New York Giants
50 feliratkozó
több mint 13 éve
Nekem a "nemáááár" volt a kedvencem...az még nekem is sok volt, le is vettem a hangot.Tocyazt mire mondta?
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 13 éve
Nekem a "nemáááár" volt a kedvencem...az még nekem is sok volt, le is vettem a hangot.
több mint 13 éve
Farágcsáló Ricsi egy antikarma. Akinek drukkol (chiefs) évente nyer 3 meccset, akit utál 3 évente nyer SB-t. vittorede az a durva, hogy őt már elfogadnám, de a bíró fazont azt nem igazán... látott ő valaha szakkommentátor? Troy Aikman utál minket, kvázi bevallotta, de a meccseinken normálisan tud közvetíteni, talán más a felfogás ott...
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 13 éve
Farágcsáló Ricsi egy antikarma. Akinek drukkol (chiefs) évente nyer 3 meccset, akit utál 3 évente nyer SB-t.
több mint 13 éve
hát ebbe már bele sem akartam menni... de érted a magyar bírók nagy képviselője is csalódva mondja, hogy ez szabálytalan volt, és vissza kellett volna fújni...komolyan rá kellene szokni a mute gombra...rohadtul kezd idegesíteni, hogy a kickoff ret td-nél a kommentátorok állandóan vissza akarják fújni... csebiSzerintem az nem volt szabálytalan. A returner előtt történt a blokk és a Saints játékos szimplán belefordult, azért esett el. balu10
na azt a nyöszörgést majd bepótolom vmikor...
több mint 13 éve
rohadtul kezd idegesíteni, hogy a kickoff ret td-nél a kommentátorok állandóan vissza akarják fújni... de mikor a mi védőinket fogják meg, vagy szabálytalanul akadályozzák, azt egyszer sem vették észre... ja és mennyire lehangolt lett a studió a kickoff td meg utána a Bennett TD után az elképesztő... komolyan mondom még csak a látszatot sem akarják fenntartani...botrány volt ez a közvetítés !
sztem amúgy jövőre Wilson lesz a kezdő, de 2 év múlva tuti, Bradshaw meg 3rd down back lesz...csebi
mint ha otthon nézték volna kb. annyira volt
elfogulatlan!a Bennett Td-s csalódottság is óriási volt, de a "kedvencem" az volt amikor egy Saints 3&1-nél átbrusztolták a labdát Ricsi is nyöszörögve tolta a futót a stűdióban..
több mint 13 éve
rohadtul kezd idegesíteni, hogy a kickoff ret td-nél a kommentátorok állandóan vissza akarják fújni... csebiSzerintem az nem volt szabálytalan. A returner előtt történt a blokk és a Saints játékos szimplán belefordult, azért esett el.
több mint 13 éve
jó őrült kis meccs volt, nem bánom hogy nem dőlt el hamarabb, mert akkor ilyen Frisco féle dögunalom lett volna a vége... 😊Wilson szuper, az látszik hogy ő a big playekre van kitalálva! amint egy kis rés van, akkor már csak beep-beep és viszlát!azért egy kemény run D ellen jobban fog szenvedni, de ez szép volt nagyon!
27 kapott pont nem kevés, de megvoltak a labdaszerzések ami nagyon fontos idén, !+ red zone D sem rossz!
Eli mindkét idei arcát megmutatta tegnap, fontos lenne ha kiegyensúlyozottabb lenne!
az Atlanta már lazítani látszik picit, de ellenünk lesz motivációja azért!
Ryan idén néhány meccsen szépen dobált pickeket + remélem nyomás is lesz rajta rendesen és bár még nem néztem statot, de talán futásban sem nagyon jók, ezekre lehet alapozni!
több mint 13 éve
na én 14-7 után abbahagytam, bár lehet megnézem felvételről majd ma, vagy holnap...rohadtul kezd idegesíteni, hogy a kickoff ret td-nél a kommentátorok állandóan vissza akarják fújni... de mikor a mi védőinket fogják meg, vagy szabálytalanul akadályozzák, azt egyszer sem vették észre... ja és mennyire lehangolt lett a studió a kickoff td meg utána a Bennett TD után az elképesztő... komolyan mondom még csak a látszatot sem akarják fenntartani...
sztem amúgy jövőre Wilson lesz a kezdő, de 2 év múlva tuti, Bradshaw meg 3rd down back lesz...
több mint 13 éve
Idén az igazi presztízs meccseken eszméletlenül zúztunk. GB, 49-ers, meg a mai. Megmutattuk, hogy a tavalyi SB nem volt véletlen. Az meg, hogy miért nem tudunk ennek a legalább a közelében játszani a maradék meccsek felében, főleg a csoportmeccseken, azt szerintem senki nem tudja. Jó lenne, ha innentől beindulnánk és hasonlóan játszanánk végig a szezont. Szerintem, ha jelentősebben visszaesünk egy-egy meccsen, amire sajnos van esély, akkor nem lesz meg a PO, mert ahhoz minden meccset nyerni kell, hacsak nem hibázik a Skins és a Dallas. Most azt látom, hogy a Skinsnek fönt is segítenek, ők hozni tudják a meccseiket. A Dallasnak meg a Skins ellen megy majd el a PO.
