New Orleans Saints
45 feliratkozó
több mint 12 éve
http://www.youtube.com/watch?v=wf-e1hSleYYegy újabb Ellen-es "interjú"
49ers 7.8, Opponents 2.6
Splits (at Home)
Saints 13.6, Opponents 5.1
49ers 9, Opponents 1.6
Splits (on Road)
Saints 6.8, Opponents 9.3
49ers 6.6, Opponents 3.6
Since Halloween (vs Rams), here are the Saints 2nd quarter outputs: 10, 7, 21, 21, 3 (TEN), 14, 14, 10, 10
During that same stretch, here’s the 49ers 2nd quarter outputs: 6, 3, 0, 6, 9, 3, 3, 13 (Rams).
Take away the second quarter points from both teams and here are their records:
Saints - 12-3-1 (Tie @ CAR)
49ers - 9-6-1 (Tie vs Sea)
elég erős második félidők..
több mint 12 éve
http://www.nfl.com/videos/new-orleans-saints/09000d5d825dc3cc/Coaches-Show-Less-play-calling-better-coachingItt a mantra marad, az ami a többi a elemzésben, a lényeg abban van, amit az első pár másodpercben mondanak Carmicheal és Payton közötti kapcsolatról. Tény, mióta Pete Jr. átvette a play callingot, szárnyal a csapat, és SP-nek van ideje HC-skodni, ami meglátszik: adjustment, game plan alakítás stb. Jót tett a sérülés, nem gondoltam volna.
több mint 12 éve
jó, hát nem vagyok itt topiklakó, nem tudhattam hogy Kájzer nem szakmázgat. ha komolytalan érvet mondtam akkor örülnék ha reflektálnál rá. komolyan.imádom a trash talkot 😀hát ja, kiről szól nálatok állandóan a mantra? 😊 (tudom hogy van más is, de vedd ki Breest az offensből és úgy mondd őszintén hogy ugyanolyan jók vagytok)miért kéne kivenni? 😊 Brees háromszor volt MVP második, persze hogy pótolhatatlan.
petey
van jó falunk, erős futójáték, most az más kérdés, hogy az pont ellenetek mit ér majd.atapapa
btw csalódtam benned petey, nem gondoltam, hogy felveszel egy tipikus szurkolói hozzászólást (Kájzer többször is leírta, hogy ő nem szakért), és nekiállsz teljesen komolytalan érvekkel dobálózni...Gyurma Pappa
hajdu, hát ez van. tökhülye vagyok
ata, örülök hogy vágod mire is akartam célozni.
több mint 12 éve
És Brees kapja el a passzokat? Saját magának blokkol? ő fut 5 yardos átlagot? Persze értem hogy mire próbálsz célozni, valóban ritkábban nyerünk meccset úgy, ha Brees csak átlagos vagy rossz napja van, de szerencsére ez nem sűrűn fordul elő.pont ezért 😊 ha a Saintsről beszélnek első az Offense és Brees, nem alaptalanul. úgymond egyszemélyes hadsereg.hát ja, kiről szól nálatok állandóan a mantra? 😊 (tudom hogy van más is, de vedd ki Breest az offensből és úgy mondd őszintén hogy ugyanolyan jók vagytok)miért kéne kivenni? 😊 Brees háromszor volt MVP második, persze hogy pótolhatatlan.
petey
van jó falunk, erős futójáték, most az más kérdés, hogy az pont ellenetek mit ér majd.atapapa
petey
Bár amióta GW a DC, azóta jobb eséllyel hozzuk az ilyen meccseket is.
több mint 12 éve
viccelődtem, nehogy megsértődjél márNem hinném, hogy bármi hasonlót mondtam volna. Az ominózus mondatommal Harbaugh fake playeire utaltam, amit a zebrák egy chalenge kapcsán nagyon elnéztek. Összvissz ennyi.diverdocÉn is ebben bízom, Harbaugh biztos tartogat meglepetést számotokra, vigyázzatok, hogy jókor dobjátok a piros zászlót!diverdocMert a mi oldalunkon a tök hülye Sean Payton van, meg a teljesen fogalmatlan Gregg Williams.Gyurma Pappa
több mint 12 éve
Vicces fiú ez a petey és felkészületlen. Üljön le, elégtelen.
