New Orleans Saints

46 feliratkozó

több mint 13 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 278 — zászló zászló szív
Moss itt edz, források szerint megegyezünk vele. Egyre jobban kísért 2007 szele 😂Gyurma Pappa
Lesz idén pár hasonló diszkontmegoldás.
atapapa
Akkor nyerjünk mi gyűrűt Randynek? 😀

Tatu is ennyire diszkont megoldás lenni?

Egy csapathoz közeli helyi újságíró szerint nem igaz, hogy Loomis megtagadta volna Benson kérését a rendszer leállítására.atapapa
Na, ez több szempontból is érdekes. Ha ez igaz, akkor a liga hazudik, de a gond az, hogy ettől még az ügy nem lesz érdektelen, de Loomis és Payton megúszhatja a felfüggesztést.

Egyébként egy kérdés még lenne: miért tegnap hívták interjúra Williams-t NY-ba, miért nem korábban? Mi újat fog tudni mondani? Vagy csak azért hívták be, hogy elmondják mire számítson? És Goodell miért nem volt jelen?

Kicsit kezd bohózatba és nyilatkozatháborúba torkolni az ügy egy-egy vonulata, pl.: amikor a SB DVD bemutatón Nicks beközli, hogy neki zúzódás keletkezett a bordáján (belilult), amikor Abdul adott neki egy tacklet, és az örömből, így utólag arra lehet következtetni, hogy tuti az is bounty lehetett, bár nem gondolja még sem, vagy mi van? Meg Freeman MOST kitalálja, hogy neki igazából szóltak már erről korábban, hogy lesznek "cheap shotok".

Hagyjuk.

több mint 13 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 253 — #neverpunt
A Wall Street Journal review of every regular- and postseason Saints game since 2009 makes clear what the NFL report didn't: Seldom did a Saints-inflicted injury force an opponent to leave the field.

http://online.wsj.com/article/SB10001424052970203370604577263580381162426.html?mod=WSJ_hp_MIDDLENexttoWhatsNewsThird#articleTabs%3Darticle

A Quddus-hit elemzése közben eszembe jutott a Giants elleni meccs, amikor a pályán összesen 4 durva szabálytalanságot is befújtak a védelemnek (Quddus-hit, Smith roughing the passer,, Porter unnecessary roughness, Harper unnecessary roughness), ezen vitáztunk is utána, a 4-ből kettő teljesen kamu volt, 1 kérdéses, és egy megérdemelt. A liga is így látta később, és csak az egy megérdemeltet (Porter) büntette pénzre.

több mint 13 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Haslett nem fog semmit mondani. Nem rossz gyerek az, csak épp közepesnél kicsivel tehetségtelenebb 😀Gyurma Pappa
Az lehet.. 😀 Viszont egy év alatt összerakott egy erős és fejlődőképes defense-t nekünk, sémaváltással együtt. Maradjon csak ilyen tehetségtelen idén is.. 😀apeszos
Hülyéskedtem 😀 Minden tiszteletem az övé, csak az archívum kedvéért 😊Gyurma Pappa
Én is... Am Isten tartsa meg a jó szokását.. 😀
több mint 13 éve
Moss itt edz, források szerint megegyezünk vele. Egyre jobban kísért 2007 szele 😂Gyurma Pappa
Lesz idén pár hasonló diszkontmegoldás.

Egy csapathoz közeli helyi újságíró szerint nem igaz, hogy Loomis megtagadta volna Benson kérését a rendszer leállítására.

több mint 13 éve
http://www.nfl.com/news/story/09000d5d82766a64/article/turley-nfl-should-seriously-consider-suspending-saints-brees?module=HP11_headline_stack

Aranyos, ennyi erővel mindenkit el kéne tiltani, aki tudott róla 😊
Mondjuk érdekes álláspont... eleve ment nagy hajcihő a játékosok biztonságáért is a CBA tárgyalások során, miközben egymást küldték vágóhídra szándékosan...gabokocka
Szerintem Turley befoghatja a pofikáját
http://www.youtube.com/watch?v=YXEjXVmnAv4

több mint 13 éve
Kár vagdalkozni, Haslett pont nem fog ilyet nyilatkozni. Ha nyilatkozik egyáltalán ebben az ügyben. Mióta itt van eleve nem az a szószátyár típus. Én meg az RTL Klub jósdájában hallottam..... 😊apeszos
Haslett nem fog semmit mondani. Nem rossz gyerek az, csak épp közepesnél kicsivel tehetségtelenebb 😀Gyurma Pappa
Az lehet.. 😀 Viszont egy év alatt összerakott egy erős és fejlődőképes defense-t nekünk, sémaváltással együtt. Maradjon csak ilyen tehetségtelen idén is.. 😀apeszos
Hülyéskedtem 😀 Minden tiszteletem az övé, csak az archívum kedvéért 😊

több mint 13 éve
Kár vagdalkozni, Haslett pont nem fog ilyet nyilatkozni. Ha nyilatkozik egyáltalán ebben az ügyben. Mióta itt van eleve nem az a szószátyár típus. Én meg az RTL Klub jósdájában hallottam..... 😊apeszos
Az lehet.. 😀 Viszont egy év alatt összerakott egy erős és fejlődőképes defense-t nekünk, sémaváltással együtt. Maradjon csak ilyen tehetségtelen idén is.. 😀
több mint 13 éve
Haslett nem fog semmit mondani. Nem rossz gyerek az, csak épp közepesnél kicsivel tehetségtelenebb 😀

több mint 13 éve
http://www.nfl.com/news/story/09000d5d82766a64/article/turley-nfl-should-seriously-consider-suspending-saints-brees?module=HP11_headline_stack

