New York Giants
50 feliratkozó
több mint 2 éve
Főleg hogy centernek lehet gyenguszIsmerve a guardjainkat, még azt sem mondhatjuk, hogy kockázatos lenne 😊Jó lenne, de ott van a tavalyi második körös JMS. Mondjuk áttolhatnánk Guardba talán.Gondom a Bills ismerősöket fogják megkörnyékezni előszőrMitch Morse instant impact lenne centerben, annyira jól osztja el a felelősséget és a blokkokat,
ozibozi
Willie Parker
Henderson
vanek úr
több mint 2 éve
Ismerve a guardjainkat, még azt sem mondhatjuk, hogy kockázatos lenne 😊Jó lenne, de ott van a tavalyi második körös JMS. Mondjuk áttolhatnánk Guardba talán.Gondom a Bills ismerősöket fogják megkörnyékezni előszőrMitch Morse instant impact lenne centerben, annyira jól osztja el a felelősséget és a blokkokat,
ozibozi
Willie Parker
Henderson
több mint 2 éve
Jó lenne, de ott van a tavalyi második körös JMS. Mondjuk áttolhatnánk Guardba talán.Gondom a Bills ismerősöket fogják megkörnyékezni előszőrMitch Morse instant impact lenne centerben, annyira jól osztja el a felelősséget és a blokkokat,
ozibozi
Willie Parker
"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
több mint 2 éve
Gondom a Bills ismerősöket fogják megkörnyékezni előszőrMitch Morse instant impact lenne centerben, annyira jól osztja el a felelősséget és a blokkokat,
ozibozi
több mint 2 éve
Gondom a Bills ismerősöket fogják megkörnyékezni előszőr
több mint 2 éve
Ha tipplnem kéne, Byard fog jönni hozzánk Safetynek, ismeri már Bowen rendszerét is. Barkley-ra szerintem nagyobb az esély, hogy visszajön, nem gondolnám, hogy valaki adni fog neki egy 3-4 éves szerződést 15-16/év pénzt, aminek 60%-a garantált. Kb 10 misi körül lehet az ő piaca szerintem, amit meg lehet mi is megadnánk neki.
több mint 2 éve
Ez esetben nyugodtan tudnék pihenni éjszaka vasárnaponként, és a dazn előfizetést is lemondhatnám.Mondjuk a pénz és a sok korai Pick sem volt sajnálva idáig az Oline-ból. 2 első kör 1 második, top LT fizetés, vastagon megfizetett most elküldött Guard. Más volt a gond ezek szerintvagy ami még bejött hátul az agyamba, hogy RW-t idehozzuk valami make or deal szerződéssel 😀
ozibozi
Rodaron
Szerkesztette: vanek úr
több mint 2 éve
Azt sem bánnám ha a Raiderst vagy Broncost megkopasztanánk egy jó letrade okán, de vlsz inkább az állásukat fogják védeni.
több mint 2 éve
Azért ezt a névsort kiszórni, elég kemény művelet..most van az uccsó éve, hogy hatással lesz a Budgetre.
több mint 2 éve
Mondjuk a pénz és a sok korai Pick sem volt sajnálva idáig az Oline-ból. 2 első kör 1 második, top LT fizetés, vastagon megfizetett most elküldött Guard. Más volt a gond ezek szerintVan egy érzésem, hogy Onwenunak megadunk minden pénzt. Glowinski elengedése után van 38 milliónk, AT és Dexy átstruktúrálással még plusz 25-30 millió felszabadítható. Azt nem tudom elképzelni, hogy minden is feladunk az első helyért, de új edzőkkel nem hiszem, hogy a Pats vagy a WSH kitradel onnan. Szóval vagy feladjuk a jövőnket, vagy ami még bejött hátul az agyamba, hogy RW-t idehozzuk valami make or deal szerződéssel 😀
ozibozi
Egyébként a Safety FA piac elég mély lesz most, és CB2-t is lehetne hozni. Így én Onwenura. és Hunterre költeném a legtöbb FA pénzt. így már talán a két fal rendben lehetne. Ha lehet akkor ne feltétlen adjuk oda mindenünket a Bearsnek, mert Odunze vagy Nabers biztos, hogy nálunk landol.
