New York Giants
50 feliratkozó
több mint 13 éve
oda kéne szólnom a grundra, hogy mizu. megyünk vasárnap?
több mint 13 éve
Janek Amerikában járt. Ha már ott volt, a Giants - Packers mecscre is kiment. Az élményekről itt olvashattok: philly.blog.hu/2012/12/06/kalandok_amerikaban_masodik_resz_janekShawn84nagyon nagy lehetett!
egyszer úgy is elmegyek én is! 😉
még szerencse hogy nem kell pl. Greeen Bay-ig utazni majd a Csapatért!
több mint 13 éve
Janek Amerikában járt. Ha már ott volt, a Giants - Packers mecscre is kiment. Az élményekről itt olvashattok: philly.blog.hu/2012/12/06/kalandok_amerikaban_masodik_resz_janek
több mint 13 éve
már a meccsen látszódott hogy nagy a baj..Hát ez nagyon rossz hír...Diehl idén elég szar, de ő jó volt helyette. Nagyon érik az OL draftbalu10Locklearel lehet tudni mi van? IR vagy rájátszásban :p még visszatérhet? balu10IR, térdműtét leszAsbee
sajnos ha Diehl nem javul és nem lesz pass prot. akkor azon simán elmehet a PO... 😕
több mint 13 éve
Hát ez nagyon rossz hír...Diehl idén elég szar, de ő jó volt helyette. Nagyon érik az OL draftLocklearel lehet tudni mi van? IR vagy rájátszásban :p még visszatérhet? balu10IR, térdműtét leszAsbee
több mint 13 éve
Hát nemtom, a Saints off annyira nem fekszik nekünk, h az már fáj, az összes csapat közül a legkevésbé jó matchup, mert Brees olyan gyorsan szabadul a labdától, h a pass-rush nem tud érvényesülni és így még a futásnál is nagyobbakat szopunk egy-egy playben. (ráadásul futni is tudnak, így meg végképp szopó). Legalább is így szokott lenni, itt a lehetőség változtatni ezen. (meglepődnék ha sikerülne).Szerintem pedig, ha valamikor, akkor idén van esélyünk ellenük. Megfogni úgysem tudjuk Breest, viszont idén nagyon sok INTet dob, mi meg sokat szedünk. Tehát szerintem az elsődleges kulcs a győzelemhez a labdaszerzések! Úgyhogy fontos meccs vár a secre....
Az offensenek végig jónak kell lenni most, ha nyerni akarunk. Adok-kapokra számítok egyértelműen.Szesze
több mint 13 éve
meccsnézést szervezünk?
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 13 éve
Locklearel lehet tudni mi van? IR vagy rájátszásban :p még visszatérhet? balu10IR, térdműtét lesz
több mint 13 éve
Hát nemtom, a Saints off annyira nem fekszik nekünk, h az már fáj, az összes csapat közül a legkevésbé jó matchup, mert Brees olyan gyorsan szabadul a labdától, h a pass-rush nem tud érvényesülni és így még a futásnál is nagyobbakat szopunk egy-egy playben. (ráadásul futni is tudnak, így meg végképp szopó). Legalább is így szokott lenni, itt a lehetőség változtatni ezen. (meglepődnék ha sikerülne).Az offensenek végig jónak kell lenni most, ha nyerni akarunk. Adok-kapokra számítok egyértelműen.
több mint 13 éve
Locklearel lehet tudni mi van? IR vagy rájátszásban :p még visszatérhet?
több mint 13 éve
ellenük a legutóbbi néhány megalázó zakó után gondolom motivációs problémákról nem nagyon lehet amúgy sem szó!Nekem ebben van a legnagyobb bizodalmam.
yooker
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 13 éve
gyurczi ,szesze jól összeszedték a dolgokat! a Skins meccsen amikor a labdaszerzés után nem lett Td csak Fg végül már lehetett tudni hogy kevesek leszünk...
még a meccs előtt írtam én is hogy nem biztos hogy jót tenne a győzelem , mert nekünk a végén kell élesnek lenni!hát most itt a lehetőség !az említett motivációs gondok garantálhatóak voltak a szezonra! nehéz egy SB W-vel a zsebben egyből újra felpörögni , de legalábbis veszélyes ha bekezdesz mert akkor a végére fulladsz ki (lásd GB nemrég)!
tehát a lehetőség adott, de míg tavaly "csak" a D-nek kellett javulnia addig idén az O-nak is kellene.... háát ez már necces
vasárnap egyből meglátjuk mi újság!
jön a Saints ( talán az egyetlen csapat a ligában akiknél örülök hogy hazai pályán játszunk )
óriási a tét, de ellenük a legutóbbi néhány megalázó zakó után gondolom motivációs problémákról nem nagyon lehet amúgy sem szó!
az előny nálunk, + lesz a Skinsek még veresége!
