New Orleans Saints

46 feliratkozó

több mint 14 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 520 — #neverpunt
Háát, én nem látok olyan óriási szentségtörést. Van értelme annak, amit mondasz, de szerintem a 32 csapatból való kiszűrés jobban érzékelteti az egyes csapatok közötti távolságot, az adott területen lévő dominanciát vagy impotenciát, mint ha 1-től 12-ig sorolta volna őket. Például látok különbséget aközött, hogy a PO 12 csapata közül a Saints O a legjobb 3rd downban, míg a SF a 12. és aközött hogy a Saints O ebben abszolút 1. és a SF a 31. A te elképzelésed itt 11 egységnyi különbséget mutatna, a tábla viszont 30-t.
De ugyanezt elmondhatnám a 3rd down D-ről is (Ravens 1. és abszolút első, Saints 12. vagy 28.)

Ha kötekedni akarnék - azon kívül, amibe már az eredeti hsz-ban is belekötöttem -, akkor azt csípném ki, amire te is utaltál: ezek a kategóriák nem azonos súlyúak, a total részt ki is hagyhatta volna. Az a rész már az elején se foglalkoztatott, viszont arra nagyon jó a tábla, hogy a csapatok fontosabb jellemzőit oszloponként kiszűrje és hogy segítsen az egyes meccsek előtt a matchupokat tömören értékelni. Ahogy ebbe már felszínesen belekaptam a TO-val, de belemerülhetnék abba is, hogy vajon holnap éjjelre mit ígér a legjobb 3rd down O és az egyik legjobb 3rd down D csatája, vagy az egyik legjobb RZ off találkája az egyik legrosszabb RZ def.-fel.

több mint 14 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Szóval Billick táblája

Egyedül az nem szerencsés, hogy az O-t és a D-t totál yard alapján számolja, de a keretbe foglalt rész korrekt összegzés.
A TO-dif. azért elég csúnya, különösen az NFC-s potenciális ellenfeleket figyelembe véve. Minket kivéve mindegyik top 10-ben van, DET 4., egy esetleges továbbjutás esetén az SF 1. a most papírformának mondott NFC-döntőre a GB 2. 😐 (Egy SB-ben NE a 3. :lol😊atapapa
Statisztikailag (módszertanilag) az egyik legnagyobb hibát követte el. A továbbjutott 12 csapatot az alapszakasz helyezési számaival honorálta, értékelte. Kit érdekel (mennyire releváns), hogy például TO mutatóban 28. a Steelers. Az a lényeg most már, hogy ezt a 12 csapatot figyelembevéve hányadik helyet ér a mínusz mit tudom én mennyi értékük.
(A helyezési számokon keresztül történő rangsorolás - különösen az egyes kategóriák súlyozása nélkül - önmagában necces. Óhatatlanul nem egyenletes a kategóriák értékeinek eloszlása, a rangsorszámok viszont igen.)
Ha Te túloztál a korrekt jelzővel, akkor én is túlzok: fércmunka. (Fogalmam sincs, hogy a szerintem elfogadható módszer mennyire bolygatná fel a sorrendet, nem számoltam ki.)

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 14 éve
Az All Pro csapatban Rodgers 47,5, Brees 2,5 szavazatot kapott. Örülhetünk, ha ez az arány nem lesz rosszabb az MVP-nél

Viszont Nicks és Evans az All Pro első csapatának tagja lett egyaránt, utoljára pont a Detroit büszkélkedhetett azzal, hogy a 2 guardja az első csapatba lett választva. 1953-ban...
Brees-en kívül a második csapat tagja még Jimmy, szavazatot kapott még: Sproles mint RB és mint visszahordó, valamint Bushrod és Harper.

Amikor egy LSU-játékos a Superdome-ot tetováltatja a karjára

Sajnos nekem a holnap közös meccsnézésre nem jó, de ha véletlenül lesz meccsünk jövőhéten, akkor arra előre is benevezek

több mint 14 éve
zemanla New Orleans Saints Florida Gators 3 413 — Do Your Job
Egy Baltimore-NY SB-n kívül semmi se tudná jobban feledtetni velem, hogy nem vagyunk a döntőben.

