New York Giants
49 feliratkozó
több mint 2 éve
Zet
1 563
Ami a legnagyobb tanulság, h egyre inkább úgy tűnik DJ nem lesz a hosszú távú megoldás. Le a kalappal a srác előtt, mert nagyon akar, de ez igen karcsú, igen pontatlan. Ráadásul rövid és fontos szitukat is elront (pl a 4. kísérlet, amit Barkley akár elkaphatott volna, de valójában marhára mögé ment). De hát gondolom ezt Dabollék jobban látják, és nem véletlen nem hívták le az opcióját, illetve nem is beszélgettek vele hosszabbításról byon. Ami nagy kérdés, hogy akkor ki és hogyan? A draft pozink jnem lesz épp qb pick friendly, akárhogy is alakulnak a továbbiak.Sajnos nagyon érződött tegnap, hogy DJ nagy átlagban pontatlan. Ehhez jönnek a gyengébb elkapók, és máris látjuk, miért ilyen limitált a passzjátékunk.
Haba
több mint 2 éve
Haba
655
Na igen, azt jó sokszor megszámolták. Mondjuk jó trükk volt, nem a Cowboys D-n múlott😊 Ezért írtam, h "elkaphatott volna", de ettől az még egy szar passz volt.Ami a legnagyobb tanulság, h egyre inkább úgy tűnik DJ nem lesz a hosszú távú megoldás. Le a kalappal a srác előtt, mert nagyon akar, de ez igen karcsú, igen pontatlan. Ráadásul rövid és fontos szitukat is elront (pl a 4. kísérlet, amit Barkley akár elkaphatott volna, de valójában marhára mögé ment). De hát gondolom ezt Dabollék jobban látják, és nem véletlen nem hívták le az opcióját, illetve nem is beszélgettek vele hosszabbításról byon. Ami nagy kérdés, hogy akkor ki és hogyan? A draft pozink jnem lesz épp qb pick friendly, akárhogy is alakulnak a továbbiak.Egyébként, annál a 4&1-nél, 10-en voltunk fent a pályán, valszeg pont egy blokkoló ember hiányzott tőlünk, de még így is Barkley kezén volt a labda és anno azt mondta, minden olyan passzt meg kell csinálnia, amihez hozzátud érni. Gallup és Lamb megcsinálta a contested elkapásokat, mi nem.
Haba
Rodaron
több mint 2 éve
Rodaron
2 077
Ami a legnagyobb tanulság, h egyre inkább úgy tűnik DJ nem lesz a hosszú távú megoldás. Le a kalappal a srác előtt, mert nagyon akar, de ez igen karcsú, igen pontatlan. Ráadásul rövid és fontos szitukat is elront (pl a 4. kísérlet, amit Barkley akár elkaphatott volna, de valójában marhára mögé ment). De hát gondolom ezt Dabollék jobban látják, és nem véletlen nem hívták le az opcióját, illetve nem is beszélgettek vele hosszabbításról byon. Ami nagy kérdés, hogy akkor ki és hogyan? A draft pozink jnem lesz épp qb pick friendly, akárhogy is alakulnak a továbbiak.Egyébként, annál a 4&1-nél, 10-en voltunk fent a pályán, valszeg pont egy blokkoló ember hiányzott tőlünk, de még így is Barkley kezén volt a labda és anno azt mondta, minden olyan passzt meg kell csinálnia, amihez hozzátud érni. Gallup és Lamb megcsinálta a contested elkapásokat, mi nem.
Haba
több mint 2 éve
Haba
655
Ami a legnagyobb tanulság, h egyre inkább úgy tűnik DJ nem lesz a hosszú távú megoldás. Le a kalappal a srác előtt, mert nagyon akar, de ez igen karcsú, igen pontatlan. Ráadásul rövid és fontos szitukat is elront (pl a 4. kísérlet, amit Barkley akár elkaphatott volna, de valójában marhára mögé ment). De hát gondolom ezt Dabollék jobban látják, és nem véletlen nem hívták le az opcióját, illetve nem is beszélgettek vele hosszabbításról byon. Ami nagy kérdés, hogy akkor ki és hogyan? A draft pozink jnem lesz épp qb pick friendly, akárhogy is alakulnak a továbbiak.
