New York Giants

50 feliratkozó

több mint 5 éve
Szesze New York Giants 21 837 — Giants fan
⚡️ “PFF's reaction to the 2020 NFL Schedule release”
Teams most likely to have the number 1 pick in the 2021 NFL Draft

1. Chargers
2. Jaguars
3. Giants
4. Bengals
5. Dolphins

A sorsolás Kihirdetése után mindjárt dobogóra kerültünk a PFF szerint az 1/1- ért.
ozibozi
sajnos nem túl elrugaszkodott jóslat..
több mint 5 éve
ozibozi New York Giants 20 265
⚡️ “PFF's reaction to the 2020 NFL Schedule release”
Teams most likely to have the number 1 pick in the 2021 NFL Draft

1. Chargers
2. Jaguars
3. Giants
4. Bengals
5. Dolphins

A sorsolás Kihirdetése után mindjárt dobogóra kerültünk a PFF szerint az 1/1- ért.
több mint 5 éve
gyeek LSU Tigers 8 603 — Grady Judd fan
engem az is vigasztal, hogy végre egy szezon, amikor nem a türhők ellen kezdünk
vittore
Alpár Dzsekszon in da house! 😊
gyeek
türhők = parasztok = tehenészek = Dallas Cowboys
Hol itt a probléma hiperérzékeny barátom? 😀
PeppyRapier
Az urbánus pejoratív mellékzönge, Grétsy tanár úr, a mellékzönge! 😉 Vittorénak szokása az emilyen zrika, ahogy nekem a reakció.

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 5 éve
PeppyRapier New York Giants 88
vittore
gyeek
türhők = parasztok = tehenészek = Dallas Cowboys
Hol itt a probléma hiperérzékeny barátom? 😀
több mint 5 éve
gyeek LSU Tigers 8 603 — Grady Judd fan
vittore

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
hát a sorsolás alapján valóban 4-6 győzelem néz ki idén is, viszont elég jó értékmérő lesz az offensenek, hogy mennyire tudnak meccsben maradni, mert elég durva védelmekkel találkozunk majd hétről-hétre. ha DJ és az O-fal tud fejlődni, akkor én már elégedett leszek.
több mint 5 éve
vittore New York Giants 1 331 — Giants fan
7-9 a max , ami ebből kihozható
több mint 5 éve
vittore New York Giants 1 331 — Giants fan
több mint 5 éve
yooker New York Giants 7 460 — Expect the Best !
tavaly ilyenkor én úgy emlékszem jobbnak tűnt a sorsolás !most elég húzósnak látom!amennyivel javultunk (papíron) talán annyival nehezebb is!
szóval hosszú szezon lesz ez is ...😊
de bízom benne hogy valami azért alakul majd !
több mint 5 éve
Rodaron New York Giants 2 149
Hogyan lehet az, hogy évek óta az első hatban draftolunk, mégis mindig nekünk van az egyik legnehezebb sorsolásunk? Vagy amikor SB-t nyertünk, akkor azt mondták ezért kapunk komoly ellenfeleket, a NE pedig minden győzelme után mazsola csapatok tömkelegével meccselt.
vanek úr
A strength of schedule egy rohadt szubjektív dolog. A kérdés mindig az milyen statisztikai adatot néznek a lista megállapításánál. Amennyiben azt nézzük hány tavaly playoff csapat ellen játszunk az összesen 4 ilyen csapat (Eagles, 49ers, Seahawks, Ravens) ha azt nézzük, hogy milyen mérlegük volt és maradtak le a POrol, akkor máris brutal lesz a sorsolás, mert a Steelers, Bucs, Cowboys is éppen hogy csak lemaradt. Rams, Cardinals, Bears, Browns szerintem egy szint velünk. Szóval persze lehet ez egy 4-6 győzelmes szezon is, viszont ha végre összeállna az öltöző, és rendben lennének a fejek és lelkek, simán hozhatnánk a close meccseket amibe a felső 4 is beletartozik. A másik nagy sorozat amit megszakíthatnánk, hogy nem nyelni megyunk Phillybe/Jonesfalvara, úgy máris szoros lehet a csoportunk.
Egy szó mint száz, nem sok értelmét látom ezeknek a quick predictioneknek, mert totál szubjektív szempontrendszerek alapján állítják össze az egyes emberek. Tavalyra a 49ersnek 4-12es szezont jósoltak...
több mint 5 éve
vanek úr New York Giants Syracuse Orange 2 216
Hogyan lehet az, hogy évek óta az első hatban draftolunk, mégis mindig nekünk van az egyik legnehezebb sorsolásunk? Vagy amikor SB-t nyertünk, akkor azt mondták ezért kapunk komoly ellenfeleket, a NE pedig minden győzelme után mazsola csapatok tömkelegével meccselt.
több mint 5 éve
ozibozi New York Giants 20 265
Las Vegas 6,5-nél húzta meg az alatta/felette vonalat.
több mint 5 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 433 — Bla, bla, bla
Az egyik legnezebb a sorsolásunk ... Ez DG-t nem mentheti meg!! De az edzői gárdát igen. A negatív szezon garantált. Amennyiben jobbak leszünk, mint idén 4-12 akkor elégedett leszek!

