New York Giants

50 feliratkozó

több mint 3 éve
Henderson New York Giants 1 077
Roy Mbaeteka...hát nem kicsi a csávó...reméljük Osi rendesen megedzette..én kiegyezzek egy OL emberrel aki Osi-t fogja 😂edzésen minden nap.
Vobox
Szurkolok a srácnak, a fizikai adottságok megvannak az biztos.

"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
több mint 3 éve
Vobox New York Giants 659
Roy Mbaeteka...hát nem kicsi a csávó...reméljük Osi rendesen megedzette..én kiegyezzek egy OL emberrel aki Osi-t fogja 😂edzésen minden nap.
több mint 3 éve
Giants WR Kadarius Toney skipped the first day of voluntary workouts to attend a house party in Florida
ozibozi
az egy paródia account, bár tényleg hihető 😀
kristof
Meg amúgyis inkább most partyzzon,mint tüzijátékozzon júliusba,vagy hajókázzon playoff előtt,stb..elsőköröseink baromságaiból egész jó Maksahiradót lehetne csinálni😂
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Giants WR Kadarius Toney skipped the first day of voluntary workouts to attend a house party in Florida
ozibozi
az egy paródia account, bár tényleg hihető 😀
több mint 3 éve
ozibozi New York Giants 20 980
több mint 3 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 609 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Eli 😄

több mint 3 éve
Valahogy én elsiklottam a dolog felett,a scouting teamben mennyi változás történt?
több mint 3 éve
yooker New York Giants 7 483 — Expect the Best !
Nem szabad OT húzni első körbe, jó a közepes szinten játszó játékos nem kell Elit
FloresR
akkor már...😊
több mint 3 éve
FloresR 358
Nem szabad OT húzni első körbe, jó a közepes szinten játszó játékos nem kell Elit
több mint 3 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 497 — Bla, bla, bla
Bármit húzzunk csak CB-t ne.
ozibozi
Bármit húzzunk csak OT és DE legyen!
vanek úr
Esetleg Hamilton 😁
vanek úr
De csak 1/7re... 1/5 legyen BPA OT/EDGE

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 3 éve
vanek úr New York Giants Syracuse Orange 2 294
ozibozi
vanek úr
Esetleg Hamilton 😁
több mint 3 éve
ozibozi
több mint 3 éve
több mint 3 éve
Szerintem a Gm két védőt fog draftolni, mert a Billsböl érkezett és ott amiota Brandon Beane a Gm sose draftol elsö két körben Támadojátékost
FloresR
Josh Allen?

Szerkesztette: vanek úr
több mint 3 éve
FloresR 358
Szerintem a Gm két védőt fog draftolni, mert a Billsböl érkezett és ott amiota Brandon Beane a Gm sose draftol elsö két körben Támadojátékost
több mint 3 éve
For Jabrill Peppers, a base APY of $2M is not enough to qualify as a compensatory free agent. Not surprising, since the Patriots have comp picks on the line. - per Nick Korte

So the Giants will not receive a comp pick for Peppers or Hernandez
ozibozi
Én akkor sem dőltem volna a kardomba, ha még mi küldünk Hernandez mellé egy kompenzációs picket.
több mint 3 éve
For Jabrill Peppers, a base APY of $2M is not enough to qualify as a compensatory free agent. Not surprising, since the Patriots have comp picks on the line. - per Nick Korte

So the Giants will not receive a comp pick for Peppers or Hernandez
több mint 3 éve
QB draft szerintem idén nem lesz nálunk,de sokkal nagyobb QB-runra számítok az elején,mint amit sokan várnak.
Vobox
Akkor viszont remelem jut nekunk is valami jobb trade az elejen
yooker
én nem mennék lejjebb, van elég pickünk, húzzuk ki azt a két top játékost, akit kinéztünk és ne csak reménykedjünk, hogy hátha bennmaradnak később is. nálam jelenleg egy Neal és Thibodeaux az álomszcenárió.
kristof
Par hellyel gondoltam max...top 10-15 kozott is lehet talalni meg jo jatekosokat ! Plane ha olyan valaszt aki ert is hozza valamemnyire😀

Szerkesztette: yooker
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
QB draft szerintem idén nem lesz nálunk,de sokkal nagyobb QB-runra számítok az elején,mint amit sokan várnak.
Vobox
yooker
én nem mennék lejjebb, van elég pickünk, húzzuk ki azt a két top játékost, akit kinéztünk és ne csak reménykedjünk, hogy hátha bennmaradnak később is. nálam jelenleg egy Neal és Thibodeaux az álomszcenárió.
több mint 3 éve
Vobox
több mint 3 éve
Zet New York Giants 2 019
Peppers a Pats-ben.
több mint 3 éve
több mint 3 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 739 — Lucas Scott
Néha komolyan nem értem, hogyan gondolkodnak az NFLben? Daniel Jonest már akkor is reachnek tartották 1/6-ra amikor kihúzták...azóta semmivel nem bizonyította, hogy nem az...még a jelét se láttuk, szr stáb ide vagy oda...láttam azért jó néhány meccset tőle...tudom Giants fanok elfogultak vele és mégis csak a mi kutyánk kölyke 1/6-t nehéz elengedni de..... igen, valóban, nálunk Hurts sem sokkal biztatóbb, legfeljebb annyival, hogy lábon azért veszélyesebb, és úgy tűnik valóban leader...de ha passzjátékban nem javul úgy fogjuk kivágni mint a huzat...persze most itt van Daboll és majd megoldja, ahogy Allennel is megoldotta, de Jonesnak eleve alacsonyabban volt/van a plafonja...mi is szívtunk Wentzzel, hogy túl korán adtunk neki nagy szerződést, "pusztán" a majdnem MVP szezon miatt, pedig látszódtak a bajok csak "reménykedtünk"...

Most ezt minden rossz szándék, kötekedés, haterkedés nélkül írom, és nem is csupán Jones kapcsán, hanem a jelenség ami érdekes számomra...de persze, esélyes, hogy tévedek és Jones lesz az MVP 😉

Peace 😊
dande
én amúgy többször írtam azt, hogy sztem nem Jones miatt vagyunk ennyira szarok, de nem is hiszem, hogy ő az a QB, akivel SBt tudnánk nyerni. ha Daboll alatt sem fog működni akkor sztem ki kell vágni, és szerezni következő drafton egy jó qb-t. ezért is örülök, hogy Trubi nem jött ide.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Szesze New York Giants 21 870 — Giants fan
Senki ne izguljon, a Qb hype most indul csak. Bármikor bárkinél beüthet a big love
ozibozi
Még nálunk is 😊
több mint 3 éve
Senki ne izguljon, a Qb hype most indul csak. Bármikor bárkinél beüthet a big love még ott is ahol nem idénre kell.
A pozíció ideális,
ozibozi
Na igen,meg ezzel együtt jönnek a meggyőzőbbnél meggyőzőbb terelések,smokescreen-ek.