New York Giants

50 feliratkozó

több mint 5 éve
Rodaron New York Giants 2 149

NFL Memes

😂😂😂

gedam
Lamar Who? Daniel Jackson pls
több mint 5 éve
gedam 6 277

NFL Memes

😂😂😂

több mint 5 éve
Vobox New York Giants 654
Ma nekem szépen hoztak a srácok a konyhára....csak szar dolog Herbert passzolt yardjain nyerni...én anno azt hittem őt húzzuk és ő lesz Eli utódja...aztán maradt még egy évet suliba...
több mint 5 éve
ozibozi New York Giants 20 259
Ha a Pats így folytatja szerintem Belichick is itt köt ki jóval előbb, mint gondoltam. 😉
ozibozi
Én mondtam 😉
Vobox
Te is 😉
több mint 5 éve
Vobox New York Giants 654
Ha a Pats így folytatja szerintem Belichick is itt köt ki jóval előbb, mint gondoltam. 😉
ozibozi
Én mondtam 😉
több mint 5 éve
több mint 5 éve
Kronos New York Giants 848
Van még esélyünk Trevorra 😀 😀 yessssssss
több mint 5 éve
yooker New York Giants 7 460 — Expect the Best !
Most nézem,azt hittem rosszul látok, Cowboys edzőt buktat......?
Kronos
Dalton is kidolt...bar nem igazan azon mulott ! Tenyleg szegyen ez a csoport...sztem a Was megnyeri vegul 😉
Side note: nem konnyu mostanaban nekunk de Falcons szurkolonak lenni az igazi tragedia jelenleg azt hiszem
több mint 5 éve
Kronos New York Giants 848
Most nézem,azt hittem rosszul látok, Cowboys edzőt buktat......?
több mint 5 éve
Vagy fumbli gyógyító kurzuson vettek részt, csak mert nem lehet hivatalosan edzeni, de lebuktak, mert ez a
Qrva NY-i média.
ozibozi
Lehet, Engram is velük volt, de neki nem árthat a Covid, mivel úgysem tud elkapni semmit...

Én kérek elnézést...
Zet
A legjobb, hogy alatta azt is írták többen a twitteren, hogy állítólag Barkley még biciklizett is...persze ezt nem erősítették meg, nyílván valszeg ez már a kamu búlvár része, de elég meredek.
több mint 5 éve
Zet New York Giants 1 986
Vagy fumbli gyógyító kurzuson vettek részt, csak mert nem lehet hivatalosan edzeni, de lebuktak, mert ez a
Qrva NY-i média.
ozibozi
Lehet, Engram is velük volt, de neki nem árthat a Covid, mivel úgysem tud elkapni semmit...

Én kérek elnézést...
több mint 5 éve
vanek úr New York Giants Syracuse Orange 2 216
Golden nem is akart maradni, plusz Graham a helyét sem találta, szóval szenvedés volt ez mindkét félnek, így meg elment egy PO esélyes csapatba.
Rodaron
Mondjuk úgy, visszatér a Cardsba! Amúgy ez egy win-win a csapat és a játékos részéről is.
nagir
De melyik csapatnak? 😊 Mert az Arizonának szvsz nem annyira.
több mint 5 éve
Qrva NY-i média.
több mint 5 éve
G-men New York Giants 1 688 — bébi bébi, te nyomorult állat
Jones és Barkley maszk és távolságtartás nélküli buliban voltak
kristof
Trump kampánygyűlésen??
több mint 5 éve
peach Atlanta Falcons 15 612 — a new hope (again)
Az ilyen dolgok legalább annyira fontosak mint a pályán mutatott teljesítmény mikor arról beszélgetünk, hogy franchise qb e a qb

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
Zet New York Giants 1 986
Ez az, ami legkevésbé hiányzott. Nem is a bulizás a probléma, hanem a cirkusz, amit ebből csinálnak majd.
több mint 5 éve
Palesz76 New York Giants 524
Tudtommal futni voltak, csak DJ megbotlott és a közeli diszkóban tudtak csak sebtapaszt adni a bibijére😁
több mint 5 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 189 — Így remélem megfelelek nektek.....
Jones és Barkley maszk és távolságtartás nélküli buliban voltak, nem tudom melyik a szomorúbb: a szabályok megszegése vagy hogy ilyen produkció mellett még szívesen bulizgatnak...
kristof
cutolnám mindkettőt, különösen Barkelyt 😉 viccet félre téve tényleg fájdalmas, hogy ennyire semmibe vesznek mindent és kicsit sem gondolkodnak mit lehetne és mit nem (s ezt most nem rájuk kihegyezve írom)
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Jones és Barkley maszk és távolságtartás nélküli buliban voltak, nem tudom melyik a szomorúbb: a szabályok megszegése vagy hogy ilyen produkció mellett még szívesen bulizgatnak...
több mint 5 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 433 — Bla, bla, bla
Golden nem is akart maradni, plusz Graham a helyét sem találta, szóval szenvedés volt ez mindkét félnek, így meg elment egy PO esélyes csapatba.
Rodaron
Mondjuk úgy, visszatér a Cardsba! Amúgy ez egy win-win a csapat és a játékos részéről is.

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 5 éve
több mint 5 éve
A kintiek Mindig le vannak maradva😊

Szerkesztette: ozibozi
több mint 5 éve
GiantsMLBhunter New York Giants Ole Miss Rebels 1 290
Külföldi szurkolók követelik hogy Trade Engram, addig nem néznek meccset 😀 (Fire DG mellett)
több mint 5 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 189 — Így remélem megfelelek nektek.....
 www.giants.com/news/markus-golden-trade-giants-arizona-cardinals-2021-nfl-draft?fbclid=IwAR3NEvr_KTurHfNlzvKlVuDzRK3lZga24gNwAeONNGkGkXCaJ6_mx7PZN1I

Szóval Markus Golden egy 6. körös pickért cserébe ment Arizonához.
GiantsMLBhunter
What????? Nooormális? Lehet nincs igazam mert
nem sok Giants meccset láttam, de még benne volt is fantázia....

Szerkesztette: dande2
több mint 5 éve
Szesze New York Giants 21 837 — Giants fan
 www.giants.com/news/markus-golden-trade-giants-arizona-cardinals-2021-nfl-draft?fbclid=IwAR3NEvr_KTurHfNlzvKlVuDzRK3lZga24gNwAeONNGkGkXCaJ6_mx7PZN1I

Szóval Markus Golden egy 6. körös pickért cserébe ment Arizonához.
GiantsMLBhunter
úgyis alig játszott..