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 5 éve
Zet New York Giants 1 986
Az a baj, hogy ebben a schedule-ben benne van a 0-5 start. Ha 1-4 vagy 2-3 az eleje, már elégedettek lehetünk.

Szerkesztette: Zet
több mint 5 éve
Here's a look at the Giants' 2020 schedule ...
WEEK 1: Monday, Sept. 14 vs. Pittsburgh Steelers, 7:15 p.m.
WEEK 2: Sunday, Sept. 20 at Chicago Bears, 1 p.m.
WEEK 3: Sunday, Sept. 27 vs. San Francisco 49ers, 1 p.m.
WEEK 4: Sunday, Oct. 4 at Los Angeles Rams, 4:05 p.m.
WEEK 5: Sunday, Oct. 11 at Dallas Cowboys, 4:25 p.m.
WEEK 6: Sunday, Oct. 18 vs. Washington Redskins, 1 p.m.
WEEK 7: Thursday, Oct. 22 at Philadelphia Eagles, 8:20 p.m.
WEEK 8: Monday, Nov. 2 vs. Tampa Bay Buccaneers, 8:15 p.m.
WEEK 9: Sunday, Nov. 8 at Washington Redskins, 1 p.m.
WEEK 10: Sunday, Nov. 15 vs. Philadelphia Eagles, 1 p.m.
WEEK 11: BYE WEEK
WEEK 12: Sunday, Nov. 29 at Cincinnati Bengals, 1 p.m.
WEEK 13: Sunday, Dec. 6 at Seattle Seahawks, 4:05 p.m.
WEEK 14: Sunday, Dec. 13 vs. Arizona Cardinals, 1 p.m.
WEEK 15: Sunday, Dec. 20 vs. Cleveland Browns, 1 p.m.
WEEK 16: Sunday, Dec. 27 at Baltimore Ravens, 1 p.m.
WEEK 17: Sunday, Jan. 3 vs. Dallas Cowboys, 1 p.m.

*** "Flexible scheduling" will be used in Weeks 11-17. Under flex scheduling, Sunday game times can be changed, and games currently scheduled to be played on Sunday afternoon can be moved to Sunday night. ***