Billick összefoglalta, hogy miért is vagyok annyira bizakodó. Tavaly nagyon nem voltam az, már azzal elégedett lettem volna, ha egy kört megyünk. Idén úgy érzem, hogy egy NFC-döntővel nem lennék csalódott, ha azt GB-ben és nem hazai pályán játsszuk. Wisconsinban attól a csapattól mínuszokban senkinek se szégyen kikapni.

Szóval Billick táblája
(..)
Egyedül az nem szerencsés, hogy az O-t és a D-t totál yard alapján számolja, de a keretbe foglalt rész korrekt összegzés.
A TO-dif. azért elég csúnya, különösen az NFC-s potenciális ellenfeleket figyelembe véve. Minket kivéve mindegyik top 10-ben van, DET 4., egy esetleges továbbjutás esetén az SF 1. a most papírformának mondott NFC-döntőre a GB 2. 😐 (Egy SB-ben NE a 3. :lol😊atapapa
Szerintem az se túl szerencsés, hogy mindegyik helyezésnek azonos a súlya.

Holnap nem nézzük valahol a meccset? Bár utcára nem venném fel a Graham mezt, egy pöppet lóg rajtam 😊hayden
én benne lennék egy közös meccsnézésben.

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 14 éve
hayden New Orleans Saints 124
Egy Baltimore-NY SB-n kívül semmi se tudná jobban feledtetni velem, hogy nem vagyunk a döntőben.

Billick összefoglalta, hogy miért is vagyok annyira bizakodó. Tavaly nagyon nem voltam az, már azzal elégedett lettem volna, ha egy kört megyünk. Idén úgy érzem, hogy egy NFC-döntővel nem lennék csalódott, ha azt GB-ben és nem hazai pályán játsszuk. Wisconsinban attól a csapattól mínuszokban senkinek se szégyen kikapni.

Szóval Billick táblája
(..)
Szerintem az se túl szerencsés, hogy mindegyik helyezésnek azonos a súlya.

Holnap nem nézzük valahol a meccset? Bár utcára nem venném fel a Graham mezt, egy pöppet lóg rajtam 😊
több mint 14 éve

Szóval Billick táblája

A TO-dif. azért elég csúnya, különösen az NFC-s potenciális ellenfeleket figyelembe véve. Minket kivéve mindegyik top 10-ben van, DET 4., egy esetleges továbbjutás esetén az SF 1. a most papírformának mondott NFC-döntőre a GB 2. 😐 (Egy SB-ben NE a 3. :lol😊

több mint 14 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 16 174 — zászló zászló szív
Szerintem meg pont azért a Saints meccs az érdekesebb a városnak, mert ez lehet az idei utolsó Saints meccs a Superdome-ban. Mondjuk van olyan forgató könyv, hogy a főcsoport döntő is itt lesz 😛Gyurma Pappa
Támogatom ezt a forgatókönyvet! 😊zemanla
Ezzel én is kiegyeznénk, csak a Giants legyen az ellenfeletek...
(kicsit elegem van a fikaszínűek dominanciájából 😊 )G-men
simán adom, bár jobban örülnék a Falconsnak, mert akkor szívfájdalom nélkül tudnék a SB-n a Ravensnek szurkolni, ha mégse mi jutnánk oda 😛 😉

több mint 14 éve
PintérÁdi Detroit Lions 1 347 — Detroit fan
szerintem több bolygó együtt állása kellett, hogy idén ennyire releváns legyen a passz a futó játékkal szemben.
pl a spec-team visszaszorítása a kick-off 5 yardos eltolásával is segítetett... sokkal több 80 yardos drive-ra van szükség.
Persze lehet, hogy ez is csak egy fiktív elmélet, de talán pici sszerepe ennek is van

One Team
One Detroit
One Pride
több mint 14 éve
G-men New York Giants 1 688 — bébi bébi, te nyomorult állat
Szerintem meg pont azért a Saints meccs az érdekesebb a városnak, mert ez lehet az idei utolsó Saints meccs a Superdome-ban. Mondjuk van olyan forgató könyv, hogy a főcsoport döntő is itt lesz 😛Gyurma Pappa
Támogatom ezt a forgatókönyvet! 😊zemanla
Ezzel én is kiegyeznénk, csak a Giants legyen az ellenfeletek...
(kicsit elegem van a fikaszínűek dominanciájából 😊 )
több mint 14 éve
Mondjuk Diaz azért jobb 😊
Gyurma Pappa
:cool:
Azt tudtam, hogy te bírod a filmet

Alacsony hőfokon elindult a szájkarate, Evans mondta Suh-ról hogy ugyan dirty, de kiemelkedően jó játékos.

