New York Giants
50 feliratkozó
több mint 5 éve
Ezt még McKinney után írtam!Vajon ki draftol idén nálunk?Ez eddig túl értelmesnek tűnik...ez nem DG 😂Na azért ezt már annyira nem adom
Vobox
vanek úr
több mint 5 éve
Vajon ki draftol idén nálunk?Ez eddig túl értelmesnek tűnik...ez nem DG 😂Na azért ezt már annyira nem adom
Vobox
több mint 5 éve
Vajon ki draftol idén nálunk?Ez eddig túl értelmesnek tűnik...ez nem DG 😂
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Collins pick 2.0 - remélem őt nem engedjük el, miután megrendelem a mezét/pólóját 😊
több mint 5 éve
CB: Bradberry, Baker, S: Peppers, McKinney
Nickel: Love
+Beal, Ballentine
több mint 5 éve
Jaaa. De a jövőre tekintve most hirtelen nekem a következő needek jutnak eszembe: EDGE, Center, WR. Ebből mondjuk egyet remélem még megoldunk ma. A Pass rush-t mondjuk már nem fogjuk, azt elengedtem. De WR/Center még jöhet jó.Xavier McKinneyLehet ők már tudnak egy trade-ről. Meglátjuk. Ennyi need-et amúgy se lehet megoldani egy draft-al.
Jókora steel, remek játékos, és megvan a klasszik Bama védő pick, mindzet need-re... de akkor tényleg mi a terv az EDGE posztra?
PeppyRapier
GJohnny74
több mint 5 éve
Xavier McKinneyLehet ők már tudnak egy trade-ről. Meglátjuk. Ennyi need-et amúgy se lehet megoldani egy draft-al.
Jókora steel, remek játékos, és megvan a klasszik Bama védő pick, mindzet need-re... de akkor tényleg mi a terv az EDGE posztra?
PeppyRapier
több mint 5 éve
Na value alapján a legjobb játékost hoztuk védelembe. Remélem megtaláljuk a helyét. A Secondary-be fontos volt még egy jó játékos. Nagyon sok helyen 15-25. helyre várták.Még ízlelem a Peppers-McKinney saftey páros gondolatát.
Az egyetlen hiányérzetem, hogy 2 fav edgem is bent volt még, de Judge remélem tudja mit csinál, és Graham nem a következő Minkah-t csinálja belőle.
több mint 5 éve
A 2. kör pick is rendben van. Xavier McKinney a draft legjobb safety-je. Első körbe volt elvileg várva.
több mint 5 éve
Xavier McKinneyJókora steal, remek játékos, és megvan a klasszik Bama védő pick, mindzet need-re... de akkor tényleg mi a terv az EDGE posztra?
Szerkesztette: PeppyRapier
több mint 5 éve
Ott van a safety pick
több mint 5 éve
Tudom, kár a múlton rágódni.... De ilyenkor ügye mennyire fáj, hogy Leo Williams-ért oda adtuk a 68. picket? Ezt csak most utoljára elsírtam a 2. nap előtt.és mire volt jó? --> Williams játszott 8 meccset nálunk egy amúgy elúszott szar szezonban, ami után egy rohadt drága franchise taget írattunk alá vele, amint amúgy még pöccsöl is, hogy DE vagy DT... Rövid távon, drágán, és nem a legnagyobb needre.
Most 68. picken olcsón találhattunk volna egy esetleges fasza player-t 4 évre...
DG kárpótolj minket a megmaradt pickekkel kérlek! Köszi!
több mint 5 éve
első kör akkor ok! 😊Én azért számítanék, valami feljebb mozgásra második körben is, hogy két pickunk legyen. Túl nagy a talent Pool hogy várjunk a 99.pickig, tudunk kezdő safetyt, edge rushert, centert is húzni. Nagyon nagy dilemma, hogy befejezzük e az Olinet egy center húzással, vagy menjen védelemre és próbáljunk lukat betömni. Egy bika atletikus DE mindenképp jól jönne.
de a mai nap lesz a legfontosabb ....
a 2. kör elején kb megint nem tudunk hibázni de a 3. már érdekesebb lesz!
én nem bánnám ha felmozognánk valahová a 3. elejére akár beáldozva későbbi pickkeket ha van valaki akiért igazán érdemes!
