New York Giants

50 feliratkozó

több mint 5 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 26 548 — Keep pounding
Thomas jó lesz, én őt komáltam a legjobban ebből a classból.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 5 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Under

több mint 5 éve
GiantsMLBhunter New York Giants Ole Miss Rebels 1 290
Bold prediction szerintek: A támadó egység hol fog végezni overal? 14. over/under? Előző évi 19. hely után.
több mint 5 éve
Most néztem, és sok helyen Andrew Thomas mondták az idei draft legjobb T-nek. Korrektnek néz ki a pick.
GJohnny74
Igen.

Thomas elég jó választás nekünk. Az i-re a pont, még egy második napos center lenne hozzá. Nekem utóbbi napokban tetszett meg nagyon match felvételek alapján. Remélem hálásak leszünk érte. Kíváncsi vagyok, hogy rögtön LT lesz-e és Solder RT?
Wirfs nekem kérdő jeles lett volna. (RT hosszútávon 1/4-re???)
Wills nagyon jó, de neki is lehet nehezen menne váltás LT-re.
GiantsMLBhunter
tegnap még azt írtad thomasre, hogy ő az akit ne, mert nem tetszik és willsre van szükségünk 😀

de félretéve a kötekedést, thomasszel tényleg nem igazán tudtunk mellé lőni, first day starter, az sec-ben már megedződött és a remények szerint nem kell túl sokat dolgozni rajta. ha leesne egy center is következő picknek, elkezdenék reménykedni 😊
jusssipekka
Féltem Thomas-tól. Wills-t gondoltam jobb OT-nak, de mai nap néztem több meccsét és elkezdtem szimpatizálni vele. Illetve Wills/Wirfs-nél pont ma kezdtem el aggódni, hogy egyetemen mindketten csak RT-k voltak. (bár Wills így védte Tua vakoldalát)

Judge/Garett/Colombo/DG döntése ez szóval bízok bennük és az összes elérhető OT-ből választották, nem a maradékból.

Most már nyilván extrán próbálom szeretni a pickünket:
-Fiatal
-Sokat kezdett/tapasztalat (LT-ként is)
-Tökéletes méret, jó karhossz
-Jó passz és futás blokk

Jó lesz, jó lesz. Érdekes, hogy Wirfs valószínűleg csak negyedik OT-ként megy el.
több mint 5 éve
GJohnny74 New York Giants 636
Kerestem instant analysis-t.

www.cbssports.com
4. Giants: OT Andrew Thomas, Georgia
Grade: B+. He's the best tackle in this draft class. I think he's the cleanest tackle. This kid's going to be a longtime starter on the left side. This year he'll start on the right.

Miért csak B+ ha ezeket írja. Úgy látszik a Giants már választhat bárhogy, úgyis lehúzás jön.
több mint 5 éve
jusssipekka New York Giants Rutgers Scarlet Knights 600
Most néztem, és sok helyen Andrew Thomas mondták az idei draft legjobb T-nek. Korrektnek néz ki a pick.
GJohnny74
Igen.

Thomas elég jó választás nekünk. Az i-re a pont, még egy második napos center lenne hozzá. Nekem utóbbi napokban tetszett meg nagyon match felvételek alapján. Remélem hálásak leszünk érte. Kíváncsi vagyok, hogy rögtön LT lesz-e és Solder RT?
GiantsMLBhunter
tegnap még azt írtad thomasre, hogy ő az akit ne, mert nem tetszik és willsre van szükségünk 😀

de félretéve a kötekedést, thomasszel tényleg nem igazán tudtunk mellé lőni, first day starter, az sec-ben már megedződött és a remények szerint nem kell túl sokat dolgozni rajta. ha leesne egy center is következő picknek, elkezdenék reménykedni 😊
több mint 5 éve
GJohnny74
Igen.

GiantsMLBhunter
Remélem ha belekezdtek akkor már rendbe rakják az OL-t rendesen és húznak egy centert. Barkley meg Jones most biztos boldog. Sokat segíthet nekik.

Elképzeltem ahogy DG nyúl a select "hog molly DT" gomb felé, Judge meg rácsap a kezére.

