New Orleans Saints
45 feliratkozó
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
http://www.nfl.com/videos/miami-dolphins/09000d5d827197ce/N-if-L-What-if-Drew-Brees-signed-with-the-Dolphins
több mint 12 éve
http://espn.go.com/blog/nfcsouth/post/_/id/31519/carl-nicks-doesnt-want-franchise-tagNem egészen azt mondja, amit a cikk ír. Nicks simán alá fogja írni a taget, mert annyi esze van neki is és az ügyvédjének is, hogy amíg Vilma és Smith szerződése nincs újraszabva, addig Loomis nem fog tárgyalni vele a hosszútávú szerződésről. Persze, hogy nem boldog senki a tagtől, de ennyi esze neki is van, az ügynökéről nem is beszélve.
Nagyon jó lenne pénteken egy hír a Brees szerződés részleteivel...
több mint 12 éve
A tag értéke ennél egy kicsit kevesebb lesz 😛Nincs ebben semmi meglepő, meg is fogja kapni. Nem fog elmenni sehova, ezt továbbra is tartom. Szent meggyőződésem, hogy Brees tárgyalása sem elsősorban Brees szerződése miatt tart ilyen sokáig. Ha nem lenne kérdés Nicks és/vagy Colston, akkor kit érdekelne: "írjunk alá 100 milliót 5 évre, aztán majd megoldjuk valahogy". Sajnos a helyzet nem ez. Ebben részben egyébként Loomis is hibás, azért ezt lehetett tudni előre.
Amúgy erre már utalt az SB előtt, amikor az inflációról beszélt Evans szerződésével kapcsolatban 😊atapapa
Mondjuk ez ilyen idény közben, ki akar üzletről beszélgetni?
(Tényleg csendben jegyzem meg: ha idén lett volna gyűrű, akkor szívem szerint tennék rá, hogy elmegy-e Nicks vagy Colston vagy sem. Csak akkora hiányérzet van bennem, hogy nem szeretném, ha ez a csapat nem maradna meg, legalább egy gyűrű erejéig még.)
több mint 12 éve
A tag értéke ennél egy kicsit kevesebb lesz 😛 Amúgy erre már utalt az SB előtt, amikor az inflációról beszélt Evans szerződésével kapcsolatban 😊
több mint 12 éve
vassadi
15 617
Carl Nicks said new contract has to be more than teammate Jahri Evans' $56.7 M dollar deal.
több mint 12 éve
Nem értem miért stresszelsz itt Brees elvesztésével. Komolyan mondom, megőrjítesz. :rolleyes:hajduAta már mondta korábban, ha elmegy Nicks akkor (kis túlzással) Brees leigazolása is felesleges. Erre akartam utalni: Loomis nem fogja minden idők egyik legjobb irányítóját és minden idők egyik legjobb falemberét elveszíteni. Höri is ezt írta a mockjában, hogy Nicks elmegy, de nincs olyan egyértelmű jel, ami erre utalna. Ha március 5-én nem lesz hosszútávú szerződése Breesnek, akkor azért már lehet aggódni.
több mint 12 éve
Nem értem miért stresszelsz itt Brees elvesztésével. Komolyan mondom, megőrjítesz. :rolleyes:
több mint 12 éve
Na, hétfőtől buli van. Március 5-ig nagyon sok minden ki fog derülni. Amit én várok: Smith, Vilma, Porter, Colston viszlát, Brees szerződés, Nicks egyelőre tag (szerintem még idén szerződés).Ha Loomis elveszti Brees-t, akkor ugye le is mondhat. Ha elveszti Nickset, és az idény szarul sikerül, akkor év végén teheti meg ugyanezt. Ezt nem csak én tudom, de ő is.
több mint 12 éve
Az még hagyján, hogy nekem, de ha csapattag vagyok azóta is Bradyben ülnék... hajduez a szöveg 😂
több mint 12 éve
Igen. Egszerűen nem tudok mit kezdeni azzal a vereséggel, mert annak valójában győzelemnek kellett lennie. Jóformán feldolgozhatatlan. Az még hagyján, hogy nekem, de ha csapattag vagyok azóta is Bradyben ülnék... Mit élhetett át Brees vagy Payton... - hogy mást ne mondjak, :mad:
több mint 12 éve
Sajnos ez az év ilyen lesz. Tavaly belefér a vereség, magyarázható volt: sok volt a sérült, Breesnek sem volt élete éve (összehasonlítva ezzel vagy a 2009-es évvel), kicsit "fürdött" a csapat még a SB-ban. Ezt a meccset viszont meg lehetett volna nyerni, sőt igazából meg is nyerte Brees és Graham. Bár utólag örültem volna, ha a Graham leül az 1 yardoson, és csak 40 sec múlva lesz TD 😊 Nyilván ezt akkor senki nem tudhatta.Mennyire haragszom Williamsre, el sem tudom mondani. Pedig már elvileg enyhülnie kéne. De nem tud.hajduNehéz 😐 Ez a mix is úgy ér véget, mintha elvágták volna, csináljuk a meccsnyerő TD-t, nagy öröm és boldogság, aztán sötétség.atapapa
több mint 12 éve
Mennyire haragszom Williamsre, el sem tudom mondani. Pedig már elvileg enyhülnie kéne. De nem tud.hajduNehéz 😐 Ez a mix is úgy ér véget, mintha elvágták volna, csináljuk a meccsnyerő TD-t, nagy öröm és boldogság, aztán sötétség.
