NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Philadelphia Eagles

63 feliratkozó

több mint 13 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Reid a fia haláláról:  www.philadelphiaeagles.com/news/article-1/Andy-Reid-Statement/0406e5d4-8f5f-44ba-aee7-845e8abdcf4d
több mint 13 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 784 — Apu ökölbeszorított keze
még

több mint 13 éve
😊

nekem mindegy ki megy POba... nyerjen Akers azt jónapot.

engem már csak a draft és a hc izgat meg az ajzószerekJanek
Neked már olyan is kell?
több mint 13 éve
😊

nekem mindegy ki megy POba... nyerjen Akers azt jónapot.

engem már csak a draft és a hc izgat meg az ajzószerek

több mint 13 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 574 — Így remélem megfelelek nektek.....
Jó forduló volt ez nekünk.

Janek
Ja, meg őrült eredmények születtek fogalmam sincs ki megy tovább tőlünk. Mindenesetre, most a Skins tűnik! a legstabilabbnak, aztán majd a héten kiderül. Nem semmi ahogy a két irányítót behúzták, a végén még RGIII-t fogják tradelni jó ellenértékért, mondván Kuzin is van olyan jó és kevésbé sérülékeny 😛

Ennek a mondatnak a tartalma meg valahonnan ismerős, nagy a baj az Óriásoknál 😛

All we can do now is practice harder and win the next one.

@WHOISJPP Jason Pierre-Pau
több mint 13 éve
Jó forduló volt ez nekünk.

több mint 13 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Deny vette a bátorságot, hogy Folesról írjon egy kis elemzést. vajon ő a következő Eagles franchise irányító?

philly.blog.hu/2012/12/16/franchise_iranyitoShawn84
Deny basszus itt lenne a helyed...apeszos
Sajnálatosan ezt a hozzászólásodat sem olvassa, de egy tipp: A Twitter oldalunkat ő csinálja. Itt lehet vele kommunikálni:  twitter.com/FlyEagles_huShawn84
Köszi, meglesz. Írtam volna blogban is, de elfelejtettem hogy melyik email címmel regisztráltam.. 😀apeszos
Regelj újra 😀Shawn84
Mondasz valamit.. 😀

Sikerült belépnem. Találomra, elsőre. Délután nem sikerült harmadikra sem.. 😀 😀
több mint 13 éve
Deny vette a bátorságot, hogy Folesról írjon egy kis elemzést. vajon ő a következő Eagles franchise irányító?

Sajnálatosan ezt a hozzászólásodat sem olvassa, de egy tipp: A Twitter oldalunkat ő csinálja. Itt lehet vele kommunikálni:  twitter.com/FlyEagles_huShawn84
Köszi, meglesz. Írtam volna blogban is, de elfelejtettem hogy melyik email címmel regisztráltam.. 😀apeszos
Regelj újra 😀
több mint 13 éve

Köszi, meglesz. Írtam volna blogban is, de elfelejtettem hogy melyik email címmel regisztráltam.. 😀
több mint 13 éve

Sajnálatosan ezt a hozzászólásodat sem olvassa, de egy tipp: A Twitter oldalunkat ő csinálja. Itt lehet vele kommunikálni:  twitter.com/FlyEagles_hu
több mint 13 éve

Deny basszus itt lenne a helyed...
több mint 13 éve
A második körös LB-k egész jól muzsikálnak idén.

több mint 13 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 775 — je suis poloska
Én meg Kiklit..

