NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

New York Giants

50 feliratkozó

több mint 5 éve
GiantsMLBhunter New York Giants Ole Miss Rebels 1 290

nagir
hát meg zsarolás miatt letartoztatták a vádlókat. az sem mindegy. kamu volt az egész sztori. mondjuk ahogy megszoktuk a nép gyorsan ítélkezett is, baker buta rabló, ez már rajtamarad, mégha ő is volt az áldozat. egyébként nem látom úgy záporozni a cikkeket és memeket, mint amikor kirobbant az eset. ja, az volt a jó sztori, ez má nem az.
gedam
Ez a legrosszabb az egészben, hogy ha valaki tényleg teljesen ártatlan, akkor sem mossa le magáról, ha egyszer ebbe már belekeverték
Wyatt
"Ártatlanok védelme"
"Szabadság országa"

Ez valóban nem annyira szaftos, ezen nem olyan jó csámcsogni. Egyébként a Giants-nek lenne elő joga visszahívni vagy bármi lehetősége? Vagy minden csapat egyformán lecsaphat rá?

Kíváncsi vagyok, hogy szorgalmasan edzette azóta vagy csak tolta a PS4 meg bulika.
több mint 5 éve
Wyatt New England Patriots 26 306

nagir
hát meg zsarolás miatt letartoztatták a vádlókat. az sem mindegy. kamu volt az egész sztori. mondjuk ahogy megszoktuk a nép gyorsan ítélkezett is, baker buta rabló, ez már rajtamarad, mégha ő is volt az áldozat. egyébként nem látom úgy záporozni a cikkeket és memeket, mint amikor kirobbant az eset. ja, az volt a jó sztori, ez má nem az.
gedam
Ez a legrosszabb az egészben, hogy ha valaki tényleg teljesen ártatlan, akkor sem mossa le magáról, ha egyszer ebbe már belekeverték

több mint 5 éve
gedam 6 276

nagir

Szerkesztette: gedam
több mint 5 éve
GiantsMLBhunter New York Giants Ole Miss Rebels 1 290
Baker-ért összességében kár. Kár, hogy buta volt és jött ez az ostoba balhéja. Bradberry mellé, mint egy "első körös" tehetség jó lett volna valaki. De ez már a múlt.

Boldog vagyok a győzelemtől
. Boldog vagyok, hogy talán túl vagyunk az Ereck Flowers a kezdő Left Tackle-ünk és társai időszakon.

Nem baj, ha már csak 1-2 győzelem lesz a szezonban, de játszunk mindig jól és ne legyünk világtalanok. A legfontosabb, hogy OL továbbra is fejlődjön, illetve természetesen nagy örömöt okozna ha Jones akár az előbbi 2 meccshez képest is előre tudna lépni. Persze ha csak ezt a szintet hozza se baj.
több mint 5 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 433 — Bla, bla, bla

