New York Giants
50 feliratkozó
több mint 4 éve
Lehet, h merész, de 7-8 győzelemre tippelek
több mint 4 éve
6 csak a csoportból meglesz 😉
több mint 4 éve
elemezgetve a draftot es az offseasont es tekintettel az uj vezetosegre en be merem vallalni hogy jovore akar az 5 win!!! is meglehet a szezonban ha tenyleg kijon a lepes es minden klappolni fog!Ti mit gondoltok?😜
több mint 4 éve
Southport-ba nem tudunk aludni,de tottenham stadiontól kb másfél óra vonat ahol a ház tulaja vallja,hogy "Once a Giant,always a giant"Mondjuk ő hát hogy mondjam..szivárványos (de szépen megfogalmaztam hogy buzi) szóval a szintén magyar pasija miatt nem szabad beszólni (20 éve barátom) de szívesen lát bárkit és mindenbe segít
Vobox
több mint 4 éve
Southport-ba nem tudunk aludni,de tottenham stadiontól kb másfél óra vonat ahol a ház tulaja vallja,hogy "Once a Giant,always a giant"
több mint 4 éve
Jegyet kell szerezni minél többet, garantálható hogy nem marad meg feleslegbe.Parancs értettem 😉
Max Elboltóljuk’ simán akár itt is.
Menjen mindenki minimum 4 -re azt még engedik.
Ami marad az nem marad😉
ozibozi
több mint 4 éve
3 jegy egymás mellé 8-15 sorBeszolhattok hogy s-el írtam xanaxot,de nálam többet jó jegyekért ebbe az országba nem tett senki...persze...a fostos 100$ sima liba,de az nem kell egy olyannak mint én
Vobox
több mint 4 éve
3 jegy egymás mellé 8-15 sor
több mint 4 éve
A legutóbbi Rams-Bengals meccsre, ami a Wembleyben volt, StubHub-on vettem a jegyet, gyakorlatilag elővásárlassal, kb 150 jó angol fontért, a kapu mögött 10. sor. Felszámolnak némi kezelési költséget, de hamarabb megvettem a jegyet, minthogy elindult volna a jegyértékesítés. És ott a helyszínen a Wembleyparkban vettem át a lefoglalt jegyet.8-10 perc alatt elfogyKét laptop és két telefon nyomtam egyszerre az első release-nél...110-250 $ közötti jegyekre,2 db egymás mellé...nem sikerült...cimbi kint Londonba azonnal megtudta venni,még válogatni is tudott!!A New Yorki meccsekre bármikor tudsz venni,de a UK pártízezer jegyre sokmillióan mennek!Hogy érted hogy elbasztad, én online vettem mikor New Yorkban voltam 2019ben és nem volt vele baj? Ott kint hogyan tudnak venni, helyben vagy ott is online?Giants-packers Londonban ?Kinti barátommal megbeszéltem rég,hogy mégegyszer nem baszom el azzal,hogy online vegyek jegyet itthonról,megveszi kint,úgyis nála alszunk.
ozibozi
Vobox
Rodaron
Vobox
Vobox
több mint 4 éve
Most nem bízom a véletlenlenre!Egy londoni és egy liverpooli cimbi ráállítva!A baj,hogy közben vennem kell jegyet az Allianz-ba is,mert oda meg Seahawks jön...Tengerpartra akartunk menni,de meghoztuk a családi döntést,hogy inkább a két meccs
Vobox
(igaz,hogy bukom az OBJ mezem,mert azt ígértem a segítségért cserébe)
Szerkesztette: Vobox
több mint 4 éve
Most nem bízom a véletlenlenre!Egy londoni és egy liverpooli cimbi ráállítva!A baj,hogy közben vennem kell jegyet az Allianz-ba is,mert oda meg Seahawks jön...
több mint 4 éve
8-10 perc alatt elfogyKét laptop és két telefon nyomtam egyszerre az első release-nél...110-250 $ közötti jegyekre,2 db egymás mellé...nem sikerült...cimbi kint Londonba azonnal megtudta venni,még válogatni is tudott!!A New Yorki meccsekre bármikor tudsz venni,de a UK pártízezer jegyre sokmillióan mennek!Hogy érted hogy elbasztad, én online vettem mikor New Yorkban voltam 2019ben és nem volt vele baj? Ott kint hogyan tudnak venni, helyben vagy ott is online?Giants-packers Londonban ?Kinti barátommal megbeszéltem rég,hogy mégegyszer nem baszom el azzal,hogy online vegyek jegyet itthonról,megveszi kint,úgyis nála alszunk.
