New York Giants
50 feliratkozó
több mint 5 éve
Az esetek 90%-ában 10-6 kell a wild cardhoz, mondjuk amilyen szívonalon dolgozik mostanában az NFC East, a csoportgyőzelem nem lehetetlen 9-7-tel.Asszem nem ez volt a legelrugaszkodottabb része ennek a jóslatnak, de reméljük bejön 😀
empty taxi
több mint 5 éve
Az esetek 90%-ában 10-6 kell a wild cardhoz, mondjuk amilyen szívonalon dolgozik mostanában az NFC East, a csoportgyőzelem nem lehetetlen 9-7-tel.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Akkor én ledobom a bombát, csakhogy idegesítselek titeket. Az én korai jóslataim a szezonra, bár nevezhetjük inkább boldoknak.Playoff 2nd round
Ximines 8+ sack
Slayton 1000+ receiving yards
Mielőtt nekem esnétek, ez ilyen félig megérzés félig van alapja a dolognak. Ximines a tavalyi 4,5 sack után még nem biztos, hogy egyből kezdő lesz, de be fogja magát játszani a szezon elején és van benne potenciál, hogy egy szinttel feljebb lépjen és elérje a 8+ sacket. Slayton idén már Day 1 kezdő, tavaly látszott, hogy nem egy elveszett gyerek és mivel ő talán kevesebb sérüléssel hozza le a szezont, kinőheti magát Jones egyik legbiztosabb célpontjává. Na és ami a legfontosabb a csapat szempontjából a playoff. Tudom ti szkeptikusak vagytok a játékosállománnyal kapcsolatban, főleg a védelem nem tetszik nektek és Graham személye sem segít. Tegyük hozzá a tavalyi védelem rengeteg sérüléssel dolgozott, volt hogy egy fél óvodás csoport játszott a secondaryban. Egyszerűen nem lehet akkora szerencsénk, hogy megint ennyi sérült legyen. Mindenki egy évvel tapasztaltabb lett, ez azért nagyon fontos egy ilyen fiatal csapatnál, ráadásul Bettcher állandóan azt játszotta, hogy az első félidőre kiküldte a védelmet futkorászni, lássa milyen taktika kell a második félidőre, ott már nem voltak annyira elveszve. Szerintem igenis fejlődött ez a védelem, az új emberek is nagy segítségek lehetnek ebben, lehet ebből egy top15 körüli védelem, főleg, ha meghagyják nekünk Goldent. Bár nem vagyok nagy rajongója és szerintem a rendszer nyertese volt, de a 10+ sack az 10+ sack. A támadósor meg mostmár kezd pofásan kinézni, ha összeáll a fal, amire mostmár jó esély mutatkozik, akkor ez egy top 10 körüli egység lehet. Plusz én az edzői gárdába is sokat látok bele, a kezdeti sokk után tetszik ez a Judge vonal. A sorsolást elnézve a csoportriválisok ellen 3 győzelmet tudok elképzelni, a többi ellenfél ellen 5-6. Egy 8-8 vagy 9-7-es mérleggel wild card helyet simán el lehet csípni a kibővített playoffra, onnan meg már bármi megtörténhet. Nyilván ez egy pozitív hangvételű, reménykedőbb poszt, aminek lehet kevesebb a valóságalapja, de én látok egy "dark horse" szerepet a csapatban. Hamár a közelében leszünk ennek, akkor örülhetünk. De ahogy Szesze írta, majd a szezon eldönti kinek lesz igaza és az utóbbi években sajnos tényleg ők mondták meg a tutit.
több mint 5 éve
Azért nagyon nem mindegy, hogy mi akkor igazoltunk RB-ket meg TE-ket (+QB-t, WR-t) az első körökben amikor egy kalap szar volt az egész OL és a védelem is kezdett totál szétesni. Az utolsó három év összmérlege: 12-36, az utolsó 7 évből 6-ban nem értük el az 50%-os mérleget se, szóval itt azért van mit kritizálni finoman szólva.Szerintem Dalton backupnak nagyon jó igazolás, ahogy az egész Dallas offseason kifejezetten jól sikerült, már amennyire ezt előzetesen meg lehet ítélni. Szerintem idén simán viszik a csoportot.Szerintem ez pusztán az az igazolás, hogy Dak-ra nyomást helyezzenek, "öreg, te nem vagy 30 milliós nem hogy 40 milliós QB. Ha továbbra is keménykedsz, Dalton fivérek egyike elvégzi helyetted a munkát. Komolyra véve a szót, azért Dalton az elmúlt évek azért messze volt 3 ProBowlos szezonjában, ide se kezdőnek érkezett. A Dallas meg főleg leves, ha Daltonnal képzelik el a jövőt, és nem Dak-ból próbálnak franchise QB-t varázsolni. Én nagyon más értelmét ennek nem látom.
