New York Giants
50 feliratkozó
több mint 13 éve
Azért van ott két klasszis elkapó. Webster idén nagy kérdőjel, Hosley-t pedig elnyomnák. Igaz az is lehet Rolle lesz a cornerback.
több mint 13 éve
Amu, Bradshaw nem játszik...úgy érzem szép nagy verésben lesz részünkAsbeeHát, nem bánnám ha igazad lenne a redskins szempontjából, viszont én úgy érzem legázoljátok a falconst, ezért rátok teszem a zsetont 😊
több mint 13 éve
Amu, Bradshaw nem játszik...úgy érzem szép nagy verésben lesz részünkAsbeeitt az ideje😛, de az Atlanta sem túl jó
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 13 éve
Amu, Bradshaw nem játszik...úgy érzem szép nagy verésben lesz részünk
több mint 13 éve
Falcons-topicba is írsz meghívót, ahogy szoktál?hátha most el is jön valaki! 😊
G-men
több mint 13 éve
Ott a helyünk!vnappal hogy állunk amúgy? én vhol megnézném szívesen ha lenne rá lehetőség!csebivasárnap nagy szeretettel vár minket fél hétre a grund felszerelt projektorral és vászonnal.noel
Ezennel megerősítem itt is részvételemet!
u.i: Falcons-topicba is írsz meghívót, ahogy szoktál?
Ja, már meg is tetted. Akkor köszi, tárgytalan!
több mint 13 éve
vnappal hogy állunk amúgy? én vhol megnézném szívesen ha lenne rá lehetőség!csebivasárnap nagy szeretettel vár minket fél hétre a grund felszerelt projektorral és vászonnal.
több mint 13 éve
vnappal hogy állunk amúgy? én vhol megnézném szívesen ha lenne rá lehetőség!
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 13 éve
most nézem az ismétlést, közben rákerestem wilson 40-yard dash time-jára. nem hiszem el, hogy csak 4,49.noelEz is egy tipikusan túlhype-olt számadat. Lehet, hogy tévedek, de az RB-k többsége között ebben a mutatóban 2-3 tizednyi különbség, ebben a sávban szóródnak a no.1 RB-k, ez önmagában sem egy nagy diff. Ráadásul én még egyetlen NFL meccsen sem láttam még egyetlen olyan play-t, ami pont úgy nézett volna ki, mint a 40yd dash felmérés, ráadásul azt labda nélkül mérik. Persze fontos a nyers sebesség, de sztem fontosabb, hogy meccsszituban ezt miként tudja a pályára letenni, miként lát a blokkok mögött, hogy vált irányt, mennyire vigyáz a labdára stb. Lehet, hogy vki anúgy 40yd dash világcsúcstartó, de rendszeresen rossz oldalra vág ki a blokkok mögül, így nem megy sokra a sebességével.
Egy biztos 4,49 ide vagy oda, Wilson kibaszott gyors...
több mint 13 éve
Ez megvolt már? -> Brandon Jacobsot eltiltotta csapata, a San Francisco 49ers a hátralévő három fordulóra – ennek valószínűleg köze lehet ahhoz, hogy a futó közösségi portálokon kinyilvánította, hogy nem szeret az együttesnél játszani, és korábbi csapata, a New York Giants sikerét látná szívesen a szezon végén. 😀ironroymondjuk nem is csodálom...azt hiszem minimumért is eljátszogatna itt így utólag
több mint 13 éve
Ez megvolt már? -> Brandon Jacobsot eltiltotta csapata, a San Francisco 49ers a hátralévő három fordulóra – ennek valószínűleg köze lehet ahhoz, hogy a futó közösségi portálokon kinyilvánította, hogy nem szeret az együttesnél játszani, és korábbi csapata, a New York Giants sikerét látná szívesen a szezon végén. 😀
több mint 13 éve
Tippjáték 13. forduló végeredmény
több mint 13 éve
most nézem az ismétlést, közben rákerestem wilson 40-yard dash time-jára. nem hiszem el, hogy csak 4,49.
több mint 13 éve
most sikerült megnéznem a meccset, végre visszavágtunk a Saintsnek! Érett már nagyon a Wilson KR TD! 😊Nagy pech, hogy az összes csoportrivális nyerni tudott, izgis lesz a hajrá!
több mint 13 éve
a nemáááááár annak járt, hogy hetente szembesül azzal, hogy Bennett egy fasza elkapó TE, a dallasnál viszont csak blokkolásra ahsználtákvittoreA hosszú passznál, ahol Webster belenyúlt, olyan szomorúan kommentálta, hogy azt hittem elsírja magát ott helyben. Undorító volt az egész közvetítés. Alapból Viziló rossz kommentátor és rossz bíró és Ricsi pedig talán még inkább elfogult, mint ő.
több mint 13 éve
wildcardra is jók lehetünk. úgy néz ki, hogy a seattle, chicago és az nfc east 2. helyezettje zsugázhatja le a 2 wc helyetvittorePont ezt számoltam én is. A Seattlere még vár egy 49ers elleni meccs, a Chicagora pedig a GB. Ha bármelyik is kikap az említett meccseken (vagy akár 1x a hátralévő meccseiken) és mi hozunk 2 meccset (mindkét NFC-st, de elég ha csak az egyiket is), akkor legalább a WC hely a miénk (jobb NFC-s mérlegünk mindkettőnél) és a Skinsen múlik a csoportgyőzelem...