Mondjuk érdekes álláspont... eleve ment nagy hajcihő a játékosok biztonságáért is a CBA tárgyalások során, miközben egymást küldték vágóhídra szándékosan...gabokocka
Fél perc hírnév. Ki emlékszik Turley-ra már...? Nyilatkozni fog itt még lefogadom - példás büntetést megelőlegezve - Haslett is, aki elmondja majd, hogy ez az ő idejében nem fordulhatott elő és Payton alatt milyen erkölcsi fertő alakult ki a csapatnál.... Mondjuk ez azért lenne érdekes, mert azt hiszem a Redskinsnél van mostanában. 😊
Ja, Müller Melinda vélemény- és pénzenergia jóslásán hallottam ezeket... 😀hajdu
Kár vagdalkozni, Haslett pont nem fog ilyet nyilatkozni. Ha nyilatkozik egyáltalán ebben az ügyben. Mióta itt van eleve nem az a szószátyár típus. Én meg az RTL Klub jósdájában hallottam..... 😊
több mint 13 éve

Turley fejsérüléssel vonult vissza.

Más: Brees kilátásba helyezte, hogy nem írja alá a taget (CBS forrás, óvatosan!), ami ugye egy olyan hír, amit tudtunk volna enélkül is. Persze hogy nem fogja aláírni. Nem azért kapott taget, mert így akarjuk foglalkoztatni, hanem azért, hogy ne kelljen azon izgulni, hogy a Jets vagy a Fins beajánl neki 20+-os szerződést. Szokásos CBS szeretet.

Viszont: Moss itt edz, források szerint megegyezünk vele. Egyre jobban kísért 2007 szele 😂

több mint 13 éve
hajdu New Orleans Saints 937 — Hajrá Saints!

Fél perc hírnév. Ki emlékszik Turley-ra már...? Nyilatkozni fog itt még lefogadom - példás büntetést megelőlegezve - Haslett is, aki elmondja majd, hogy ez az ő idejében nem fordulhatott elő és Payton alatt milyen erkölcsi fertő alakult ki a csapatnál.... Mondjuk ez azért lenne érdekes, mert azt hiszem a Redskinsnél van mostanában. 😊
Ja, Müller Melinda vélemény- és pénzenergia jóslásán hallottam ezeket... 😀
több mint 13 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 26 504 — Keep pounding

Mondjuk érdekes álláspont... eleve ment nagy hajcihő a játékosok biztonságáért is a CBA tárgyalások során, miközben egymást küldték vágóhídra szándékosan...

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 13 éve
Najó, ez tényleg egy kicsit erős.

több mint 13 éve
Szabler 1 360 — Tristero Courier
Peter King kicsit erősen fogalmaz.

"Someone brought up the crushing hits by James Harrison of the Steelers, and Steve Gleason turned wistful. "I used to love those hits,'' Gleason said. "Now I don't love them so much anymore.''

Gleason is 34. His brother, Kyle, fed him that night because ALS has robbed Steve of the ability to completely control his muscle movements. No one knows for sure if a life in football caused the ALS that ravages Gleason now, but at least one study has made a direct link between ALS and the hard hits of football, and Gleason has his suspicions. As do I.

I found myself thinking about this scene over the weekend, with the news that the Saints of defensive coordinator Gregg Williams, two years after Gleason left the team, began paying defensive players bounties to knock opponents out of games, and for making difference-making plays.

Steve Gleason is around this team a lot these days. He has talked to the players. The Saints have rallied around this warrior who, very possibly, is now paying the price of his future for hitting people so hard when he played. And I thought of Gleason because the game of football is vicious enough with the legal hits Gleason made sprinting downfield on special teams. Imagine players tempted by a cash bonus to be even more vicious, to knock important foes like Kurt Warner and Brett Favre out of games.

This does such a shameful disservice to Steve Gleason that I almost puke thinking about it."

Report all obscene mail to your Potsmaster!
több mint 13 éve
Szabler 1 360 — Tristero Courier
Egyébként "eredményhírdetés" mikorra várható?krixtofer
Március 25.