és/vagy egy kis kellemes meglepetés (Ngakoué vagy Engram csere ) sem lenne ellenemre...
yooker
Ngakouet így már nem tudom milyen Dealel lehetne megszerezni, biztos áldozni kéne érte jövő évi első picket...izgi lesz ez
több mint 5 éve
Időközben nem hoztuk vissza Michael Thomast, így ment a Texansba.
több mint 5 éve
One personnel director calls this “the deepest second round in the last 25 years.” He believes there are 20 players available tonight that could have been first-round picks; there usually are 7-10. “There will be as many starters in this round that there are in the first round.” - per Adam Schefter
több mint 5 éve
megnéztem a fizetéseket unalomból, Solder és Leonárd a 2 legjobban fizetett játékosunk. Zeiter és Golden Tate jön utánuk. 55-60 milkóért járnak ki mozogni 😊
több mint 5 éve
Nekem Akkor is szimpi lenne ha nem vinné el évek óta egy jó játékos Top sztárfizetését 😉Tunsil 22M átlaga után nem is keres sokat 😂
ozibozi
több mint 5 éve
Nekem Akkor is szimpi lenne ha nem vinné el évek óta egy jó játékos Top sztárfizetését 😉
több mint 5 éve
Azért ha a szívemre teszem a kezem, őszintén Solder egy hihetetlen szimpatikus Ember!vele volt szerencsém találkozni a decemberi Philly meccs előtt, teljesen közvetlen, szimpatikus ember 😊
giantswire.usatoday.com/2020/04/24/new-york-giants-nate-solder-donates-1-million-to-compassion-international/
nagir
több mint 5 éve
első kör akkor ok! 😊de a mai nap lesz a legfontosabb ....
a 2. kör elején kb megint nem tudunk hibázni de a 3. már érdekesebb lesz!
én nem bánnám ha felmozognánk valahová a 3. elejére akár beáldozva későbbi pickkeket ha van valaki akiért igazán érdemes!
és/vagy egy kis kellemes meglepetés (Ngakoué vagy Engram csere ) sem lenne ellenemre...
több mint 5 éve
Azért ha a szívemre teszem a kezem, őszintén Solder egy hihetetlen szimpatikus Ember!giantswire.usatoday.com/2020/04/24/new-york-giants-nate-solder-donates-1-million-to-compassion-international/

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 5 éve
A második pick kérdés köre:Sajnos a Centerek már nem lesznek bent 3/99-re. Másodikban meg nem lehet ott hagyni se egy Matost, se egy Fultont szerintem.
Három csapat választ előttünk, ebből :
-Bengals-tól nem tartok, ha van eszük, akkor vagy húznak egy játékszert vagy védelmet Burrow-nak.
-Colts jól draftol, míg a Patricia féle Lions-nak kell a védelem erősítés --> Így van rá esély, hogy olyan játékosokat visznek el előttünk, akik a mi boardunk elején vannak.
Ha szerencsénk van, akkor OT / RB-k mennek ki Bengals, Colts-nál, és akkor max a Lions piszkít oda, de ő i csak 1 játékost happol el előlünk.
Eddig amondó voltam, ne húzzunk EDGE. Nem akartam több középszerű Ximines / Carter féle passrushert a csapatba. DE nem gondoltam, hogy Yetur Gross-Matos és AJ Epenesa is akár elérhető lesz, akár mind a kettő.
Valaki leírja Gross-Matost, nekem szimpatikus. Kettejük közül mindegy kijönne, akit jobban el tudnak képzelni a szisztémában. Nálam Gross-Matos azért van elérőbb, mert JPP-re emlékeztet. Lehet érdemesebb lenne 4-3-ba tolni...
Xavier McKinney Strong Saftey, amire ott van Peppers. Persze ha megtalálják a helyét a pályán, akkor felőlem lehet ő is.
Ha nem edge jön, akkor Secondary-be várok erősítést.
My board for second round:
1. Yetur Gross-Matos
2. AJ Epenesa
(nem írom ide, de Marlon Davidson még nagy fétise lehetne DG-nek)
3. Grant Delpit
4. Antoine Winfield
5. Kristian Fulton
6. Trevon Diggs
-Maybe (Jeremy Chinn bele szeretnek a 6'3 magassába?)