Szesze
Másik topic, kicsit engedjetek, hogy másik oldalról közelítsem meg a Dallas offseasont. CeeDee Lamb hatalmas steal volt 17-en, de azért nem tudom hosszútávon megérte e, mivel a védelem tele van lyukakkal ott, egy DLaw-n kívül kevés a playmaker. Ok érkezett Poe, McCoy és Clinton Dix, de ő nekik is make or break season ez. O-lineban is elfogyott a depth, a sok sajnálatos sérülés és retirement miatt. Ha már úgyis mindenki mindig fikázta OBJ, Barkley draftját, hogy azon a poszton jöhetett volna hasznosabb, Lamb helyett is jöhetett volna hasznosabb, Dalton helyett is jöhetett volna hasznosabb.
Szóval én nem nagyon értem a tömjénezést, a Giants egy ilyen move-ért a világ ostobája címet szerzi meg, a Dallas meg az év offseason csapata címet...makes no sense.
Ezt most nem azért akartam leírni, hogy a Dallassal foglalkozzunk itt, csak szerintem a mérce lehetne egyenlőbb is, és itt az elmúlt években a fikázás nagyon elvitte már a józan ítélőképességünket. Természetesen katasztrófális éveken vagyunk túl, és a Dallas előttünk jár jó pár dologban, de azért na...ami logikátlan itt is, az logikátlan ott is az adott helyzetben.
Rodaron
De én aztán nem akarom a Dallast védeni, viszont az biztos, hogy az ő keretük az utóbbi években össze se hasonlítható a miénkkel, más kérdés, hogy ahhoz képest lófaszt se tudtak kihozni belőle (azt azért megjegyzem, hogy ennek az egyik fő oka amúgy az a Garrett aki tudjuk most melyik csapatnál van..)
Ez a Dalton igazolás pedig nem annak szólt, hogy nem Prescottal képzelik el a jövőt, egész egyszerűen backupnak jött és attól függetlenül, hogy Dalton messze van-e a 3 probowlos szezonjától vagy sem, (nyilván igen, de éppen ezért nem 30 millió, hanem 3 millió garantáltat kapott) backupnak bizony kiváló igazolás.
Összességében a két csapat kerete jelenleg továbbra sem egy kategória, én mint mondtam őket várom a csoport élére (magunkat pedig maximum a harmadik helyre), de ezzel nem kell senkinek egyet érteni, majd a szezon eldönti kinek lesz igaza..
A született optimistákat biztos nagyon zavarja az évek óta tartó pesszimistának tűnő panaszáradatunk szezon előtt, csak az a baj hogy aztán mindig kiderült, hogy ez nem pesszimizmus volt, hanem realizmus. Aki itt nagy csodákra vár az csalódni fog, évek óta ezt mondom és ez idén se változott sajnos. Ettől még nem vagyok letargiában se, mert tavaly is azt mondtam, hogy a franchise számára a legfontosabb az lesz az előző szezonban, hogy Daniel Jones a nagy nyomás ellenére képes lesz-e felnőni a feladathoz és szerencsére ezt első éve alapján kijelenthetjük hogy megtette. Idén is ezt látom prioritásnak, ha neki sikerül tovább haladnia ezen az úton (nyilván egy jobb OL és ezáltal futójáték sokat segíthetne ebben), akkor van esélyünk 1-2 éven belül visszajutni a reálisan PO esélyes csapatok közé. Ehhez viszont muszáj, hogy a frissen draftoltjaink nagy része beváljon, szerintem ennek kell szurkolni idén elsősorban.
több mint 5 éve
Szerintem Dalton backupnak nagyon jó igazolás, ahogy az egész Dallas offseason kifejezetten jól sikerült, már amennyire ezt előzetesen meg lehet ítélni. Szerintem idén simán viszik a csoportot.Szerintem ez pusztán az az igazolás, hogy Dak-ra nyomást helyezzenek, "öreg, te nem vagy 30 milliós nem hogy 40 milliós QB. Ha továbbra is keménykedsz, Dalton fivérek egyike elvégzi helyetted a munkát. Komolyra véve a szót, azért Dalton az elmúlt évek azért messze volt 3 ProBowlos szezonjában, ide se kezdőnek érkezett. A Dallas meg főleg leves, ha Daltonnal képzelik el a jövőt, és nem Dak-ból próbálnak franchise QB-t varázsolni. Én nagyon más értelmét ennek nem látom.