Ezt két éve nyertük
http://www.nfl.com/voting/protectors/2011/YEAR/0?module=HP11_content_stream_voting_prilosec

Elvileg a lejáró szerződések kimúlásával jövőre 106 millió lesz a sapkában. A maradék 18 millióba kéne beszorítani Brees, Nicks, Colston és a többiek bérét...

Egy kis zanza az idei év irányítóinak teljesítményéről (a piros keret az én művem 😉)

több mint 14 éve
Egy kissé nyálkás, de érdekes cikk a Saints vélhetően következő vezéréről.
http://espn.go.com/espnw/more-sports/7420539/new-orleans-saints-rita-benson-leblanc-stands-crowd-nfl-suits
Lesz nekünk is egy Christina Pagniaccink (Akinek így nem ugrik be: Cameron Diaz A minden héten háborúból)

Pletykaszinten szállingóznak a hírek az MVP-szavazásról, nagyon egyértelmű lesz, nem úgy ahogy szeretnénk...
Azért a fox bepróbálkozott
http://msn.foxsports.com/nfl/story/Drew-Brees-not-Aaron-Rodgers-is-true-NFL-MVP-010512
Ők rendre rossz lóra tesznek velünk, már 2006-ban is volt egy cikkük ilyen címmel: Sorry LT but Brees is MVP

A sérültek helyzete változatlan tegnaphoz képestatapapa
Hogyne ugrana be 😀 Mondjuk Diaz azért jobb 😊

Az MVP szavazásról nem is voltak kétségeim.

több mint 14 éve
Egy kissé nyálkás, de érdekes cikk a Saints vélhetően következő vezéréről.
http://espn.go.com/espnw/more-sports/7420539/new-orleans-saints-rita-benson-leblanc-stands-crowd-nfl-suits
Lesz nekünk is egy Christina Pagniaccink (Akinek így nem ugrik be: Cameron Diaz A minden héten háborúból)

Pletykaszinten szállingóznak a hírek az MVP-szavazásról, nagyon egyértelmű lesz, nem úgy ahogy szeretnénk...
Azért a fox bepróbálkozott
http://msn.foxsports.com/nfl/story/Drew-Brees-not-Aaron-Rodgers-is-true-NFL-MVP-010512
Ők rendre rossz lóra tesznek velünk, már 2006-ban is volt egy cikkük ilyen címmel: Sorry LT but Brees is MVP

A sérültek helyzete változatlan tegnaphoz képest

több mint 14 éve
Az az érdekes, hogy az összes SEC-államban nyert a BCS. La.-ban közel 60-40 az arány, de igazán ott néznék meg városokra lebontott szavazatokat, lehet hogy NOLA környékén kék lenne a térkép, míg Baton Rouge-nál lenini vörös 😊

ha valaki le akarja cserélni a hátterét

http://prod.static.saints.clubs.nfl.com/assets/images/fan-zone/wallpaper/champ_1920_1080.jpg
http://prod.static.saints.clubs.nfl.com/assets/images/fan-zone/wallpaper/champ_1024_768.jpg

több mint 14 éve
zemanla New Orleans Saints Florida Gators 3 413 — Do Your Job
Támogatom ezt a forgatókönyvet! 😊

