New York Giants
49 feliratkozó
több mint 1 éve
ozibozi
17 183
És jövőre meg pénzt is kellene fizetni érte.Hát szomorú kimondani, de szerintem jobb ha nem jutunk be a rájátszásba. Ilyen játékot nézni ott még fájdalmasabb lenne. Remélem nem lesz Daboll-ból McAdoo 2. McAdoo első szezonja is jó volt, utána jött a fekete leves. Azt viszont el kell ismerni, hogy DJ jobb lett.Hát nekem DJről a Macskafogó jut eszembe "De hiszen ezt bármelyik kísérleti egerünk megcsinálja fillérekért "
GJohnny74
Haba
több mint 1 éve
Haba
655
Hát szomorú kimondani, de szerintem jobb ha nem jutunk be a rájátszásba. Ilyen játékot nézni ott még fájdalmasabb lenne. Remélem nem lesz Daboll-ból McAdoo 2. McAdoo első szezonja is jó volt, utána jött a fekete leves. Azt viszont el kell ismerni, hogy DJ jobb lett.Hát nekem DJről a Macskafogó jut eszembe "De hiszen ezt bármelyik kísérleti egerünk megcsinálja fillérekért "
GJohnny74
több mint 1 éve
GJohnny74
500
Hát szomorú kimondani, de szerintem jobb ha nem jutunk be a rájátszásba. Ilyen játékot nézni ott még fájdalmasabb lenne. Remélem nem lesz Daboll-ból McAdoo 2. McAdoo első szezonja is jó volt, utána jött a fekete leves. Azt viszont el kell ismerni, hogy DJ jobb lett.
Szerkesztette: GJohnny74
több mint 1 éve
Rodaron
2 077
The Giants finished with 10 QB hits, 5 sacks, and 2 forced fumbles...Azt hiszem ennél többet nem is várhatunk egl a védelemtől, így a szar secondaryt ki tudta egyenlíteni a pass rush. De ez a 4.negyed meg OT, kurva nehéz megmagyarázni...muszáj valamit frissítenünk a gamplan-ben, mert ez így nagyon nem lesz jó. Félek, jövő héten óriáis mészárlást kapunk az Eaglestől...
több mint 1 éve
ozibozi
17 183
A Houston meccsen vlm megtört.
több mint 1 éve
Hosszú hetek óta megy ez a full beszari, ultrabiztonsági lófasz Daboll-tól, most sikerült alulmúlni az eddigieket is. Szánalmas.
több mint 1 éve
Haba
655
4. Negyed 6.24 sec vissza idő. És nálunk a laszti 7 pontos vezetésnél. NaNem is kell. Minden!
Innen kellene visszanézni hányszor lett mi elbaszva, de ehhez most nincs idegrendszerem. Túl friss még ez a sokk 😕
ozibozi
több mint 1 éve
Rodaron
2 077
Ahogy James és Barkley egymásnak futott, Halapenjo Taunting büntije, Barkley mínuszos futásai. A rengeteg elejtett labda a cornerektől... Egy csomószor meg lehetett volna a meccsRengetegszer. A negyedik negyedben kétszer, OT-ban is kétszer, remélem ez a meccs nem fog visszaütni, amikor majd 8-8-1el kicsúszunk a PO-ból
ironroy
több mint 1 éve
Haba
655
Kivéve, amikor kétszer feldobatták egymás után Slaytonra. Sok mindent nem értettem, de azt végképpA csodaedzők akik kihozzák a maxot ebből a szerencsétlen DJ-ből, aki egyébként egy kókler.. meg a faszom!Szerintem is, ez a vereség most az edzőké, DJ simán tudott dobálni és itt a végén is megoldotta a két driveot. Egyszerűen ezek a fullosan szar hívások, fuss középre és csá. Semmi ötlet, semmi kiforgás, Barkley állandóan a centernek futott...
Szesze
Rodaron
több mint 1 éve
Jólvan Daboll, te is elmehetsz a kurva anyádba a többiek után.. beszari fasz.Ahogy nott a tet a szezon alatt aranyosan ugy ment ossze a töke sajnos....
Szesze
több mint 1 éve
ozibozi
17 183
4. Negyed 6.24 sec vissza idő. És nálunk a laszti 7 pontos vezetésnél. Na Innen kellene visszanézni hányszor lett mi elbaszva, de ehhez most nincs idegrendszerem. Túl friss még ez a sokk 😕
több mint 1 éve
Ahogy James és Barkley egymásnak futott, Halapenjo Taunting büntije, Barkley mínuszos futásai. A rengeteg elejtett labda a cornerektől... Egy csomószor meg lehetett volna a meccs
több mint 1 éve
Zet
1 563
Ez van, amikor beszarsz, és arra jàtszol 20-13 után, h ne veszíts. Mintha Judge integetne az oldalvonal mellől. Ez a meccs egyértelműen az edzőké, vicc kategória volt az offense a vezetés után.
több mint 1 éve
Rodaron
2 077
A csodaedzők akik kihozzák a maxot ebből a szerencsétlen DJ-ből, aki egyébként egy kókler.. meg a faszom!Szerintem is, ez a vereség most az edzőké, DJ simán tudott dobálni és itt a végén is megoldotta a két driveot. Egyszerűen ezek a fullosan szar hívások, fuss középre és csá. Semmi ötlet, semmi kiforgás, Barkley állandóan a centernek futott...
Szesze
Szerkesztette: Rodaron
több mint 1 éve
Azért az mindent elmondott, h a végén Heinicke úgy mosolygott, mintha megnyerték volnaHat jogos volt a mosoly...akar rohoghetett is volna rajtunk...
Haba
A D-t sajnalom rohadtul! Cserben hagytuk oket rendesen...
több mint 1 éve
A csodaedzők akik kihozzák a maxot ebből a szerencsétlen DJ-ből, aki egyébként egy kókler.. meg a faszom!
több mint 1 éve
Haba
655
Azért az mindent elmondott, h a végén Heinicke úgy mosolygott, mintha megnyerték volna
több mint 1 éve
Ha mar igy osszeszedtuk magunkat(amit en nem vartam ) akkor ezt nagyon nagy kar volt igy elbaszni....Ebben nyakig benne van a stab azzal hogy szokas szerint igy elengedtuk a tamadast a meccs felenel ....
Igy azert Kurva csalodott vagyok!
több mint 1 éve
Haba
655
Jólvan Daboll, te is elmehetsz a kurva anyádba a többiek után.. beszari fasz.Hát w kényszeben már valóban nem tűnik olyan tökösnek sajnos. Remélem azért beleérik
Szesze
több mint 1 éve
Haba
655
Ez ma borzasztó volt. Nincsenek rá szavak.
több mint 1 éve
Ez ultra szánalmas volt...
több mint 1 éve
Jólvan Daboll, te is elmehetsz a kurva anyádba a többiek után.. beszari fasz.
több mint 1 éve
gondolom térdelünk...😊 aztán rúgunk
több mint 1 éve
ez igen! ellenben a playcall...