Szerkesztette: GJohnny74
több mint 5 éve
GJohnny74
Igen.

több mint 5 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 433 — Bla, bla, bla
Na akkor most holnap hajnalig szorítani kellene a Centerért... 😉

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 5 éve
több mint 5 éve
Kicsit meglepett az elmúlt hetek után, de játékra ő volt a leginkább NFL-késznek nyilvántartva, vele egyből javulhat Barkley és Jones teljesítménye is. Fasza!

Még egy C és egy WR jöhet és hadd szóljon
Wyatt
C és FS. FS nagyobb need, és védelem is kaphatna egy picket első 3 körből.
több mint 5 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Kicsit meglepett az elmúlt hetek után, de játékra ő volt a leginkább NFL-késznek nyilvántartva, vele egyből javulhat Barkley és Jones teljesítménye is. Fasza!

Még egy C és egy WR jöhet és hadd szóljon

több mint 5 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 433 — Bla, bla, bla
Teljesen megnyugodtam ettől a választástól!!

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 5 éve
yooker New York Giants 7 460 — Expect the Best !
most akkor tényleg nem tudtunk 1/4-re mellé nyúlni? 😊
fasza hogy T de azért van benne csavar...
na mindegy !
több mint 5 éve
ironroy New York Giants 1 860 — New York G̶i̶a̶n̶t̶s̶ Browns fan
A várva várt OT pick
több mint 5 éve
ozibozi New York Giants 20 266
Mi még a tankolást is elcsesztük. 😊
több mint 5 éve
Szesze New York Giants 21 837 — Giants fan
amiket olvasgattam mostanában itt kb minden csapat szerepel már letrade lehetőségként a top 10-ben körülöttünk de egyelőre mi kimaradtunk.....😊
yooker
Szerintem akkor van legnagyobb esélyünk letrade-re, ha a Lions nem Okudah-t vinné 1/3-ra, úgy akár összejöhetne a Jaguars féle trade is, mert érte szerintem feljönnének.
Szesze
Én a legnagyobb esélyre egy Skins letradere számítok először, nem érzem, hogy ők látnak bárkiben akkora needet, hogy 1/2-re húzzanak, plusz új edző, új staff, inkább pick hoarding lesz, hogy maguk számára alakítsák ki a keretet.
Rodaron
Nem igazán tudom elképzelni, hogy ott hagynák Youngot.. pont azért tankolnak a csapatok, h ilyen játékosokat be tudjanak húzni, mint ő.

Szerkesztette: Szesze
több mint 5 éve
Rodaron New York Giants 2 149
amiket olvasgattam mostanában itt kb minden csapat szerepel már letrade lehetőségként a top 10-ben körülöttünk de egyelőre mi kimaradtunk.....😊
yooker
Szerintem akkor van legnagyobb esélyünk letrade-re, ha a Lions nem Okudah-t vinné 1/3-ra, úgy akár összejöhetne a Jaguars féle trade is, mert érte szerintem feljönnének.
Szesze
Én a legnagyobb esélyre egy Skins letradere számítok először, nem érzem, hogy ők látnak bárkiben akkora needet, hogy 1/2-re húzzanak, plusz új edző, új staff, inkább pick hoarding lesz, hogy maguk számára alakítsák ki a keretet.
több mint 5 éve
PeppyRapier New York Giants 88
Nálam a draft board-omon így festene a sorrend:
1. Chase Young: Ő lenne az álom pick, a legjobb játékos a legnagyobb hiányposztunkra. Nincs rá sok esély, de annyira azért nem vagyunk tőle messze, ha valami QB run beindul egy csere miatt, még bármi lehet.