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 5 éve
Kronos New York Giants 848
Szokták mondani, hogy minden rosszban van valami jó.. de ez fordítva is igaz. Amennyiben ez a tendencia folytatódik a következő hetekben, akkor semmi nem fogja indokolni DG kirúgását sem. Illetve sok minden indokolja, de a döntő érvek mellette szólnának, hisz megfelelő edzői kart nevezett ki + talált egy potenciális franchise QB-t, ráadásul úgy hogy kb senki nem hitt benne a draftolásakor.
Szóval ha jól fogunk szerepelni a szezon második felében az szinte biztos, hogy DG seggét is megmenti majd. Ambivalens helyzet, de erre a nem annyira apró betűs részre fel kell készülnie annak aki jó szezont akar idén. Ezt részben magamnak is írtam 😊
Szesze
Értem, és igazad van. Ne felejtsük el, hogy valszeg 5-6 győzelemmel belehet jutni a csoportból PO-ba. Egy komolyabb csoportban pofozogepek lennénk. Még mindig a Liga alján vagyunk,ezen az sem változtat, hogy az alapszakasz végén,ott leszünk a rájátszás közelében, ergo DG-nek mennie kell. Nem lehet mindig vegletekben gondolkodni, ennek a palinak a tevékenysége odaragasztott minket a Liga aljára,ezen 1-2 hullagyenge csoportellenfel elleni győzelem nem változtat.
Milyen szezont akarok?
Hát persze, hogy jót baxa meg! Nem tudok a csapatom ellen szurkolni. Hogy ez hosszabb távon jó e nekünk, arról vannak kétségeim.... 🤔
Küldjük nyugdíjba a formát, vagy elmehetne magától is.
több mint 5 éve
Haba New York Giants 903
Szerintem pl a Steelers és a Tampa meccs megmutatta, h bárki ellen lehet esélyünk, a cowboys + a phily pedig, h bárkitől ki is tudunk kapni. Egyelőre részemről örülök a kifejezetten látványos fejlődésnek csapat szinten, és reménykedem benne, ez tovább folytatódik. Micsoda öröm egy phily meccs után nem azon keseregni, hogyan is kaptunk ki az utolsó pillanatban 😂
több mint 5 éve
yooker New York Giants 7 460 — Expect the Best !
A nagy eufirikus tegnap este utan azert tenyleg lassuk be nagyon gyenge volt az Eagles Wentz es Pederson is komoly melyrepulesben de ez legyen az o bajuk...
Kisse eloretekintve mar csak azert is kellett oromkodni mert papiron nem sokszor fogunk mar iden!
Bye utan talan a Cinci es a vegen a Boys...
de jo lenne latni hogy kompetitivek tudunk lenni es fejlodunk!
yooker
Nemtom, szerintem egyáltalán nem lefutott egyik meccsünk se ami még vissza van. A Dallas és a Bengals jelenleg maximum egál velünk, de azokon ha így játszunk akkor inkább mi vagyunk az esélyesek. A Seattle nagyon visszaesett az utóbbi hetekben, egyáltalán nem verhetetlen szint most már. A Browns kiszámíthatatlan, sztem ők is simán elkaphatók. Az Arizona és a Ravens jobbak nálunk és sztem stílusban sem fekszenek, de még rájuk se mondanám, hogy esélytelen, pl a New England is egész simán megverte tegnap a Ravenst, pedig nagyon gyengének tűntek idén eddig (más kérdés, hogy az időjárás és a játékstílus is kedvezett nekik, nekünk sztem nem fog).
Szesze
