New York Giants
50 feliratkozó
több mint 5 éve
Anyone on board for the #Giants to draft Randy Moss' son, Thad Moss as Mr Irrelevant?
több mint 5 éve
Ez biztos ugyanaz, mint Williams-nél, ő sem tudja micsoda. 😊 Az nfl.com profiljában EDGE van. www.nfl.com/prospects/carter-coughlin?id=3219434f-5505-7248-98b5-e1e661c55f10csak meglett az EDGE húzás, Carter Coughlin.magát a twitteren LB nek tartja 😊
GJohnny74
Carter Coughlin
@Cmoe34
Flawed, Forgiven, Free | Linebacker at the University of Minnesota
〽️
Névjegy fordítása
ozibozi
több mint 5 éve
csak meglett az EDGE húzás, Carter Coughlin.magát a twitteren LB nek tartja 😊
GJohnny74
Carter Coughlin
@Cmoe34
Flawed, Forgiven, Free | Linebacker at the University of Minnesota
〽️
Névjegy fordítása
több mint 5 éve
Ugy nez ki kivalasztottuk a vedelem reszerol a falon kivul minden posztot es arra mentunk ra ugy osszessegeben es O-bol meg pont a falat nyomtuk meg rohadtul es kb semmi mast...Erdekes ..meglatjuk!
Azert nyilvan latszik a koncepcio
akkor hogy tenyleg megadink monden eselyt Jonesnak Barkleynak....megerdemlik!jo dontes!
A D-t meg foltozgattuk..rosszabb az se lett!szoval meg akar azt is el kell ismerni hogy talan jobb is lett a csapat 😀
több mint 5 éve
csak meglett az EDGE húzás, Carter Coughlin.
több mint 5 éve
Trishton Jackson szépen csúszik. Igazi speedster, az 5.be várták, szóval a 7.ben már jókora ajándék lenne, és ott az álom WR class-ból a projekt (v. annál azért jobb) elkapó.
több mint 5 éve
Cowboys are forever some ass
— Cam Brown6️⃣ (@Freakyy6ix) November 28, 2013

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 5 éve
Állítólag újra felvettük a kapcsolatot Marcus Goldennel...

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 5 éve
itt lesz az új center állítólag már fel is tette az instagramra a center edzés képeit.looks like Lemieux has also been preparing to potentially player center at the NFL level.
Never missed a game, 52 consecutive starts. A blue collar, go-getter that NYG may view as a long term option at OC. Has tight hips and struggles vs speed, needs protection L&R. Tough kid though.
giantswire.usatoday.com/2020/04/25/see-it-new-york-giants-draft-pick-shane-lemieux-working-at-center/?fbclid=IwAR1M5wYBe4fDfg7v0arLM0bGd7_alsvXl-hKtGywbOxryC4seMNps3h3AOA
Szerkesztette: ozibozi
több mint 5 éve
“Szakértők” akik szerint sem Mahomes sem DJ nem franchise QB...”Hold my beer”majd keretszűkítéskor leesik vlm,Jah, az Edge-ről már lemondtam, de azért az kemény, hogy a szakértők szerint minden idők egyik legerősebb WR klasszából nem sikerült senkit kihúzni.
ozibozi
Szesze
Amúgy EDGE innentől szerintem valaki le van dumálva!Csak reméljük egy DT-t vagy Soldert adjuk érte!
több mint 5 éve
hát komoly előnyben leszünk ezeken a posztokon az UDFA-k körében az biztos 😊Még ne add fel, van még 4 pickünk a 7.-ben 😀majd keretszűkítéskor leesik vlm,Jah, az Edge-ről már lemondtam, de azért az kemény, hogy a szakértők szerint minden idők egyik legerősebb WR klasszából nem sikerült senkit kihúzni.
ozibozi
Szesze
PeppyRapier
több mint 5 éve
Még ne add fel, van még 4 pickünk a 7.-ben 😀majd keretszűkítéskor leesik vlm,Jah, az Edge-ről már lemondtam, de azért az kemény, hogy a szakértők szerint minden idők egyik legerősebb WR klasszából nem sikerült senkit kihúzni.
ozibozi
Szesze
több mint 5 éve
majd keretszűkítéskor leesik vlm,Jah, az Edge-ről már lemondtam, de azért az kemény, hogy a szakértők szerint minden idők egyik legerősebb WR klasszából nem sikerült senkit kihúzni.
ozibozi
több mint 5 éve
Kemény hogy se DE/OLB, se WR, se C nem jött még mutatóba se..Szerintem EDGE jönni fog a piacról, vannak még jó nevek (Griffen, Clowney, Golden), és bár idénre már nem sok mozgásterünk maradt a sapka alatt, egy farnehéz szerződéssel bármelyik beleférhetne, elvégre jövőre megint 70 milliónk lesz.
Szesze
WR-ért kár, mert túl jó a class hogy kihagyjuk, de ezek szerint mégis. Papíron megvagyunk, 3 kezdő és Colman-től is várnék valamit, de sok a sérülékeny köztük.
A C-t pedig szerintem megoldottuk, csak valaki be lesz mozgatva középre. Gates lehet a kezdő év elején, de szerintem Zeitler is bekerülhetne ha Lemieux beválik.
több mint 5 éve
majd keretszűkítéskor leesik vlm,
több mint 5 éve
Kemény hogy se DE/OLB, se WR, se C nem jött még mutatóba se..
több mint 5 éve
6.kör Cameron Brown LB/Penn State