Szerkesztette: Rodaron
több mint 2 éve
Még azért egy hét van az FA piacig, és mind Saquon mind McKinney ügynökével egyeztettek Schoen-ék, szóval valamennyi esély van még rá szerintem, hogy valamelyik visszajön. Ha nem akkor ez megint egy rebuild gomb, és itt az ideje minden pénzt az OL-DFrontSevenre költeni.
több mint 2 éve
Szóval Barkleyt nem tageltünk. Igazából semmi meglepő.
több mint 2 éve
Sajnáljuk Glowinski elvesztését?A halott pénzt az ilyenek után max
vilicus4
több mint 2 éve
Sajnáljuk Glowinski elvesztését?
több mint 2 éve
Texans komoly előrelépés lenne neki innen, ott van pénz is, ráadásul pár évig simán PO-ban is szerepelhetne.Mondjuk ha már van elég pénze, akkor akár maradhatna kedvenc csapatában is reális fizetésért 😊
Jól járhatna, megérdemelne egy kis sikert a pályafutása végén.
Mondjuk —mivel pénze már van —
a helyében inkább egy SB aspiránshoz mennék gombokért,
de egy futó manapság nem igazán válogathat.
ozibozi
több mint 2 éve
Texans komoly előrelépés lenne neki innen, ott van pénz is, ráadásul pár évig simán PO-ban is szerepelhetne.Jól járhatna, megérdemelne egy kis sikert a pályafutása végén.
Mondjuk —mivel pénze már van —
a helyében inkább egy SB aspiránshoz mennék gombokért,
de egy futó manapság nem igazán válogathat.
Szerkesztette: ozibozi
több mint 2 éve
Akad néhány pletyka, hogy Barkley is a FO beszélgetnek, de a Texans is képbe került.
több mint 2 éve
NFL head coach grades, via NFLPA survey:A+: Andy Reid, Dan Campbell, Kevin O'Connell.
A: Sean McDermott, Zac Taylor, Mike McCarthy, Sean McVay, Mike McDaniel, Nick Sirianni, Mike Tomlin, Kyle Shanahan, Pete Carroll.
A-: Jonathan Gannon, Sean Payton, Brian Daboll, Doug Pederson, Shane Steichen, Frank Reich, DeMeco Ryans
B+: John Harbaugh, Matt LaFleur, Mike Vrabel
B: Matt Eberflus, Brandon Staley, Robert Saleh
B-: Kevin Stefanski, Bill Belichick, Dennis Allen, Todd Bowles
C+: Arthur Smith
C: Ron Rivera
D: Josh McDaniels.
több mint 2 éve
Szerintem egyébként a 30 millás cap növeléssel mind 10-15/y lesz. De ez csak a sztárokra igaz a többi minimum környékén lesz.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 2 éve
Engem is az érdekel inkább, hogy mennyiért. Tavaly nagyon nyávogott mindegyik a fr tag miatt, idén meg szerintem majd visszasírják.The Giants will speak with free-agent-to-be running back Saquon Barkley and explore a deal with him, but they are also unlikely to tag him for $12,109,200, per sources.igen, elvileg Xaviert fogjuk, amit meg is ertek. kivancsi leszek, hogy Barkley hova fog alairni vegul.
KeyG
csebi
több mint 2 éve
igen, eleg komoly RB piac van iden. ezert sem gondolom, hogy rossz otlet nem taggelni Barkleyt, ez a piac lejjebb viheti az arat amugy.Engem az fog érdekelni hogy Barkley mellett a sok elit RB mennyiért fog elkelni.The Giants will speak with free-agent-to-be running back Saquon Barkley and explore a deal with him, but they are also unlikely to tag him for $12,109,200, per sources.igen, elvileg Xaviert fogjuk, amit meg is ertek. kivancsi leszek, hogy Barkley hova fog alairni vegul.
KeyG
csebi
KeyG
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
Engem az fog érdekelni hogy Barkley mellett a sok elit RB mennyiért fog elkelni.The Giants will speak with free-agent-to-be running back Saquon Barkley and explore a deal with him, but they are also unlikely to tag him for $12,109,200, per sources.igen, elvileg Xaviert fogjuk, amit meg is ertek. kivancsi leszek, hogy Barkley hova fog alairni vegul.
KeyG
csebi
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 2 éve
The Giants will speak with free-agent-to-be running back Saquon Barkley and explore a deal with him, but they are also unlikely to tag him for $12,109,200, per sources.igen, elvileg Xaviert fogjuk, amit meg is ertek. kivancsi leszek, hogy Barkley hova fog alairni vegul.
KeyG
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.