New York Giants
50 feliratkozó
több mint 5 éve
újabb tuti vasárnap hogy nincs giants L 😀
több mint 5 éve
Freeman nem lesz ott a pályán a Bucks ellen...

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 5 éve
Teljesen igaza van és minden esélye meg is van rá. Az érte kapott 3. körért pedig behúztuk anno Cartert ( vagy Hillt).Dehogy nincs. JPP meg akar ölni minket 😊Már úgy értem, hogy még a szokottnál is kevesebb jóra számíthatunk 😊 Vesztenivalónk viszont legalább már tényleg nincs..Miert?mostababan mikor szamithatunk majd túl sok jóra?😀A Tampa védelme az egyik legjobb az egész ligában, szóval azért túl sok jóra nem érdemes számítani 😊Hernandezen kívül nem lett több pozitív COVID teszt, így Will-en kívül mindenki visszatért az edzőközpontba. Ma a srácok a Metlife-ban fognak edzeni, mert a túl sok eső kicsit feláztatta az edzőpályát, valszeg Lemiuex fog kezdeni Hernandez helyett LG poziban.Na! Ugyis latni szerettem volna mar mit tud...Remelem Peart is nagyobb szerepet fog kapni!
Rodaron
yooker
Szesze
De persze tudom..en eleg sokJetsTampa meccset lattam iden ,de vesztenivalonk nem nagyon van ugyebar !annyi nyilvan hogy Jones igazi teljesitmenyet jival nehezebb megitelni ilyen kiegeszito szemelyzet mellett
yooker
Szesze
vanek úr
több mint 5 éve
Bombs Awaaaay!
— 𝗟𝗮𝘄𝗿𝗲𝗻𝗰𝗲 𝗧𝘆𝗻𝗲𝘀 (@lt4kicks) October 30, 2020
Daniel Jones is the #NFL 3rd highest rated QB (138.6) on passing attempts 20yds or further downfield per @PFF
▪️Carr 11/19 438 4 td
▪️Brees 5/9 160 2 td
▪️Jones 7/13 218 3 td
▪️Murray 11/27 417 4 td
▪️Wilson 15/29 569 9 td 😳#togetherblue

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 5 éve
Dehogy nincs. JPP meg akar ölni minket 😊Már úgy értem, hogy még a szokottnál is kevesebb jóra számíthatunk 😊 Vesztenivalónk viszont legalább már tényleg nincs..Miert?mostababan mikor szamithatunk majd túl sok jóra?😀A Tampa védelme az egyik legjobb az egész ligában, szóval azért túl sok jóra nem érdemes számítani 😊Hernandezen kívül nem lett több pozitív COVID teszt, így Will-en kívül mindenki visszatért az edzőközpontba. Ma a srácok a Metlife-ban fognak edzeni, mert a túl sok eső kicsit feláztatta az edzőpályát, valszeg Lemiuex fog kezdeni Hernandez helyett LG poziban.Na! Ugyis latni szerettem volna mar mit tud...Remelem Peart is nagyobb szerepet fog kapni!
Rodaron
yooker
Szesze
De persze tudom..en eleg sokJetsTampa meccset lattam iden ,de vesztenivalonk nem nagyon van ugyebar !annyi nyilvan hogy Jones igazi teljesitmenyet jival nehezebb megitelni ilyen kiegeszito szemelyzet mellett
yooker
Szesze
több mint 5 éve
Már úgy értem, hogy még a szokottnál is kevesebb jóra számíthatunk 😊 Vesztenivalónk viszont legalább már tényleg nincs..Miert?mostababan mikor szamithatunk majd túl sok jóra?😀A Tampa védelme az egyik legjobb az egész ligában, szóval azért túl sok jóra nem érdemes számítani 😊Hernandezen kívül nem lett több pozitív COVID teszt, így Will-en kívül mindenki visszatért az edzőközpontba. Ma a srácok a Metlife-ban fognak edzeni, mert a túl sok eső kicsit feláztatta az edzőpályát, valszeg Lemiuex fog kezdeni Hernandez helyett LG poziban.Na! Ugyis latni szerettem volna mar mit tud...Remelem Peart is nagyobb szerepet fog kapni!
Rodaron
yooker
Szesze
yooker
több mint 5 éve
Miert?mostababan mikor szamithatunk majd túl sok jóra?😀A Tampa védelme az egyik legjobb az egész ligában, szóval azért túl sok jóra nem érdemes számítani 😊Hernandezen kívül nem lett több pozitív COVID teszt, így Will-en kívül mindenki visszatért az edzőközpontba. Ma a srácok a Metlife-ban fognak edzeni, mert a túl sok eső kicsit feláztatta az edzőpályát, valszeg Lemiuex fog kezdeni Hernandez helyett LG poziban.Na! Ugyis latni szerettem volna mar mit tud...Remelem Peart is nagyobb szerepet fog kapni!
Rodaron
yooker
Szesze
De persze tudom..en eleg sok
több mint 5 éve
A Tampa védelme az egyik legjobb az egész ligában, szóval azért túl sok jóra nem érdemes számítani 😊Hernandezen kívül nem lett több pozitív COVID teszt, így Will-en kívül mindenki visszatért az edzőközpontba. Ma a srácok a Metlife-ban fognak edzeni, mert a túl sok eső kicsit feláztatta az edzőpályát, valszeg Lemiuex fog kezdeni Hernandez helyett LG poziban.Na! Ugyis latni szerettem volna mar mit tud...Remelem Peart is nagyobb szerepet fog kapni!
Rodaron
yooker
több mint 5 éve
Hernandezen kívül nem lett több pozitív COVID teszt, így Will-en kívül mindenki visszatért az edzőközpontba. Ma a srácok a Metlife-ban fognak edzeni, mert a túl sok eső kicsit feláztatta az edzőpályát, valszeg Lemiuex fog kezdeni Hernandez helyett LG poziban.Na! Ugyis latni szerettem volna mar mit tud...Remelem Peart is nagyobb szerepet fog kapni!
Rodaron
több mint 5 éve
Lassan szólok a szomszédnak is, hogy jelentkezzen játékra, az alakja megvan hozzá, játszani meg úgy sem kell 😉
több mint 5 éve
Hernandezen kívül nem lett több pozitív COVID teszt, így Will-en kívül mindenki visszatért az edzőközpontba. Ma a srácok a Metlife-ban fognak edzeni, mert a túl sok eső kicsit feláztatta az edzőpályát, valszeg Lemiuex fog kezdeni Hernandez helyett LG poziban.New York Giants work out veteran guard Kenny Wiggins
Rodaron

