New York Giants
50 feliratkozó
több mint 13 éve
Minden tiszteletem azoké a Giants szurkolóké, akik számolgatják, hogy hogyan juthatunk a PO-ba - hajnalban én is ezt tettem -, de egy nagyon-nagy problémánk van. Mégpedig az, hogy a sorsunk már nem a mi kezünkben van. Mind a csoport győzelemhez, mind a wild card-hoz nem elég ha mindkét hátralevő meccsünket nyerjük - a tegnapi teljesítménnyel kizárt -, hanem másnak/másoknak is veszteni kell.Saját kezünkben van továbbra is, ha mindkettőt nyerjük akkor bent vagyunk mindenképp.
Nem biztos, hogy megteszik nekünk ezt a szívességet.iason
több mint 13 éve
Minden tiszteletem azoké a Giants szurkolóké, akik számolgatják, hogy hogyan juthatunk a PO-ba - hajnalban én is ezt tettem -, de egy nagyon-nagy problémánk van. Mégpedig az, hogy a sorsunk már nem a mi kezünkben van. Mind a csoport győzelemhez, mind a wild card-hoz nem elég ha mindkét hátralevő meccsünket nyerjük - a tegnapi teljesítménnyel kizárt -, hanem másnak/másoknak is veszteni kell. Nem biztos, hogy megteszik nekünk ezt a szívességet.
több mint 13 éve
Hypofx
310
hát azért jó nagy égés volt ez a meccs, miközben néztem egyre jobban süllyedtem a föld alá, ilyen szarul én már rég láéttam őket játszani, semmi se jött össze, Eli is nagyon pontatlan volt, de mindenki benne volt ebbe a szivasban........
több mint 13 éve
Azért a ló túloldalára ne essünk át, szvsz semmi bántó szándék nem volt a linkben...Kis elemzés a Julio-féle TD-ről: www.nationalfootballpost.com/How-did-Julio-Jones-beat-the-Giants-deep.html?utm_medium=twitter&utm_source=twitterfeedempty taxia megnyert gyűrűket mutogasd előbb. kösziheló.noel
több mint 13 éve
Kis elemzés a Julio-féle TD-ről: www.nationalfootballpost.com/How-did-Julio-Jones-beat-the-Giants-deep.html?utm_medium=twitter&utm_source=twitterfeedempty taxia megnyert gyűrűket mutogasd előbb. kösziheló.
több mint 13 éve
u.i: azért nem lennék DAL szurkoló, ha idén is az uccsó meccsen csoportellenfél ellen megy el a PO...vittoreVolt már rá példa 😀 elmúlt években 2x is 😉 nem lesz új az érzés.
több mint 13 éve
Kis elemzés a Julio-féle TD-ről: www.nationalfootballpost.com/How-did-Julio-Jones-beat-the-Giants-deep.html?utm_medium=twitter&utm_source=twitterfeedempty taxiElemzem én is. Julio majd 15 centivel magasabb, sokkal gyorsabb játékos, aki agyonvert egy olyan Hosleyt, akinek első meccse volt kezdő CB-ként az NFL-ben, aki egyébként nickel CB és a sérülések nélkül 4. számú lenne! Lehet büszkének lenni a TD-re, de nem ez volt az év játéka...
több mint 13 éve
Kis elemzés a Julio-féle TD-ről: www.nationalfootballpost.com/How-did-Julio-Jones-beat-the-Giants-deep.html?utm_medium=twitter&utm_source=twitterfeedempty taxiForgasd még bennünk a tőrt, légyszi
több mint 13 éve
be lehet vergődni 9-7el is playoffba wc helyen, de ehhez kell az is hogy a vkings és a bears is 1-1el zárjon az utolsó két fordulóban. a jobb konf rekord döntene akkor.meg attól is függ, hogy az nfc east-esek közül lesz-e vki más is 9-7-tel az utolsó wc-helyért, ki lesz az, és milyen div-mérleggel. Ha a DAL nyeri a div-et 10-6-tal, a WAS 9-7, akkor ők jobbak nálunk div mérlegben, így ez szar. Ha WAS nyeri a div-et 10-6-tal, és a DAL áll 9-7-tel, akkor ellenük jók lennénk a conf mérleg alapján (bár ebben nem vagyok biztos, mert a divizíón belüli tie-breakernél a common games megelőzi a conf rekordot, ezt meg 100%-ra nem tudom, hogy micsoda. Arra tippelnék, hogy az azonos ellenfelek elleni meccsek mérlege, de ez nekem hülyeségnek tűnik, mert egy divizión belül két csapatnak a 16 meccsből csak 2 olyan van, amit más-más ellenfél ellen játszanak. Aki tudja a megoldást, az írjon)
vittore
Összességében én nem bízom a 9-7-es WC-helyben.