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 14 éve
Szerintem meg pont azért a Saints meccs az érdekesebb a városnak, mert ez lehet az idei utolsó Saints meccs a Superdome-ban. Mondjuk van olyan forgató könyv, hogy a főcsoport döntő is itt lesz 😛

több mint 14 éve
hajdu New Orleans Saints 937 — Hajrá Saints!
Csak tudnám, minek kellett pont erre a szarra lecserélni a pregame chantot... tincitánci tánczenekar.
több mint 14 éve
Dub New Orleans Saints 1 019
Érdekes kérdés, szerintem amúgy a National Championship meccs. De ha úgy tennénk fel a kérdést, hogy a Saints vagy az LSU veresége lenne nagyobb csalódás, akkor szerintem inkább az előbbi (nem lebecsülve az oroszlánokat). Amúgy jók ezek az ESPN-es szavazások, kár hogy a világ többi része nincs annyira részletesen lebontva.
több mint 14 éve
öveket bekapcsolni
http://www.nfl.com/videos/nfl-films-sound-efx/09000d5d825b7eb7/Sound-FX-Drew-Brees?module=HP11_cp

egy jó kérdés

Superdome-ban nagyüzem van. 1-én volt Saints-meccs, tegnap Sugar Bowl, szombat PO, hétfőn nagydöntő...

több mint 14 éve
Kiss New Orleans Saints 2 151 — Who Dat Nation
http://www.nfl.com/videos/nfl-network-total-access/09000d5d825b833b/Brees-pwned-Stafford egy jópofa kis video 😀 egyébként a hétvégi meccsről annyit ,hogy személy szerint én csak a Stafford-Johnson párostól félek.De remélem ,hogy a védelem össze szedi magát és szedegetjük majd a lasztikat lefele 😊

Bode
Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 14 éve
Moore, Casillas és Gilmore nem edzett ma. Szvsz Moore-ra ezen a héten se számíthatunk :/atapapa
Nem is sajnálom, pihenjen, egy esetleges SF meccsen sokkal fontosabb szerepe lenne.

több mint 14 éve
Brees a hónap támadója az NFC-ben. A másik három hónapot Rodgers vitte.

A futás tényleg nagyon pörög, nem is mertem elkiabálni, sok szakíró nem csak azért van tőlünk elájulva, mert talán mi érkezünk a legjobb formában a PO-ra (8-ból 4 firkász az SI-tól ránk tett http://sportsillustrated.cnn.com/2012/football/nfl/01/04/playoff.predictions/index.html?eref=sihp&sct=hp_t11_a3 ), hanem mert a futás is megy és ez a hidegben jól jöhet. Rossz hír viszont, hogy a futás elleni védekezésünk még mindig gáz, ötös átlag... Az a szerencsénk, hogy mivel az O gyártja a pontokat, az ellenfeleket is passzra szorítjuk: ellenünk volt a legkevesebb futáskísérlet az alapszakaszban. De egy SF ellen, nagy szélben, brutális run D-vel kegyetlenül megszívhatjuk (ha eljutunk oda)
Eszerint miénk a legjobb pass proetection. 2006 óta a 3. helynél nem végeztünk rosszabbul.
http://newyorklife.stats.com/fb/protection.asp?type=overall&year=2011

Moore, Casillas és Gilmore nem edzett ma. Szvsz Moore-ra ezen a héten se számíthatunk :/

több mint 14 éve
Ha egyre nagyobb igény lesz a passzra épülő játékosanyagra, akkor annál könnyebb lesz embert találni a jó futáshoz. De most se sok kell ahhoz, hogy egy Houston Schaub nélkül, egy jó game managerrel bajnokesélyes legyen, de én nem lepődnék meg azon se, ha a 49ers odaérne végül. A rájátszást ugye télen vívják és hiába passzbarát a liga, ha az időjárás nem az.atapapa
Én se lepődnék meg azon, ha a 49ers odaérne, de mondok egy érdekességet. Jelenleg, a 12 rájátszásba jutott csapat közül a legmagasabb futásonkénti átlaggal a NO rendelkezik (4,9), és csak a Texans futott többet yardban. A 49ers 0,8 yarddal kevesebbet futott alkalmanként, és csak meccsenként 3,8-cal volt több próbálkozásuk, mint nekünk. Igazából a PO-ba jutott össze futó csapatot lekörözzük futásban is, csak a Texans nem, ugye.

A helyzet az, hogy a hírek (a hype) nagy része Brees miatt van a csapat körül, de igazából az indok nem is az lenne, hanem Sproles, Thomas és Ivory. Sproles 6,9-et tudott próbálkozásonként, ezzel a "teljes idős" RB-k között a legjobban teljesített, de Thomas 5,5-e és a Ivory 4,7-e is bámulatos, egyébként Ingram 3,9 sem rossz, eltekintve, hogy mire használtuk.