Preseason Schedule
Pre 1: Aug. 13-17 at N.Y. Jets TBD
Pre 2: Aug. 20-24 at Tennessee TBD
Pre 3: Aug. 27-30 vs. Green Bay TBD
Pre 4: Sep. 3-4 vs. New England TBD
nagir
Azért ebbe wild cardot érő 9-7-et belelátni igen csak optimista meglátás 😊 Én 5-11-et tippelek.
több mint 5 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 433 — Bla, bla, bla
Here's a look at the Giants' 2020 schedule ...
WEEK 1: Monday, Sept. 14 vs. Pittsburgh Steelers, 7:15 p.m.
WEEK 2: Sunday, Sept. 20 at Chicago Bears, 1 p.m.
WEEK 3: Sunday, Sept. 27 vs. San Francisco 49ers, 1 p.m.
WEEK 4: Sunday, Oct. 4 at Los Angeles Rams, 4:05 p.m.
WEEK 5: Sunday, Oct. 11 at Dallas Cowboys, 4:25 p.m.
WEEK 6: Sunday, Oct. 18 vs. Washington Redskins, 1 p.m.
WEEK 7: Thursday, Oct. 22 at Philadelphia Eagles, 8:20 p.m.
WEEK 8: Monday, Nov. 2 vs. Tampa Bay Buccaneers, 8:15 p.m.
WEEK 9: Sunday, Nov. 8 at Washington Redskins, 1 p.m.
WEEK 10: Sunday, Nov. 15 vs. Philadelphia Eagles, 1 p.m.
WEEK 11: BYE WEEK
WEEK 12: Sunday, Nov. 29 at Cincinnati Bengals, 1 p.m.
WEEK 13: Sunday, Dec. 6 at Seattle Seahawks, 4:05 p.m.
WEEK 14: Sunday, Dec. 13 vs. Arizona Cardinals, 1 p.m.
WEEK 15: Sunday, Dec. 20 vs. Cleveland Browns, 1 p.m.
WEEK 16: Sunday, Dec. 27 at Baltimore Ravens, 1 p.m.
WEEK 17: Sunday, Jan. 3 vs. Dallas Cowboys, 1 p.m.

*** "Flexible scheduling" will be used in Weeks 11-17. Under flex scheduling, Sunday game times can be changed, and games currently scheduled to be played on Sunday afternoon can be moved to Sunday night. ***

Preseason Schedule
Pre 1: Aug. 13-17 at N.Y. Jets TBD
Pre 2: Aug. 20-24 at Tennessee TBD
Pre 3: Aug. 27-30 vs. Green Bay TBD
Pre 4: Sep. 3-4 vs. New England TBD

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 5 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 106 — Invisible man
abban egyetértek, hogy Jones és Slayton a jövő, ennek megfelelően kértem is egy siget Matthewtól, nézzétek milyen szép 😊
kristof
Próbálkoztam. Örülök, hogy ennyire bejön.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
abban egyetértek, hogy Jones és Slayton a jövő, ennek megfelelően kértem is egy siget Matthewtól, nézzétek milyen szép 😊
több mint 5 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 106 — Invisible man

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 956 — Lucas Scott
Ez az év szerintem több kérdést meg kell válaszoljon.
- Jó-e ez az edzői stáb?
- DJ az emberünk-e tényleg?
- A játékosállomány megüti-e a playoff határt?

A legbizonytalanabb DJ-ben vagyok a kiváló első év ellenére. Nagyon bízom benne, hogy nem fog visszaesni, de sajnos, nem lehet tudni.

Az első 4 meccs után nagyjàból látni fogjuk az irányt.

Csak annyit kérek, hogy legyen idén egy-egy győzelmünk a Dallas és a Philly ellen.
Zet
Első év még nem ad választ az edzői stábra szvsz.
DJ az emberünk
Játékos állomány nem üti meg a playoff határát.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 5 éve
Szerintem Dalton backupnak nagyon jó igazolás, ahogy az egész Dallas offseason kifejezetten jól sikerült, már amennyire ezt előzetesen meg lehet ítélni. Szerintem idén simán viszik a csoportot.
Szesze
Az ilyen jó backup igazolás már nem egyszer sült el visszafelé. Ha egy jó nevű QB mellé visznek egy másik jó nevű QB-t, az könnyen megmérgezi a légkört. Elég egy-két gyengébb meccs az addigi kezdő irányítótól, máris jön a pusmogás a médiában és a csapat körül, ami aztán bizalmatlanságot szül, elkezdődik a vádaskodás, személyeskedés, magyarázkodás, stb.
Ha két spíler WR mellé visznek egy harmadik sztárjelöltet, szintén előfordulhat némi félténykedés, sértődés, még ha el is férnek egyszerre a pályán elvileg. Lásd AB kontra Ju Ju Smith Schuster.
Félreértések elkerülése végett: én biztos vagyok benne, hogy esélyünk sem lesz idén PO-ra, de ettől még a Dallastól sem szarom magam össze. Az elmúlt két évtizedben szinte mindig erősebb keretük volt papíron, sokra mégsem mentek vele. Na, ezt gyorsan le is kopogtam 😊
vanek úr
Hát nemtom, én nem hinném hogy Dalton megmérgezné náluk a légkört, se a személyisége, se a játéktudása nem indokolja ezt, egyértelmű backupnak vitték oda és annak meg szerintem jó, de összességében valószínűleg semmi jelentősége nem lesz ennek az igazolásnak a szezont illetően.
Én se azt írtam, h össze kéne szarni tőlük magát bárkinek is, mindössze őket látom a legjobb csapatnak a csoportban és az eddigi leggyengébb és egyben egyik legfontosabb láncszemet (Garrett) lecserélték egy szerintem lényegesen jobbra.