2. Trade a Jags-el. (közben úgy hírlik a Raiders-t mégis sikerül lehúzniuk egy első körrel)
Ők kapják az 1/4-et és egy 3. kört, mi pedig az 1/9-ot és Ngakoue-ét... Deal? 😀 A csávó ott hisztizik mindenhol hogy menne, egyszerűen szabadulniuk kellene tőle. Első kört senki nem fog érte adni, de szerintem a 2. kör elejét sem feltétlen érné meg, eleve a hisztis mivolta és az új szerződése miatt amit adnunk kéne majd neki. Egy 3. kör elejével és az 5 helyes felmozgással is jól járna a Jags, jobban mint egy ennyire nyíltan problémázó embert megtartani. Nagyobb értéket pedig nem sok másik csapatról gombolhatnának le. 1/9-en pedig jöhetne a legjobb megmaradt OT esetleg Simmons ha még bent van.

Persze ez is egy "álom", ami talán még irreálisabb mint Young. Ha pedig mégis fel kellene adni azt a 2. kört Ngakoue-ért és egy OT-ért, azt is túlélném valahogy 😀
(Viszont ha el is cserélnénk az 1/4-et, én az 1/9-nél lejjebb nem adnám.)

3. Jedrick Wills
A realitás. Nem kérdés, prémium poszt, ráadásul egy baromi erős OT class-ból választhatnánk ki a legjobb játékost, egy olyan posztra ami nálunk az idők kezdete óta hatalmas probléma. Megértem a Simmons hívőket, mert benne is van realitás, de nálam ez a nagybetűs NO BRAINER.

4. Isaiah Simmons
Mint mondtam, megértem a rajongóit. Óriási tehetség a srác, és bár igaz, hogy az ilyen univerzális bicskák nem szoktak mindig bevállni, nála érezni, hogy kivétel. Névsorra már nem olyan rossz ez a D, és Simmons-al könnyen lehet, hogy már idén csodát látnánk tőlük. Nehéz döntés lenne nem őt választani, és nálam is csak a tradíció dönt Wills mellett. Az más kérdés, hogyha szigorúan csak LB-ként gondolnak rá, akkor talán jobb is ha nem nálunk köt ki... és nem csak a poszt value miatt.

5. Jeffrey Okudah
Ha lecsúszna hozzánk, az ő kiválasztásával is ki lennék békülve. Koránt sem annyira mint a fent említettek, de egy elit thetséggel megáldott CB prospect-et annyira nem kell magyarázni. Valamelyeset a pass rush hiányát/gyengeségét is kompenzálhatná, de olyan sok a theteséges de eddig nem bizonyított CB a roster-en, hogy aligha őt fogjuk választani.

Top5 akit neeeeeeeeeeeeee....
1. Herbert v. Tua (csúnya pletykák ezek, ezért nem szeretjük a new york-i médiát.
2. Bármilyen DT (nem DG, ezt engedd el, sőt ha már itt tartunk Williams-et is engedd el)
3. Mekhi Becton (1/9-en ha csak ő maradna akkor lehet, de 1/4-en első OT-nek isten ments!)
4. Jeudey (luxus pick a köbön, mikor Barkley jött akkor tényleg nem volt futónk, amikor Engram jött akkor tényleg nem volt TE-ünk, most viszont a WR sor rendben, nem kell oda első körös WR)
5. Valami agyfasz DG húzás, amit senki nem láthat előre

Szerkesztette: PeppyRapier
több mint 5 éve
ozibozi New York Giants 20 266
Kezdődik a vetítés

Sources: The #Dolphins have called the teams in front of them for a possible trade up from No. 5 and are gauging the price to come up to No. 3 to potentially take an offensive tackle. We could see a run on tackles in the Top 10 like never before.
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
én nem számítok cserére, így továbbra is Simmons a tippem/megérzésem
több mint 5 éve
Szesze New York Giants 21 837 — Giants fan
yooker
több mint 5 éve
yooker New York Giants 7 460 — Expect the Best !
több mint 5 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 668 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Egyik fel sem olvasta el amit alairtak? Pedig az allitolag nem art.
ulpianus
Szerintem a Giants tudja, lehet a jó Leonard is, csak reménykedik, hátha valahogy ki lehet csikarni Gettlemanből még 1.7 milliót.

Szerkesztette: iktriad
több mint 5 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Egyik fel sem olvasta el amit alairtak? Pedig az allitolag nem art.

Állat vagyok, ami enni kér...