Ugye mi lehet a gond: rossz időben tudni fogják, hogy sokkal többet akarunk majd futni, így ezek a számok olvadni tudnak (csak hogy képzavarral éljek). Viszont azért Brees pontosságával egy-egy PA-ra ezt ki lehet használni.

Szóval: valahol jogosnak érzem, hogy hype-olnak minket, viszont PONT ezért félek a Lionstól. Szerintem közel tudnak olyan jól játszani fedett helyen, mint a Saints, és többször kifejtettem már: a papírforma, meg a statisztika azért van, hogy megboruljon, meccsről-meccsre is akár.

Tehát a fentiek ellenére is, tartok a szombati meccstől. (Előre szólok, ha véletlenül feltévednék eredménykövetőre, SENKI ne lepődjön meg, legjobb barátom kislánya megszületett, és szombatra tette a mulatságot 😊 )

több mint 14 éve
A PR szerintem azért nem nőtt látványosan, mert (még) nincs meg a kritikus mennyiségű minőségi QB. Megnéztem 2003-tól a TOP5 QB PR átlagát, a kiugró 2004-es évtől eltekintve trendszerűen nő a 96-os értéktől az idei 107,3-ig. (95,96, 103,74, 95,32, 94,10, 99,70, 97,12, 103,30, 100,10, 107,26)
tomi-tomi
Nem is gondoltam hogy nem fog növekedést mutatni, hiszen ott a tábla: a ligaátlag is nőtt, miért pont a top 5 ne nőtt volna. Annál érdekesebbek a számaid abból a szempontból, hogy a ligaátlag 2003 óta összesen csak két szezonban csökkent az előző évihez képest, míg az általad idézett számok szerint a top5 négy alkalommal is visszaesett az előző szezonhoz viszonyítva.

Hozzáteszem, nem hiszem hogy hirtelenjében sok nagyon jó irányító lesz majd a ligában, akik miatt nem is lesz érdemes top 5-ről, hanem inkább top 10-ről beszélni az irányítókat tekintve. Lesz a mostani drafton is néhány nagy ígéret, de 2004-től összesen 13 irányító tudott 100 feletti ratinget produkálni egy szezonban, ebből a 13-ből csak hatnak sikerült egynél több szezonban, ebből a 13-ből ma 9 kezdő irányító (ha Manninget nem számoljuk, akkor nyolc). És ebből a 14-ből Rodgers jött ki a legkésőbb (2005).
http://www.pro-football-reference.com/play-index/pgl_finder.cgi?request=1&match=single&year_min=2004&year_max=2011&season_start=1&season_end=-1&age_min=0&age_max=99&league_id=&team_id=&opp_id=&game_type=R&game_num_min=0&game_num_max=99&week_num_min=0&week_num_max=99&game_day_of_week=&game_location=&game_result=&is_active=&is_hof=&c1stat=pass_rating&c1comp=gt&c1val=100&c2stat=pass_att&c2comp=gt&c2val=150&c3stat=&c3comp=gt&c3val=&c4stat=&c4comp=gt&c4val=&order_by=pass_rating
Vagyis az elmúlt 6 év draftjáról érkező irányítók közül egyik se tudta elérni a bűvös százast és eddig Cutler és Stafford az a két játékos, aki e 6 év terméséből 4200 yard fölé ért egyszer-egyszer (igaz, Stafford nagyon).
http://www.pro-football-reference.com/play-index/pgl_finder.cgi?request=1&match=single&year_min=2006&year_max=2011&season_start=1&season_end=-1&age_min=0&age_max=99&league_id=&team_id=&opp_id=&game_type=R&game_num_min=0&game_num_max=99&week_num_min=0&week_num_max=99&game_day_of_week=&game_location=&game_result=&is_active=&is_hof=&c1stat=pass_yds&c1comp=gt&c1val=4200&c2stat=&c2comp=gt&c2val=&c3stat=&c3comp=gt&c3val=&c4stat=&c4comp=gt&c4val=&order_by=pass_yds

A lényeg, hogy én azért tartom fontosabbnak a PR átlagát és kevésbé ijesztőnek a sok yardot, mert a sok yardból még nem lesz feltétlenül sok pont (és kevés Int), még nem biztos hogy hatékony lesz a foci.

