New York Giants
49 feliratkozó
több mint 13 éve
nah fasza, osi-t megműtik, elvileg a szezon első hetét kell csak kihagynia.Ezért kár a hosszú tökölődésért, csak most az első három edzés után látták, hogy szar a térde, mindig bevizesedik. Ha ez július végén kiderül, már augusztus elején meg lehetett volna műteni, és akkor simán ott lehetne a szezonnyitón. JPP tökéletes helyettes lesz, csak a depth-ben vagyunk 1-gyel minuszban.
addig is jpp rulezryan7
több mint 13 éve
Helyeszirasi hibakert elnezes, most jottem meg Northamptonbol es ba vagyok baszva, mint allat. 😀lotus86egy kicsit Török Szultánosra sikerült tényleg... 😊
először azt hittem eljött a pont hogy írásban már töröd a magyart ! 😊
több mint 13 éve
http://www.nj.com/giants/index.ssf/2011/08/giants_expect_cornerbacks_terr.htmlBenne van az ilyen...
az írják, hogy Duke Calhoun Michael Coe-val, Devin Thomas Sashel kapott össze egy kicsit. Reméljük semmi komoly, szét is választottak mindenkit időben. Máshol is van ilyen vagy csak nálunk hülyült meg hirtelen mindenki? Coughlin biztos megpaskolta a résztvevőket az tutiryan7
több mint 13 éve
ryan7
37
http://www.nj.com/giants/index.ssf/2011/08/giants_expect_cornerbacks_terr.htmlaz írják, hogy Duke Calhoun Michael Coe-val, Devin Thomas Sashel kapott össze egy kicsit. Reméljük semmi komoly, szét is választottak mindenkit időben. Máshol is van ilyen vagy csak nálunk hülyült meg hirtelen mindenki? Coughlin biztos megpaskolta a résztvevőket az tuti
Nyíregy Giants
DIV 1
2016: Alapszakasz: 8. 7-6; Playoff: 4.
DIV 2/A
2015: Alapszakasz: 1. 11-2; Playoff: 1.
2014: Alapszakasz: 11. 6-7; Playoff: 9.
2013: Alapszakasz: 6. 7-6; Playoff: 3.
DIV 3/B
2012: Alapszakasz: 1. 11-2; Playoff 1.
2011: Alapszakasz: 2. 9-4; Playoff 3.
több mint 13 éve
Lotus miközben olvastam gondoltam, hogy lecsúszott egy-két ale...és a tipp játék eheti győztese PredatorAbsolute
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 13 éve
Kíváncsi leszek a Bears meccsre, főleg az offense oldalon. Mondjuk ez a Monday Night kezdés egy picit durva.Barmenntire is szeretem, Sintim szerintem eleg erosen bust kategoria. Ha kivagjuk, egy 3-4-es csapat akar hasznaty isveheti, de m0 nem negyon. Ross egy rakas hulladek, dillard detto, de Dillard nem 1. koros draft volt, szoval nala belefer, ha nem HOF ketegoria. Koets szerintem marad, nem tul mely az O-line depth, Barden viszont lehet, hogy mehy, mert vannak zokan, akik palyaznak a helyere. Herzlichenek es Sash-nek szurkolok nagyon, hogy 53-ra keruljenek.
Már nincs két hét a keretszűkítésig és a nyilvános training camp meg végetért. A legnagyobb kérdés, hogy pár embert a vonat elé löknek-e az edzők és ha igen akkor kiket? Akik sérülés meg egyebek miatt nagyon keveset mutattak a TC alatt a "régi motorosok közül" az Barden, Dillard, Koets, Ross, Sintim, Ware. [Ezekből ugye Barden meg Koets menekülhetnek a PUP listára.] Elfogyott a bizalom vagy elég lesz nekik a keretben maradáshoz, hogy ők "veteránok"?salander
Helyeszirasi hibakert elnezes, most jottem meg Northamptonbol es ba vagyok baszva, mint allat. 😀
több mint 13 éve
Kíváncsi leszek a Bears meccsre, főleg az offense oldalon. Mondjuk ez a Monday Night kezdés egy picit durva.Már nincs két hét a keretszűkítésig és a nyilvános training camp meg végetért. A legnagyobb kérdés, hogy pár embert a vonat elé löknek-e az edzők és ha igen akkor kiket? Akik sérülés meg egyebek miatt nagyon keveset mutattak a TC alatt a "régi motorosok közül" az Barden, Dillard, Koets, Ross, Sintim, Ware. [Ezekből ugye Barden meg Koets menekülhetnek a PUP listára.] Elfogyott a bizalom vagy elég lesz nekik a keretben maradáshoz, hogy ők "veteránok"?
