Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 13 éve
Vissza a feladónak 😀@pfbusinessAztán egy hét múlva elcseréli valahova egy második körért és egy CB-ért. 😊BleedingGreen
Az a hír járja, hogy a Cardinals máris közel áll a megegyezéshez Andy Reiddel. Összeállhat ismét a Reid-Kolb duó.Shawn84
több mint 13 éve
@pfbusinessAztán egy hét múlva elcseréli valahova egy második körért és egy CB-ért. 😊
Az a hír járja, hogy a Cardinals máris közel áll a megegyezéshez Andy Reiddel. Összeállhat ismét a Reid-Kolb duó.Shawn84

több mint 13 éve
@pfbusinessBesírnék ha eltrade-elné. 😀
De akkor így kiderül, hogy Reid-nél mégse volt kamu duma, hogy Kolb nagy jövő előtt áll, meg jó QB lesz és hisz benne meg ilyenek. 😀
több mint 13 éve
@pfbusinessAz a hír járja, hogy a Cardinals máris közel áll a megegyezéshez Andy Reiddel. Összeállhat ismét a Reid-Kolb duó.
több mint 13 éve
Vmiért úgy rémlett emlegették mindkettőt draftra de akkor csak feltétlesen. Hiába sok idő telt már el az évből 😀 (nem az idényre gondoltam) Akkor nem is nézem nem aktuális 😛 amúgy kösz 😀
több mint 13 éve
Olyannyira h Martinez is csak junior 😀Igen ezt néhány meccsen amit láttam tőle érteztem rajta de pl ez a két TD azért nem volt rossz, ebben fejlődhet. Egyébként azt gondoltam mindkettő biztos végzős tévedtem 😛dandeKicsit más, nézegetem itt a Capital bowlt a két QBMartinez nagyon nem NFL offenseből jön, Murray meg fejben nem igazán erős, a kérdés az h idén kijön-e a draftra, én nem tenném a helyében.empty taxi
Aron Murrray és Taylor M? az alapján ahogy pl ezen a mai meccsen amennyit láttam belőlük nem lenne kifogásom ellenük mit gondoltok róluk akik tudósok a témában?dande

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Igen ezt néhány meccsen amit láttam tőle érteztem rajta de pl ez a két utols TD azért nem volt rossz, ebben talán fejlődhet. Egyébként azt gondoltam mindkettő biztos végzős, tévedtem 😛Kicsit más, nézegetem itt a Capital bowlt a két QBMartinez nagyon nem NFL offenseből jön, Murray meg fejben nem igazán erős, a kérdés az h idén kijön-e a draftra, én nem tenném a helyében.empty taxi
Aron Murrray és Taylor M? az alapján ahogy pl ezen a mai meccsen amennyit láttam belőlük nem lenne kifogásom ellenük mit gondoltok róluk akik tudósok a témában?dande
több mint 13 éve
Kicsit más, nézegetem itt a Capital bowlt a két QBMartinez nagyon nem NFL offenseből jön, Murray meg fejben nem igazán erős, a kérdés az h idén kijön-e a draftra, én nem tenném a helyében.

Madden hates me.
több mint 13 éve
La Canfora:I'm getting the sense more and more than Kelly stays at Oregon, but we shall see. Also expect Andy Reid to end up with the Cards job
Mennyire szoktak bejönni a megérzései? 😀
több mint 13 éve
Kicsit más, nézegetem itt a Capital bowlt a két QBAron Murrray és Taylor M? az alapján ahogy pl ezen a mai meccsen amennyit láttam belőlük nem lenne kifogásom ellenük mit gondoltok róluk akik tudósok a témában?
több mint 13 éve
volt értelme keretbe hagyniChris Polk 0 snap azért oda basz.Rookie snap számok:Kelly 703 😂mustaine
bloggingthebeast.com/2013/01/01/2012-nfl-final-rookie-snap-counts/Bébé
Bébé
több mint 13 éve
Chris Polk 0 snap azért oda basz.Rookie snap számok:Kelly 703 😂mustaine
több mint 13 éve
Rookie snap számok:Kelly 703 😂
több mint 13 éve
Rookie snap számok:bloggingthebeast.com/2013/01/01/2012-nfl-final-rookie-snap-counts/
több mint 13 éve
Jah a Bears nem rossz, de azért Cutler olyan húzó név már. Plusz azért ott is öregszik a védelem. 10-6 meg szép, de 8-0-ák voltak a nem playoff-ba jutott csapatok ellen. Szal a jó csapatok ellen meg maradt a 2-6. De jah azért oda is szívesen fognak menni az edzők.Azért idén TOP10 védelem volt Arizonában, mondjuk a támadósor az rendesen legalja. Kansasbe meg kb. csak egy QB kell, ettől még nem rossz az Eagles keret.
Chargers-nél is a QB megvan, meg a gyenge divízió, szal jah az is vonzó lehet. 😀
De ilyen Browns, Kansas, Arizonat hagyjuk már. Bébé

