New York Giants
50 feliratkozó
több mint 7 éve
Az eszem, a Giants playmakerei és a körülmények azt mondatják velem, hogy szoros, izgalmas meccs lesz.Ez meg azt, hogy nem,
twitter.com/tealtalk/status/1038798187610427392
(Bár azt is tudom, hogy azóta már TC jó haverja itt a GM, nem Reese),
Szerkesztette: iktriad
több mint 7 éve
21:13 L.... ☹️Pedig már ittamÉn még mindig másnapos vagyok, de sztem is viszonylag sima L lesz. Kb egyetlen pozitív előjelet se látok.. persze néha ilyenkor jön a meglepetés, hátha most is.
yooker
több mint 7 éve
21:13 L.... ☹️Pedig már ittam
több mint 7 éve
Ma jött egy isteni megérzés, hogy Latimer-nek lesz TD-je. (rá nem fognak számítani)Latimer Asbee elmondása szerint csak külső elkapóként szerepel, nem megy a slotba, akkor pedig Bouye fog vigyázni rá. Shepard slotban Hayden ellen már izgalmasabb tipp.
Barkley-tól egy 80 yard-dal elégedett lennék már, egy ilyen defenese ellen első meccsén...
GiantsMLBhunter
(Nekünk nem) fun fact: A Jaguars még nem nyert a Giants ellen, amikor a 2 csapat New Jerseyben csapott össze (0-3).
Reggel óta esik New Yorkban, úgyhogy nagy sárdagasztásra és sok-sok futásra lehet számítani.
Szerkesztette: iktriad
több mint 7 éve
Ma jött egy isteni megérzés, hogy Latimer-nek lesz TD-je. (rá nem fognak számítani)Barkley-tól egy 80 yard-dal elégedett lennék már, egy ilyen defenese ellen első meccsén...
több mint 7 éve
Fantasyben jags van deffense nálam. Nem bànom, ha holnap buknak.
több mint 7 éve
Szomorú ez a Vernon dolog de alapvetően O-nak kell szinteket ugrania egy ilyen Jags D ellen ahhoz hogy egyáltalán versenyben lehessünk.. És nyilván nem lesz ponteso akkor sem 🙂A tavalyit garantáltan nullaztak volna.
több mint 7 éve
Vernon out. Innen szép nyerni. Go G-Men!A legnagyobb baj ezzel az, hogy idén sem tudott egészséges maradni... 😕
jusssipekka

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 7 éve
EN eskuvoi ebedre vagyok hivatalos de ha visszaerek Pestre idoben ott leszek
You should know I bleed blue...
több mint 7 éve
Vernon out. Innen szép nyerni. Go G-Men!
több mint 7 éve
Én is invitáltam két embert, de nem jó nekik 😕 😂 majd legközelebb többed magammal megyek, de most lehet, hogy egyedül. 😀 De meglatjuk 😀 Ha nem zavarok lehet benezek 😀
több mint 7 éve
Én egy pokeres barátomat invitáltam aki Jags "szimpatizáns" de még életében nem látott egy meccset sem.micsoda?Szezonnyitó meccsnézésre invitálnék itt minden jóravaló Giants szurkolót:Megyünk egy kollégával aki még nem lett igazhitű de meg lehet győzni arról h Giants szurkoló legyen
www.facebook.com/events/1959467754111893/
szviko
csebi
ezt ki kell érdemelni !!!
ha elbukik mehet Boys szurkernak.... 😊
yooker
Leszunk páran, remélem jó hangulat és győzelem lesz a vége.
több mint 7 éve
micsoda?Szezonnyitó meccsnézésre invitálnék itt minden jóravaló Giants szurkolót:Megyünk egy kollégával aki még nem lett igazhitű de meg lehet győzni arról h Giants szurkoló legyen
szviko
csebi
ezt ki kell érdemelni !!!
ha elbukik mehet Boys szurkernak.... 😊
több mint 7 éve
Szezonnyitó meccsnézésre invitálnék itt minden jóravaló Giants szurkolót:Megyünk egy kollégával aki még nem lett igazhitű de meg lehet győzni arról h Giants szurkoló legyen
szviko
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 7 éve
az utóbbi 5 évben idegenben kezdtünk mindig (ezt mondjuk nem, értem én se annyira..), de 2005-2012 között 6x is itthon volt az első meccs.2005 óta nézem a NYG meccseit, de nem emlékszem hazai szezonkezdetreA SB-győzelmek utáni szezonnyitó biztos hazai pályán volt.