több mint 13 éve
A tavalyi évre igaz, hogy hullámzó volt, voltak nagy győzelmek, érthetetlen vereségek, de motivációs problémákról nem volt szó. Az O-ban Eli, Cruz, Nicks isten volt, Ballard és a többiek szintén jók voltak, egyenletes jó teljesítményt nyújtottak, igaz futni nem tudtunk az átalakuló fal miatt. A D-vel folyamatos problémák voltak, Tuck sérült volt, Osi is, Blackburn a második felére jött vissza a szezonnak, Fewell rendszere csak a végére tisztult le a játékosoknak. Becsúszott egy-egy zakó, de hajtott a csapat, ráadásul a végén beindult az All In, onnan nem volt csapat aki, megállíthatott volna bennünket.A szezon hajrája előtt elgondolkodtam azon, hogy ez a 7-5 mit is jelent. Ha visszanézem a szezont azt látom, hogy a SB győztes év után tényleg vannak motivációs problémák. Nem látszik az a csapaton, hogy igazán odatenné magát a meccseken.gyurcziHa csak erről a szezonról lenne szó, akkor hajlanék arra amit mondasz. De tavaly is olyan összevissza jöttek a bravúr gyúzelmek és a váratlan vereségek, hogy ez bizonytalanná tesz. Mintha ez a csapat egyszerűen ilyen lenne. Hol verhetetlenül jó, máskor meg reménytelenül szenved.peterk2005
Idén viszont az O sem az igazi, csak össze kell hasonlítani a számokat Eli és az elkapók esetében. Bár a D 17-20 pont körül teljesít, de nyelik a yardokat rendese, JPP beleszürkült a mezőnybe, Chase gyengén játszik a meccsek többségén. Mintha csak egy-egy meccsen lennének ott fejben igazán.
több mint 13 éve
Én pedig 100%-osan egyet értek azzal amit gyurczi írt. De ez a probléma sztem nem csak ránk vonatkozik, hanem kb minden csapatra. És mivel egy egész évben nem lehet folyamatosan ugyanolyan fordulatszámmal pörögni, ezért a formaidőzítés a legfontosabb dolog. Ez nálunk tavaly tökéletesre sikerült, de persze nagyon vékony jégen táncoltunk, hisz simán bukónak nézett ki a PO. Idén is abban bízom, h akkor leszünk a legjobbak amikor kell, de persze nem jöhet mindig össze, mint ahogy 5 éve és tavaly megtörtént.A szezon hajrája előtt elgondolkodtam azon, hogy ez a 7-5 mit is jelent. Ha visszanézem a szezont azt látom, hogy a SB győztes év után tényleg vannak motivációs problémák. Nem látszik az a csapaton, hogy igazán odatenné magát a meccseken.gyurcziHa csak erről a szezonról lenne szó, akkor hajlanék arra amit mondasz. De tavaly is olyan összevissza jöttek a bravúr gyúzelmek és a váratlan vereségek, hogy ez bizonytalanná tesz. Mintha ez a csapat egyszerűen ilyen lenne. Hol verhetetlenül jó, máskor meg reménytelenül szenved.peterk2005
több mint 13 éve
A szezon hajrája előtt elgondolkodtam azon, hogy ez a 7-5 mit is jelent. Ha visszanézem a szezont azt látom, hogy a SB győztes év után tényleg vannak motivációs problémák. Nem látszik az a csapaton, hogy igazán odatenné magát a meccseken.gyurcziHa csak erről a szezonról lenne szó, akkor hajlanék arra amit mondasz. De tavaly is olyan összevissza jöttek a bravúr gyúzelmek és a váratlan vereségek, hogy ez bizonytalanná tesz. Mintha ez a csapat egyszerűen ilyen lenne. Hol verhetetlenül jó, máskor meg reménytelenül szenved.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 13 éve
Aki optimista, az nézze meg a hétfői meccset, mert lehet, hogy a következő szezonig nem lát L-t 😀szóval, back-to-back SB W !
több mint 13 éve
A szezon hajrája előtt elgondolkodtam azon, hogy ez a 7-5 mit is jelent. Ha visszanézem a szezont azt látom, hogy a SB győztes év után tényleg vannak motivációs problémák. Nem látszik az a csapaton, hogy igazán odatenné magát a meccseken. A sok mistackle, az egyéni hibák mind azt jelentik. Két meccs volt, amely igazán presztízs meccs volt idén. A 49-ers és a GB elleni. Mind a két csapat játékosai arról beszéltek, hogy nem mi vertük meg őket a PO-ban, hanem ők verték meg magukat. Nem is kellett több a fiúknak, meg volt a kellő motiváció, olyan simán lehozták a meccseket, amelyről nem is álmodtunk volna. De sajnos csak ez a két meccs volt, amikor az O és a D igazán jól játszott, jó csapatok ellen. A Dallas ellen Jerryworldben szintén meg volt a kellő motiváció, mert ott nem akarunk kikapni. Az első félidő nagyon sima lett, a másodikat lelazsáltuk, de az is meglett. A többi szezonbeli meccsről nem tudom azt mondani, hogy igazán odatették volna magukat, és fantasztikusan jól játszottak volna. Szerintem az NFL-ben a motiváltság a siker fő letéteményese. A hétvégén pl. szinte biztos voltam a Chiefs sikerében. Az év elején JPP-nek voltak motivációs gondjai, azt mindenképpen baljós előjelnek tekintettem. A hátralévő meccseken nagyon nagy szükség lenne a kellő inspirációra, mert nehéz meccsek jönnek. Ha a GB SF meccseket vesszük, akkor a hátralévő meccseken nyerhetünk azzal a játékkal. Kérdés hogy TC-ék fel tudják-e pörgetni a csapatot a hátralévő meccsekre. Ha igen, akkor meg lesz a PO, ha nem akkor esélyünk sincs a PO-ra. Szerintem ezen múlik a szezon.