több mint 13 éve
Ben Hamburger sztem.hát ha szigorúan nézzük a legutóbbi 5 év alapján a top QB-kÚgy látom, csak én nem értem, de a Benny Bubu kinek a "beceneve"?Lance
1: Rodgers
2: Brees
3: Benni Bubu
4: Eli
5: Peyton 😀
Eli respectcsebi
több mint 13 éve
hát ha szigorúan nézzük a legutóbbi 5 év alapján a top QB-kÚgy látom, csak én nem értem, de a Benny Bubu kinek a "beceneve"?
Eli respectcsebi
több mint 13 éve
Elmúlt 5 év bajnokcsapatainak az irányítói 😉hát ha szigorúan nézzük a legutóbbi 5 év alapján a top QB-kezt a listát magad állítottad össze , vagy leírták valami "szakmai" oldalon , vagy szavazás végeredménye?yooker
Eli respectcsebi
több mint 13 éve
hát ha szigorúan nézzük a legutóbbi 5 év alapján a top QB-kezt a listát magad állítottad össze , vagy leírták valami "szakmai" oldalon , vagy szavazás végeredménye?
Eli respectcsebi
több mint 13 éve
hát ha szigorúan nézzük a legutóbbi 5 év alapján a top QB-kAzért én Eli-t kicserélném Tomira bár kifejezetten nem a kedvencem.
Eli respectcsebi
több mint 13 éve
hát ha szigorúan nézzük a legutóbbi 5 év alapján a top QB-k1: Rodgers
Eli respect
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 13 éve
Én most néztem meg az egész meccset és azért jó volt látni, h mennyire szarrá verte a Steelers a 'Dream Team'-et 😉Eagles meccset nézte valaki??Csak az összefoglalót, azt viszont többször is 😊
Összefoglaló alapján van még tennivaló náluk is egyelőre.Vick mondjuk óriási önbizalommal dobálgatott , az egyik INT-je előtt ( 3volt összesen ) triple coverage-be is megpróbálta odatenni... Ezeket azért élesben nem biztos hogy vállalja majd!Brutál viszont hogy a 3. számű Qb Kafka is milyen statokat hozott össze..Qb sor is nagyon mély!Az álom secondary viszont gyengélkedett , bár nem tudom ki mennyit játszott belőle..yooker
A bal oldali corner jó gyenge volt a PHI-nél (2 TD), Vick végignyomta az első félidőt: 4 drive - 1 punt, 3 INT. Azt nem néztem, az OFF-ük többi kezdője mennyit játszott. A 2. félidő értékelhetetlen a szezon szempontjából. 3 sz. QB nyilván a PIT 3. számú DEF ellen. Viszont az elsőt azt szépen elbukták 21-0-ra. Mondjuk én annak jobban örültem volna, ha 4-0-val végigmennek az előszezonon, aztán a szezonban jöttek volna a meglepetésvereségek. Ahogy mondani szokták, ez a pofon most még éppen jókor jött nekik, ami nem jó nekünk.G-men
több mint 13 éve
No csak ne csapkodjunk, még törékenyek a fiúk... 😀JPP is szétcsap köztetek 😛 bár Brown oldalán nem lesz könnyű dolga.... (picsába,2 GM játékosom.... 😀)Newmannah fasza, osi-t megműtik, elvileg a szezon első hetét kell csak kihagynia.Az nekünk pont elég.... 😛apeszos
addig is jpp rulezryan7
több mint 13 éve
JPP is szétcsap köztetek 😛 bár Brown oldalán nem lesz könnyű dolga.... (picsába,2 GM játékosom.... 😀)nah fasza, osi-t megműtik, elvileg a szezon első hetét kell csak kihagynia.Az nekünk pont elég.... 😛apeszos
addig is jpp rulezryan7
több mint 13 éve
nah fasza, osi-t megműtik, elvileg a szezon első hetét kell csak kihagynia.Az nekünk pont elég.... 😛
addig is jpp rulezryan7
több mint 13 éve
ryan7
37
nah fasza, osi-t megműtik, elvileg a szezon első hetét kell csak kihagynia.addig is jpp rulez
Nyíregy Giants
DIV 1
2016: Alapszakasz: 8. 7-6; Playoff: 4.