Itt az a kérdés mi voltunk jók vagy a cici gyengébbJanek
a 2. körre értettem, nyilván kikli lett volna a legjobb, de ő akkor már rég bulizott.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Petikievak01 Philadelphia Eagles 1 667 — Its OK to be gay.
DRC vissza akar jönni:
 www.csnphilly.com/football-philadelphia-eagles/eagles-talk/Despite-struggles-DRC-wants-to-remain-an?blockID=814067&feedID=704
Kérdés, ha tavasszal egy jó, PO csapat odarak elé egy anyagilag sem rossz szerződést, akkor is így fogja-e gondolni.Bébé
Szerintem nincs olyan nagy gond DRC-vel , egész jól játszik , mindig benne van az int lehetősége amikor felé dobják . Egy remek playmaker. Az meg hogy Aj Green elkap rajta 57 yardot , talán nem olyan nagy gáz , és sokszor úgy kapnak el rajta , hogy remekül fogja az emberét , de tökéletes a passz. Szerintem jővőre is marad DRC.

több mint 13 éve

philly.blog.hu/2012/12/16/franchise_iranyito
több mint 13 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 533 — rabszolga
DRC vissza akar jönni:
 www.csnphilly.com/football-philadelphia-eagles/eagles-talk/Despite-struggles-DRC-wants-to-remain-an?blockID=814067&feedID=704
Kérdés, ha tavasszal egy jó, PO csapat odarak elé egy anyagilag sem rossz szerződést, akkor is így fogja-e gondolni.
több mint 13 éve
Én meg Kiklit..

Itt az a kérdés mi voltunk jók vagy a cici gyengébb

több mint 13 éve
Bár nem vagyok vele elégedetlen, de az eddig igazolódott, hogy én inkább Wagnert vittem volna. De ez még változhat, mindketten újoncok csak.
BleedingGreen
én meg Dávidot 😛

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 211 — No one likes us, cause no one like us
Brown fumble mester, de ez tanulható probléma. Amíg jól fut, addig én nem vágnám ki, persze az uccsó két meccse nulla volt kb...

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 13 éve
mondjuk a bengals oline sem igazán elit.
Janek
De Andre Smith-nek elég durva szezonja van és B.Graham Őt szopatta. Bébé
és a túloldalon se noname Withworth...
az OL-ünk űber volt viszont, Atkinséknak sok momentuma nem volt.

FOles INTje volt a momentum, onnantól esélyünk sem volt, a 2 fumbliból legalább 10 pont kellett volna.

több mint 13 éve
Petikievak01 Philadelphia Eagles 1 667 — Its OK to be gay.
van aki a Defense , van aki az offense játékot szereti. Én nekem a kedvencem a DL játéka , Bár kikaptunk mint állat , ez volt a legjobb meccs számomra egész évben. Cox és Graham nagyon jók , Cole éledezik , Jenkins is hozza magát amióta Washburnt kirugták. Jó lesz ez így. Bár amennyi elsőkörös picket elbasztunk mi erre... Úgy érzem jővőhéten szét lesz tépve a Redskins OL , de azért remélem Grifinnek nem lesz semmi baja. A végére úgyis megverjük magunkat. Same old Eagles

több mint 13 éve
annyi pénz lesz sapka alatt mint a pejva.Shawn84
ennek örülök, így is nehéz gazdasági időket élünk😛, de elég irigy vagyok:(sapka
Jelenleg mi is rátok 😀 De ha már nem mi akkor ti nyomjátok le az NFC-t.
több mint 13 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 533 — rabszolga
Janek
De Andre Smith-nek elég durva szezonja van és B.Graham Őt szopatta.
több mint 13 éve

De Graham teljesítménye akkor is kalapemelő.
Főleg,hogy nem az első jó meccse.

Nem olyan fiatal a csapat mint a cinci de az O nem öreg és a védelemben is sok a tehetséges fiatal...

csak egy kicsit jobban kell dolgozni

több mint 13 éve
somebody08 Philadelphia Eagles 903 — Majd jövőre...
Most olvasom 😀 Graham : 2,5 sack , 3 Hurries , 3 Holding rajta , 6 tackle(2assist), 1 tackle for loss és 1 Forced Fumble 😀😀 Picit sem durva számok.Petikievak01
Brutális volt a srác, igazolta klasszisát ebben a rendszerben, remélhetőleg megmarad és jövőre beast modeban hentelnek Cole-lal, Hunttal és Curry-vel.