több mint 5 éve
Hernandezen kívül nem lett több pozitív COVID teszt, így Will-en kívül mindenki visszatért az edzőközpontba. Ma a srácok a Metlife-ban fognak edzeni, mert a túl sok eső kicsit feláztatta az edzőpályát, valszeg Lemiuex fog kezdeni Hernandez helyett LG poziban.
több mint 5 éve
Csak hogy véget vessek a hurráhangulatnak, újra főműsoridőben játszunk (MNF) a gyengécske Tampa Bay ellen, vajon 3 vagy 4 TDt passzol TB12 ellenünk? 🤔Ezt lehet eljnxelted 😛
ironroy
több mint 5 éve
Eli bátyót ki kellene rendelni, hogy mikor leszállnak a buszról ő adná az első üdvözlő kézfogást. 😉
több mint 5 éve
Ez valami Tampa (Brady) conteo lesz, mert a Raiders O falat is karanténba küldte a meccs előtt egy héttel...coincidence?? 🧐🤨Will Hernandez pozitív tesztet produkált, kezdő további 4 tagja karanténba került, illetve hazaküldték az OLB és DB coachot is, mint close contactokat.hoppá... gondolom a fal többi része 😊
Beki
akkor lesz egy kis plussz időnk felkészülni ,meg a sérülteknek lábadozni
yooker
több mint 5 éve
És mikor kiderül majd, hogy a tarcsik hozzák a kezdők szintjét. 😊))))
több mint 5 éve
Will Hernandez pozitív tesztet produkált, kezdő további 4 tagja karanténba került, illetve hazaküldték az OLB és DB coachot is, mint close contactokat.hoppá... gondolom a fal többi része 😊
Beki
akkor lesz egy kis plussz időnk felkészülni ,meg a sérülteknek lábadozni
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Will Hernandez pozitív tesztet produkált, kezdő további 4 tagja karanténba került, illetve hazaküldték az OLB és DB coachot is, mint close contactokat.
több mint 5 éve
Csak hogy véget vessek a hurráhangulatnak, újra főműsoridőben játszunk (MNF) a gyengécske Tampa Bay ellen, vajon 3 vagy 4 TDt passzol TB12 ellenünk? 🤔
több mint 5 éve
Mondjuk A Redskins konkrétan magát verte meg 😉 mi max egy X-re voltunk jók. 😉Az Eagles ellen meg mi magunkat vertük meg...szóval kvittek vagyunk jó kis körbeverés lesz itt 😊
ozibozi
több mint 5 éve
Mondjuk A Redskins konkrétan magát verte meg 😉 mi max egy X-re voltunk jók. 😉
több mint 5 éve
Amúgy eddigi csak mi tudtuk megverni a Washingtont a csoportban!😉Utolsók is vagytok 😀😀 😉
nagir

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 5 éve
Amúgy eddigi csak mi tudtuk megverni a Washingtont a csoportban!😉

több mint 5 éve
giantswire.usatoday.com/2020/10/26/ex-new-york-giants-odell-beckham-landon-collins-suffer-serious-injuries-week-7/Akkor vlsz inkább dégé lenne szarul 😉 már ha vlk tőlünk voooooduzott
Valaki voodoozott!☹️
nagir
Szerkesztette: ozibozi
több mint 5 éve
giantswire.usatoday.com/2020/10/26/ex-new-york-giants-odell-beckham-landon-collins-suffer-serious-injuries-week-7/Valaki voodoozott!☹️