DIV 2/A
2015: Alapszakasz: 1. 11-2; Playoff: 1.
2014: Alapszakasz: 11. 6-7; Playoff: 9.
2013: Alapszakasz: 6. 7-6; Playoff: 3.
DIV 3/B
2012: Alapszakasz: 1. 11-2; Playoff 1.
2011: Alapszakasz: 2. 9-4; Playoff 3.
több mint 13 éve
Csak az összefoglalót, azt viszont többször is 😊ha így vesszük akkor mi is jó úton járunk... 😉
Mondjuk én annak jobban örültem volna, ha 4-0-val végigmennek az előszezonon, aztán a szezonban jöttek volna a meglepetésvereségek. Ahogy mondani szokták, ez a pofon most még éppen jókor jött nekik, ami nem jó nekünk.G-men
több mint 13 éve
Eagles meccset nézte valaki??Csak az összefoglalót, azt viszont többször is 😊
Összefoglaló alapján van még tennivaló náluk is egyelőre.Vick mondjuk óriási önbizalommal dobálgatott , az egyik INT-je előtt ( 3volt összesen ) triple coverage-be is megpróbálta odatenni... Ezeket azért élesben nem biztos hogy vállalja majd!Brutál viszont hogy a 3. számű Qb Kafka is milyen statokat hozott össze..Qb sor is nagyon mély!Az álom secondary viszont gyengélkedett , bár nem tudom ki mennyit játszott belőle..yooker
A bal oldali corner jó gyenge volt a PHI-nél (2 TD), Vick végignyomta az első félidőt: 4 drive - 1 punt, 3 INT. Azt nem néztem, az OFF-ük többi kezdője mennyit játszott. A 2. félidő értékelhetetlen a szezon szempontjából. 3 sz. QB nyilván a PIT 3. számú DEF ellen. Viszont az elsőt azt szépen elbukták 21-0-ra. Mondjuk én annak jobban örültem volna, ha 4-0-val végigmennek az előszezonon, aztán a szezonban jöttek volna a meglepetésvereségek. Ahogy mondani szokták, ez a pofon most még éppen jókor jött nekik, ami nem jó nekünk.
több mint 13 éve
Eagles meccset nézte valaki??Összefoglaló alapján van még tennivaló náluk is egyelőre.Vick mondjuk óriási önbizalommal dobálgatott , az egyik INT-je előtt ( 3volt összesen ) triple coverage-be is megpróbálta odatenni... Ezeket azért élesben nem biztos hogy vállalja majd!Brutál viszont hogy a 3. számű Qb Kafka is milyen statokat hozott össze..Qb sor is nagyon mély!Az álom secondary viszont gyengélkedett , bár nem tudom ki mennyit játszott belőle..
több mint 13 éve
Carr nincs összhangban az elkapókkalsalanderSose volt 😂
Eli nyilatkozata pedig LEGENDARY.
több mint 13 éve
TT-nek három elejtett INT-je volt tegnap; megérkezik valószínűtlen szögből bekerül a labda útjába nagy pick-six potenciállal és végül kiejti.Carr nincs összhangban az elkapókkal; azért reméljük hogy hétfőre összeszedi magát mert Rosenfels tegnap kórházban volt egy torok fertőzés miatt és valószínűleg nem játszatják a hétvégén. Kiderül hogy Carr lesz-e annyira meggyőző mint ő vasárnap.
Sintim újra edz, de még mindig nem ő a kezdő SAM, hanem Kiwanuka.
Kenny Ingram amennyire fényezték az első héten pontosan annyira el van tűnve a ködben.
Brian Witherspoon eljutott oda, hogy amikor második harmadik csapat van fenn akkor ha QB ha teheti simán nem dob az irányába. 😀
Sash meg Greg Jones egyaránt jó volt passz (előbbi visszavitt egy Carr INT-et) és futás ellen.
több mint 13 éve
elég gyanús 😊Eli eleg erdekeset nyilatkozott. 😀 😀 😀lotus86A Brady-sre gondolsz?G-men
több mint 13 éve
Eli eleg erdekeset nyilatkozott. 😀 😀 😀lotus86A Brady-sre gondolsz?