több mint 13 éve
Igazából azt hittem nektek jobb a dívizión belüli mérlegetek. 😊 Ha a 'skinsnek lesz esélye az utsó fordulóban kipicsáznak minket 😊Ha 2-1-et csinálunk a hátralévő 3 meccsből, még akkor is bukhatjuk a csoportot, mert ha Skins mindent nyert, akkor 10-6 leszünk mindketten, de nekik jobb lenne a div mérlegük. (bár nyilván, te nem számolsz azzal, hogy az uccsó fordulóban is nyernek 😊a tegnapi győzelem ellenére azért nem állunk vmi fényesen, kurvára kár h mind2 rivális behúzta a tegnapi meccsét.. igaz h a saját kezünkben van a sorsunk, de pillanatnyilag nem nekünk áll a zászló sztem.SzeszeSztem Nektek áll a zászló, mert a saját kezetekben van a sorsotok. Ha a falcons-ravens tandemből 1-1el jöttök ki behúzzátok a csoportot. Mert egy meccs előnyötök van és NFC-ben is jól álltok.Blevi
Igaz, egy 10-6-os mérleg elég erős jelöltség az egyik wc-helyre. Vszeg legalább az meglenne a 10-6-tal, főleg ha az 1 vereség az AFC-s Ravens ellen lenne.G-men
több mint 13 éve
Ha 2-1-et csinálunk a hátralévő 3 meccsből, még akkor is bukhatjuk a csoportot, mert ha Skins mindent nyert, akkor 10-6 leszünk mindketten, de nekik jobb lenne a div mérlegük. (bár nyilván, te nem számolsz azzal, hogy az uccsó fordulóban is nyernek 😊a tegnapi győzelem ellenére azért nem állunk vmi fényesen, kurvára kár h mind2 rivális behúzta a tegnapi meccsét.. igaz h a saját kezünkben van a sorsunk, de pillanatnyilag nem nekünk áll a zászló sztem.SzeszeSztem Nektek áll a zászló, mert a saját kezetekben van a sorsotok. Ha a falcons-ravens tandemből 1-1el jöttök ki behúzzátok a csoportot. Mert egy meccs előnyötök van és NFC-ben is jól álltok.Blevi
Igaz, egy 10-6-os mérleg elég erős jelöltség az egyik wc-helyre. Vszeg legalább az meglenne a 10-6-tal, főleg ha az 1 vereség az AFC-s Ravens ellen lenne.
több mint 13 éve
a tegnapi győzelem ellenére azért nem állunk vmi fényesen, kurvára kár h mind2 rivális behúzta a tegnapi meccsét.. igaz h a saját kezünkben van a sorsunk, de pillanatnyilag nem nekünk áll a zászló sztem.SzeszeSztem Nektek áll a zászló, mert a saját kezetekben van a sorsotok. Ha a falcons-ravens tandemből 1-1el jöttök ki behúzzátok a csoportot. Mert egy meccs előnyötök van és NFC-ben is jól álltok.
több mint 13 éve
wildcardra is jók lehetünk. úgy néz ki, hogy a seattle, chicago és az nfc east 2. helyezettje zsugázhatja le a 2 wc helyet
több mint 13 éve
a tegnapi győzelem ellenére azért nem állunk vmi fényesen, kurvára kár h mind2 rivális behúzta a tegnapi meccsét.. igaz h a saját kezünkben van a sorsunk, de pillanatnyilag nem nekünk áll a zászló sztem.
több mint 13 éve
a nemáááááár annak járt, hogy hetente szembesül azzal, hogy Bennett egy fasza elkapó TE, a dallasnál viszont csak blokkolásra ahsználtákvittoreHa a leáldozóban lévő Flozell Adams lenne az LT ti is arra használnátok. Amúgy ebben a kérdésben sztem hibázott a Dallas, én bírtam Marty-B-t, de világ életében egy szimpla elkapó, atletikus TE volt, amit mi az első évében használtunk csak ki, örülök h megy neki, csak annak nem h nálatok. 😛
Tegnapi W-hez pedig grat.
több mint 13 éve
a nemáááááár annak járt, hogy hetente szembesül azzal, hogy Bennett egy fasza elkapó TE, a dallasnál viszont csak blokkolásra ahsználták
több mint 13 éve
A hátsó kameraállásból tökéletesen látszott, hogy az a Saint-es, aki elesett és Ricsi szerint "illegal block in the back", nem volt abban a helyzetben, hogy tackle-t csináljon Wilsonon, kb 4-5 méterrel oldalra volt tőle, amikor az eset történt. A bírók ezt is figyelik, nemcsak a két játékos pozícióját. Ugyanaz, mint a DPI-nél. Ha nem elkapható a labda a WR által, mert mondjuk 3 méterrel fölé dobja, akkor tökmindegy, hogy fogják a kezét vagy sem.rohadtul kezd idegesíteni, hogy a kickoff ret td-nél a kommentátorok állandóan vissza akarják fújni... csebiSzerintem az nem volt szabálytalan. A returner előtt történt a blokk és a Saints játékos szimplán belefordult, azért esett el. balu10
Ez az eset tökéletesen példázza a Ricsi-viziló páros Giants-közvetítéseinek két fő hibáját:
- nem szakértenek, mert nem is értik a szabályokat pontosan!
- elfogultak negatív írányban velünk szemben.