10-6 kell, és akkor megvan vagy a div vagy a wc.
(Titkos vágyaim között még az szerepel, hogy a jövő héten a WAS vagy a DAL kikap, majd ez a csapat megveri a másikat az utolsó fordulóban, így mindketten 9-7-en lesznek majd, mi meg 10-6-tal "simán" nyerjük az NFC East-et)
u.i: azért nem lennék DAL szurkoló, ha idén is az uccsó meccsen csoportellenfél ellen megy el a PO...
több mint 13 éve
Kis elemzés a Julio-féle TD-ről: www.nationalfootballpost.com/How-did-Julio-Jones-beat-the-Giants-deep.html?utm_medium=twitter&utm_source=twitterfeed

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
be lehet vergődni 9-7el is playoffba wc helyen, de ehhez kell az is hogy a vkings és a bears is 1-1el zárjon az utolsó két fordulóban. a jobb konf rekord döntene akkor.
több mint 13 éve
Szerencsére nem láttam..Szeszemázlista.
mi 7en innen a fórumról együtt szenvedtük végig a Grundban. Mondjuk így könnyebb is volt elviselni.
több mint 13 éve
Szerencsére nem láttam..
több mint 13 éve
Közben megnéztem ha nyerjük mindkettőt POAsbeeÉn is ezt számolgattam. Plusz, ha a Seahawks kikap a 49erstől a jövő héten, akkor a két győzelem 5. helyet érne.
több mint 13 éve
Hát nyerni kell mindkét meccsen ez alap. A Dallas és a Washington egyszer még játszik egymás ellen, így mindketten nem lehetnek veretlenek. Egyik csapatot akkor mindenképp előznénk. Ha egyik veretlen marad, akkor szívás, másodikként talán becsúszhatunk...Közben megnéztem ha nyerjük mindkettőt PO
több mint 13 éve
volt már itt szó a lehetséges motivációs/koncentrációs problémákról amelyek a legfontosabb okai az idei hullámzásnak!(fényévekre vagyunk most ebben a Skinstől vagy akár a Dallastól is ) a GB NO SF CAR meccseken nyújtott teljesítmény viszont mutatja igazán a csapatban meglévő potenciált, de ezt könnyen lehet hogy már csak jövőre tudjuk kihasználni...Ha a rossz formában lévő Baltimore és a még rosszabb formában lévő Eagles ellen nyerünk, akkor tuti PO! Ha visszatérnek a sérültek és a motiváció, akkor meg is lesz!
yooker
több mint 13 éve
volt már itt szó a lehetséges motivációs/koncentrációs problémákról amelyek a legfontosabb okai az idei hullámzásnak!(fényévekre vagyunk most ebben a Skinstől vagy akár a Dallastól is ) a GB NO SF CAR meccseken nyújtott teljesítmény viszont mutatja igazán a csapatban meglévő potenciált, de ezt könnyen lehet hogy már csak jövőre tudjuk kihasználni...
több mint 13 éve
úgy látszik, jól döntöttem, hogy inkább vizsgára tanultam
több mint 13 éve
na meglett a picsa nagy vereség.. 😕katatón állapotban bambultuk már a meccs végét...
az idei all-in eddig a floppon jó nagy semmi, már csak egy runner runner flush segíthet...
több mint 13 éve
picsanagy vereséget várok, hogy jókorát csalódjak.noelmeg is jött. sajnos nagyon úgy fest, h idén nem érdemlünk playoffot. terített betli, minden szinten.
több mint 13 éve
picsanagy vereséget várok, hogy jókorát csalódjak.
több mint 13 éve
Tippjáték 14. forduló
több mint 13 éve
Hát akkor hozzuk mi is a Panthers elleni első félidőt 😀Azért van ott két klasszis elkapó. Webster idén nagy kérdőjel, Hosley-t pedig elnyomnák. Igaz az is lehet Rolle lesz a cornerback.Asbeeha a panthers elleni első félidőt hozzuk akkor tökm1, félidőre nyertek 😀peach
több mint 13 éve
Azért van ott két klasszis elkapó. Webster idén nagy kérdőjel, Hosley-t pedig elnyomnák. Igaz az is lehet Rolle lesz a cornerback.Asbeeha a panthers elleni első félidőt hozzuk akkor tökm1, félidőre nyertek 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...