ozibozi
Vobox
Rodaron
Vobox
több mint 4 éve
Két laptop és két telefon nyomtam egyszerre az első release-nél...110-250 $ közötti jegyekre,2 db egymás mellé...nem sikerült...cimbi kint Londonba azonnal megtudta venni,még válogatni is tudott!!A New Yorki meccsekre bármikor tudsz venni,de a UK pártízezer jegyre sokmillióan mennek!Hogy érted hogy elbasztad, én online vettem mikor New Yorkban voltam 2019ben és nem volt vele baj? Ott kint hogyan tudnak venni, helyben vagy ott is online?Giants-packers Londonban ?Kinti barátommal megbeszéltem rég,hogy mégegyszer nem baszom el azzal,hogy online vegyek jegyet itthonról,megveszi kint,úgyis nála alszunk.
ozibozi
Vobox
Rodaron
több mint 4 éve
Meg kellene bízni egy hacker csapatot, hogy ne csak a legdrágább jegyek közül tudjunk válogatni 😊
több mint 4 éve
Aha ebben van rációSztem később, mert meg kell várni a Premier League schedule-t is.Mikortól lehet jegyet venni?Asszem május 12-tol amikor kijön a teljes NFL Release.
ozibozi
Rodaron
Zet
több mint 4 éve
Sztem később, mert meg kell várni a Premier League schedule-t is.Mikortól lehet jegyet venni?Asszem május 12-tol amikor kijön a teljes NFL Release.
ozibozi
Rodaron
több mint 4 éve
Mikortól lehet jegyet venni?Asszem május 12-tol amikor kijön a teljes NFL Release.
ozibozi
több mint 4 éve
Mikortól lehet jegyet venni?Mintha azt olvastam volna, hogy júniustól.
ozibozi
több mint 4 éve
Mikortól lehet jegyet venni?
több mint 4 éve
Hogy érted hogy elbasztad, én online vettem mikor New Yorkban voltam 2019ben és nem volt vele baj? Ott kint hogyan tudnak venni, helyben vagy ott is online?Giants-packers Londonban ?Kinti barátommal megbeszéltem rég,hogy mégegyszer nem baszom el azzal,hogy online vegyek jegyet itthonról,megveszi kint,úgyis nála alszunk.
ozibozi
Vobox
több mint 4 éve
Giants-packers Londonban ?Kinti barátommal megbeszéltem rég,hogy mégegyszer nem baszom el azzal,hogy online vegyek jegyet itthonról,megveszi kint,úgyis nála alszunk.
ozibozi
több mint 4 éve
Jerry Jones bemutatta a Dallas draft boardját. A sztorit biztos ismeritek, de most páran kikockázták, hogy kik is voltak rajta. íme a lista eleje a cikkből:Ez az év 365 napján igaz 😂
fuzovelkifele.com/2022/05/igy-nezhetett-ki-a-cowboys-draft-boardja/?fbclid=IwAR14JMcCXYZ9juaBx3Q6tS8wT_lwoI8wk5lAD3k5avYNKLMHwMvsDq3Xc_I
1. Kayvon Thibodeaux, DE, Oregon (1/5 Giants)
2. Evan Neal, OT, Alabama (1/7 Giants)
3. Aidan Hutchinson, DE, Michigan (1/2 Lions)
4. Garrett Wilson, WR, Ohio State (1/10 Jets)
5. Ahmad Gardner, CB, Cincinnati (1/4 Jets)
6. Derek Stingley, CB, LSU (1/3 Texans)
7. Travon Walker, DE, Georgia (1/1 Jaguars)
8. Kyle Hamilton, S, Notre Dame (1/14 Ravens)
9. Ikem Ekwonu, OT, North Carolina State (1/6 Panthers)
10. Drake London, WR, USC (1/8 Falcons)
Ezek szerint a dallas szívesen lett/lenne volna a helyünkbe 😊
GiantsMLBhunter
több mint 4 éve
Jerry Jones bemutatta a Dallas draft boardját. A sztorit biztos ismeritek, de most páran kikockázták, hogy kik is voltak rajta. íme a lista eleje a cikkből: fuzovelkifele.com/2022/05/igy-nezhetett-ki-a-cowboys-draft-boardja/?fbclid=IwAR14JMcCXYZ9juaBx3Q6tS8wT_lwoI8wk5lAD3k5avYNKLMHwMvsDq3Xc_I
1. Kayvon Thibodeaux, DE, Oregon (1/5 Giants)
2. Evan Neal, OT, Alabama (1/7 Giants)
3. Aidan Hutchinson, DE, Michigan (1/2 Lions)
4. Garrett Wilson, WR, Ohio State (1/10 Jets)
5. Ahmad Gardner, CB, Cincinnati (1/4 Jets)
6. Derek Stingley, CB, LSU (1/3 Texans)
7. Travon Walker, DE, Georgia (1/1 Jaguars)
8. Kyle Hamilton, S, Notre Dame (1/14 Ravens)
9. Ikem Ekwonu, OT, North Carolina State (1/6 Panthers)
10. Drake London, WR, USC (1/8 Falcons)
Ezek szerint a dallas szívesen lett/lenne volna a helyünkbe 😊
Szerkesztette: GiantsMLBhunter