New York Giants
50 feliratkozó
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
"We’ll build an offense to accentuate what Daniel does best.” - ezt akartam hallani Schoen bemutatkozása alatt, remélem HC-t is ebben a szellemben keresünk, Jones nagyon megérdemelné, hogy megmutathassa, hogy mit tud.
több mint 3 éve
Frazier érkezik második interjúra
több mint 3 éve
Ahogy olvasgattam ma különböző insidereket és oldalakat, nálatok elég egyértelműnek tűnik a sorrend edzőfronton. A kívánságlista élén Daboll áll, ha Ő nemet mond, Flores lehet a befutó. A biztonsági tartalék meg Patrick Graham lehet.
Cowboys 4ever.
több mint 3 éve
Allen Dorsey ra gondolt mint OCWord on the street huhBills miért engedné el Dorsey-t?
Brian Daboll HC
Ken Dorsey OC
Wink Martindale DC
Rodaron
Kinevezik ők majd OC-nak inkább gondolom.
Rolni
több mint 3 éve
Word on the street huhBills miért engedné el Dorsey-t?
Brian Daboll HC
Ken Dorsey OC
Wink Martindale DC
Rodaron
Kinevezik ők majd OC-nak inkább gondolom.
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 3 éve
Word on the street huhTalán tényleg elindulunk felfele
Brian Daboll HC
Ken Dorsey OC
Wink Martindale DC
Rodaron
több mint 3 éve
Word on the street huhBrian Daboll HC
Ken Dorsey OC
Wink Martindale DC
több mint 3 éve
Játszott Baker ebben az emigráns Giantsben.Én csak most látom, hogy ő szabadlábon van.
ulpianus
több mint 3 éve
Flores csütörtökön érkezik in person interviewra. Nála az online azt jelentette h Mara felhívta h komoly jelölt nálunk 😊
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Játszott Baker ebben az emigráns Giantsben.Ward helyett azt hiszem a vegen..
ulpianus
De nem mert Allen fele dobni😀
+ ugye Dante Deanyon is elmuzsikalgat a Ramsben
több mint 3 éve
Játszott Baker ebben az emigráns Giantsben.Óra boltot nyitott vidéken.😉
ulpianus
több mint 3 éve
Játszott Baker ebben az emigráns Giantsben.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 3 éve
Főleg úgy, hogy rájátszásba sem kerülnek volna nélküle, főleg miután lesérült ott egy használható elkapó még aznap mikor leigazolták.Amúgy egész jó ex-játékos állományunk szerepelt playoffban:OBJ?
BJ Hill (Bengals)
Eli Apple (Bengals)
JPP (TB)
Deandre Baker (Chiefs) Mondjuk nem láttam a meccset, hogy pályára is lépett-e
Lehet még ki is hagytam valakit 😀
GiantsMLBhunter
Zet
több mint 3 éve
😊Egyértelmű, hogy a legevidensebbet hagyom ki 😀Amúgy egész jó ex-játékos állományunk szerepelt playoffban:OBJ?
BJ Hill (Bengals)
Eli Apple (Bengals)
JPP (TB)
GiantsMLBhunter
Zet
GiantsMLBhunter
Sőt, most jut eszembe, hogy Jackrabbit ott volt a Titansban.
több mint 3 éve
Egyértelmű, hogy a legevidensebbet hagyom ki 😀Amúgy egész jó ex-játékos állományunk szerepelt playoffban:OBJ?
BJ Hill (Bengals)
Eli Apple (Bengals)
JPP (TB)
GiantsMLBhunter
Zet
több mint 3 éve
Amúgy egész jó ex-játékos állományunk szerepelt playoffban:OBJ?
BJ Hill (Bengals)
Eli Apple (Bengals)
JPP (TB)
GiantsMLBhunter
több mint 3 éve
Amúgy egész jó ex-játékos állományunk szerepelt playoffban:BJ Hill (Bengals)
Eli Apple (Bengals)
JPP (TB)
OBJ (Rams) (edited)
Szerkesztette: GiantsMLBhunter
több mint 3 éve
Hol kell aláírni?Graham azt mondta ha nem lesz ő a HC nálunk akkor szívesen marad DCnek is. Erre max Flores esetében látnék esélyt, Daboll esetében szerintem a Billsbol hoznának pozicios edzőt talán DCnek.ja mar papiron meg is van. Daboll HC, Dorsey lenne az OC (qb edzo), es Wink Martindale a DC (korabbi Ravens DC).
Rodaron
csebi
több mint 3 éve
Graham azt mondta ha nem lesz ő a HC nálunk akkor szívesen marad DCnek is. Erre max Flores esetében látnék esélyt, Daboll esetében szerintem a Billsbol hoznának pozicios edzőt talán DCnek.ja mar papiron meg is van. Daboll HC, Dorsey lenne az OC (qb edzo), es Wink Martindale a DC (korabbi Ravens DC).
Rodaron
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Az Ambíciók is fontosak, de az sem baj, ha tudja hogy hol a helye.
több mint 3 éve
Graham azt mondta ha nem lesz ő a HC nálunk akkor szívesen marad DCnek is. Erre max Flores esetében látnék esélyt, Daboll esetében szerintem a Billsbol hoznának pozicios edzőt talán DCnek.
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
The #Giants plan to interview #Bills OC Brian Daboll a second time for their head coaching job today, per source. Daboll is the first known finalist for New York, which is also interviewing #Cowboys DC Dan Quinn today.
több mint 3 éve
Szegény Bills. No Schoen, no party 😊
több mint 3 éve
Payton bácsit kellene elcsábítani egy homecoming partyval New Orleansból. Úgyis beindult már a kinti médiacirkusz a nyaralása alatt.Elkèpzelem ahogy Jerry papa meg Mara leboxolja kihez menjen 🎉🥳🥳😜🥳🎉
Zet
több mint 3 éve
Payton bácsit kellene elcsábítani egy homecoming partyval New Orleansból. Úgyis beindult már a kinti médiacirkusz a nyaralása alatt.