Szerkesztette: Szesze
több mint 5 éve
Zet New York Giants 1 986
Ez az év szerintem több kérdést meg kell válaszoljon.
- Jó-e ez az edzői stáb?
- DJ az emberünk-e tényleg?
- A játékosállomány megüti-e a playoff határt?

A legbizonytalanabb DJ-ben vagyok a kiváló első év ellenére. Nagyon bízom benne, hogy nem fog visszaesni, de sajnos, nem lehet tudni.

Az első 4 meccs után nagyjàból látni fogjuk az irányt.

Csak annyit kérek, hogy legyen idén egy-egy győzelmünk a Dallas és a Philly ellen.
több mint 5 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 956 — Lucas Scott
Szerintem Dalton backupnak nagyon jó igazolás, ahogy az egész Dallas offseason kifejezetten jól sikerült, már amennyire ezt előzetesen meg lehet ítélni. Szerintem idén simán viszik a csoportot.
Szesze
Sztem is viszik a csoportot, mondjuk én McCarthyt is jobb edzőnek tartom mint a nagy átlag.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 5 éve
vanek úr New York Giants Syracuse Orange 2 216
Szesze
Az ilyen jó backup igazolás már nem egyszer sült el visszafelé. Ha egy jó nevű QB mellé visznek egy másik jó nevű QB-t, az könnyen megmérgezi a légkört. Elég egy-két gyengébb meccs az addigi kezdő irányítótól, máris jön a pusmogás a médiában és a csapat körül, ami aztán bizalmatlanságot szül, elkezdődik a vádaskodás, személyeskedés, magyarázkodás, stb.
Ha két spíler WR mellé visznek egy harmadik sztárjelöltet, szintén előfordulhat némi félténykedés, sértődés, még ha el is férnek egyszerre a pályán elvileg. Lásd AB kontra Ju Ju Smith Schuster.
Félreértések elkerülése végett: én biztos vagyok benne, hogy esélyünk sem lesz idén PO-ra, de ettől még a Dallastól sem szarom magam össze. Az elmúlt két évtizedben szinte mindig erősebb keretük volt papíron, sokra mégsem mentek vele. Na, ezt gyorsan le is kopogtam 😊
több mint 5 éve
fodetra New York Giants Tennessee Volunteers 85
Az esetek 90%-ában 10-6 kell a wild cardhoz, mondjuk amilyen szívonalon dolgozik mostanában az NFC East, a csoportgyőzelem nem lehetetlen 9-7-tel.
empty taxi
Én már kibővített playoffban gondolkoztam. Utánanéztem milyen mérleg kellett volna az utóbbi években. Hát 9-7-tel már lenne reális esély.
2019
AFC 7. Steelers 8-8
NFC 7. Rams 9-7
2018
AFC 7. Steelers 9-6-1
NFC 7. Vikings 8-7-1
2017
AFC 7. Ravens, Chargers 9-7
NFC 7. Cowboys, Lions, Seahawks 9-7
2016
AFC 7. Titans, Broncos 9-7
NFC 7. Bucs 9-7