Nyilvam benne van hogy elkaphatjuk oket hiszen egy ideje nem ver minket bucira senki sot nyerunk is ugye de azt gondolom a Hawks,Ravens,Browns harmasbol bar remelem jo meccsek lesznek de max 1W-t tudunk majd kihozni
több mint 5 éve
Rodaron New York Giants 2 149
A nagy eufirikus tegnap este utan azert tenyleg lassuk be nagyon gyenge volt az Eagles Wentz es Pederson is komoly melyrepulesben de ez legyen az o bajuk...
Kisse eloretekintve mar csak azert is kellett oromkodni mert papiron nem sokszor fogunk mar iden!
yooker
Nemtom, szerintem egyáltalán nem lefutott egyik meccsünk se ami még vissza van. A Dallas és a Bengals jelenleg maximum egál velünk, de azokon ha így játszunk akkor inkább mi vagyunk az esélyesek. A Seattle nagyon visszaesett az utóbbi hetekben, egyáltalán nem verhetetlen szint most már. A Browns kiszámíthatatlan, sztem ők is simán elkaphatók. Az Arizona és a Ravens jobbak nálunk és sztem stílusban sem fekszenek, de még rájuk se mondanám, hogy esélytelen, pl a New England is egész simán megverte tegnap a Ravenst, pedig nagyon gyengének tűntek idén eddig (más kérdés, hogy az időjárás és a játékstílus is kedvezett nekik, nekünk sztem nem fog).
Szesze
A 49-ers meccs utáni meccsek teljesítményéből látszik, hogy az edzőkre lehet számítani ha felkészülésről van szó. Pontos gameplant dolgoznak ki minden egyes csapatrész számára. Természetesen folyamatosan jönnek elő problémák az emberek játéka és teljesítménye kapcsán, de tisztán látszik, hogy mindenkivel foglalkoznak és próbálják ezeket a hibákat kijavítani, hiányosságokat pótolni. Engram elrontott elkapása óta, minden meccset mutat egy-egy fingertip elkapást, DJ nem fumblizott két top 8-10es védőfal ellen, nem volt INT-je sem. A védelem tud clutch lenni, és lezárni a meccset amikor kell. Nem csinálunk felesleges penaltyket, és a penaltyk száma is teljesen elhanyagolható. Az elmúlt 7 meccsből 6-on 100 yard felett futottunk, abból is 4-szer 150+ yardot, az OL-t folyamatosan formázzák és tanítják őket, így koordinációjuk is folyamatosan javul, ami meg is látszik a futásblokkolásban. Garrett is egyre jobban megtalálja a golden rulet DJ esetében, és DJ is végre használja a playactioneket, amivel tudjuk keverni a lapokat, így az ellen védelme se tud egy dologra koncentrálni csak.
Egyetértek nem tartunk még sehol se, de Judge is tudja szerencsére, és nem is hallunk tőle olyat, hogy: "hú micsoda verseny van a csoportban, és végre mi is visszatértünk az első pozi közelébe". Nem, ő is lépésekben halad, és tudja, hogy a folyamat elején járunk csak, így "one game at a time" filozófiát követi, amivel minden meccsre készülünk rendesen, és szerencsére hatásosan is, mivel látszik az irány mit akarunk játszani, mind defense, mind offense oldalon.
Szóval amit itt beszéltünk is és Judge is mondott, 8. hét után új szezon kezdődött nálunk, és ott 2-0-ra állunk, a következő meccs előtt pedig 0-0. Reméljük nem rosszkor jött a bye, és tudjuk tartani a pörgést és az összeszokottságot, frissességet a Bengals ellen is.
több mint 5 éve
Közben offtopic, hogy Baker ellen droppolták az összes chargeot.
Rodaron
kabaré 😀

