NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 754
49
01:40 COTTON BOWL - Ohio State vs Miami
New York Giants
50 feliratkozó
több mint 7 éve
egy Harrison az O oldán is 😊
több mint 7 éve
Végre egy jó választás
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 7 éve
Nagyon jó! Hernandez futás blokkolásban egy szörny, szóval alakul a draft.
több mint 7 éve
Mondhatni papírforma. 😊
több mint 7 éve
na akkor lesz futó játék.... 😉😊

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 7 éve
Én Orlando Brownt szeretném, az idei no1 OT prospectetWTF? 😊 Browns-nak jobban kell a CB!
Asbee
Hotty Toddy!
több mint 7 éve
Én Orlando Brownt szeretném, az idei no1 OT prospectetVigyétek mindkettőt, tök jó edzések lennének 😊
Asbee

több mint 7 éve
Én Orlando Brownt szeretném, az idei no1 OT prospectetOrlando Bronw Jr. még egy OBJ, hát legyen! 😉
Asbee
Akkor OBJ 2.0 😊😊😊

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 7 éve
Én Orlando Brownt szeretném, az idei no1 OT prospectet
több mint 7 éve
Oké akkor 2/2re a (majdnem) tuti befutó Hernandez... De, ha kiszik 2/1re, akkor ki mire számít/örülne?

több mint 7 éve
Köszönöm. Közben a Giants oldalán is megtaláltam a helyes sorrendet.
Hotty Toddy!
több mint 7 éve
Srácok! Kicsit összezavarodtam. Az SI az alábbit írja Giants választásnak a második körtől:SI hülyeséget írt, utóbbi a helyes
Round 2, Pick 2 (No. 34 overall)
Round 4, Pick 2 (No. 102 overall)
Round 4, Pick 35 (No. 135 overall) *compensatory selection
Round 5, Pick 2 (No. 139 overall)
Round 6, Pick 2 (No. 176 overall)
www.si.com/nfl/2018/04/26/new-york-giants-nfl-draft-picks-selections-grades
A CBSports meg ezt:
Round 3, Pick 2 (No. 66 overall)
Round 3, Pick 5 (No. 69 overall)
Round 4, Pick 8 (No. 108 overall)
www.cbssports.com/nfl/draft/draft-tracker/
juz3r
több mint 7 éve
Srácok! Kicsit összezavarodtam. Az SI az alábbit írja Giants választásnak a második körtől:Round 2, Pick 2 (No. 34 overall)
Round 4, Pick 2 (No. 102 overall)
Round 4, Pick 35 (No. 135 overall) *compensatory selection
Round 6, Pick 2 (No. 176 overall)
www.si.com/nfl/2018/04/26/new-york-giants-nfl-draft-picks-selections-grades
A CBSports meg ezt:
Round 3, Pick 2 (No. 66 overall)
Round 3, Pick 5 (No. 69 overall)
Round 4, Pick 8 (No. 108 overall)
www.cbssports.com/nfl/draft/draft-tracker/
Hotty Toddy!
több mint 7 éve
Igen, 1-kor kezdődik. Ahogy írták draftos topic-ban éjféltől indul a bowl.hu-s műsor is, senki se lepődjön meg ha feltűnök benne én is.Pedig én megakartam lepődni 😕 Köszi az infót 😊 Majd sasolom 😊
Asbee
több mint 7 éve
persze, főleg mert a DE poszt ha 2/2-re OL jön akkor onnantól minimum olyan fontossá válik, mint az OL. CB, LB azért határeset nálam, de igazából harmadik körtől már nagyjából bármi beleférhet.Ott igen, de ha pl. ott van a harmadik körben mondjuk egy olyan LB, DE, CB vagy akárki akit érdemesebb lenne behúzni, akkor inkább abba az irányba kell elmenni.Szvsz nem kell ennyire ragaszkodni a posztokhoz, ha lesz valaki más a harmadik körben aki lényegesen nagyobb értéket képvisel, akkor nem feltétlenül KELL ma két falembert hozni.ezzel egyet értek alapvetően, viszont 2/2-re óriási csalódás lenne ha nem oda húznánk
Asbee
Szesze
Asbee
több mint 7 éve
Ott igen, de ha pl. ott van a harmadik körben mondjuk egy olyan LB, DE, CB vagy akárki akit érdemesebb lenne behúzni, akkor inkább abba az irányba kell elmenni.Szvsz nem kell ennyire ragaszkodni a posztokhoz, ha lesz valaki más a harmadik körben aki lényegesen nagyobb értéket képvisel, akkor nem feltétlenül KELL ma két falembert hozni.ezzel egyet értek alapvetően, viszont 2/2-re óriási csalódás lenne ha nem oda húznánk
Asbee
Szesze
több mint 7 éve
Szvsz nem kell ennyire ragaszkodni a posztokhoz, ha lesz valaki más a harmadik körben aki lényegesen nagyobb értéket képvisel, akkor nem feltétlenül KELL ma két falembert hozni.ezzel egyet értek alapvetően, viszont 2/2-re óriási csalódás lenne ha nem oda húznánk
Asbee