több mint 12 éve
imádom a trash talkot 😀hát ja, kiről szól nálatok állandóan a mantra? 😊 (tudom hogy van más is, de vedd ki Breest az offensből és úgy mondd őszintén hogy ugyanolyan jók vagytok)miért kéne kivenni? 😊 Brees háromszor volt MVP második, persze hogy pótolhatatlan.
petey
btw csalódtam benned petey, nem gondoltam, hogy felveszel egy tipikus szurkolói hozzászólást (Kájzer többször is leírta, hogy ő nem szakért), és nekiállsz teljesen komolytalan érvekkel dobálózni...
több mint 12 éve
pont ezért 😊 ha a Saintsről beszélnek első az Offense és Brees, nem alaptalanul. úgymond egyszemélyes hadsereg.hát ja, kiről szól nálatok állandóan a mantra? 😊 (tudom hogy van más is, de vedd ki Breest az offensből és úgy mondd őszintén hogy ugyanolyan jók vagytok)miért kéne kivenni? 😊 Brees háromszor volt MVP második, persze hogy pótolhatatlan.
petey
gondolom szombaton sűrűn megy majd a rookie CB-nk(Chris Culliver) és a 2. számú corenrünk ellen(Tarrell Brown) ellen, aki valami rémes. ettől félek.
annak viszont örülök hogy Brees küszködik a 3-4 ellen.
jók ezek a fotelszakértői viták 😀
több mint 12 éve
hát ja, kiről szól nálatok állandóan a mantra? 😊 (tudom hogy van más is, de vedd ki Breest az offensből és úgy mondd őszintén hogy ugyanolyan jók vagytok)miért kéne kivenni? 😊 Brees háromszor volt MVP második, persze hogy pótolhatatlan.
petey
van jó falunk, erős futójáték, most az más kérdés, hogy az pont ellenetek mit ér majd.
több mint 12 éve
[hát ja, kiről szól nálatok állandóan a mantra? 😊 (tudom hogy van más is, de vedd ki Breest az offensből és úgy mondd őszintén hogy ugyanolyan jók vagytok)
"Csak" Brees????? 😂zemanla
http://www.youtube.com/watch?v=7IXPP-WBaGs
kis elemzés.
több mint 12 éve
http://www.nfl.com/videos/new-england-patriots/09000d5d825e9aae/Brady-or-Breesmost mondanám hogy Evans homer, de több időt húzott le a Pats-ben, mint nálunk 😀
Nyilván még ebben a kérdésben is elfogult, amikor újranéztem a hétvégi meccset, akkor vettem észre hogy ott állt az oldalvonal mellett Saints-es felsőben
Moore optimista, szerinte van esély a szombati játékára. Szerintem meg ha pályára is lép, ugyanaz fog történni, mint az MNF-en :/
Harper egyéni gyakorlatokat végzett, rá nagyobb esélyt látok.
Pletykák szerint a Cowboys betámadna Nicksért, ha FA lesz. Mondjuk a legjobb falember lesz a piacon, nem ők akarnák egyedül, csak Jones híres arról hogy nem fél nagy pénzeket költeni erre a posztra. Plusz a Dallas most bérelte fel edzőnek azt az embert, aki a Nebraskában edzette Carlt. Bár aztán lehet hogy ez pont a deal ellen szól, Nicks eséséhez a drafton komolyan hozzájárult annak idején a konfliktusa az egyetemi edzőivel.
Nagy hiba lenne nem megtartani a srácot.
"Csak" Brees????? 😂zemanlaezen én is kuncogtam egy kicsit
több mint 12 éve
"Csak" Brees????? 😂Harper miatt aggódom kicsit, mert ez az ő meccse lenne.............hehe, bírom az ilyeneket, vasárnap örömmel fogadjuk majd a gratulációkat 😀
Friscóban be lesz locsolva szerintem is a pálya.......
