NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 721
48
01:40 COTTON BOWL - Ohio State vs Miami
New York Giants
50 feliratkozó
több mint 7 éve
Ok! Meggyoztetek Lauletarol...☺️ Azért a CB poszt szerintem elég karcsú maradt így de nyilván valamit erre is lépünk még
több mint 7 éve
McIntosh-ról nem hallottam eddig, de 3-4es DE mindenképp jó, ha már át akarunk állni. Én minden olyan húzásnak örülök ami falba megy, úgyh nálam ez is ok.Összességében ez egy nagyon erős draftnak tűnik (ha Lauletta bejönne akkor egyenesen brutálisan jó), aztán majd az idő eldönti persze.
több mint 7 éve
Szerintem Lauletta egy kurva jó húzás, én el tudom képzelni Eli utódként is (Webbre ez nálam nem igaz), a senior bowl-on nagyon megtetszett a játéka, de mivel szinte biztos voltam benne, h 1/2-n QB-t húzunk így annyira nem foglalkoztam vele, így viszont nagyon jó döntésnek tartom a behúzását.
több mint 7 éve
Kellett valaki akit be lehet tenni 3-4-es endnek, McIntosh depth-et adhat. Ez is bpa szagú
több mint 7 éve
Játékintelligencia, hozzáállás, pontosság. Ezek azok amik később akár kezdővé is tehetik. Gondolom a kis suli, a '16-os ACL és az átlagos karerősség miatt csúszhatott.Ok, de van-e valami oka a csúszásnak, mit láttál/látsz benne, mi az ami miatt esetleg Webb elé helyezed, vagy bármi plusz infó róla ami a szokásos értékelésekben nincs benne.Kész az ismertetője, röviden ott a lényegTudom mennyi a beválási arány, hasznosabb posztra is el lehetett volna lőni ezt a picket, de ez is belefér. Laulettáról is jóval többet tudok mint sokan... Egyértelmű BPA.Akkor ne kímélj minket, én pl vakon vagyok vele kapcsolatban.
Asbee
gyurczi
Asbee
gyurczi
Kíváncsi vagyok hogyan fog fejlődni ő és Webb. Nem lepődnék meg ha Lauletta jobb lenne nála. De egyikre sem tekintek úgy mint aki tutira Eli utódja.
több mint 7 éve
Ok, de van-e valami oka a csúszásnak, mit láttál/látsz benne, mi az ami miatt esetleg Webb elé helyezed, vagy bármi plusz infó róla ami a szokásos értékelésekben nincs benne.Kész az ismertetője, röviden ott a lényegTudom mennyi a beválási arány, hasznosabb posztra is el lehetett volna lőni ezt a picket, de ez is belefér. Laulettáról is jóval többet tudok mint sokan... Egyértelmű BPA.Akkor ne kímélj minket, én pl vakon vagyok vele kapcsolatban.
Asbee
gyurczi
Asbee
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 7 éve
Nem hiszem h barki csalodott lehet a QB pick miatt.Sok jot lehetett hallani rola draft elott is.Volt scout aki Allen es Lamar Jackson ele rangsorolta.Project QB de van benne potencial.
több mint 7 éve
Kész az ismertetője, röviden ott a lényegTudom mennyi a beválási arány, hasznosabb posztra is el lehetett volna lőni ezt a picket, de ez is belefér. Laulettáról is jóval többet tudok mint sokan... Egyértelmű BPA.Akkor ne kímélj minket, én pl vakon vagyok vele kapcsolatban.
Asbee
gyurczi
több mint 7 éve
Tudom mennyi a beválási arány, hasznosabb posztra is el lehetett volna lőni ezt a picket, de ez is belefér. Laulettáról is jóval többet tudok mint sokan... Egyértelmű BPA.Akkor ne kímélj minket, én pl vakon vagyok vele kapcsolatban.
Asbee
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 7 éve
Tudom mennyi a beválási arány, hasznosabb posztra is el lehetett volna lőni ezt a picket, de ez is belefér. Laulettáról is jóval többet tudok mint sokan... Egyértelmű BPA.
több mint 7 éve
Akkor Webbel együtt az már 4-6%!😉Asbee! 4.kor.. Bevalasi esély 2-3 %😀Azért húztam őt EL drafton, mert annyira zavarna... 😊Na, nincs balhé? 😕Téged zavar a legjobban, chill.
Asbee
Versenytárs Webb-nek. Sokan előrébb értékelték (akár 2th round). Tegyük fel, minden 30. késői irányító válik be, akkor most már 2 a 30-hoz az esélyünk, hogy megtaláljuk Eli utódját.
GiantsMLBhunter
Asbee
yooker
Első körös QBnál ez mennyi %-ban???

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 7 éve
Asbee! 4.kor.. Bevalasi esély 2-3 %😀Azért húztam őt EL drafton, mert annyira zavarna... 😊Na, nincs balhé? 😕Téged zavar a legjobban, chill.
Asbee
Versenytárs Webb-nek. Sokan előrébb értékelték (akár 2th round). Tegyük fel, minden 30. késői irányító válik be, akkor most már 2 a 30-hoz az esélyünk, hogy megtaláljuk Eli utódját.
GiantsMLBhunter
Asbee
több mint 7 éve
Azért húztam őt EL drafton, mert annyira zavarna... 😊Na, nincs balhé? 😕Téged zavar a legjobban, chill.
Asbee
GiantsMLBhunter
több mint 7 éve
Na, nincs balhé? 😕Téged zavar a legjobban, chill.
Asbee
Szerkesztette: GiantsMLBhunter
több mint 7 éve
Na, nincs balhé? 😕
több mint 7 éve
Lehet előbb lesz kezdő, mint Webb just sayin
több mint 7 éve
Pár embernek fel fog robbanni a feje 😀
több mint 7 éve
itt a qb pick, yeah
több mint 7 éve
Coach Shurmur: B.J. Hill is the counterpart to Will Hernandez on the other side of the line. He's tough, gritty and we're excited to have him. Dave Gettleman: We tried to trade up for Lorenzo Carter. Thank god we didn't have to.
több mint 7 éve
Top available 2018 NFL Draft prospects for Day 3 - provided via uSTADIUMDT Maurice Hurst
WR Daesean Hamilton
OL Tyrell Crosby
DT Tim Settle
WR Deon Cain
TE Ian Thomas
EDGE Ogbonnia Okronkwa
OT Jamarco Jones
OT Will Richardson
DE Da'shawn Hand
RB Nyheim Hines
RB Mark Walton
DE Duke Ejiofor
OLB Shaquem Griffin
több mint 7 éve
Teljesen észszerű húzás volt mind a három, ráadásul fasza játékosok jöttek, szóval maximálisan elégedett vagyok mindennel 😊 Ettől még mindkét fal helyzete bizonytalan, de ennél többet jelenleg nem lehetett tenni az ügy érdekében.
több mint 7 éve
3.kör = védőfal lyukak betömve.Carter-nek örülök, 3. kör elején talán a legnagyobb D need-re jó választásnak tűnik, ellenben Hill már fejvakarós. Logikus választás, mert a mennyiség sem volt meg a fal belsejében, de azért lett volna 1-2 tetszetősebb playa is.
Mindenesetre eddig f*sza két napot zártunk (már ha nem jövünk fel később). Barkley és Hernandez baromi erős páros így az első két körben, a nevük egyet jelent a futójátékkal 😀 A 3. kör pedig befoltozta a védőfalat, az majd elválik, hogy mekkora sikerrel.