New Orleans Saints
45 feliratkozó
több mint 11 éve
Daniel is Chief lett
több mint 11 éve
Többet biztos hogy nem spórolunk fizetéscsökkentéssel, mint egyszerű kirúgással.Lehet én nem értek valamit, de ha mondjuk 3 milláért írt alá, akkor meg nem 11 milliót spóroltunk? Erre akartam utalni.clbass4 milla lett volna csak idénre a caphit, ha kivágjuk...clbassAmin felül 10 milliót spóroltunk volna. Ez utóbbi a lényeg igazán. De még nem vagyok dühös, majd akkor leszek, ha kiderül hogy a következő évben a villanyszámlán kívül bármire is elég lesz a fizetése.atapapa
több mint 11 éve
Lehet én nem értek valamit, de ha mondjuk 3 milláért írt alá, akkor meg nem 11 milliót spóroltunk? Erre akartam utalni.Amin felül 10 milliót spóroltunk volna. Ez utóbbi a lényeg igazán. De még nem vagyok dühös, majd akkor leszek, ha kiderül hogy a következő évben a villanyszámlán kívül bármire is elég lesz a fizetése.atapapa4 milla lett volna csak idénre a caphit, ha kivágjuk...clbassHa ezek csak átstrukturálások és nem paycutok, akkor jövőre irgalmatlan mély fosban lesztek.gabokockaMár most abban vagyunk, ha nem látja senki a csapatnál, hogy Smith 3 forintot nem ératapapa
több mint 11 éve
Amin felül 10 milliót spóroltunk volna. Ez utóbbi a lényeg igazán. De még nem vagyok dühös, majd akkor leszek, ha kiderül hogy a következő évben a villanyszámlán kívül bármire is elég lesz a fizetése.4 milla lett volna csak idénre a caphit, ha kivágjuk...clbassHa ezek csak átstrukturálások és nem paycutok, akkor jövőre irgalmatlan mély fosban lesztek.gabokockaMár most abban vagyunk, ha nem látja senki a csapatnál, hogy Smith 3 forintot nem ératapapa
több mint 11 éve
4 milla lett volna csak idénre a caphit, ha kivágjuk...szvsz kevesebbért maradt, ergo többet spóroltunk. másra nem tudok gondolniHa ezek csak átstrukturálások és nem paycutok, akkor jövőre irgalmatlan mély fosban lesztek.gabokockaMár most abban vagyunk, ha nem látja senki a csapatnál, hogy Smith 3 forintot nem ératapapa
több mint 11 éve
Inkább paycut lesz az. De Smith akkor sem ér semmit. Lehet marad veteránnak, vagy mit tudom én. Vagy most fogjuk kivágni 😀Ha ezek csak átstrukturálások és nem paycutok, akkor jövőre irgalmatlan mély fosban lesztek.gabokockaMár most abban vagyunk, ha nem látja senki a csapatnál, hogy Smith 3 forintot nem ératapapa
több mint 11 éve
Ha ezek csak átstrukturálások és nem paycutok, akkor jövőre irgalmatlan mély fosban lesztek.gabokockaMár most abban vagyunk, ha nem látja senki a csapatnál, hogy Smith 3 forintot nem ér
több mint 11 éve
Ha ezek csak átstrukturálások és nem paycutok, akkor jövőre irgalmatlan mély fosban lesztek.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 11 éve
küldöm neki a számlát egy új F5 billentyűről 😛Vagy Loomis megint alázott mindenkitclbassSzerk: Vilma és Smith is maradatapapaehh...
tényleg túlléptük a sapit?Gyurma Pappa
több mint 11 éve
RT @LarryHolder: #Saints DE Will Smith and LB Jonathan Vilma restructured their contracts to remain with the team, source says.😉 Így már tiszta
Kíváncsi leszek az összegekre
több mint 11 éve
dehogy, valszeg ez már megvan egy ideje, csak Loomis az utolsó másodpercben tudatta a ligávalSzerk: Vilma és Smith is maradatapapaehh...
több mint 11 éve
Vagy Loomis megint alázott mindenkitSzerk: Vilma és Smith is maradatapapaehh...
több mint 11 éve
DeVito Chiefs lesz 😕 a manóba
több mint 11 éve
Szerk: Vilma és Smith is maradatapapaehh...
