New York Giants
50 feliratkozó
több mint 2 éve
Erre a meccsre nincsenek szavak. Nem akarom az edzőket védeni, de ez K nagy egyéni hibákon ment el. Gano 2x, Adree 2x, a végén a skót fiú. Devito láttuk mi van, ha passzolni próbál, uh nem csoda, h nem hagyták.
több mint 2 éve
itt fejeknek kellene hullania. de nem fognak persze, hiszen ez a giantsÍgy! Olyan qb van aktív rosteren akire egyáltalán nem tudunk passzjátékot hívni? Ez mi? Tavaly elhittem, hogy Dabollék a megmentők most meg elzavarnám őket a picsába. Fasz kivan ezzel a csapattal
jusssipekka
"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
több mint 2 éve
Egyszerűen ekkora visszaesést amit csinálunk tavalyhoz képest…brutális. Kibaszott Gano meg menjen el a picsaba
több mint 2 éve
Az oké, hogy szar a csapat, fele, nem NFL szint, de hogy ilyen gyalázatos meccset képesek produkálni eszőstül, ST-stül, mindenestül...
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 2 éve
Ez kritikán aluli volt, baszki
több mint 2 éve
itt fejeknek kellene hullania. de nem fognak persze, hiszen ez a giantsRáfogják majd a 3. számú QB-ra, azt kész.
jusssipekka
több mint 2 éve
egészen undorító az a proli söpredékség, ami a NYG nevű hulladéktelepen zajlik. ki a kurva faszom ez a szefós gillan ? meg ugye itt van a szintén fantasztikusan agyhalott genyó nevű kicker, itt tényleg az egész stáb egy ekkora ostoba féreg mocsadék társaság?
több mint 2 éve
egy sima vereség is jobb lett volna mint ez...
The risk I took was calculated, but man, am I bad at math.
több mint 2 éve
itt fejeknek kellene hullania. de nem fognak persze, hiszen ez a giants
több mint 2 éve
Elmegyünk a picsába szerintem.
több mint 2 éve
Még jobb hír hogy legalább Neal sem játszik 😊
több mint 2 éve
inaktívok:QB Daniel Jones
RB Deon Jackson
S Bobby McCain
S Gervarrius Owens
T Evan Neal
T Andrew Thomas
DL Jordon Riley
JMS viszont visszatér a kezdőbe, ez jó hír.
több mint 2 éve
Waller közel sem tudja azt a pluszt hozni, amit várhattunk volna tőle, ennek ellenére nem hiszem, hogy olyan értéket tudnánk érte kapni, ami miatt megérné elcserélni.Az én tippem hasonló, mint az előző heti, a védelmek fognak dominálni, de Barkley lesz a döntő faktor, 17-13 W.
több mint 2 éve
Cincinnati Bengals Linked to Rumored Blockbuster Trade of New York Giants Tight End Darren Waller👉 Full Story: fanrumor.com/cincinnati-bengals-linked-to-rumored-blockbuster-trade-of-new-york-giants-tight-end-darren-waller/?utm_source=new-york-giants&utm_medium=facebook&utm_campaign=nfl-mk
több mint 2 éve
Azért az elég erős lenne, ha meg tudnánk nyerni mind a négy nyerhető meccset, én sokkal inkább látom ezt 4-8-nak, de legyen igazad.Mik a tervek, mi lehet a cél?a győzelem. Joneson kívül Thomas sem fog még játszani, JMS és Neal viszont visszatérhet - utóbbiról majd kiderül, hogy pozitívum-e. 😀
ozibozi
én bízom benne, hogy Jones hamarosan visszatérhet, és továbbra is vele tervezünk hosszútávon, a támadófal pedig tovább tud javulni a védelemmel együtt. a bye weekig az alábbi sorsolásunk van:
vs. Jets
@ Raiders
@ Cowboys
@ Commanders
vs. Patriots
ebből csak a Cowboys elleni tűnik nagyon nehéznek, simán bele tudom látni a 6-6-os mérleget.
törölt kristof
több mint 2 éve
Szerintem most ez a jets is az lesz, sok pontot nem szerzünk majd, a védelem meg szép lassan felőrlődik mert folyamat pályán lesznek. De ne legyen igazam természetesen.Mik a tervek, mi lehet a cél?a győzelem. Joneson kívül Thomas sem fog még játszani, JMS és Neal viszont visszatérhet - utóbbiról majd kiderül, hogy pozitívum-e. 😀
ozibozi
én bízom benne, hogy Jones hamarosan visszatérhet, és továbbra is vele tervezünk hosszútávon, a támadófal pedig tovább tud javulni a védelemmel együtt. a bye weekig az alábbi sorsolásunk van:
vs. Jets
@ Raiders
@ Cowboys
@ Commanders
vs. Patriots
ebből csak a Cowboys elleni tűnik nagyon nehéznek, simán bele tudom látni a 6-6-os mérleget.
törölt kristof
"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
több mint 2 éve
Mik a tervek, mi lehet a cél?a győzelem. Joneson kívül Thomas sem fog még játszani, JMS és Neal viszont visszatérhet - utóbbiról majd kiderül, hogy pozitívum-e. 😀
ozibozi
vs. Jets
@ Raiders
@ Cowboys
@ Commanders
vs. Patriots
több mint 2 éve
Egyébként nem csodálkoznék, ha mondjuk TTvel nyernenk a NY rangadót, hogy DJt IR-re pakolják. 2021ben is 3 meccs után rakták IRre.A másik, hogy úgy érzem Pugh kellett ennek az offensenek és öltözőnek, mert brutal kemény munkát rak a vezető szerepbe. Pont az a Glue kellett, hogy csapattá formálja az embereket. Pl most bevezette, hogy minden csütörtökön összehívja az Ofalat és a QBkat bondolni, mindig más fizeti a kaját, egy totál másik steakhouseban. Defense oldalon Okereke/Dexy offense oldalon meg Barkley és Pugh az aki most viszi a prímet, úgy néz ki tényleg az egyéniségek hiánya van/volt, ami össze rántja a csapatot és megadja a plusz lökést.
több mint 2 éve
Szerintem a jelenlegi forma és állapot alapján, Tervek több esélyünk van.
több mint 2 éve
Jones OUT, Taylor lesz a Jets ellen is.
több mint 2 éve
Nem tudom ki hogy van vele es mi lesz de en megneznek meg 1 meccset TT-tol....Ha már az első fekete qb lett, aki meccset nyert nálatok... szivesen :-/
yooker

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
Nem tudom ki hogy van vele es mi lesz de en megneznek meg 1 meccset TT-tol....Mara biztos nincs így vele. Elég kellemetlenül érintené, ha TT hozna még egy korrekt meccset.
yooker
több mint 2 éve
Nem tudom ki hogy van vele es mi lesz de en megneznek meg 1 meccset TT-tol....DJ továbbra is non-contactban van edzésen, szóval sztem TT kezd vasárnap
yooker