több mint 5 éve
Nick Harris se lett volna rossz 5. körbenI don't believe Giants had Biadasz on the board because of the injuries.Nagyon csúszott, és azért azt senki nem látta jönni, hogy a Dallas felcserél pont az Eagles helyére... Ha ők nem jönnek fel, simán ott lett volna nálunk, azért meg nem hibáztatom DG-t hogy nem próbált meg az Eagles-el bizniszelni v. nem látta, hogy a Dallas velük fog.5.kör Shane Lemieux G/Oregoncsak azt nem értem miért nem mentünk fel Biadasz-ért, néggyel előttünk vitte a Dallas, tudni lehetett, hogy nekik is kell center..
nagir
Szesze
PeppyRapier
— Art Stapleton (@art_stapleton) April 25, 2020
Sanyichef
több mint 5 éve
I don't believe Giants had Biadasz on the board because of the injuries.Nagyon csúszott, és azért azt senki nem látta jönni, hogy a Dallas felcserél pont az Eagles helyére... Ha ők nem jönnek fel, simán ott lett volna nálunk, azért meg nem hibáztatom DG-t hogy nem próbált meg az Eagles-el bizniszelni v. nem látta, hogy a Dallas velük fog.5.kör Shane Lemieux G/Oregoncsak azt nem értem miért nem mentünk fel Biadasz-ért, néggyel előttünk vitte a Dallas, tudni lehetett, hogy nekik is kell center..
nagir
Szesze
PeppyRapier
— Art Stapleton (@art_stapleton) April 25, 2020
Szerkesztette: Sanyichef
több mint 5 éve
C, EDGE, WR jövőre van betervezve 😊
több mint 5 éve
Én már rég mentem volna fel a helyükben, a Dallas is tudta, h nekünk is kurva nagy need a C, meg mi is, hogy nekik.. Lemieux amúgy egyáltalán nem rossz pick, csak nagyon kellett volna egy kezdő potenciállal rendelkező center.Nagyon csúszott, és azért azt senki nem látta jönni, hogy a Dallas felcserél pont az Eagles helyére... Ha ők nem jönnek fel, simán ott lett volna nálunk, azért meg nem hibáztatom DG-t hogy nem próbált meg az Eagles-el bizniszelni v. nem látta, hogy a Dallas velük fog.5.kör Shane Lemieux G/Oregoncsak azt nem értem miért nem mentünk fel Biadasz-ért, néggyel előttünk vitte a Dallas, tudni lehetett, hogy nekik is kell center..
nagir
Szesze
PeppyRapier
több mint 5 éve
Nagyon csúszott, és azért azt senki nem látta jönni, hogy a Dallas felcserél pont az Eagles helyére... Ha ők nem jönnek fel, simán ott lett volna nálunk, azért meg nem hibáztatom DG-t hogy nem próbált meg az Eagles-el bizniszelni v. nem látta, hogy a Dallas velük fog.5.kör Shane Lemieux G/Oregoncsak azt nem értem miért nem mentünk fel Biadasz-ért, néggyel előttünk vitte a Dallas, tudni lehetett, hogy nekik is kell center..
nagir
Szesze
több mint 5 éve
Hát ha ehhez Ő kellet, akkor még jó hogy jött... 😉😊😀5.kör Shane Lemieux G/OregonÚgy néz ki O line all in van. Garrett kisírta magának.
nagir
GJohnny74

több mint 5 éve
5.kör Shane Lemieux G/Oregoncsak azt nem értem miért nem mentünk fel Biadasz-ért, néggyel előttünk vitte a Dallas, tudni lehetett, hogy nekik is kell center..
nagir