tényleg túlléptük a sapit?
több mint 11 éve
No ilyenkor mi van? /fejvakarás/clbassTúlléptük a sapit, 2 pick elvéve 😀
Szerk: Vilma és Smith is marad
több mint 11 éve
No ilyenkor mi van? /fejvakarás/
több mint 11 éve
Start: Herring kivágvaatapapaEz pont egy évvel később történt, mint vártam 😀
több mint 11 éve
Vagy nagyon nagy a ködösítés, vagy ennyire az utolsó percre hagyjuk??
több mint 11 éve
Tűkön ülök...Megnyitva az nfl.com, rotoworld, nola.com, és a blackandgold.com 😀Tavaly ezen lista első 53 helyéről 4 FA-t elhoztunk, viszont a top 50-ben lévő 4 saját FA közül 3-t elbuktunk.
Nem kapkodjuk el na...
Mit vártok? nálam ez a menetrend:
- 15-20 milliót spórolunk a sokat emlegetett trión, ami kb. 9-15 milla helyet jelentene a sapi alatt
- Bushrod-ot valaki túlfizeti...ha nem is látszik egyből pótolhatónak, úgy tűnik, hogy mi tisztában vagyunk a reális értékével. olcsóért megtarthatjuk (max mennyiért tartanátok?)
- Másodvonalas FA-k: OLB (Butler), D-line (DeVito), ILB, DB, TEclbass
profootballtalk.nbcsports.com/2012/03/13/the-free-agent-hot-100/
Most kevesebb jó FA-nk van, és kevesebb jó FA-t is markolunk majd.
profootballtalk.nbcsports.com/2013/03/06/the-free-agent-hot-100-2/
A pénzügyi helyzetünket tekintve jobban érdekel hogy mi lesz Vilmáékkal, mint hogy ki fog érkezni 😀
több mint 11 éve
Tűkön ülök...Megnyitva az nfl.com, rotoworld, nola.com, és a blackandgold.com 😀 Nem kapkodjuk el na...
Mit vártok? nálam ez a menetrend:
- 15-20 milliót spórolunk a sokat emlegetett trión, ami kb. 9-15 milla helyet jelentene a sapi alatt
- Bushrod-ot valaki túlfizeti...ha nem is látszik egyből pótolhatónak, úgy tűnik, hogy mi tisztában vagyunk a reális értékével. olcsóért megtarthatjuk (max mennyiért tartanátok?)
- Másodvonalas FA-k: OLB (Butler), D-line (DeVito), ILB, DB, TE
több mint 11 éve
Larry Holder (akinek én she voltam 😛) friss gondolatai- Szerinte Smith és Vilma is meg lesz tartva, máskülönben már kidobtuk volna őket (szerintem ez nem teljesen így van, simán lehet hogy csak játszmázás megy a felek között, lehet hogy az ügynökök tapogatták a piacot az elmúlt napokban, hogy megéri-e bagóért maradniuk, vagy máshol jobban járnának)
- Bushroddal még nincs tárgyalás, meg akarjuk várni, hogy a piac miként árazza be, ha sokat adnak neki, hagyjuk lelépni
- Ellis-re senki se kíváncsi, szerinte az egyetlen esélye hogy valahol aláír egy évre, ahol bizonyíthatja hogy van jövője a ligában
- Daniel nagy meglepetést okozna, ha nálunk maradna, vagy 6 csapat is a keretében akarja tudni, persze egyiknél sincs franchise QB
több mint 11 éve
Lassan ébredeznek odaát, várom a híreket, eléggé.Gyurma PappaSzerintem villantunk 😉
több mint 11 éve
Lassan ébredeznek odaát, várom a híreket, eléggé.
több mint 11 éve
Beanie Wellst kirúgta a Cards, csak azért említem, mert 2009-ben ugye nagyon üldöztük őt. Ingram vajon kihúzza az újoncszerződését? 😛Durva számok következnek:Tényleg durva számok. Le kéne őket tartoztatni lopásért.
....
After applying this method, the Saints look to be able to free up around $21,550,000 in cap space in exchange for losing Roman Harper, Will Smith and Jonathan Vilma. These three players are valued at approximately $2,720,000 total, so these transactions would result in a total net gain of $18,830,000.clbass