lenne, ha a korábban szintén draftolatlan Humbert vagy a 7. körös Chamberlaint rövid úton kiszorítanák, jelen esetben a második csapatból.
Bár elismerem, sok újoncnak kell néhány hét, mire felveszi a profi ritmust és játékot, így az elején még lehet annyi előnye az öreg rókáknak, amivel pályán tudják tartani magukat a friss húsok előtt.
több mint 11 éve
Vége a heti mókának, a kevésbé ismert nevek közül Tannert emlegették a helyszínről a legtöbbször pozitív jelzők társaságában. Ugye őt én már tavaly is a csapatba követeltem és sokkolt, hogy csak a PS jutott neki, de Toon és Stills mögött idén még nehezebb lesz szegénynek rostert fognia. A srác tiszta Colston, csak alacsonyabb fehér kiadásban.Thams és Redick érkezésének nagyon örültem, mert tehetség alapján kilógtak az UDFA-k közül, de a realitás az, hogy nem véletlenül nem draftolta őket senki 7 körön keresztül...potenciál biztos van bennük, de nem lesznek tűz közelben idén (ahhoz már most róluk kéne hogy szóljon minden híradás)
A fiatalok közül még Rufus tűnt ki, kiegészítve azzal, hogy nem sok köze van ahhoz, hogy OLB-ként visszalépjen, ezt tanulnia kell nagyon.
Sajnos Thomas és Reddick még a második védelembe se fért be eddig 😕atapapa
Hajdu! Ata gyűrűkeresős képére gondoltam, csak nem akartam újból belinkelni. A nem megjeleníthető kép szimbóluma pedig nem hibás beillesztés, hanem az éterből eltűnt aláírás eredménye 😉 majd pótlom
több mint 11 éve
Vége a heti mókának, a kevésbé ismert nevek közül Tannert emlegették a helyszínről a legtöbbször pozitív jelzők társaságában. Ugye őt én már tavaly is a csapatba követeltem és sokkolt, hogy csak a PS jutott neki, de Toon és Stills mögött idén még nehezebb lesz szegénynek rostert fognia. A srác tiszta Colston, csak alacsonyabb fehér kiadásban. A fiatalok közül még Rufus tűnt ki, kiegészítve azzal, hogy nem sok köze van ahhoz, hogy OLB-ként visszalépjen, ezt tanulnia kell nagyon.
Sajnos Thomas és Reddick még a második védelembe se fért be eddig 😕
több mint 11 éve
Wyatt
26 306
Jó eséllyel erre gondolt:Falcons 😂clbassIlleszd már be rendesen, az isten szerelmére, szívesen röhögnék a csirkéken. 😊hajdu
A Falcons bajnoki gyűrűjét keresik a srácok😛
több mint 11 éve
Falcons 😂clbassIlleszd már be rendesen, az isten szerelmére, szívesen röhögnék a csirkéken. 😊
több mint 11 éve
Falcons 😂
több mint 11 éve
Képek az edzésekrőlVilma spéci diétán van
Sean évek óta nem ment ki az edzések után aláírást osztogatni. Hatott Goodell magatartáskorrekciós intézkedése
A Falcons bajnoki gyűrűjét keresik a srácok😛
Ez a harisnya idén nagy divat, több elkapó és DB is hordja
Elkapja?
El
Kisiskolásokat is beengedtek
Madden, Breesus mode: egyszerre 14 védő, 2 labda, és persze a play végén két TD
több mint 11 éve
www.matthew99.freeiz.com/images/alairasok/140/Vaccaro.png
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 11 éve
Masszív rotáció zajlik jelenleg az edzéseken, már ami a kezdő védelmet illeti, két csapatra való ember lett már kipróbálva az első csapatban. Jenkins kezdte a napot FS-ben, majd jött IAQ és levadászott rögtön két labdát. Továbbra se tudom felfogni azoknak a szakértőknek a véleményét, akik Jenkinst teszik a kezdőbe. Nagyon remélem hogy Ryan bizonyítja: őt tényleg nem érdekli, hogy valaki első körben lett draftolva, vagy UDFA volt (Smith vs. Galette vagy Jenkins vs. IAQ). Lewis gyomorpanasz miatt 2 napja kórházban volt, a tegnap kimaradt neki. De még ennek az okát se árulta volna el Payton, annyira titokban őrzi az összes játékos nyavalyáját (más forrásból derült ki).
Az O-ban csak a kezdő LT van rotálva, meg sok WR-t próbálunk Brees keze alá szoktatni. Morgan dropolt megint, Jarred Fayson viszont Payton szerint nagy napot zárt. Róla jut eszembe, tudjátok-e, hogy a jelenlegi rosteren melyik egyetemről van a legjobb játékosunk? Illinois, innen 4 emberünk is van (plusz még van egy játékosunk a Southern Illinois-ról).
Ami csak azért érdekes, mert Payton ugye ebben az államban nevelkedett, és később egy évig volt az Illinois egyetemen QB-edző is.
3 játékosunk van még az alábbi egyetemekről Ohio State, Miami, Nebraska.
több mint 11 éve
Végre valami mozgás az uborkaszezonban 😊www.neworleanssaints.com/media-center/videos/Offense-Minicamp-Highlights---June-4-2013/0ade416a-dcca-4934-909a-8bf81ef45708