Two Dat baby!!!!! Meglesz az 😀 😀 😀 Sportszerűtlenül megy majd az ellen, tudjuk mi is - de kikapnak 😀 😀 😀 😀
A passz ellen döglöttek lesznek.................
Go Saints!!!!!!!!!!!!!
Willis.... nem rossz, de nehogy már ő nyerje meg a meccset.........
Bukik s SF. A jósom elmondta: 13 ponttal nyerünk 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
Gore woodoo áldozat lesz, csúnyán...........
Go Saints!!!!!Kájzerszóze
ha csak passzolni fognak akkor hosszú napjuk lesz a Szenteknek. a DB-ink tuti nem ejtik el a pickeket mint a Lions 😀
meg nálunk nem csak Willisből áll a csapat ugye, mint nálatok csak Brees.
Gore mellett ott van Hunter is FYI 😉 többet kéne tudni rólunk cimbi :cool:
az meg alap hogy locsolják a pályát 😀 nem új dolog ez 😊petey
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 12 éve
Harper miatt aggódom kicsit, mert ez az ő meccse lenne.............hehe, bírom az ilyeneket, vasárnap örömmel fogadjuk majd a gratulációkat 😀
Friscóban be lesz locsolva szerintem is a pálya.......
Two Dat baby!!!!! Meglesz az 😀 😀 😀 Sportszerűtlenül megy majd az ellen, tudjuk mi is - de kikapnak 😀 😀 😀 😀
Go Saints!!!!!!!!!!!!!
Go Saints!!!!!Kájzerszóze
ha csak passzolni fognak akkor hosszú napjuk lesz a Szenteknek. a DB-ink tuti nem ejtik el a pickeket mint a Lions 😀
meg nálunk nem csak Willisből áll a csapat ugye, mint nálatok csak Brees.
Gore mellett ott van Hunter is FYI 😉 többet kéne tudni rólunk cimbi :cool:
az meg alap hogy locsolják a pályát 😀 nem új dolog ez 😊
több mint 12 éve
Nem hinném, hogy bármi hasonlót mondtam volna. Az ominózus mondatommal Harbaugh fake playeire utaltam, amit a zebrák egy chalenge kapcsán nagyon elnéztek. Összvissz ennyi.Én is ebben bízom, Harbaugh biztos tartogat meglepetést számotokra, vigyázzatok, hogy jókor dobjátok a piros zászlót!diverdocMert a mi oldalunkon a tök hülye Sean Payton van, meg a teljesen fogalmatlan Gregg Williams.Gyurma Pappa
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 12 éve
Sportszerűtlenül megy majd az ellen, tudjuk mi is - de kikapnak Kájzerszóze???
Mit tudtok, mesélj pls.!
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 12 éve
Harper miatt aggódom kicsit, mert ez az ő meccse lenne.............Friscóban be lesz locsolva szerintem is a pálya.......
Go Saints!!!!!!!!!!!!!
Go Saints!!!!!
több mint 12 éve
Nem a te hibád, egy rakás tényben hibázik a cikk, "alulszámolta" a szabadtéren szerzett pontjainkat, TD-ket, 3-2-es mérleg helyett 4-1-t írt, stb.Hogy mennyire nem számít a Saints-nél az, hogy honnan is jössz. Ha teljesítesz, játszol
There are 53 men on the New Orleans Saints’ active roster. Nineteen of them share a similar background – they went undrafted coming out of college. Six more Saints were picked in the seventh round (most by other teams), meaning 25 active players, or more than 47 percent of New Orleans’ team, got here the hard way.
http://sports.yahoo.com/nfl/news;_ylt=AiJAE71pU8yZKp5dKFo2sDhDubYF?slug=dw-wetzel_new_orleans_saints_roster_rejects_011012
több mint 12 éve
Mert jó (mármint a támadófalunk).Viszont mától nem olvasok semmiféle előzetest:
http://www.nfl.com/news/story/09000d5d825e798f/article/brees-saints-might-be-slowed-by-49ers-but-should-still-soar?module=HP11_content_stream
Eddig annyira jól elvoltam...hogy meglesz az... Ehhez képest ti is meg mindenki jönnek ezekkel a tököm statisztikákkal... 😊 Kezdődjön és nyerjünk 27-24-re.