Szesze
Másik topic, kicsit engedjetek, hogy másik oldalról közelítsem meg a Dallas offseasont. CeeDee Lamb hatalmas steal volt 17-en, de azért nem tudom hosszútávon megérte e, mivel a védelem tele van lyukakkal ott, egy DLaw-n kívül kevés a playmaker. Ok érkezett Poe, McCoy és Clinton Dix, de ő nekik is make or break season ez. O-lineban is elfogyott a depth, a sok sajnálatos sérülés és retirement miatt. Ha már úgyis mindenki mindig fikázta OBJ, Barkley draftját, hogy azon a poszton jöhetett volna hasznosabb, Lamb helyett is jöhetett volna hasznosabb, Dalton helyett is jöhetett volna hasznosabb.
Szóval én nem nagyon értem a tömjénezést, a Giants egy ilyen move-ért a világ ostobája címet szerzi meg, a Dallas meg az év offseason csapata címet...makes no sense.
Ezt most nem azért akartam leírni, hogy a Dallassal foglalkozzunk itt, csak szerintem a mérce lehetne egyenlőbb is, és itt az elmúlt években a fikázás nagyon elvitte már a józan ítélőképességünket. Természetesen katasztrófális éveken vagyunk túl, és a Dallas előttünk jár jó pár dologban, de azért na...ami logikátlan itt is, az logikátlan ott is az adott helyzetben.
több mint 5 éve
Szerintem Dalton backupnak nagyon jó igazolás, ahogy az egész Dallas offseason kifejezetten jól sikerült, már amennyire ezt előzetesen meg lehet ítélni. Szerintem idén simán viszik a csoportot.
több mint 5 éve
Bálint Próféta!😉Egy reményük maradt at East riválosoknak, hogy McCarthy nagyobb balfék, mint Garett 😛 Bár tartok tőle olyan tehetség mennyiség gyűlt ott össze, hogy még azt is elbírná....Ilyenkor szokott jönni egy kiváló 7-9-es szezon 😀😊
dande
warr_b

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 5 éve
Egy reményük maradt at East riválosoknak, hogy McCarthy nagyobb balfék, mint Garett 😛 Bár tartok tőle olyan tehetség mennyiség gyűlt ott össze, hogy még azt is elbírná....Ilyenkor szokott jönni egy kiváló 7-9-es szezon 😀😊
dande

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 5 éve
Ha Daltonnal akarja sarokba szorítani az régen rossz..Azért még korai az idei draftot értékelni. Tényleg nem tűnik rossznak, de lehet reménykedni néhány dologban:Egyszerűen csak azért pl. amit kristof írt, meg azért mert reménykedtem benne, hogy Presscottot jó alaposan túl fizetik hosszú évekre... Ehelyett az öreg JJ nyomott egy fasza draftot és még Dak-ot is sarokba állította. Sajnos!Dalton => DallasMiért?
Hát én ennek nagyon nem örülök! 😕
nagir
GJohnny74
nagir
- Hoztak egy tehetséges WR-t, de az eddig sem számított hiányposztnak.
- Az új centernek már most komoly gondjai vannak az egészségével.
- A két CB vagy beválik vagy nem, de nem extra tehetség egyik sem.
- Ezzel szemben a DL semmit nem erősödött, pedig leginkább oda kellett volna.
- HC: egy féktől megszabadultak, de jött helyette másik 😊
vanek úr
több mint 5 éve
Azért még korai az idei draftot értékelni. Tényleg nem tűnik rossznak, de lehet reménykedni néhány dologban:Egyszerűen csak azért pl. amit kristof írt, meg azért mert reménykedtem benne, hogy Presscottot jó alaposan túl fizetik hosszú évekre... Ehelyett az öreg JJ nyomott egy fasza draftot és még Dak-ot is sarokba állította. Sajnos!Dalton => DallasMiért?
nagir
GJohnny74
nagir
- Hoztak egy tehetséges WR-t, de az eddig sem számított hiányposztnak.
- Az új centernek már most komoly gondjai vannak az egészségével.
- A két CB vagy beválik vagy nem, de nem extra tehetség egyik sem.
- Ezzel szemben a DL semmit nem erősödött, pedig leginkább oda kellett volna.
- HC: egy féktől megszabadultak, de jött helyette másik 😊
több mint 5 éve
Egy reményük maradt at East riválosoknak, hogy McCarthy nagyobb balfék, mint Garett 😛 Bár tartok tőle olyan tehetség mennyiség gyűlt ott össze, hogy még azt is elbírná....
több mint 5 éve
Egyszerűen csak azért pl. amit kristof írt, meg azért mert reménykedtem benne, hogy Presscottot jó alaposan túl fizetik hosszú évekre... Ehelyett az öreg JJ nyomott egy fasza draftot és még Dak-ot is sarokba állította. Sajnos!Dalton => DallasMiért?