nem lenne rossz szétpasszolni a leopárdokat 😀
vittore
empty taxi
több mint 7 éve
2005 óta nézem a NYG meccseit, de nem emlékszem hazai szezonkezdetreA SB-győzelmek utáni szezonnyitó biztos hazai pályán volt.
nem lenne rossz szétpasszolni a leopárdokat 😀
vittore

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
2005 óta nézem a NYG meccseit, de nem emlékszem hazai szezonkezdetrenem lenne rossz szétpasszolni a leopárdokat 😀
több mint 7 éve
Lás Vegasban ‘csak’ 3 pontos underdogok vagyunk. Az általában jó nekünk. 😊
több mint 7 éve
Volt anno a vasárnapi ellenfélnél(=nálunk), és ahogy Empty írta, remek ST játékos. .Tavaly a saintsben, tavaly előtt meg nálunk volt kereten.Nate Stupar LB is leigazolva, vagy 5 csapatban játszott már de sehol nem ragadt meg, mi meg simán hozzáadjuk az 53-as rosterhez. Ezzel 15%-a a szombati 53-as rosternek kicserélődött 😒Okwara is kivágva, erkezett Josh Jenkins, szinte tutira annyira gyenge volt a keret tavaly és idén is, hogy a mások által az 53as keretbe nem befért játékosokkal töltjük fel nálunk a lyukakat...tényleg durva szembesülni ezzel !
ironroy
sajnos az ember hajlamos(legalábbis én) játékosokba bele látni olyan teljesítményt a jövőre nézve ami irreális!hát mi tele voltunk/vagyunk ilyenekkel!
%-ban már ki sem merem számolni milyen magas az aránya a cutok után érkezetteknek!
de legalább próbálkozunk! 😊
idén már nagyon jó lenne megúszni sérüléshullám nélkül, mert.....
yooker
ironroy
peach
több mint 7 éve
Stupar kifejezetten jó ST-ben, ezért lehet még a ligában.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
Tavaly a saintsben, tavaly előtt meg nálunk volt kereten.Nate Stupar LB is leigazolva, vagy 5 csapatban játszott már de sehol nem ragadt meg, mi meg simán hozzáadjuk az 53-as rosterhez. Ezzel 15%-a a szombati 53-as rosternek kicserélődött 😒Okwara is kivágva, erkezett Josh Jenkins, szinte tutira annyira gyenge volt a keret tavaly és idén is, hogy a mások által az 53as keretbe nem befért játékosokkal töltjük fel nálunk a lyukakat...tényleg durva szembesülni ezzel !
ironroy
sajnos az ember hajlamos(legalábbis én) játékosokba bele látni olyan teljesítményt a jövőre nézve ami irreális!hát mi tele voltunk/vagyunk ilyenekkel!
%-ban már ki sem merem számolni milyen magas az aránya a cutok után érkezetteknek!
yooker
ironroy
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 7 éve
Nate Stupar LB is leigazolva, vagy 5 csapatban játszott már de sehol nem ragadt meg, mi meg simán hozzáadjuk az 53-as rosterhez. Ezzel 15%-a a szombati 53-as rosternek kicserélődött 😒Okwara is kivágva, erkezett Josh Jenkins, szinte tutira annyira gyenge volt a keret tavaly és idén is, hogy a mások által az 53as keretbe nem befért játékosokkal töltjük fel nálunk a lyukakat...tényleg durva szembesülni ezzel !
ironroy
yooker
több mint 7 éve
Okwara is kivágva, erkezett Josh Jenkins, szinte tutira annyira gyenge volt a keret tavaly és idén is, hogy a mások által az 53as keretbe nem befért játékosokkal töltjük fel nálunk a lyukakat...tényleg durva szembesülni ezzel !
ironroy
Szerkesztette: yooker
több mint 7 éve
Okwara is kivágva, erkezett Josh Jenkins, szinte tutira annyira gyenge volt a keret tavaly és idén is, hogy a mások által az 53as keretbe nem befért játékosokkal töltjük fel nálunk a lyukakat...Rómeot sajnálom, nagy indulattal érkezett, de aztán vmi kifogyott belőle, pedig nálam titkos esélyes volt, hogy egyszer meghatározó rusher legyen.
ironroy
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 7 éve
Vagy ha az előző rezsim alatt játszott játékos nem erősebb, akkor azonnal levserélik -ahogy látszik-