több mint 12 éve
Én azt se bánom ha a győztes TD-t Payton futja két mankóvalSérültek: nem edzett Moore, Gilmore és Harper. Vilma és Casillas limited. Összességében nem rossz, de a futás ellen lenne dolga Harpernek a boxban
Ez nem semmi
The St. Louis Rams have received permission from the New Orleans Saints to interview offensive line coach/running game coordinator Aaron Kromer for their head coaching vacancy, Jay Glazer of FOXSports.com reports.
OL-edzőből rögtön HC? Nem semmi reputációja lehet NFL-berkekben a támadófalunknak
több mint 12 éve
A többit Sproles és Thomas futja???? 😉teljesen 😛tél, pontosabban ennek az ottani megfelelője: nappal 10-15 fokatapapaTisztára, mint itthon. 😉zemanla
egy ilyen lőlappal ezen a szombaton is elégedett lennék
atapapa
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 12 éve
teljesen 😛Tisztára, mint itthon. 😉zemanlaMé'? Friscoban milyen évszak van? 😊zemanlatél, pontosabban ennek az ottani megfelelője: nappal 10-15 fokatapapa
egy ilyen lőlappal ezen a szombaton is elégedett lennék
több mint 12 éve
Tisztára, mint itthon. 😉tél, pontosabban ennek az ottani megfelelője: nappal 10-15 fokatapapaja, plusz egy hetetek volt locsolni a pályát, hogy lassítsátok a játékot 😛 (meg gondolom a gyepet se nyírtátok le biztos ami biztos). Jó, ezt nem én találtam ki, Berman mondta félig viccesen. De azért remélem erre odafigyelünk és nem fogunk úgy jégtáncolni a pályán, mint a GB ellen, ahol szintnén nem az évszaknak megfelelően viselkedett a talaj.atapapaMé'? Friscoban milyen évszak van? 😊zemanla
több mint 12 éve
tél, pontosabban ennek az ottani megfelelője: nappal 10-15 fokMé'? Friscoban milyen évszak van? 😊zemanlamint mondtuk, ez a kis advantage nálunk van hogy plusz 1 hetünk volt készülnipeteyja, plusz egy hetetek volt locsolni a pályát, hogy lassítsátok a játékot 😛 (meg gondolom a gyepet se nyírtátok le biztos ami biztos). Jó, ezt nem én találtam ki, Berman mondta félig viccesen. De azért remélem erre odafigyelünk és nem fogunk úgy jégtáncolni a pályán, mint a GB ellen, ahol szintnén nem az évszaknak megfelelően viselkedett a talaj.atapapa
több mint 12 éve
Mé'? Friscoban milyen évszak van? 😊mint mondtuk, ez a kis advantage nálunk van hogy plusz 1 hetünk volt készülnipeteyja, plusz egy hetetek volt locsolni a pályát, hogy lassítsátok a játékot 😛 (meg gondolom a gyepet se nyírtátok le biztos ami biztos). Jó, ezt nem én találtam ki, Berman mondta félig viccesen. De azért remélem erre odafigyelünk és nem fogunk úgy jégtáncolni a pályán, mint a GB ellen, ahol szintnén nem az évszaknak megfelelően viselkedett a talaj.atapapa
több mint 12 éve
mint mondtuk, ez a kis advantage nálunk van hogy plusz 1 hetünk volt készülnipeteyja, plusz egy hetetek volt locsolni a pályát, hogy lassítsátok a játékot 😛 (meg gondolom a gyepet se nyírtátok le biztos ami biztos). Jó, ezt nem én találtam ki, Berman mondta félig viccesen. De azért remélem erre odafigyelünk és nem fogunk úgy jégtáncolni a pályán, mint a GB ellen, ahol szintnén nem az évszaknak megfelelően viselkedett a talaj.