Kétlem, hogy a run Off-ben lenne annyi tartalék ligaszinten.tomi-tomi
Ha egyre nagyobb igény lesz a passzra épülő játékosanyagra, akkor annál könnyebb lesz embert találni a jó futáshoz. De most se sok kell ahhoz, hogy egy Houston Schaub nélkül, egy jó game managerrel bajnokesélyes legyen, de én nem lepődnék meg azon se, ha a 49ers odaérne végül. A rájátszást ugye télen vívják és hiába passzbarát a liga, ha az időjárás nem az.

Más: friss SI-címlap a négyből

több mint 14 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
A PR szerintem azért nem nőtt látványosan, mert (még) nincs meg a kritikus mennyiségű minőségi QB. Megnéztem 2003-tól a TOP5 QB PR átlagát, a kiugró 2004-es évtől eltekintve trendszerűen nő a 96-os értéktől az idei 107,3-ig. (95,96, 103,74, 95,32, 94,10, 99,70, 97,12, 103,30, 100,10, 107,26)
Kétlem, hogy a run Off-ben lenne annyi tartalék ligaszinten.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 14 éve
Ata! Lenne egy kérdésem.
Miért velünk akartál legkevésbé játszani a lehetséges variációk közül?Bazzani
Mert egészségesen ti vagytok támadásban szvsz a legkiegyensúlyozottabb csapat, és ami ennél is fontosabb: a védőfalatok talán ott a legdominánsabb, ahol Brees komfortzónája van: középen. És hiába van nálunk a legjobb guard-duó, már Fairley is képes volt komoly zavarokat okozni az előző meccsen, amíg le nem sérült.

Szabályváltozások. Jelentősen csökkentették a passzjáték kockázatát. Még az elkapás kritériumának szigorítása is inkább a támadóknak kedvez. Sokkal több fumble lehetne, mint amennyi sikeres elkapás meghiúsul. (nagyon ütős volt a yard/meccs grafikonod!)
A védelmekben kevesebb csodafegyver van, imitt-amott lehet találni egy-egy Revis-t. Sokkal inkább rendszerrel, összeszokottsággal tudják kezelni a támadókat. Lehet, hogy a teljes felkészülési szezon is kevés lesz nekik. Nem biztos, hogy érdemben javulni fognak a védelmek.
Az edzői stábok ki tudják már használni (eléggé felkészültek, kellő tapasztalat gyűlt össze sok csapatnál) szinte az összes potenciált a csúcsfegyvereikből.
Szvsz hosszú távon is maradhat a tendencia. Alapvetően évi egy-két kiemelkedő QB érkezése kell hozzá, annyit meg kitermel az NCAA. A Liga pedig érezhetően támogatja a támadó focit, ezt sokkal könnyebb eladni a TV társaságoknak. Az új szerződések után kötve hiszem, hogy visszalépnének erről az útról.tomi-tomi
Nagyrészt egyetértek, bár az idei passzolt yardnövekedésnek a szabályok változása nem lehet oka szvsz, az már korábban jelentkezett

átlagos PR az elmúlt 20 évben

Ez is mutatja, hogy idén hiába passzoltak meccsenként 8 yarddal többet, mint tavaly, ettől még az átlagos PR csak 3 tizedet nőtt.
2006 és 2007 között 10 yarddal ugrott az átlagos passzolt yard meccsenként, viszont 2,5-del emelkedett az átlagos PR.
Hasonlóan 2003 és 2004 között: egy év alatt a passzolt yard/meccs emelkedett 10 yardot, a PR pedig több mint 3-t.

Egyre többet passzolnak a csapatok, de ennek hatékonysága ezzel nem nő arányosan. 2007 óta 15 yarddal passzolnak többet, viszont a PR csak 1,6-tal több.

Szerintem előfordulhat egy olyan lehetséges út is, hogy a csapatok védelmei egyre jobban felkészülnek a passzra, és aztán jön 3 év, amikor csak futócsapatok nyernek (persze jó passz elleni védekezéssel), mert a run D-t elhanyagolják