Report all obscene mail to your Potsmaster!
több mint 13 éve
krixtofer New Orleans Saints 606 — SaintGooner
Egyébként "eredményhírdetés" mikorra várható?
több mint 13 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Nem tudom. Az tény, hogy bosszút kell állni, és nem a ligán, nem más csapatokon, de nem is GW-n, vagy a saját játékosokon. Bosszút kell állnunk ezen az egész helyzeten, és be kell bizonyítani, hogy megy minden trükközés nélkül is. Vissza kell állítani a nimbuszt. Vagy a tököm tudja, mit kell csinálni. Csak most azért elég szar...Gyurma Pappa
Jöhet a 16-0 és a csapatok alázása mint nálunk 2007ben? 😊FViktor93
A második meg volt már korábban is, az első meg soha nem lesz, amíg SP a HC 😀 De nem rossz ötlet 😛 Mondjuk a végén nem kapnánk ki, olyat lehet?Gyurma Pappa
Ha nem mi vagyunk az ellenfél, akkor egye fene nyerjetek 😛
több mint 13 éve
Nem tudom. Az tény, hogy bosszút kell állni, és nem a ligán, nem más csapatokon, de nem is GW-n, vagy a saját játékosokon. Bosszút kell állnunk ezen az egész helyzeten, és be kell bizonyítani, hogy megy minden trükközés nélkül is. Vissza kell állítani a nimbuszt. Vagy a tököm tudja, mit kell csinálni. Csak most azért elég szar...Gyurma Pappa
Jöhet a 16-0 és a csapatok alázása mint nálunk 2007ben? 😊FViktor93
A második meg volt már korábban is, az első meg soha nem lesz, amíg SP a HC 😀 De nem rossz ötlet 😛 Mondjuk a végén nem kapnánk ki, olyat lehet?

több mint 13 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Jöhet a 16-0 és a csapatok alázása mint nálunk 2007ben? 😊
több mint 13 éve
Szted Brees nem tudott a dologról?Bazzani
Szvsz nem arra gondolt, ata, hogy Brees emiatt nem maradna 😊Gyurma Pappa
Akkor félreértettem.
Lényeg,hogy a saját játékosok visszaigazolása nem ezen fog múlni.Bazzani
De nem is lesz könnyebb. Brees abból a szempontból kakukktojás, hogy korábbi nyilatkozataival elég erősen elkötelezte magát mellettünk, innen akar visszavonulni, stb. De ki tudja mennyiben zajlottak volna a tárgyalások a tagelés határidejéig tartó pár napban másként, ha nincs ez az ügy.
Vegyünk egy egyszerű esetet: a játékos szerződésében van ösztönző a PO-ba jutásra, SB-győzelemre, stb. Egy kiherélt csapatnál ezek sokkal kevesebbet érnek, mint egy versenyképes alakulatnál.

több mint 13 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 005 — Axel Foley
Szvsz nem arra gondolt, ata, hogy Brees emiatt nem maradna 😊Gyurma Pappa
Akkor félreértettem.
Lényeg,hogy a saját játékosok visszaigazolása nem ezen fog múlni.

több mint 13 éve
Szvsz nem arra gondolt, ata, hogy Brees emiatt nem maradna 😊

több mint 13 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 005 — Axel Foley
Csak azt nem tudom, hogy miért pont most került napvilágra ez a botrány. Kiknek az érdeke fűződött hozzá?Nyilván tudtak már róla korábban, különben nem gyűlt volna össze annyi akta, és nem hiszem, hogy pont múlt hétre lett elegendő bizonyíték a kezükben.aztec
Pontosan, épp a csapat legjobb játékosát láncolnánk magunkhoz, amikor kijön ez az ügy, majd jön az FA-időszak
És ahogy már feltettem a kérdést: ha mezei firkászok pillanat alatt derítik ki a többi csapatnál történt hasonló eseteket, akkor az NFL 50000 oldalas nyomozásába miért nem fért bele egyetlen másik csapat átvilágítása sem?atapapa
Szted Brees nem tudott a dologról?

több mint 13 éve
Az a baj, hogy ezek a hírek szépségtapaszok, szerintem érdemben nem fogják befolyásolni a ligát. Itt a kiváló alkalom üzenni a dirty playereknek, ezt tuti nem fogja kihagyni a komisszár úr.

több mint 13 éve
Újabb firkászok végeztek jobb munkát, mint az NFL

When Gregg Williams was defensive coordinator with the Oilers/Titans, he promoted an aggressive style of play and encouraged big hits on opponents.
The team had a player-organized performance incentives pool to reward big plays — everything from bone-jarring hits to touchdowns to downing punts inside the 10 — with extra money.
Current and former Oilers and Titans, including some who played for Williams, said the practice is common in NFL locker rooms. They said their coaches were aware of the incentive pools and didn’t discourage them, but they didn’t organize bonus programs or hand out money for deliberately injuring an opponent.

ÉS

Safety Lance Schulters joined the Titans in 2002, one year after Williams left to take over as head coach of the Bills. Jim Schwartz, now head coach of the Lions, replaced Williams as defensive coordinator.
Players said Schwartz handed out baseball bats or boxing gloves for big hits, but Schulters said teammates raised the stakes with what some of them recalled “money games.”

http://www.tennessean.com/article/20120304/SPORTS01/303040103/Titans-Oilers-confirm-payments-some-big-plays?odyssey=tab|topnews|text|Sports%20Tennessee%20Titans