Madden hates me.
több mint 13 éve
Jah a Bears nem rossz, de azért Cutler olyan húzó név már. Plusz azért ott is öregszik a védelem. 10-6 meg szép, de 8-0-ák voltak a nem playoff-ba jutott csapatok ellen. Szal a jó csapatok ellen meg maradt a 2-6. De jah azért oda is szívesen fognak menni az edzők. Chargers-nél is a QB megvan, meg a gyenge divízió, szal jah az is vonzó lehet. 😀
De ilyen Browns, Kansas, Arizonat hagyjuk már.
több mint 13 éve
cbs szerint sem mi vagyunk www.cbssports.com/nfl/blog/clark-judge/21478885/most-attractive-nfl-head-coaching-opening-you-can-find-it-here
több mint 13 éve
szerintem meg nem olyan álom meló a fili pad idén
több mint 13 éve
Tőlem hallottad. :cool: 😀 Amúgy tényleg érdemes megnézni mit tud:Ha már falemberek. Igaz nem top 5 pick, de simán hoznám első körben Barrett Jonest a Bamától. Idén centert játszott, de szinte bárhol bevethető és mindenhol magas szinten tolja. Herremans 2.0. 😊GreengoNem ér nyúlni a szövegem 😛Shawn84
www.youtube.com/watch?v=2N-ZIZ2VsGs

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
Ha már falemberek. Igaz nem top 5 pick, de simán hoznám első körben Barrett Jonest a Bamától. Idén centert játszott, de szinte bárhol bevethető és mindenhol magas szinten tolja. Herremans 2.0. 😊GreengoNem ér nyúlni a szövegem 😛
több mint 13 éve
Hát igen, előfordul, hogy ilyen sok emberből nem mindenki fog ujjongani minden percben, lehet épp örült hogy levegőhöz jut mondjuk 😀Okés, ordibál itt egy kicsit, de nézd azt is, hogy az emberek fel kb le se szarja mit mond. Babin tojik az egészre pl. Bólogatnak egy-kettőt oszt kész. Nem látom, hogy hűde feltüzelné őket. Mondjuk aki szarik az egészre azt egyébként is igen nehéz...EazzyPontosan...plusz nézd meg ezeket a vidiket itt sincs vmi nagy reakció a játékosoktól 😀 Mikell-t még el is löki a picsába. 😀
www.youtube.com/watch?v=eajnO_O5UO8
www.youtube.com/watch?v=Nwqia85IU2w
Vagy itt nézd meg Champ-et 😀 Úgy tűnik, hogy full leszarja az egészet. 😀
www.youtube.com/watch?v=kIWlHbwL7HE
Én annak is örülök, hogy Ryans beszél mindig. 😀
Plusz azért Texans-ban nagyon szerették Ők. Nem véletlenül hívta még a tulaj is Cap-nek. Bébé
De azért igen nehéz Dawk - Ryans hasonlítgatást csinálni 😀
Persze jobb mint a semmi azért.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 13 éve
Ha már falemberek. Igaz nem top 5 pick, de simán hoznám első körben Barrett Jonest a Bamától. Idén centert játszott, de szinte bárhol bevethető és mindenhol magas szinten tolja. Herremans 2.0. 😊

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
Okés, ordibál itt egy kicsit, de nézd azt is, hogy az emberek fel kb le se szarja mit mond. Babin tojik az egészre pl. Bólogatnak egy-kettőt oszt kész. Nem látom, hogy hűde feltüzelné őket. Mondjuk aki szarik az egészre azt egyébként is igen nehéz...EazzyPontosan...plusz nézd meg ezeket a vidiket itt sincs vmi nagy reakció a játékosoktól 😀 Mikell-t még el is löki a picsába. 😀
www.youtube.com/watch?v=eajnO_O5UO8
www.youtube.com/watch?v=Nwqia85IU2w
Vagy itt nézd meg Champ-et 😀 Úgy tűnik, hogy full leszarja az egészet. 😀
www.youtube.com/watch?v=kIWlHbwL7HE
Én annak is örülök, hogy Ryans beszél mindig. 😀
Plusz azért Texans-ban nagyon szerették Ők. Nem véletlenül hívta még a tulaj is Cap-nek.
több mint 13 éve
Én Kelce-t bírom, meg mindig is bírtam.Tavaly egy sack-et se csináltak róla...igaz több mint 30x engedett nyomást a QB-ra és összességében is az egyik legszarabb centerek között volt a PFF-nél. 😀
Meg tökjó fejnek tűnik. Szakállát is engedi befesteni meg minden. 😀
www.youtube.com/watch?v=rRLnxEIIOWY
Erről jut eszembe. Az IR-eseink:
Harbor: neki 3 csontja törött el a hátában. De még így is végigtolta a meccset, szal a köv. szezonjára ez feltehetőleg nem lesz hatással.
DeSean: bordatörés...100%os lesz Ő
Kelce: ACL és MLC is elszakadt. De legalább még szeptemberben történt mindez. Ha jó a genetika, akkor készen fog állni köv szezonra, de esélyes, hogy nem lesz 100%-os.
Peters: ugye kétszer elszakított az achillesét. Majd kiderül nyáron. De meglepődnék, ha elit szinten tudna játszani.
Herremans: Neki bokasérülése volt. Vmi csonttal volt baj, szal szerencsére még nem is szalag. A minicampra már készen kéne állnia. Ez nagyon jó hír.