több mint 12 éve
Sproles, ember... Elképesztő, amit tud. Szerintem 3 mp alatt éri el a 100 km/órát... 😊 mint a rajzfilmfigurák...Mennyire haragszom Williamsre, el sem tudom mondani. Pedig már elvileg enyhülnie kéne. De nem tud.
több mint 12 éve
szintén zenész :rolleyes: minden nap jövök erre, de sehol semmi...ezeket a heteket nagyon nem szeretem :mad:
több mint 12 éve
Háháháháháháháháháháháháháháháháhháháháháháhháháháháááááááá 😀 😀 Úgyszintén! 😊Nem bánnám, ha a szakírók szakértenének végre valamit. 😊hajduNeked is elvonási tüneteid vannak? 😀zemanla
több mint 12 éve
Ha Brees nem marad, akkor minek kezdünk bele a következő szezonba? Ez a lehetőség nyilván komolyan fel sem merül. Mindenesetre érdekes lenne egy szezon Daniellel és Nicks nélkül. 😊
több mint 12 éve
Nem bánnám, ha a szakírók szakértenének végre valamit. 😊hajduNincs még mit 😊
Megy a mantra, attól függően, hogy ki, mennyire szimpatizál a csapattal, polemizálnak arról, hogy miként fog elmenni Nicks vagy Colston. Lényegtelen hülyeségek, gyakorlatilag senki nem tud semmi érdemlegeset mondani, így nem is mond. Szerintem nagyon figyel Loomis is, hogy idő előtt semmi ne szivárogjon ki.
Jövő hét végén már szerintem lesznek hírek, főleg hogy kiderül: megegyezünk-e Brees-zel vagy sem (meg fogunk), és akkor rávágjuk-e Nicksre a taget vagy sem (rá fogjuk). Ezt most jósolom szépen 😊
több mint 12 éve
Nem bánnám, ha a szakírók szakértenének végre valamit. 😊hajduNeked is elvonási tüneteid vannak? 😀
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 12 éve
Nem bánnám, ha a szakírók szakértenének végre valamit. 😊
több mint 12 éve
Az, hogy itt járt, még tényleg nem jelent semmit 😊annyit biztosan, hogy újítani akarunk azon a poszton. Azért írtam Vilmát, mert ez az első kézzelfogható jele a vele kapcsolatos "szándékainknak".
Gyurma Pappa
több mint 12 éve
Az, hogy itt járt, még tényleg nem jelent semmit 😊lehet ezzel az állítással Vilma elvitázna egy picit 😉La Canfora szerint Tatupu hétfőn New Orleans-ban jártatapapaez mondjuk még nem jelent semmitGyurma Pappa
atapapa
Egyébként a off field problémák nem érdekelnek, itt még Jeremy is jó fiú tudott lenni. A térde az más kérdés.
Vilma meg szerintem enélkül is aggódik 😊 Továbbra is sajnálnám, de Lofa az az ember, akivel még meg is tudnám emészteni a cserét 😀
több mint 12 éve
lehet ezzel az állítással Vilma elvitázna egy picit 😉La Canfora szerint Tatupu hétfőn New Orleans-ban jártatapapaez mondjuk még nem jelent semmitGyurma Pappa
Ha mindenáron Seattle-ből akarnak Loomisék embert szerezniundisputedlyezt a célt már kipipáltuk tavaly Heringgel 😊 Hawthorne tetszene, viszont ő többet kérne mint Tatu, és ez idén nálunk fontos szempont lesz
több mint 12 éve
Nagy kérdés a térde, és az off-field problémák. Ha mindenáron Seattle-ből akarnak Loomisék embert szerezni, akkor figyeljék Hawthorne szerződését. FA lett , és a stáb gyorsabb embert akar középre. Vele jól járna a Saints.jobb idő van, mint Seattleben... 😀zemanlaLa Canfora szerint Tatupu hétfőn New Orleans-ban jártatapapahoppá. ez mondjuk még nem jelent semmit, de érdekesnek érdekes.Gyurma Pappa
több mint 12 éve
jobb idő van, mint Seattleben... 😀La Canfora szerint Tatupu hétfőn New Orleans-ban jártatapapahoppá. ez mondjuk még nem jelent semmit, de érdekesnek érdekes.Gyurma Pappa
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