több mint 13 éve
Sajna bejött, h zacskó lesz.. Futás ellen nem tudunk védekezni ezzel a kerettel, ezen lehet bosszankodni, de ettől ez így fog maradni, emiatt ez a Redskins csak akkor jó ellenfél nekünk ha mondjuk 10 ponttal vezetünk.Persze Griffin bármit meg tud csinálni 😉 azért ha át kellett volna állniuk a passzra akkor sima bukó lett volna Redskins szempontból.. sajnos hiába vezettünk szép drive-okat a végén nem szereztünk elég pontot és így futhattak végig ami nyilván nekik volt kedvező.
Ez van, idén is meg kell szenvedni a PO-ért, de ez jobb is így, ha a köv meccseket nem hozzuk kellő mértékben akkor a POban sincs keresnivalónk, ha igen akkor viszont nem hiszem, h túl sokan akarnak majd ellenfélnek minket idén se.
több mint 13 éve
Én az O nyakába varrnám ezt a vereséget. Ők nem hozták az átlagjukat. A D a benyelt 200 yard ellenére is csak 17 pontot kapott. Az egyetlen TD driveunk is elég nyögvenyelős volt. Megint jöttek az egyéni hibák a kulcsmomentumokban. Nehéz lesz a vége, de remélem megismételjük a tavalyi alapszakasz végét, amikor a Skins elleni vereség után behúztuk a meccseinket (bár most 2-vel több van). Nem tudom milesz a következő meccseken. A Saints O jó, ha Brees jó, futni is tudnak, a D-jük kezd éledezni. A Ravens verhető, szerintem, de otthon nagyon erősek. Az Atl ellen nem tudom mi lesz, talán nem lesznek annyira motiváltak. Sajnos most úgy érzem, a sorsolás miatt a Skinsnél az előny.
több mint 13 éve
Médiakörkép a csoportmeccs utánCsatlakozott pár fordító a bloghoz, így jönnek majd dögivel a nyilatkozatok és a kinti írások
több mint 13 éve
most felvételről megnéztem...hát jó szarok voltunk... nem tudom 200 yardot futottak ellenünk, rohadt nagy mákjuk volt, és ígyis 1 ponttal nyertek, ami biztató...
utolsó 2 drive-ban nem ment értékelhető labda nicks-cruz irányába azt nem tudom hova tenni...
az lb négyesünk nagyon puha, cserébe még passz ellen is szarok 😀
ja és az nfl játékvezetés szégyene h a deadskins ezt a meccst lehozta 1 az az 1 holdinggal, míg nálunk volt minden... ezt értem spec teamre is... wilson meglódul, erre block in the back, mikor mi puntolunk, akkor a washingtoni védő nyugodtan csinálhatja ugyanezt nincs zászló...
ja és annyira elegem van, hogy a szakkommentátor egész meccsen úgy állt a meccshez, ha a wash támad akkor most ennyi kell, hogy 1st down/ td legyen, ha mi támadtunk, akkor most nagyon meg kell fognia a wash defnek a giantst... nem is értem, hogy miért megy el az ember, ha még csak a pártatlanság látszatát sem akarja fenntartani... szánalmas...
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 13 éve
Csak a dolgát végezte 😀 Még így is rendes volt 😛Azért Bradshaw csak 100 yard felett futott.Mara viszont kedves úriember. 😛 A cap büntit javarészt neki köszönhetjük. Ismerve Snydert inkább a lóvé a frusztráció igazi oka..apeszos
Dan Snyder meg igazi gentleman. Dehát nem csodálom, hogy az elmúlt "sikeres" évei után ennyi frusztráció gyűlt össze benne... 😊Asbee
több mint 13 éve
Azért Bradshaw csak 100 yard felett futott.Mara viszont kedves úriember. 😛 A cap büntit javarészt neki köszönhetjük. Ismerve Snydert inkább a lóvé a frusztráció igazi oka..
Dan Snyder meg igazi gentleman. Dehát nem csodálom, hogy az elmúlt "sikeres" évei után ennyi frusztráció gyűlt össze benne... 😊Asbee