Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 13 éve
Már nemtom hol de írtam hogy lehet bőven javítani. A tökéletes az lenne ha 5. körben Terrell Manning jönne. Imádnám mint Curry picket. Meg Boykint of korsz
több mint 13 éve
király eddig a draft, Én is egy RZ célpontot várok még 😉
több mint 13 éve
Nagyon tetszik ez az idei draft, így, hogy most behúztuk Boykint, a 3 körös Foles pick is kevésbé zavar már. A draft tippjátékban pedig egész jó vagyok, Cox, Curry, Foles, Boykin eltalálva, hogy behúzzuk. 😀
több mint 13 éve
Amúgy azt mondta Curry, hogy Boykin is Eagles fan. 😀
több mint 13 éve
Ájj, közben Sixers - Bulls van, én meg azt nézem...nehéz döntés volt 😀EazzyBakker tényleg az is van.
több mint 13 éve
Ájj, közben Sixers - Bulls van, én meg azt nézem...nehéz döntés volt 😀
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 13 éve
Jah a philadelphiaeagles.com-ot nézem.Ennek kurvára örülök.Hol nézed hivataloson?Shawn84
Megvan a visszahordónk és a slotCB-nk is.
Marad a slot-WR és a RZ célpont a kívánságlistámról.
De tényleg nagyon nagy volt, hogy Curry mennyire örült a pick-nek. 😀Bébé
Csak az Eagles-el foglalkoznak, fölül csak a pick-sáv megy, de nekem ez bőven elég.
több mint 13 éve
Ennek kurvára örülök.Hol nézed hivataloson?
Megvan a visszahordónk és a slotCB-nk is.
De tényleg nagyon nagy volt, hogy Curry mennyire örült a pick-nek. 😀Bébé
több mint 13 éve
Azért én csak poénból irtam sajna annyi pénz nincsdandeEzt nekem írtad?
több mint 13 éve
Ennek kurvára örülök.Megvan a visszahordónk és a slotCB-nk is.
De tényleg nagyon nagy volt, hogy Curry mennyire örült a pick-nek. 😀
több mint 13 éve
na tessék championcsíp 😀
több mint 13 éve
megvan a returnerünk is!
több mint 13 éve
Naggyon bíírom. Nickelben odabasz, fizikális. Szerelni azt faszán tud.
több mint 13 éve
Azért én csak poénból irtam sajna annyi pénz nincs
több mint 13 éve
Srácok ok értem h szeretitek meg nagy arc meg minden veletek együtt örülök de engedjük meg neki a pályán is mutasson vmit 😛 nehogy aztán nagy legyen a csalódás. A mez azért nekem se ártana 😀dandeMég a végén meggazdagodok Curryn 😀
több mint 13 éve
Srácok ok értem h szeretitek meg nagy arc meg minden veletek együtt örülök de engedjük meg neki a pályán is mutasson vmit 😛 nehogy aztán nagy legyen a csalódás. A mez azért nekem se ártana 😀
több mint 13 éve
Minden fan bele van zúgva Curry-ba. 😀 Egész életében hatalmas Eagles fan volt és most végre Eagle.Én ezt nem tudtam róla, és mégis imádtam. most meg váááá. És futás ellen is tud védekezni. Már csak most kérek egy jó LB-t mert viszik őket azért szépen.
Ő az új Vince Papale. 😀
Vinny Curry says emotional moment was Mike Vick telling him, "You're not a fan anymore, you're my teammate."Bébé
több mint 13 éve
Minden fan bele van zúgva Curry-ba. 😀 Egész életében hatalmas Eagles fan volt és most végre Eagle. Ő az új Vince Papale. 😀
Vinny Curry says emotional moment was Mike Vick telling him, "You're not a fan anymore, you're my teammate."
több mint 13 éve
No probléma 😀Szerintem nekem is jöhet 😀EazzyVinny Curry azt mondta, hogy nem a draft day, hanem a mai nap élete legszebb napja, mert találkozott végre Dawkins-al.Már rendelem is a mezt neked 😀Shawn84
Ki a faszom az a Dorenbos, mostantól Curry a kedvenc Eagle-öm. 😛 😀Bébé
több mint 13 éve
Szerintem nekem is jöhet 😀Vinny Curry azt mondta, hogy nem a draft day, hanem a mai nap élete legszebb napja, mert találkozott végre Dawkins-al.Már rendelem is a mezt neked 😀Shawn84
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 13 éve
Vinny Curry azt mondta, hogy nem a draft day, hanem a mai nap élete legszebb napja, mert találkozott végre Dawkins-al.Már rendelem is a mezt neked 😀