több mint 2 éve
kb bejött az általam legjobbnak várt forgatókönyv ! szünetig nem dőlt el,sőt...pláne nem omlottunk össze !a 2-ban már nyilván kijött az nagy talent különbség de a lényeg hogy emelt fővel jöhettünk le a pályáról és megmaradhatott a hit ,játékosban ,szurkolóban egyaránt hogy attől függetlenül hogy hosszabb távra tervezünk van még akár ebben az évben is .....+az is kiderült (újból) hogy mi aztán mindig ugyanazzal az O gameplannel megyünk fel (sok futás , 1 nagy passz Slaytonnak minden meccsen ,pár jó TE játék meg az apró és ennyi 😊) kb hisz olyan az állomány amilyen aztán majd a D-től függ hoz e valami extrát végig vagy bejön 1-2 nagyobb futás (sajnos ugye mostanában inkább nem) ! és azzal meg nyerhetünk !
mindegy !lehet most pihenni , sebeket nyalogatni , készülni !papíron lesznek már azért visszatérők szerintem a kövi fordulóra!aztán meglátjuk!
több mint 2 éve
Zet
1 563
Nem voltunk rosszak, de a középszar passz 4 és 1-nél plusz a kamuholding Holmeson a Dallas 3 és 7-nél demoralizáló volt, utána látványosan kijött a különbség a rosterek között.Nagy küzdés volt végig, a Commanderst valahogy el kell kapni jövő héten, remélem, néhány sérült felépül addig.
Most realizálom egyébként, h AT influenzás volt a héten, ezért is volt gyengébb Parsons ellen.
Szerkesztette: Zet
több mint 2 éve
Igen, azt a szezon első fele megmutatta. A maradék meccseket kell okosan felhasználni.Rosszabbra számítottam. Mutattunk életjelet, de ennyit tudunk. Továbbra is úgy gondolom, az eredmény, a mérleg nem prioritás. Találjuk meg a jövő játékosait.Szerintem sokkal fontosabb hogy az edzoi stab nagyon rendben van. Jol felkiszult a Giants de a rosterek kozt nagy a kulonbseg meg.
gyurczi
Blevi
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 2 éve
Rosszabbra számítottam. Mutattunk életjelet, de ennyit tudunk. Továbbra is úgy gondolom, az eredmény, a mérleg nem prioritás. Találjuk meg a jövő játékosait.Szerintem sokkal fontosabb hogy az edzoi stab nagyon rendben van. Jol felkeszult a Giants de a rosterek kozt nagy a kulonbseg meg.
gyurczi
Szerkesztette: Blevi
több mint 2 éve
Rosszabbra számítottam. Mutattunk életjelet, de ennyit tudunk. Továbbra is úgy gondolom, az eredmény, a mérleg nem prioritás. Találjuk meg a jövő játékosait.
több mint 2 éve
jusssipekka
595
Ez a zsíros kezű barkley-n már elment, amikor baszta elkapni a negyediket. Az is csoda volt, h eddig tartottuk magunkat, és azért világosan látszik h nem csak a dallastol, de a playofftol is kurva messze vagyunk jelenleg. A szívre viszont nem lehet panasz, és nem reménytelen ez a gárda
több mint 2 éve
GJohnny74
500
Kaptam egy infót,elvileg nyerünk!Ha nem hiteles akkor 150000 kukaSajnos nagyon úgy néz ki ez bukó lesz. Elfáradt a védelem.
Vobox
több mint 2 éve
Vobox
635
Kaptam egy infót,elvileg nyerünk!Ha nem hiteles akkor 150000 kuka
több mint 2 éve
Palesz76
502
27-24 big win.
több mint 2 éve
Pont ezt akartam irni hogy valszeg Jonest probaljuk meg majd eroltetni de ettol is nagyon fazok !Egyetlen esélyt látok, ha tudunk futni és kifárasztani a Djüket, plusz a screen passzok Breidanak és SB-nek. Így tudjuk csak kontrollálni a ToP-ot, így lent tartva Dak-ot. Más minden megoldás kb kivitelezhetetlen.Feliciano, Ezeudu, Neal, Lemieux Out; Philips, Thomas Questionable. Amúgy sem egy veretes névsor (Thomast leszámítva) de akkor a cseréik milyenek ugye. Hát ha velük fogunk tudni futni egy ilyen D fal ellen, ott valami nagyon nagy mágia lesz. De legyen így. Valami screen játékot szívesen látnék én is, az nagyon nem volt idén. Meg ha DJ lábait is kihasználnánk, az sem lenne rossz. Csak slideoljon az isten szerelmére, Lions ellen is sok ütközést bevállalt feleslegesen.