nagir
GJohnny74

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Ez csak azt jelenti, hogy zavar van az erőben arrafelénálam inkább azt, hogy Prescott esetleges kiesése esetén (akár sérülés, akár egyéb) is van olyan irányítójuk aki PO-ba tudja vezetni ezt a keretet, én sem örülök neki 😕
ozibozi
több mint 5 éve
Dalton => DallasEddig kerdeses volt hogy mi vagy a Dallas fogja uralni a csoportot de ezzel sajnos vegunk....
nagir
több mint 5 éve
Ez csak azt jelenti, hogy zavar van az erőben arrafelé
több mint 5 éve
Dalton => DallasHát én ennek nagyon nem örülök! 😕
Szerkesztette: nagir

több mint 5 éve
empiresportsmedia.com/new-york-giants/what-are-the-new-york-giants-doing-to-solve-the-center-problem/Nem lesz baj, már lázasan megy a matek... 😊😊😊

több mint 5 éve
Engramot már régen eltradeltük volna, ha bárkinek is kellett volna, de nem kellett.😕Mondjuk nyílván nem 4. v. 5. kört kértünk érte...
ozibozi
több mint 5 éve
Engram 6.01M$, Peppers 6.77M$ lesz a jövőre az ötödik éves opció. Egyik sem egy óriási összeg, aztán majd meglátjuk.

több mint 5 éve
Engramot már régen eltradeltük volna, ha bárkinek is kellett volna, de nem kellett.😕
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
igazából vissza lehet hívni az opciót, így sok értelme nem lenne nem lehívni 😊williams: nekem nagyon kedvencem volt az egyetemen, 2016-ban pl. ehhez méltóan is játszott a jetsben, nem tudom utána milyen törés állt be nála, de 25 évesen nem lehetetlen visszatérni ahhoz a formához. egy hosszú távú szerződésen remélem azért keményen dolgoznak, anyagilag biztosan jobban járnánk.
védelem: az emberanyag nem lett sokkal jobb, de a kevés csere talán azt is előrevetíti, hogy összeszokottabb lehet a társaság, én max. ebben látom a potenciált amivel top20-ba érhetnek.
több mint 5 éve
Muszáj lehívni. Minek spórolnánk rajta? A cél Daniel Jones potenciáljának maximalizálása, ehhez ha Engram 8 meccset tud játszani, akkor annyival veszi ki ebből a részét.Én kicsit fordítva gondolom, Peppers sztem nem kérdés, nálam Engram a bizonytalanabb pont a rengeteg sérülés miatt, de én az övét is lehívnám és sztem le is fogjuk.Nos, lehívjuk az 5. éves opcióját?Szerintem mindenképpen le kellene. Jobb TE ő amikor egészséges, mint hogy ne éljünk ezzel az opcióval, még akkor is ha el akarjuk cserélni. Viszont Peppers érdekesebb kérdés. Jó éve volt, és úgy illene, ha már OBJ-t beáldoztuk érte (részben persze), hogy neki is lehívjuk az 5. évest. Viszont a poszt értéke, a sérülése és részben McKinney érkezése miatt vannak kétségeim. Vagy szerintetek mi lesz vele?
empiresportsmedia.com/new-york-giants/how-should-the-new-york-giants-approach-evan-engrams-5th-year-club-option/
nagir
PeppyRapier
Szesze
több mint 5 éve
Én kicsit fordítva gondolom, Peppers sztem nem kérdés, nálam Engram a bizonytalanabb pont a rengeteg sérülés miatt, de én az övét is lehívnám és sztem le is fogjuk.Nos, lehívjuk az 5. éves opcióját?Szerintem mindenképpen le kellene. Jobb TE ő amikor egészséges, mint hogy ne éljünk ezzel az opcióval, még akkor is ha el akarjuk cserélni. Viszont Peppers érdekesebb kérdés. Jó éve volt, és úgy illene, ha már OBJ-t beáldoztuk érte (részben persze), hogy neki is lehívjuk az 5. évest. Viszont a poszt értéke, a sérülése és részben McKinney érkezése miatt vannak kétségeim. Vagy szerintetek mi lesz vele?
empiresportsmedia.com/new-york-giants/how-should-the-new-york-giants-approach-evan-engrams-5th-year-club-option/
nagir
PeppyRapier
több mint 5 éve
Nos, lehívjuk az 5. éves opcióját?Szerintem mindenképpen le kellene. Jobb TE ő amikor egészséges, mint hogy ne éljünk ezzel az opcióval, még akkor is ha el akarjuk cserélni. Viszont Peppers érdekesebb kérdés. Jó éve volt, és úgy illene, ha már OBJ-t beáldoztuk érte (részben persze), hogy neki is lehívjuk az 5. évest. Viszont a poszt értéke, a sérülése és részben McKinney érkezése miatt vannak kétségeim. Vagy szerintetek mi lesz vele?
nagir