-Maybe (Zack Baun - nekem szimpi player nagyon, de nem tudom, hogy megtalálnánk-e a helyét, illetve mennyit tudna segíteni a csapaton? Connelly után másik Wisconsin játékos lehetne)
Nekem ez a kívánság listám. Ha nem védelem, akkor center a következő, amit kérek. De az lehet korai azt lehet érdemesebb lenne 99. helyen hozni, bár addigra félő, hogy a minőség kimegy.
Ha pl: Denzel Mims (WR) elérhető is lenne, és neki csak olyan szempontból nem örülnék, hogy nálam a need-ek prioritása a következő a második pick előtt:
1. EDGE
2. Secondary
3. OL erősítés
4. O skill poszt
Összességében jó helyzetben vagyunk, jól jött az OT, WR, CB rush és több olyan név is maradt, akik abszolút jó value-t képviselnek és need-re is jöhetnének.
GiantsMLBhunter

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 5 éve
A második pick kérdés köre:Három csapat választ előttünk, ebből :
-Bengals-tól nem tartok, ha van eszük, akkor vagy húznak egy játékszert vagy védelmet Burrow-nak.
-Colts jól draftol, míg a Patricia féle Lions-nak kell a védelem erősítés --> Így van rá esély, hogy olyan játékosokat visznek el előttünk, akik a mi boardunk elején vannak.
Ha szerencsénk van, akkor OT / RB-k mennek ki Bengals, Colts-nál, és akkor max a Lions piszkít oda, de ő i csak 1 játékost happol el előlünk.
Eddig amondó voltam, ne húzzunk EDGE. Nem akartam több középszerű Ximines / Carter féle passrushert a csapatba. DE nem gondoltam, hogy Yetur Gross-Matos és AJ Epenesa is akár elérhető lesz, akár mind a kettő.
Valaki leírja Gross-Matost, nekem szimpatikus. Kettejük közül mindegy kijönne, akit jobban el tudnak képzelni a szisztémában. Nálam Gross-Matos azért van elérőbb, mert JPP-re emlékeztet. Lehet érdemesebb lenne 4-3-ba tolni...
Xavier McKinney Strong Saftey, amire ott van Peppers. Persze ha megtalálják a helyét a pályán, akkor felőlem lehet ő is.
Ha nem edge jön, akkor Secondary-be várok erősítést.
My board for second round:
1. Yetur Gross-Matos
2. AJ Epenesa
(nem írom ide, de Marlon Davidson még nagy fétise lehetne DG-nek)
3. Grant Delpit
4. Antoine Winfield
5. Kristian Fulton
6. Trevon Diggs
-Maybe (Jeremy Chinn bele szeretnek a 6'3 magassába?)
-Maybe (Zack Baun - nekem szimpi player nagyon, de nem tudom, hogy megtalálnánk-e a helyét, illetve mennyit tudna segíteni a csapaton? Connelly után másik Wisconsin játékos lehetne)
Nekem ez a kívánság listám. Ha nem védelem, akkor center a következő, amit kérek. De az lehet korai azt lehet érdemesebb lenne 99. helyen hozni, bár addigra félő, hogy a minőség kimegy.
Ha pl: Denzel Mims (WR) elérhető is lenne, és neki csak olyan szempontból nem örülnék, hogy nálam a need-ek prioritása a következő a második pick előtt:
1. EDGE
2. Secondary
3. OL erősítés
4. O skill poszt
Összességében jó helyzetben vagyunk, jól jött az OT, WR, CB rush és több olyan név is maradt, akik abszolút jó value-t képviselnek és need-re is jöhetnének.
több mint 5 éve
Ez mind szép és jó...lenne!De ha még meg is alkuszunk a Jags-el,nincs elég cap space. Persze ha Solder szerződését esetleg átrendeznénk és Williams-el is lenne új szerződés akkor talán.Solder szerződésével nem fogunk játszani, mert jövőre szinte tuti nem lesz már nálunk.. Inkább Zeitlerét lehet módosítani, ha muszáj. A Dee Ford - Engram csere kapcsán már előkerült ez (12 misi a különbség náluk), ha ott megoldható lenne akkor itt is (tőlem amúgy Ford is jöhetne).
Vobox