Rodaron
Henderson
Az idei seruleses forgatokonyv szerint o lehet a kövi kieso...
több mint 2 éve
Henderson
1 046
Egyetlen esélyt látok, ha tudunk futni és kifárasztani a Djüket, plusz a screen passzok Breidanak és SB-nek. Így tudjuk csak kontrollálni a ToP-ot, így lent tartva Dak-ot. Más minden megoldás kb kivitelezhetetlen.Feliciano, Ezeudu, Neal, Lemieux Out; Philips, Thomas Questionable. Amúgy sem egy veretes névsor (Thomast leszámítva) de akkor a cseréik milyenek ugye. Hát ha velük fogunk tudni futni egy ilyen D fal ellen, ott valami nagyon nagy mágia lesz. De legyen így. Valami screen játékot szívesen látnék én is, az nagyon nem volt idén. Meg ha DJ lábait is kihasználnánk, az sem lenne rossz. Csak slideoljon az isten szerelmére, Lions ellen is sok ütközést bevállalt feleslegesen.
Rodaron
"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
több mint 2 éve
Rodaron
2 077
Egyetlen esélyt látok, ha tudunk futni és kifárasztani a Djüket, plusz a screen passzok Breidanak és SB-nek. Így tudjuk csak kontrollálni a ToP-ot, így lent tartva Dak-ot. Más minden megoldás kb kivitelezhetetlen.
több mint 2 éve
42-7 L
több mint 2 éve
Vobox
635
Sajnos csatlakozom,ma én is a nagy pofont várom,de cáfoljanak ránk a srácok.Csoportmeccs,bármi lehet.+10 hendivel raktam magunk.
több mint 2 éve
Henderson
1 046
Én valahol a shutout és a blowout közé várom az eredményt. Leginkább a csapat utóbbi időben mutatott teljesítménye miatt. Egyszerűen nem látom hol tudunk versenyben lenni a Dallas-szal. Kócsingban talán. Persze nem leszek összetörve, bármi lesz is. Hosszú az út, amíg kompetitív lesz a csapat igazán komoly ellenfelekkel szemben.Valóban ez a realitás sajnos, én sem várok mást, az utóbbi meccseken én a coachingtól sem voltam elájulva őszintén szólva. Ennyi sérülttel meg aztán pláne nem várhatunk csodát. Az igazi nagy kérdés, hogy egy esetleges mai megsemmisítő vereség után mennyire sikerül majd összeszedni a bandát és hozni még vállalható meccseket a súlycsoportunkhoz közelebbi ellenfelekkel. (ami mondjuk a Commanders Colts párosban ki is merül)
gyurczi
"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
több mint 2 éve
Én valahol a shutout és a blowout közé várom az eredményt. Leginkább a csapat utóbbi időben mutatott teljesítménye miatt. Egyszerűen nem látom hol tudunk versenyben lenni a Dallas-szal. Kócsingban talán. Persze nem leszek összetörve, bármi lesz is. Hosszú az út, amíg kompetitív lesz a csapat igazán komoly ellenfelekkel szemben.
több mint 2 éve
vanek úr
1 906
Neal, Ezeudu, Feliciano és Lemieux sem tud a csapattal utazni Dallasba.Jó, hát mondjuk akárki játszik majd Ezeudu és Lemieux helyén, kizárt, hogy rosszabb tudjon lenni. Neal élete leggyengébb meccsét játszotta az odavágón, egy egészséges Gates meg van olyan mint Feliciano. Biztos nem fog unatkozni DJ, de szerintem a secondary gyengült meg jobban.
mi lehet az over/under a Cowboys sackek számára? 10? 😕
kristof
több mint 2 éve
Zet
1 563
Neal, Ezeudu, Feliciano és Lemieux sem tud a csapattal utazni Dallasba.Én nagyon-nagyon borúlátó vagyok. Nagyon-nagy vereség lehet ebből.
mi lehet az over/under a Cowboys sackek számára? 10? 😕
kristof
Jó lenne, ha valami Daboll-mágiával a csapat rám cáfolna.
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Neal, Ezeudu, Feliciano és Lemieux sem tud a csapattal utazni Dallasba.mi lehet az over/under a Cowboys sackek számára? 10? 😕