Negritis
Most jutottam el ehhez a tweethez én is... 😀
több mint 5 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 54 221 — The Mathematician
Rodaron
kabaré 😀

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Szesze New York Giants 21 837 — Giants fan
yooker
több mint 5 éve
több mint 5 éve
ozibozi New York Giants 20 259
vlm amcsi szakértő viccelődött hogy a divízión belüli győzelmeket ne számoljuk idén, hogy tiszta képet kapjunk 😊
több mint 5 éve
yooker New York Giants 7 460 — Expect the Best !

Szerkesztette: yooker
több mint 5 éve
Szokták mondani, hogy minden rosszban van valami jó.. de ez fordítva is igaz. Amennyiben ez a tendencia folytatódik a következő hetekben, akkor semmi nem fogja indokolni DG kirúgását sem. Illetve sok minden indokolja, de a döntő érvek mellette szólnának, hisz megfelelő edzői kart nevezett ki + talált egy potenciális franchise QB-t, ráadásul úgy hogy kb senki nem hitt benne a draftolásakor.
Szóval ha jól fogunk szerepelni a szezon második felében az szinte biztos, hogy DG seggét is megmenti majd. Ambivalens helyzet, de erre a nem annyira apró betűs részre fel kell készülnie annak aki jó szezont akar idén. Ezt részben magamnak is írtam 😊
Szesze
Akkor nem kell kirúgni.
Érdemei elismerése mellett nyugdíjazzuk 😊
vanek úr
Amúgy van rá esély, ez lenne a legjobb mindenkinek😊
több mint 5 éve
vanek úr New York Giants Syracuse Orange 2 216
Szesze
Akkor nem kell kirúgni.
Érdemei elismerése mellett nyugdíjazzuk 😊
több mint 5 éve
több mint 5 éve
ozibozi New York Giants 20 259
Igen, ha DG meg a scouting stáb marad az kb nem lábon lövés, hanem tökön lövés lenne.
Az edzők hiába tesznek meg mindent ha olyan rostert kapnak ami alkalmatlan komolyabb eredményekre.
több mint 5 éve
Kronos New York Giants 848
Aludva egyet a történtekre, előszőr is örüljünk baromira a Wnek, és jó játéknak! 😊
Másdoszorra pedig tegyük helyére a dolgokat, az NFL 8 leggyengébb csapatából kb 4 a mi csoportunkban van. A fejlődés látható, minden szinten, de a következő fordulók döntik el, mennyit is ér valójában.
Én korábban a teljes edzői stábot kivágtam volna, wc-s nénivel együtt, most már azért minimum időt kérnék ezügyben, sőőőőt......úgy néz ki, több lélekromboló vereség után sem estünk szét, van hit a csapatban, ami nem kis dolog, ilyen kezdés után, ez az edzőket dicséri!
DJ. Tavaly baromira lelkes voltam, idén már kevésbé vele kapcsolatban, azért legyünk óvatosak, de ez a tegnapi elég jól nézett ki, tanul a hibáiból, ami biztató.
Várjuk meg a szezon végét vele kapcsolatban, valszeg maradnia kellene, mert akire, akikre lenne értelme lecserélni, azok kifognak menni 1-2re, és az már látszik, hogy nem fogunk az első 3ban választani a drafton, egy másik lutrit meg felesleges húzni helyette.
Azért mert nyertünk 2 meccset, két igencsak gyengécske csapat ellen, még nem oldotta meg a problémáinkat, most kell észnél lenni lenni, és akárhogyan is alakul a szezon,ha POba jutunk is, bizony meg kell lépni dolgokat! Gondolok itt elsősorban DG menesztésére, és a scouting frissítésére.
több mint 5 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 187 — Így remélem megfelelek nektek.....
26-17 W
vittore
Bingo 😛
több mint 5 éve
Daniellel kapcsolatban most jobb a helyzet?
Wyatt
Most lehozott két meccset nagyjából hiba nélkül, egyből meg is lett az eredménye. (és absz nem csak gamemanagelésről volt szó, volt jó pár nehéz/kényes szituáció amit nagyon jól oldott meg). Erről beszéltem 2 hete, hogy ebben bízom, nem gondoltam hogy egyből igazolja is a dolgot 😊 Persze lesz ez még rosszabb, de ez a két meccs nagyon biztató volt, nem csak az ő és az eredmény szempontjából, hanem a csapat és az edzők által mutatott teljesítmény is nagyon pozitív volt. Ezzel a győzelemmel ráadásul visszahoztuk az esélyét a csoport elsőségnek is, aminek én elsősorban azért örülök, mert bár egyértelmű, h jelenleg nem vagyunk PO-ba való csapat, de így jelentős téttel bírnak majd a meccsek, amik sok tapasztalatot fognak adni a jövőre nézve.
több mint 5 éve
Wyatt
Lassan cserélheted az aláírásképedet 😛
Eddig is megoszlottak a vélemények, volt aki sötétebben látta a jövő nála, volt aki időt kért. A tények azt mutatják, hogy dolgozik ő is és a staff is a hibáin, gyengeségein. Látszik rajta, hogy okos csávó és formázható, mint a gyurma. Tegnap is 7 sikertelen passza volt 21/28, tökéletes driveot vezetett a 3.negyed elején, nem fumblizott, és a hosszú futásoknál se savasodott be (valszeg bevette a magnéziumot a meccc előtt). Kiemelten foglalkoznak a ball securityvel nála, úgyhogy úgy érzem jó kezekben van most. Hálisten a fal és a futás is segíti a játékát, nem kell erőltetnie, hogy neki kell megoldania mindent. Jók a zone readjei is amik a futásait összehozzák, és külön kiemelendő, hogy Schwartz is a második félidőben külön felkészítette az edge playereit, hogy az playaction játékoknál, egy gondolatot várjanak a tackleel és nézzék DJ-t mit fog lépni.
3rd down nem engedtünk tegnap, ami a védelem egyik gyengesége volt a szezon elején, valamint a végén két driveot is lenulláztunk, amivel visszajöhetett volna a Philly és a legjobbkor jött a sack is. Ami viszont meglepett, hogy Wentz Bradberryt célozta meg a legtöbbször: 6-szor, abból két sikeres lett 10 yardért. Se Yiadom, se Holmes nem kapott ennyi targetet, pedig még Alex Smith is őket kereste az előző meccsen, amivel 300+ yardot passzolt.
több mint 5 éve
Wyatt New England Patriots 26 306

több mint 5 éve

empty taxi
megérdemli