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 13 éve
Na valahogy így kell játszaniAsbeeEnnyi! Lehet, hogy voltak hibát Eli INTek és a védelemben is engedett big playek, de egyrészt nyertünk, másrészt 52 :o pont!!! El sem hiszem szinte. Wilson amit ma művelt...hihetetlen! Ilyeneket várunk mostantól tőle minden héten :p
Szóval jövő héten Atlanta, akit tavaly pl. simán vertünk és idén is jól jönne a győzelem. Egyébként érdekes, hogy a valószínű NFC-ből PO-ba jutó csapatok közül minimum 3-al, összefutunk már az alapszakaszban is (ha nem mi vagyunk a csoportgyőztes, akkor ugye 4-el, de ilyen nem fordulhat elő!). És az AFC-ből is 2-vel. Ez remekül mutatja a sorsolásunk erősségét.
több mint 13 éve
én is ravens fan vagyok 7-től 10-ig 😀)vittoreLehet 10.30-ig kellett volna és akkor bejön :p
több mint 13 éve
Na valahogy így kell játszani
több mint 13 éve
Ha jövőheti meccsnézés tuti, akkor írok majd mailt közvetítéskor h lesz és héten elkezdem keményen hirdetni blogon is, hátha lesznek páran akik kedvet kapnak hozzá.Asbeesztem tuti, én már nagyon ki vagyok éhezve. A ma este viszont nekem sem volt jó, jövő vasárnap ugyanakkor egyértelmű!!
több mint 13 éve
én is ravens fan vagyok 7-től 10-ig 😀)
több mint 13 éve
Ha jövőheti meccsnézés tuti, akkor írok majd mailt közvetítéskor h lesz és héten elkezdem keményen hirdetni blogon is, hátha lesznek páran akik kedvet kapnak hozzá.
több mint 13 éve
19.00-tól már lehet élesedni a Bal-Was-nal!jól jött nekünk hogy a múlt héten ők is kikaptak, így
nekik is jobban kell teperni a Win-ért!Nem érzem őket nagyon jónak idén + a Was lendületben, de hátha..
több mint 13 éve
ok!az nekem is jó lesz!akkor legyen az sztem is...csebitv van, de ha ilyen nagyon inog a dolog, akkor szerintem legyen inkább jövőhéten. ráadásul az hetes kezdés...noelmegpróbálom elérni Nightboy-t! de lehet hogy van Tv lehetőség is , ezt Noel tudná megmondani!yookeroda kéne szólnom a grundra, hogy mizu. megyünk vasárnap?noellesz egyáltalán gamepass?csebi
több mint 13 éve
akkor legyen az sztem is...tv van, de ha ilyen nagyon inog a dolog, akkor szerintem legyen inkább jövőhéten. ráadásul az hetes kezdés...noelmegpróbálom elérni Nightboy-t! de lehet hogy van Tv lehetőség is , ezt Noel tudná megmondani!yookeroda kéne szólnom a grundra, hogy mizu. megyünk vasárnap?noellesz egyáltalán gamepass?csebi
több mint 13 éve
Tippjáték 13. forduló
több mint 13 éve
tv van, de ha ilyen nagyon inog a dolog, akkor szerintem legyen inkább jövőhéten. ráadásul az hetes kezdés...megpróbálom elérni Nightboy-t! de lehet hogy van Tv lehetőség is , ezt Noel tudná megmondani!yookeroda kéne szólnom a grundra, hogy mizu. megyünk vasárnap?noellesz egyáltalán gamepass?csebi
több mint 13 éve
megpróbálom elérni Nightboy-t! de lehet hogy van Tv lehetőség is , ezt Noel tudná megmondani!oda kéne szólnom a grundra, hogy mizu. megyünk vasárnap?noellesz egyáltalán gamepass?csebi
több mint 13 éve
oda kéne szólnom a grundra, hogy mizu. megyünk vasárnap?noellesz egyáltalán gamepass?
több mint 13 éve
oda kéne szólnom a grundra, hogy mizu. megyünk vasárnap?noelnekem most kicsit kétséges a dolog, lehet hogy itthon kell maradnom!
több mint 13 éve
Nem tudom mi van idén velünk, de úgy tűnik meg akarjuk utáltatni magunkat az egész ligával, meg a szurkolókkal. A csoportriválisokat nem kell említeni, bár a Skins most nagyon pattog Mara miatt, bár nem értem őket. Leszarták a mutyi megállapodást, aztán csodálkoznak, hogy tockost kaptak. Aztán az év elején a JPP videó, majd Aldon Smithbe kötöttünk bele, a Steelerssel is volt gondunk, most meg Sean Paytont gyanúsítjuk meg. Nyilván nem ok nélkül jár egyesek szája, (nem zörög a haraszt), de szerintem bölcsebb lenne hallgatni. Ne ítélj, hogy ne ítéltess.
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!